Baby Annabell Sophia hajas baba
14 620 Ft

Baby Annabell testvére, Sophia egy mosolygós és barátságos baba gyönyörű szőke hajjal, akinek mindig jó kedve van. Sophia szereti, ha fésülik a haját, és mindig nagyon türelmes fésülködés közben, vagy amikor ifjú anyukája copfot készít neki.


Baby Annabell Newborn Mini Soft
3 980 Ft

Az aranyos baba teljes mértékben kellemes anyagból készült, így tökéletes társa a legkisebb lányok ágyaiban. Hímzett arca is gyönyörűen puha, és egy sapkája vicces szemekkel.


Baby Annabell Annabell Baby Fun
13 790 Ft

12 890 Ft

My First Baby Annabell Baby Fun egy nagyon élethű kialakítású baba, aki úgy néz ki és úgy is viselkedik, mint egy igazi kisbaba. Az interaktív baba reagál a különböző érintésekre és mozdulatokra, hangokat ad ki, sír, nevet és énekel. Az anyag test puha és hajlékony, ennek köszönhetően kellemes tartani és dédelgetni.


Baby Annabell Arany cipőcske
3 158 Ft
3 050 Ft

Ezekben a kényelmes cipőcskékben a Baby Annabell egy – kettő megtanul járni. Szó szerint átsiklik a szobán. A cipőcske tépőzárral záródik, mely biztosítja, hogy a babának tökéletesen illeszkedik a lábához.


Baby Annabell Asztalra erősíthető etetőszék
8 156 Ft
8 010 Ft

Az események középpontjában, nem figyelmen kívül hagyva. Ugyan Baby Annabell még mindig legszívesebben a saját üvegéből iszik és lassan tanul meg enni, ennek ellenére mégis a többiekkel szeretne ülni az asztal körül. Ennek a kényelmes, asztalra rögzíthető etetőszéknek köszönhetően minden étkezésnél jelen lehet.


Baby Annabell Autósülés
5 970 Ft

Természetesen a Baby Annabellnek szüksége van az autósülésre amikor utazik. Biztonság mindenekelőtt! A kanapé rózsaszínű, vicces, fehér pöttyös, aranyos juh mintás.. Baby Annabell kényelmesen ül az ülésen rózsaszín biztonsági övekkel rögzítheted. Ezután nyissa ki az igazi biztonsági övet az autóülés mindkét oldalán, és minden készen áll az utazásra! Ez azt jelenti, hogy Baby Annabell biztonságosan utazhat mindenhol és felfedezheti a világot a gazdájával.


Baby Annabell Babáknak, szívverés funkcióval, 30 cm
7 040 Ft

A Baby Annabell baba szívveréssel alszik el. Ha megnyomja a baba szívét, meghallja a szívverést és a csendes légzésnek a hangjait. Tudományosan bebizonyított, hogy amikor a gyerekek lélegző hangokat hallják, békésebben alszanak, és jobban érzik magukat.. A hangot 20 perces időtartamra lehet beállítani. A szövetbaba 30 cm méretű, rózsaszín ruhát, sálat és pöttyös sapkát visel. A baba feje puha, a teste kellemesen puha, így a gyerekek imádni fogják a babát.


Baby Annabell Baby Annabell Hálózsák "Édes álmok"
4 646 Ft

4 110 Ft

Ez a hálózsák kiváló kiegészítő és a gyerekek lelkesek lesznek attól, hogyan fogják a babát bele rakni, majd gondosan kivenni az ébredés után. A felső része a hálózsáknak nyomtatott mintával díszített, amely a sötétben világít!


Baby Annabell Baby Annabell Kiságy "Édes álmok"
16 290 Ft

15 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A rózsaszín kiságy baldachinnal és puha vánkossal altatódalt játszik, hogy segítsen Baby Annabell®-nek elaludni. És ha nem sikerül elaludnia számolhatja a csillagokat a baldachinon, míg nem csukódnak le a szemecskéi.


Baby Annabell Baby Annabell Szett a hűvös időkre
9 536 Ft

7 940 Ft

A hűvösebb napokon a Baby Annabell® megszerette a rózsaszín rugdalózót szürkésfehér norvég mintával. A rugdalózó kiválóan illik a egyforma dizájnú sapkához. A sapka csattal és báránykás medállal díszített.


