BABY ONO Bambusztörülköző kapucnival, 100x100 cm
5 990 Ft

Ez a babatörülköző kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik. Antiallergén anyagból készül, amely a problémás bőrt sem irritálja. A hőszabályozó tulajdonságai révén nyáron hűsít, télen pedig melegít. A BabyOno Bambusztörülköző kapucnival, 100×100 cm akasztófüllel is el van látva.

BABY ONO bambusz pelenka, 3 db
2 890 Ft 963,33 Ft/darab

Újdonság

Bambusz pelenka a Baby Ono márkától, ami rendkívül puha és lágy bambuszszálból készült, amely egy megújuló és környezetbarát alapanyag. A csomagban összesen 3 eredeti dizájnú anyag pelenka található. Újszülött kortól használható.

BABY ONO Anyatej szívó manuális Anatomy
4 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Anyatej szívó ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely mind a jobbkezes, mind a balkezes felhasználó számára egyaránt alkalmas. Csendes mód biztosítja a diszkréciót, és lehetővé teszi a használatát bárhol. A Baby Ono anyatej szívó manuális Anatomy biztonságos műanyagból készült, és alkalmas élelmiszerrel való érintkezésre.

BABY ONO Pelenkázótáska London Look + alátét
11 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Pelenkázó táska London Look a Baby Ono márkától nemcsak stílusos, de nagyon praktikus is. A táska tartalma egy pelenkázó alátét és 12 zseb, melyek között található pl. cuminak vagy termozseb üvegnek. Remekül megoldott pántja lehetővé teszi a táska hátizsákként való viselését.

BABY ONO Plüss játék fóka LUCY
5 290 Ft 4 480 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Plüss játék fóka LUCY a BabyOno márkától születésétől fogva kísérni fogja a kisbabádat. Az élet első pillanataiban etetéshez használható párnaként, idővel játékként is felhasználható. A fóka számos stimuláló textúrával, alakkal és hanggal van ellátva, amelyek fejlesztik a gyermek kognitív képességeit.

BABY ONO plüss játék Fox Vincent
3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Plüss játék Fox Vincent a BabyOno márkától a kisbabád partnerévé válik. A játék számos stimuláló textúrával, alakkal és hanggal van ellátva, amelyek fejlesztik a gyermek kognitív képességeit. A Vincent róka a kisbabádat minden lépésénél kísérni fogja. A játék tartós és biztonságos anyagokból készült.

BABY ONO Hugó Süni zenélő projektor, szürke
7 990 Ft

Újdonság

A Hugó Süni zenélő projektor a Baby One márkától egyedülálló hangulatot varázsol a gyerekszobában. A varázslatos csillagok, a lágy színes világítás és a nyugtató dallam a legédesebb álomba szenderítik gyermekedet.

BABY ONO pelenkázó alátét gyermek alá 40x60 cm, 40 db
3 390 Ft

Újdonság

Pelenkázó alátét a gyermek alá a Baby Ono márkától remek segítség a baba pelenkázása során, valamint a nők számára is a gyermekágy időszakában. Az alátét remekül szolgál utazáskor, és te így kényelem és a higiéniát szolgáltatod mindenütt, ahol az szükséges lehet.

BABY ONO Anyatej szívó elektronikus - 5 üzemmód
33 790 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Az anyatej szívó lágy szilikon tölcsérrel rendelkezik, amely alkalmazkodik a mellhez. Csendes mód biztosítja a diszkréciót, és lehetővé teszi a használatát bárhol. A Baby Ono anyatej szívó elektronikus – 5 üzemmód biztonságos műanyagból készült, és alkalmasak az élelmiszerekkel való érintkezésre.

BABY ONO Elektronikus váladékszívó készülék
9 990 Ft

váladékszívó készülék nagyon csendes, és akkor is használható, ha a baba alszik. A figyelem elvonására még nyugtató dallamot is játszik. Ez megszabadítja a gyermekeket a kellemetlen váladéktól és szabad légzést biztosít számukra. Baby Ono Elektronikus váladékszívó készülék ideális az utazásokhoz.

