Alcina Matrac smink ( Silk y Matt Make-up ) 30 ml
6 890 Ft

Matt és tágas, bársonyos szerkezetű smink. Könnyű és kiegyensúlyozott pórusszerkezete optikailag csökkenti és elhagyja a szelíd és matt bőrfelületet, amelynek porszerű hatása van a nap folyamán.


Art Deco Mattító alpozó krém-púder (Double Finish) 9 g
5 800 Ft

Akció

Matte smink Double Finish kombinálja a krémes textúra az alkalmazás és a könnyű púderes befejezni a bőrt. Ez biztosítja közepes és magas lefedettség, tartós. Illatanyag mentes. Alkalmas normál és vegyes bőrre. Ez a termék lehet kapni utántöltés. .


Art Deco Sminkfixáló spray (3 in 1 Make-up Fixing Spray) 100 ml
5 520 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fixáló spray-make-up a márka Artdeco szolgál alapjául szolgáló bázis rögzítésére és frissítő. Köszönhetően a könnyű használat lesz a kedvenc társa tárgyalást. Bármi legyen is a nap hoz valami, mindig van a tökéletes smink. .


Avéne Crevový smink Couvrance SPF 30 (Compact Foundation Cream) 10 g-20%
7 680 Ft

6 140 Ft

Akció

Krém-smink A Couvrance SPF 30 tökéletes tökéletlenséget nyújt a bőrnek. Nagyon természetes, nem hagy maszkot, ellenáll a víz illatának, a verejtéknek és a kopásnak. Kiváló védelmet nyújt a káros UV sugarak ellen, és kiváló fedési tulajdonságainak köszönhetően biztosan élvezni fogja.


Avon Smink Luxe SPF 15 30 ml
2 170 Ft

Újdonság

A make-up és a 2 az 1-ben gyémánt por alapja tökéletes bőrszínt biztosít, egységes hangon, látható pórusokkal, vonalakkal és fényességgel. Hidratált és kasmírszerű arcszínt nyújt. Olajos bőrre keverve.


Avon Töltsön fel Magix Mark (Magix Setting Spray) 125 ml-t
1 080 Ft

A tökéletes smink szivacs az Avon Magix Mark alapozó és fixáló spray a vitaminokkal, amely felkészíti a bőrt a smink alkalmazására alapként, javítja a sminket, és természetes megjelenést kölcsönöz a sminknek. Ez egyenletesen és gyorsan felszívódik.


Bobbi Brown (Long-Wear Even Finish Foundation SPF 15) 30ml)
15 960 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Long-Wear Even Finish alapozó smink SPF 15 a Bobbi Brown tól minden bőrtípusra tervezték. Tökéletes lefedettséget, közepes védelmet nyújt a napfény ellen és természetes benyomást kelt. Egész nap tart, és könnyen átterjed a selymes textúráján.


Bobbi Brown (Skin Weightless Powder Foundation) 11 g
17 810 Ft

15 140 Ft

Akció

Bobbi Brown bőrfeszesítő púder alapozó sminkje tökéletesen lefedi a bőrbetöréseket, természetes, bársonyos hatással. Normál, zsíros bőrre alkalmas. Egész nap tart.


Bobbi Brown Smink SPF 15 (Skin Foundation SPF 15) 30 ml
15 910 Ft

Ha könnyű vagy mérsékelt smink védelmet szeretne elérni, akkor ez a folyékony smink csak az Ön számára. Az olajmentes formulának köszönhetően elegendő fedést biztosít, és emellett hidratálja a bőrt. A bõr természetesen megvilágosodik.


Clinique Continuous Coverage SPF 15 tartós magas fedésű alapozó 30 ml
8 110 Ft

Tartós make-up a nagy fedoképességu fedezheti fel az összes hiányosságai, hegek és anyajegyek. Lehet használni, mint egy rejtegető és smink. Make-up folyékony textúra alkalmas minden bőrtípusra, beleértve a nagyon száraz és érzékeny. Allergia ellen tesztelt, illatanyag mentes.