Baby Annabell Baby Annabell Szett "Bárányka számolás"
6 392 Ft

5 310 Ft

Baby Annabell® Szett „Bárányka számolás“ tartalmaz nadrágból színes nyomtatott bolyhos felhő mintázattal, blúzzal aszimmetrikus rögzítéssel és bárány mintákkal, és puha fodros kendővel.


Baby Annabell Beteg Milly
17 172 Ft

14 620 Ft

Baby Annabell a kis rugdalózójában úgy néz ki és úgy viselkedik, mint egy igazi beteg kisbaba. A gomb megnyomása után kipirosodik a baba arca és sírni kezd. Egy kiskanál orvosságra van szüksége. Azután jobban fogja magát érezni, és újra nevetni fog. A lázmérő, gyógyszeres doboz és az injekciók segítettek. Már jobban érzi magát, és újra nevetni fog.


Baby Annabell Csecsemőknek apróság 30 cm
5 040 Ft

Baby Annabell csecsemőknek ami egy csodálatos ajándék csecsemőknek, és csodálatos barátja lesz a kisállat szerelmeseinek. A harminc cintiméteres babának nagyon puha a teste és egy vinilfejet tartalmaz. Nagyszerű társa lehet 0–12 hónapos babáknak. Az aranyos Baby Annabell babán aranyos bárány nevet. A sapkát vicces fülek díszítik. Végén meglepetés – a baba belsejében van egy csörgő, ami zenél, hogyha megtalálják.


Baby Annabell Csere táska
7 040 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

pelenkázótáskán található két birka nagyon lelkesnek tűnik. Hová megyünk legközelebb? A játszótérre, a parkba, vagy a nagymamához és a nagypapához? Tulajdonképpen mindegy is, ez a praktikus táska mindenhová megfelelő. Belül négy kiegészítővel ellátott.


Baby Annabell Cumi és altatódal
3 580 Ft

Baba cumi Baby Annabell fényes rózsa díszíti és egy aranyos bárányra van rögzítve **. **A juhok hangokat adnak ki, hogy a gyermek könnyebben aludjon. Az álmok birodalmában Baby Annabell jobb kézben van…


Baby Annabell Deluxe öltözék nyári álom
5 970 Ft

Baby Annabell-hez, csakúgy illik, amikor új ruhában látja magát egy virágos réten. A ruhához tartozó szoknya könnyű nyári tüllből készül, és a tetejét állatokkal díszítik. Nem hiányzik a kis cipő, illetve a sapka maslival.


Baby Annabell „Édes álmok“
3 580 Ft

Édes álmok Baby Annabell! Ezzel a gyönyörű Baby Annabellel két cica alszik. Amikor Baby Annabell szájába teszeda hold alak kigyullad és egy hang hallatszik. Még a bárány is fáradtnak tűnik, a szemei csukott állapotban vannak. Jó éjt!


Baby Annabell Esőbe való készlet csizmával
9 741 Ft

8 310 Ft

A következő pocsolya átugró versenyre a Baby Annabell egy átlátszó rózsaszín esőköppennyel és ugyanazon színű csizmával készült. A kabátka alatt csíkos rövidnadrágot masnis szegéllyel visel, valamint hosszú ujjú pólót „báránykák az esőben“ nyomtatással.


Baby Annabell Fürdőköpeny és papucs „Édes álmok“
3 980 Ft

Baby Annabell lefekvés előtt tud vele játszani. Nos, a gyerekek… mindig később akarnak lefeküdni. A Baby Annabell szárazon tartása érdekébena bársonysözvetből készült fürdőköpeny használatra kész. És hogy megtartsa a szárazságot a lábán tudja viselni a szövet cipőt gyönyörű masnival a sarkán. A fürdőköpeny egy aranyos bárányos mintával van díszítve amely álomba ugrik. És amikor a Baby Annabell-re rárakod a kapucnit tényleg ideje aludni. Azt hiszi, hogy a kis gondozója nem látja, hogy a kapucni alatt csukva van a szeme. Édes álmok Baby Annabell!


Baby Annabell Fürdőszoba
20 390 Ft

16 840 Ft

Elbűvölő Baby Annabell fürdőszoba, mely kívülről igazi háznak néz ki. Baby Annabell játszótéren játszó báránnyal. Ha a házat széthajtod mindkét elülső rész kinyitásával, egy tágas fürdőszoba jelenik meg előtted, mely tökéletesen fel van szerelve.