BABY ONO Bear Tony spirál, plüss rögzíthető játék
4 480 Ft

A TONY plüss rögzíthető játék a Baby Ono márkától a SUZIE & TONY kollekció része, amely a legkisebb gyermekek fejlesztésére lett létrehozva. A bájos játék spirál alakja lehetővé teszi annak kiságyra, gyerekülésre vagy babakocsira történő rögzítését.

BABY ONO Oktató henger 9m+

BABY ONO Oktató henger 9m+

Értékelés: 5
3 890 Ft 3 830 Ft

Ez a henger gyermekeknek kiváló interaktív és oktató segédeszköz. Segít fejleszteni a tárgyak megfogásának képességét, tenyérből tenyérbe történő átvételét, az emelést illetve az ülést. A 9 hónaptól idősebb gyermekek veszik hasznát. A BabyOno oktató henger 9m+ csörgővel van ellátva, amely játszásra csalogatja a gyermeket.

BABY ONO Hare Jimmie plüssjáték
2 940 Ft

A BabyOno Hare Jimmie plüssjáték tökéletes társ – a kisbaba életének első hónapjaitól kezdve alkalmas. A játék puha, teljes mértékben biztonságos anyagokból készül különböző kialakítással és színekkel, ami segíti a gyermek érzékeinek fejlődését – mozgás- és vizuális képességeket.

BABY ONO Bear Suzie spirál, plüss rögzíthető játék
4 480 Ft

A TONY Bear Suzie plüss rögzíthető játék a Baby Ono márkától a SUZIE & TONY kollekció része, amely a legkisebb gyermekek fejlesztésére lett létrehozva. A bájos játék spirál alakja lehetővé teszi annak kiságyra, gyerekülésre vagy babakocsira történő rögzítését.

BABY ONO Felakasztható zenélő plüss Happy Moon
3 450 Ft

Happy Moon felakasztható játék a BabyOno márkától, amely minden baba figyelmét felkelti a kellemes dallamával, amellyel megnyugtatja a babát és zavartalan alvást biztosít neki. Elegendő meghúzni a csillagot és a dallam elkezd szólni. A nagyobb gyermekek saját maugk képesek azt meghúzni.

BABY ONO Oktatási plüss játék CUBE - menta
4 390 Ft 4 220 Ft

Oktatási plüss játék CUBE a BabyOno márkától a legkisebb sportrajongók számára volt létrehozva. Ennek a kockának köszönhetően a gyermekek csecsemőkortól építik a sport iránti szeretetüket. A játék a TINY YOGA kollekcióból származik.

BABY ONO Oktatási plüss játék CUBE - rózsaszín
4 730 Ft

Oktatási plüss játék CUBE a BabyOno márkától a legkisebb sportrajongók számára volt létrehozva. Ennek a kockának köszönhetően a gyermekek csecsemőkortól építik a sport iránti szeretetüket. A játék a TINY YOGA kollekcióból származik.

BABY ONO Plüss játék egyszarvú LUCKY
4 730 Ft

Plüss játék egyszarvú LUCKY a BabyOno márkától a kisbabád partnerévé válik. A játék számos stimuláló textúrával, alakkal és hanggal van ellátva, amelyek fejlesztik a gyermek kognitív képességeit. Az egyszarvú LUCKY a kisbabádat minden lépésénél kísérni fogja.

BABY ONO sípoló játék Koala Jules
2 040 Ft

Sípoló koala Jules a BabyOno márkától a gyermeked közeli barátja lesz. A játék támogatja a kognitív képességeket és arra ösztönzi a gyermekedet, hogy játékosan fedezzen fel.

BABY ONO Sípoló játék Nyuszi
2 040 Ft

Sípoló nyuszi a BabyOno márkától a gyermeked közeli barátja lesz. A játék támogatja a kognitív képességeket és arra ösztönzi a gyermekedet, hogy játékosan fedezzen fel.