Antonio Juan 1452 Bimba pislogó játékbaba csecsemő
21 310 Ft
+ ingyen szállítás

Pislogó és síró kézzel készített spanyol baba.- csecsemő, amely reagál a cumira Miután kivetted a cumit a szájából, a baba azt mondja, hogy „anya“, „apa“ és síró csecsemő valódi hangját adja ki, és a cumival meg tudod nyugtatni. A babának puha szövet teste van, a feje és a végtagjai minőségi lágyított vinilből készülnek.

Antonio Juan 1451 Bimba pislogó játékbaba csecsemő
19 990 Ft 17 530 Ft
+ ingyen szállítás

Pislogó és síró kézzel készített spanyol baba. A kisbaba reagál a cumira. Miután kivetted a cumit a szájából, a baba azt mondja, hogy „anya“, „apa“ és síró csecsemő valódi hangját adja ki, és a cumival meg tudod nyugtatni. A babának puha szövet teste van, a feje és a végtagjai minőségi lágyított vinilből készülnek.

Antonio Juan 1787 Luni alvó élethű játékbaba
17 290 Ft 15 510 Ft
+ ingyen szállítás

Alvó kézzel készített élethű spanyol baba – csecsemő, speciális mozgásfunkcióval. Köszönhetően a belső támasznak, amellyel a test váza rendelkezik szokatlan mozgásokat tud végrehajtani a végtagokban, például fekvő helyzetben keresztbe teheti a lábait, összeteheti a tenyerét, vagy különféle babahelyzeteket foglalhat el. A babának puha szövet teste van, a feje és a végtagjai minőségi lágyított vinilből készülnek.

Antonio Juan 3348 Luna alvó realisztikus baba
23 490 Ft 23 200 Ft
+ ingyen szállítás

Alvó, kézzel készített valósághű spanyol baba reális arckifejezésekkel és a végtagokkal. A kezek és a lábak a testhez rögzítettek, így különböző pozícióba alakíthatod, például a feje mögé is teheted a kezét. A baba teste puha szövet, a feje és a végtagjai minőségi lágyított vinilből készülnek.

Antonio Juan 1791 Peke valósághű baba
17 290 Ft 15 510 Ft
+ ingyen szállítás

Kézzel készült valósághű spanyol baba – a baba egyedi mozgó funkciókkal ellátott. A test vázának belső támaszának köszönhetően szokatlan mozgásokat hajthat végre végtagjaival, például keresztbe teheti a lábakat fekvő helyzetben, a egymáshoz érintheti tenyereit vagy különféle pózokat vehet fel. A játékbaba teste puha anyagból van, feje és végtagjai minőségű puha vinilből készültek.

Antonio Juan 3378 NIca realisztikus baba
24 820 Ft
+ ingyen szállítás

Kézzel készített valósághű spanyol baba – reális arckifejezésekkel és a végtagokkal. A kezek és a lábak a testhez rögzítettek, így különböző pozícióba alakíthatod, például önmagától képes ülni. A baba teste puha szövet, a feje és a végtagjai minőségi lágyított vinilből készülnek.

Antonio Juan 7029 Tonet élethű játékbaba csecsemő
18 690 Ft 18 210 Ft
+ ingyen szállítás

Beszélő, kézzel készített élethű spanyol játékbaba – csecsemő. A baba hasát megnyomva a csecsemő gügyögéséhez hasonló hangokat kezd kiadni. A babának puha szövet teste van, a feje és a végtagjai minőségi lágyított vinilből készülnek.

Antonio Juan 1789 Peke realisztikus baba
16 590 Ft 16 180 Ft
+ ingyen szállítás

Kézzel készített élethű spanyol baba, speciális mozgásfunkcióval. A test csontvázának belső megtámasztásának köszönhetően szokásostól éltérő mozgást és pozíciókat állíthatsz be a babánál, a végtagok mozognak, keresztbeteheted a lábacskáit, összeérintheted a tenyerét, vagy különböző baba pozíciókat is felvehetsz a babával. A baba teste puha, a feje és a végtagjai minőségi lágyított vinilből készülnek.

Antonio Juan 1340 Dato valósághű baba
19 390 Ft 17 530 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ez a síró, kézzel készült valósághű spanyol baba reagál a mágneses dudlira. Ha kihúzod a dudlit a szájából, valós síró hangot ad ki, amely a dudli behelyezésével enyhíthető. A játékbaba teste puha anyagból van, feje és végtagjai minőségű puha vinilből készültek.

Antonio Juan 8301 Az első játékbabám csecsemő
13 790 Ft 13 480 Ft
+ ingyen szállítás

Kézzel készített spanyol baba, különösen kisgyermekek számára, mágneses cumival. A babának puha szövet teste van, a feje és a végtagjai minőségi lágyított vinilből készülnek. Mérete 36 cm.