Androni DIABOLO PROFI + DVD
2 911 Ft
2 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Diabolo egy klasszikus zsonglőrködő kiegészítő. Úgy néz ki, mint egy homokóra, és két vezetősáv között húzott zsinór irányítja. Diabolo a zsinórok segítségével forgatható, dobálható és megfogható.


Androni Tűzoltó Autó

Androni Tűzoltó Autó

Értékelés: 5
9 690 Ft

Androna – Tűzoltó Autó Kisfiúknak jó minőségű anyagból tűzoltóautó, minden gyerek szeretni fogja, mozgatható létrával, színes


Androni MAGIC SUSY SÁTOR FAGYLALTTAL
4 897 Ft

4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A térre megérkezett a fagylaltos kocsi. Barátokkal indulj egy kis nyári kiruccanásra – válaszd ki a kedvenc ízedet és figyeld ahogy figyeld, ahogy a tölcsér megtelik. Nagyon jó fagylaltos kocsi, a kis fagylalt kedvelői számára.


Androni MILLENNIUM Betonkeverő autó
4 542 Ft
4 390 Ft

BETONKEVERŐ teherautó minden kis építésznek. Itt az ideje az építő anyagok alapos elkészítésére, ami ezzel a betonkeverővel gyerekjáték lesz. Vedd fel a mellényt, a védősisakot és kezd el építeni a saját projektedet.


Androni MILLENNIUM Tartálykocsi
4 296 Ft
4 190 Ft

TARTÁLYKOCSI teherautó minden kis üzemanyag szállítónak. Tankolj annyit, amennyi belefér az autóba és irány a hosszú út a udvarban, vagy még azon túl is. Élj át sok szórakozást!


Androni MILLENNIUM Tűzoltók
6 019 Ft
5 890 Ft

Fel vagy készülve eloltani a tüzet? Vedd fel a tűzoltóruhát, a védősisakot és indulj az első bevetésre. A TŰZOLTÓ teherautó biztosan megtetszik minden kis tűzoltónak.


Androni Narancssárga Millennium szemetesautó
5 105 Ft

Szórakozz ezzel a szuper szemetesautóval! Ez a szemetesautó felnyitható hátsórésszel minden gyermeknek örömet szerez, akiknek tetszik a hulladékgyűjtők munkája. Ennek az autónak köszönhetően egy pillanatra ők is kukások lehetnek.


Androni Zöld Millennium szemetesautó
5 105 Ft

Szórakozz ezzel a szuper szemetesautóval! Ez a szemetesautó felnyitható hátsórésszel minden gyermeknek örömet szerez, akiknek tetszik a hulladékgyűjtők munkája. Ennek az autónak köszönhetően egy pillanatra ők is kukások lehetnek.


Androni ÖSSZERAKHATÓ MALOM PIRAMIS
1 790 Ft

Színes összerakható csonka gúla alakú malom 5 kockából ÁLLATOS képekkel. A felső rész félgömb alakú, ami homokformaként is használható, ezen felül el van látva egy tengellyel is, amire a malom négykarú lapátja helyezhető fel.


Androni Autószállító formula autókkal
3 503 Ft

Minőségi szállító teherautó a legkisebb gyerekek számára formula autókkal. A formula autók felmennek a szállítóra és bárhová eljuthatnak együtt. A célállomáson a kezdővonalon felsorakoznak, és kezdődhet a versenyzés. Három, kettő, egy – START!


Androni Autószállító teherautókkal
3 503 Ft

Minőségi szállító teherautó a legkisebb gyerekek számára kisebb teherautókkal. A kis teherautók felmennek a szállítóra és bárhová eljuthatnak együtt. Ez a szett ideális lesz az építkezés megkezdéséhez, mondjuk a homokozóban.


Androni Bevásárlókocsi

Androni Bevásárlókocsi

Értékelés: 4,5
5 890 Ft

Az Androni bevásárlókocsi remek választás a gyerekek számára. A könnyen tolható, guruló műanyag bevásárlókocsival nagy öröm lesz a bevásárlás. A vásárolt termékeket gyermeke a széles és nyitott kosárrészbe pakolhatja. Akár babakocsinak is használható, hiszen könnyen beültethető a kedvenc baba vagy plüssállat a kocsiba. A bevásárlókocsi mellé 12 darab műanyag étel is tartozik.


