Vichy Liftactiv Flexiteint SPF 20 30 ml ránctalanító smink
10 100 Ft 8 830 Ft

A Flexilift Teint smink elhozza Önnek az első szilikon állagú, collagyl-lel dúsított, lifting hatású, magas hatóanyag tartalmú ránctalanító sminkjét. Hajlékonyságának köszönhetően azonnal pihenteti a ráncokat és a smink a ráncokba történő leülepedése nélkül alkalmazkodik az arc mimikájához.

Max Factor Creme Puff mattító púder 21 g
2 490 Ft 2 250 Ft

Tökéletesen finom por kompakt Creme Puff lehetővé teszi a kettős felhasználású: akár a burkolás smink alkalmazva egy nedves szivaccsal vagy száraz por formájában az alkalmazás során szivacs. Creme Puff alkalmas kisebb kiigazításokat a nap folyamán, és nem hiányzik minden női kézitáska.

Bourjois Make-up a mindig Fabulous (Long Lasting Stick Foundcealer) 7,3 g
4 060 Ft 2 370 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Mindig csodálatos smink és rejtegető egyben! Élvezze a botot, amit bárhová lehet vinni és bárhol alkalmazhat. Hosszú élettartamú formula, amely tökéletesen tökéletesen tökéletes, és egész nap tökéletesen megjeleníti a bőrt. Krémes, de nagyon könnyű, magas pigmentációval.

Nivea Make-up 3 v 1 Cellular Filler 15 g
8 290 Ft 7 320 Ft

A Hyaluron Cellular Cushion 3: 1 gondoskodó tonizáló krém tisztítja és hidratálja a bőrt, simítja a ráncokat és egyenletes árnyalatot ad a bőrnek.

Alcina Eau De Toilette spray (Age Control Make-up ) 30 ml
8 420 Ft 6 390 Ft

Fedje le a sminket, hogy fedezze a ráncokat és az apró szabálytalanságokat, amelyek optikai merevítő hatással rendelkeznek. Pigment-visszaverő fényt tartalmaz, amely azonnal létrehozza a fiatalabb és simább bőr hatását. A ráncok optikailag simábbak, a bőr fényes marad.

Alcina (Matt Sensation Powder) por és (Matt Sensation Powder) 9 g
8 230 Ft 5 770 Ft

A matt por és a 2v1 make-up a legújabb technológiával készült, a könnyű por pedig kellemes érzést és tökéletesen szilárd sminket biztosít a bőrnek. Alkalmas az arc ragyogására vagy a smink apró korrekciójára a nap folyamán.

Art Deco (Long-Lasting Foundation) 30 ml
7 920 Ft

Biztonságos természetesen matt és egységes megjelenés sokáig! Hosszantartó smink közepes lefedettség és kellemes folyékony textúra alkalmas minden bőrtípusra. Készítmény olaj nélkül.

Avon Alapozó Luxe SPF 15 (Foundation) 30 ml
3 660 Ft

A make-up és a 2 az 1-ben gyémánt por alapja tökéletes bőrszínt biztosít, egységes hangon, látható pórusokkal, vonalakkal és fényességgel. Hidratált és kasmírszerű arcszínt nyújt. Olajos bőrre keverve.

Avon Flawless SPF 15 (Foundation) Folyékony smink 30 ml
2 580 Ft

A Blue Pigment IQ lágy folyékony smink tökéletesen illeszkedik minden bőrszínhez. Az SPF 15-tel az eredmény 100% -ban természetes megjelenés és egész napos lefedettség lesz. Könnyű összetétele nem érzi magát a bőrön, nem terheli és nem nyújt maszkérzetet.

Avon Make-up Luxe Cashmere Indulgence SPF 10 30 ml
3 250 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A könnyű és levegős állagú smink valósággal le fogja venni lábáról. A 10-es fényvédő faktornak hála minden időben segít a matt kinézet valóra váltásában. .