Janod Mágneses asztal My garden

Janod Mágneses asztal My garden

Száma: 25482111
Közvetlenül partnerünktől
Szórakozás mágnesekkel! Mágneses tábla My Garden felakasztható, ahová a gyerekek gyönyörű mágneseket tudnak ragasztani mindennel, amit a kertben találnak. További információ
13 230 Ft
Partnerünktől: TvFit.cz

Partnerünk által szállítva

2024.6.21 személyes átvétellel várhatóan
 
2024.6.21 - 2024.6.25 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: TvFit.cz

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 25482111

Leírás

Szórakozás mágnesekkel! Mágneses tábla My Garden felakasztható, ahová a gyerekek gyönyörű mágneseket tudnak ragasztani mindennel, amit a kertben találnak. A táblának köszönhetően a gyerekek megtanulják, mi mindent lehet termeszteni a kertben. Öntözhetik a kertet, hogy a zöldségeik jól fejlődjenek, és még a madárijesztőt is lelkiismeretesen kell elhelyezni, hogy elriassza a kártevőket. A csomagban állatmágneseket is találsz, amelyekkel a gyerekek játszhatnak, és közben megtanulhatják, hogy mi mindent eszik, például egy nyúl. A készlet 70 mágnest tartalmaz. Alkalmas 3 éves kortól.

*Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.7. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.