Androni Bevásárlókocsi, Zöld
4 090 Ft

Az Androni bevásárlókocsi remek választás a gyerekek számára. A könnyen és egyszerűen tolható, guruló műanyag bevásárlókocsival nagy öröm lesz a bevásárlás. A vásárolt termékeket gyermeke a széles és nyitott kosárrészbe pakolhatja. Akár babakocsinak is használható, hiszen könnyen beültethető a kedvenc baba vagy plüssállat a kocsiba.


Androni Futball készlet
3 990 Ft

3 690 Ft

Nagyszerű készlet a kis focista edzésére. Ezzel a készlettel nincs szükséged játszótársra. Bármelyik kertben most kialakíthatod a saját edzési központodat. Vedd fel a focicipőt, a mezt és válj futball sztárrá!


Androni Gyermek bevásárlókocsi, Rózsaszín
4 590 Ft

3 600 Ft

Az Androni gyermek bevásárlókocsija 3 éves kortól ajánlott. Ezzel a játékkal most már a kislánya is elmehet bevásárolni, és magával viheti a babáját, ami kényelmesen elfér a babaülőn. Tökéletes ajándék bármely kislány számára.


Androni Homokozó készlet

Androni Homokozó készlet

Értékelés: 4,5
2 590 Ft

Az Andorini vidám nyárias színű homokozó készlettel most a gyerekek kiélhetik építő és alkotókedvüket. Alkossunk hatalmas várakat, tornyokkal vagy a formákból készítsünk sütiket. Remek szórakozást nyújt gyerekeknek a jóidő beköszöntével, a biztonság érdekében sima, lekerekített formák.


Androni HOMOKOZÓ KÉSZLET CUP CAKE KÉK
2 290 Ft

Nagyon szép homokozó készlet a kis fagylaltkészítőnek. Így sosem fogsz lemaradni a délutáni fagyiról a barátaiddal a homokozóban. Vidd a cupcaket vagy a fagylalt tölcsért és tegyél bele homok fagylaltot.


Androni HOMOKOZÓ KÉSZLET CUP CAKE RÓZSASZÍN
2 290 Ft

Nagyon szép homokozó készlet a kis fagylaltkészítőnek. Így sosem fogsz lemaradni a délutáni fagyiról a barátaiddal a homokozóban. Vidd a cupcaket vagy a fagylalt tölcsért és tegyél bele homok fagylaltot.


Androni Homokozó szett

Androni Homokozó szett

Értékelés: 5
3 400 Ft

Az Androni homokozó szettje vidám színeivel és mintájával remek szórakozást nyújt gyermekünk számára. A praktikus textil zsák segítségével könnyedén szállíthatjuk és tárolhatjuk a homokozáshoz szükséges eszközöket. A készlet tartalmaz lapátot, gereblyét, locsolókannát, vödröt, kétféle formát és egy kishajót.


Androni Homokozó szett, Crazy Fish
2 890 Ft

Az Androni Homokozó szett, Crazy Fish tartalmaz minden homokozáshoz szükséges eszközt. A készlet tartalmaz egy vödröt, lapátot, gereblyét, formákat és egy teherautót.


Androni Homokozó szett táskában kerekekkel Kalózlányok
4 490 Ft

Stílusos, csinos homokozó szett Kalózlányok motívummal praktikus gurulós táskában. A készlet tartalmaz egy gurulós táskát, vödröt, kannát, gereblyét, lapátot és kis kalózos formákat. Ezzel a szettel a te gyerekeid lesznek a homokozó sztárjai.


Androni KALÓZ KÉSZLET HOMOKBA PRAKTIKUS TÁSKÁBAN
2 911 Ft
2 790 Ft

Homokos játékkészlet praktikus csomagolásban örömteli kalóz designnal. A készletben gyerekek különböző tartozékokat találhatnak, mint például vödör, lapát vagy forma. Hurrá a homokba, foglald el Modrovouse kapitány nevében!


