Estée Lauder Double Wear alapozó SPF 10 (Stay In Place Makeup) 30 ml
11 890 Ft

10 960 Ft

Akció

Reggel vigye fel arcbőrére a Double Wear alapozót és fnem kell többé aggódnia, hogy nap közben sminkje nem lesz olyan tökéletes, mint amilyen reggel volt.  A Double Wear alapozó ugyanis akár 15 órán át tartós fedést biztosít. Bőrének a nap végén friss és természetes megjelenést biztosít.


Dermacol Make-up Cover alapozó - egységesíti az arcszínt 30 g
3 220 Ft

Az egyedülálló Make-up Cover alapozó tökéletesen elfedi a bőr hiányosságait. A Make-up Cover nem ismert lehetetlent! Kitölti a kissebb hegeket és egységesíti az arcszínt. Felviheti báziskrémre, vagy kombinálhatja egyéb Dermacol alapozó termékkel is. .


Dermacol Hosszan tartó alapozó (24h Control Make-up) 30 ml
3 820 Ft

Egyedülálló, hosszan tartó hatású alapozó Q10 koenzimmel – 24 órán át tartó védelmet biztosít az arcbőrnek. Különleges összetételének köszönhetően növeli a bőr rugalmasságát és vitalitását. Kiváló fedőképességű, egyszerűen alkalmazható.


Max Factor Creme Puff mattító púder 21 g
1 790 Ft

Tökéletesen finom por kompakt Creme Puff lehetővé teszi a kettős felhasználású: akár a burkolás smink alkalmazva egy nedves szivaccsal vagy száraz por formájában az alkalmazás során szivacs. Creme Puff alkalmas kisebb kiigazításokat a nap folyamán, és nem hiányzik minden női kézitáska.


Alcina Eau De Toilette spray (Age Control Make-up ) 30 ml
7 380 Ft

Fedje le a sminket, hogy fedezze a ráncokat és az apró szabálytalanságokat, amelyek optikai merevítő hatással rendelkeznek. Pigment-visszaverő fényt tartalmaz, amely azonnal létrehozza a fiatalabb és simább bőr hatását. A ráncok optikailag simábbak, a bőr fényes marad.


Alcina Frissítő smink fixáló (Aqua Face Breeze) 30 ml
4 080 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az enyhén hűvös sminkelő friss és tiszta bőrt ad. A hűvös formula megjavítja a sminket és csillogó felületet hagy. Optikailag megtisztítja a bőrt. Egyénileg is használhatja a bőr frissítésére a nap folyamán.


Alcina Matrac smink ( Silk y Matt Make-up ) 30 ml
7 080 Ft

Matt és tágas, bársonyos szerkezetű smink. Könnyű és kiegyensúlyozott pórusszerkezete optikailag csökkenti és elhagyja a szelíd és matt bőrfelületet, amelynek porszerű hatása van a nap folyamán.


Art Deco Sminkfixáló spray (3 in 1 Make-up Fixing Spray) 100 ml
5 670 Ft

Fixáló spray-make-up a márka Artdeco szolgál alapjául szolgáló bázis rögzítésére és frissítő. Köszönhetően a könnyű használat lesz a kedvenc társa tárgyalást. Bármi legyen is a nap hoz valami, mindig van a tökéletes smink. .


Avéne Krém állagú alapozó Couvrance SPF 30 (Compact Foundation Cream) 10 g
7 920 Ft

7 120 Ft

Akció

Krém-smink A Couvrance SPF 30 tökéletes tökéletlenséget nyújt a bőrnek. Nagyon természetes, nem hagy maszkot, ellenáll a víz illatának, a verejtéknek és a kopásnak. Kiváló védelmet nyújt a káros UV sugarak ellen, és kiváló fedési tulajdonságainak köszönhetően biztosan élvezni fogja.


Avon Fedő alapozó  Luxe SPF 15 30 ml
2 240 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A make-up és a 2 az 1-ben gyémánt por alapja tökéletes bőrszínt biztosít, egységes hangon, látható pórusokkal, vonalakkal és fényességgel. Hidratált és kasmírszerű arcszínt nyújt. Olajos bőrre keverve.


Avon Flawless SPF 15 (Foundation) Folyékony smink 30 ml
2 000 Ft

A Blue Pigment IQ lágy folyékony smink tökéletesen illeszkedik minden bőrszínhez. Az SPF 15-tel az eredmény 100% -ban természetes megjelenés és egész napos lefedettség lesz. Könnyű összetétele nem érzi magát a bőrön, nem terheli és nem nyújt maszkérzetet.


Avon Töltsön fel Magix Mark (Magix Setting Spray) 125 ml-t
1 110 Ft

A tökéletes smink szivacs az Avon Magix Mark alapozó és fixáló spray a vitaminokkal, amely felkészíti a bőrt a smink alkalmazására alapként, javítja a sminket, és természetes megjelenést kölcsönöz a sminknek. Ez egyenletesen és gyorsan felszívódik.