Moonbasanails Blossom ink - Nail brush pen 1ml #12 Zöld

Moonbasanails Blossom ink - Nail brush pen 1ml #12 Zöld

Száma: 32760012
Közvetlenül partnerünktől
A másik népszerű körömdíszítési eljárás, amire még ezt a Blossom ink – Nail brush pen 1ml #12 Zöld újdonságot nagyon könnyen tudod használni, ha márványhatású körömdíszítéseket szeretnél készíteni. További információ
1 190 Ft

Partnerünk által szállítva

2024.4.23 - 2024.4.24 Standard szállítással várhatóan
 

Termékek partnerünktől: Netkosár Marketing Kft.

Az értékesítés a MALL.HU-n keresztül történik, beleértve a panaszkezelést és a termék visszaküldését.
A partner külön csomagban fogja küldeni a terméket.
Partnerünk határozza meg a szállítási módot és ennek költségét.
Száma: 32760012

Leírás

A Blossom ink – Nail brush pen 1ml #12 Zöld első használata előtt

Ahhoz, hogy használatba tudd venni legújabb körömdíszítő ecsetjeidet, fontos, hogy azokat ""üzembe helyezd"" az első használat előtt. Ha volt már korábban töltőtollad, akkor a művlet nagyon ismerős lesz, hiszen itt is ugyanezt kell csinálnod. Ezt az alábbi pár egyszerű lépés követésével tudod megtenni.

 • Távolsítsd el a Blossom ink – Nail art brush ecset kupakját.
 • Csavard le a Blossom ink – Nail art brush ecset hegyét, így hozzáférsz az ecset testében található tintapatronhoz.
 • Vedd ki az ecset testéből a tintapatront és ütközésig nyomd bele a korábban lecsavart fejrész lyukasztó résszel elláttott belső részébe. Ha ügyesen csináltad, akkor egy halk kattanást kell hallanod. Csavard vissza az ecset fejét, amire most már stabilan csatlakozik a tintapatron az ecset testére.
 • 10–20 másodpercen belül a Blossom ink – Nail art brush ecseted használhatod, a tinta színe meg fog jelenni az ecset szőrén.

A Blossom ink – Nail art brush ecsetek használata röviden

 • Készíts géllakkos vagy épített zselés műköröm alapot körömdíszítésednek. Válassz egy kontrasztos színt, amire majd fel szeretnéd vinni a kis vízfesték-szerű színes pamacsokat. Ez a szín lehet fehér, fekete, vagy egy markánsabb, élénkebb szín is.
 • UV lámpád fénye alatt köttesd meg a felvitt vékony réteget a lámpád teljesítményének megfelelő ideig.
 • Vigyél fel egy vékony réteg Matt fedőzselét (ha nincs ilyened, akkor jó lesz a szokásos fényes és csillogó is) amit szintén köttess meg UV lámpád fényére. Ha fényes és csillogó fényzselét használtál, akkor Bufferrel mattítsd le a felszínét, amit aztán alaposan portalaníts! Fontos, hogy matt felületre vidd fel a kis színes pacákat, mert a fényes felületre nem fognak megfelelően tapadni!
 • Jöhetnek a Blossom ink – Nail art brush ecsetek! Az elképzelésednek megfelelően vidd fel a mintákat. Elég csak néhány aprócska csepp, viszonylag egymáshoz közel. Akár kombinálhatod is a színeket, hogy még látványosabb, még szebb végeredményt érj el.
 • Ahhoz, hogy természetesebb és szebb átmenetet képezzél a mintákban, használd a Blendert (Blossom ink – Nail art brush #01 Clear/Blender). Ezzel tudod a minták éles széleit szépen tompítani, illetve a Blender segítségével fognak a mintáid ""kivirágozni"". :) A Blender ecsetjén lévő színt egy szálmentes papírtörlőbe vagy egy jó nedvszívó papírtörlőn pillanatok alatt ki tudod szedni. Elég csak a hegyét hozzáérintened a papírhoz, a szín máris ""lecsúzik"" az ecsetről.
 • Várj 2–3 percet, hogy a ""tinta"" teljesen megszáradjon.
 • Vigyél fel egy vékony réteg fényzselét (ez már lehet fényes, csillogó!), amit UV lámpád fénye alatt köttess meg.
* Törekszünk arra, hogy termékeink elérhetőségére és a várható szállítási időre vonatkozóan mindig a legfrissebb és legbiztosabb információkat közöljük, de ezen információk az ÁSZF 4.9. pontja alapján csak tájékoztató jellegűek. A rendelés véglegesítését követően e-mailben és sms-ben tájékoztatjuk a termék várható átvételi idejéről.