Androni Kávéskészlet süteményekkel
3 590 Ft

Az Androni készlete minden hozzávalót biztosít a kislányok számára egy tökéletes sütizéshez. A játék praktikus műanyag dobozban tárolható, így könnyen szállítható. A színes csészécskék és sütemények vidám hangulatot varázsolnak, így csupán némi nevetés hiányzik egy kellemes délutáni kávézáshoz.


Androni Kék Sunny Buggy sport babakocsi
4 044 Ft

Sport babakocsi babákhoz, polccal és kosárral a babakocsi alatt. – A szett 46 cm-es méretű babákhoz alkalmas. Műanyag keretből készül, és nagyon könnyen összecsukható. Az ülést vidám nyári motívumokkal díszített szövet borítja.


Androni Futóbicikli Kismotor, Narancssárga
4 790 Ft

Az Androni kismotor kisfiúk és kislányok számára is egyaránt ideális. Széles kerekeinek köszönhetően a gyermek biztonságosan közlekedhet vele. Kiváló minőségű műanyagból készült. Használata 1 éves kortól ajánlott.


Androni MAGIC SUSY BABAKOCSI
2 328 Ft
2 290 Ft

Rózsaszín sportkocsi babáknak. Egyszerű vezérlés, biztonságos csat a baba kocsiból való kiesésének megelőzésére. Tehát gyorsan még készítse el a tízórait és irány az autókázás.


Androni MAGIC SUSY bevásárlókosár
2 490 Ft

Bevásárlókosár kis kosárral, ahová kényelmesen beleültethető egy baba. A kisgyerek elmehet anyukájával bevásárolni, és magával viheti a babáját is. A kosárba belefér minden szükséges dolog.


Androni Magic Susy tálalóasztal
3 257 Ft

A tökéletes készletet a délelőtti tízóraihoz, amit minden kislánynak tetszeni fog, aki meghívja a barátnőit egy teadélutánra. A tálalóasztal tökéletes a vendégek meghívására és körbeülésre egy nagyszerű teázás során. Minden gyerekszoba díszévé válik!


Androni MAGIC SUSY TÍZÓRAI KÉSZLET
2 290 Ft

Tökéletes készlet a délelőtti tízóraihoz minden kislány örömmel fogadja, aki barátját szeretné meghívni egy teára. Ez a készlet tartalmaz egy 2 személyes teáskészletet, egy teás kannát és 4 finomságot.


Androni Multifunkciós asztal kiegészítőkkel
15 240 Ft

Multifunkciós asztal kiegészítőkkel, ami biztos hosszú órákra leköti a gyerekek figyelmét. Az asztalnak két rekesze van – egyik a vízre, a másik a homokra. Kezdődhet az alkotás. A játék után minden megtisztul, és az asztalon máris tálalhatod a frissítőt.


Androni Játék reggeliző szett
3 590 Ft

3 290 Ft

Az Androni reggeliző szettje praktikus, műanyag zsákban tárolható, melynek segítségével akár könnyedén szállítható is. A készlet 30 részből áll, melyből a reggeli egyetlen fontos kelléke sem maradhat ki: csésze és csészealj, kanál,villa, kés, kiskanál, teáskanna, tejkiöntő, cukortartó, kosár. Készítsen közösen a család egy finom reggelit!


Androni Rózsaszín Sunny Buggy sport babakocsi
4 047 Ft

Sport babakocsi babákhoz, polccal és kosárral a babakocsi alatt. – A szett 46 cm-es méretű babákhoz alkalmas. Műanyag keretből készül, és nagyon könnyen összecsukható. Az ülést vidám nyári motívumokkal díszített szövet borítja.


Androni Talicska kerti kiegészítőkkel, 70 cm
4 490 Ft
4 390 Ft

Az Androni kerti játéka vidám színeivel remek szórakozást nyújt gyermekünk számára. A talicskával könnyen szállíthatjuk a kerti munkához szükséges eszközöket. A készlet tartalmaz egy nagy lapátot, gereblyét, vödröt és locsolókannát, így a kerti munka közös feladattá válhat az egész család számára.