Baby Annabell Hinta Édes álmok
13 490 Ft

12 180 Ft

Úgy néz ki, mint egy stílusos fészek, de ez egy hinta Baby Annabell számára. A baba bele tud feküdni, és amikor hintázni fogod, akkor úgy fogja magát érezni, mintha a felhőkön lebegne. Néha eltart egy ideig, míg elalszik, és ha újra megbökőd a hintát, egy darabig magától fog lengeni.


Baby Annabell Jelmez "Rénszarvas"
6 790 Ft

5 920 Ft

BABY born olyan édes a rénszarvas jelmezében. A kapucninak aranyos rénszarvas szarvai vannak és a jelmezt ki lehet egészíteni egy dizájnos rózsaszín sállal. El akarsz bújni a baba elől? Adj a szemére egy elegáns plüss maszkot.


Baby Annabell Kapucnis ruházat
4 380 Ft

Egy ilyen játéknak nemcsak gyönyörűnek, hanem okosnak és funkcionálisnak kell lennie ahhoz, hogy a Baby Annabell mindig és mindenütt kényelmesen érezze magát. Tehát öltöztesd fel ebben a kapucnis ruhába.


Baby Annabell Kerekekkel ellátott hordozható ülés
9 790 Ft

8 230 Ft

hordozható szék szintén kiváló dolog, mivel egyszerre három funkciót kínál. ** Baby Annabell** kényelmesen ülhet benne, miközben anyukája a fogantyúnál fogva foghatja az ülést és így hordozhatja Baby Annabellt.


Baby Annabell Készlet "tanulok a bilire"
4 640 Ft

A rózsaszín baba mellékhelyiség bárányával magas ösztönzést jelent a Baby Annabell számára, hogy minél hamarabb megtanulja használni. És ha sikerülne, akkor használd a puha papírt a juh alakú edényből és a púdert a rózsaszín üvegből.


Baby Annabell Kis alváskészlet 36 cm
4 360 Ft

Egy kényelmes hálózsákban a Baby Annabell kényelmesen érezheti magát. A párnázás annyira puha, hogy a bárány a hálózsákban lévő párnákból mindent megevett. Rózsaszín póló szürke pöttyös melegen tartja a baba kezét. A póló hátán található tépőzár biztosítja, hogy még a legkisebb kezek is kezelhessék..


Baby Annabell Kis ruházat játékokhoz 36 cm
4 380 Ft

Little Baby Annabell szívesen megtanulni szaltózni. De még mindig kislány, ezért sok törődést igényel. Úgy néz ki, mintha egy bárány futna a réten. Találhatsz egy bolyhos bárányt rajta türkizkék kabát kapucnival és frillált szegéllyel. Rózsaszín rövid újjú póló díszített aranyos masnival, a derekán nevető bárányokkal. Gyakorlati kialakításuk van ennek köszönhetően még a legkisebb kézzel és hozzáférhető. Rózsaszín pöttyös cipőt is tartalmaz.


Baby Annabell Kötött szett Deluxe 43 cm
5 930 Ft

Ez a szép kötött ruha felkelti a figyelmet. A hosszú ujjú ruha felső része puha kötött anyagból készül, és egyszerűen illeszkedik a szoknya részhez. Nézd meg, ahogy a szoknya egyes részei hullámoznak. A szoknya alatt Baby Annabell rózsaszín bugyit visel és természetesen rózsaszín sapkát visel. A bárányok vidáman nevetnek a ruháról . A készletből nem hiányzikaz elegáns díszítésű koronával és szalaggal díszített rögzítéssel.


Baby Annabell Kötött szett Deluxe 43 cm
5 310 Ft

Baby Annabell virágos. Szereti a színes virágokat, így szereti az összes virág illatát. Ezúttal túl közel szagolt. És így nem csoda, hogy Baby Annabell virágokat akar majd a ruháira. Rózsafüzéres szoknyában olyan szép. A virágnak a kupakon is szaga van? A készlet tartalmazrózsaszín cipőket, rózsaszín masnikat, és arany szíveket. Szív alakú kézitáska rózsákkal díszített olyanok mint a virágok.


Baby Annabell Lila ruhácska
3 158 Ft
3 050 Ft

Baby Annabell-nél otthon itt a tea idő. Ez egy jó ok arra, hogy felvegye ezt a gyönyörű ruhácskát. Gyönyörű motívumokkal díszítették . Csodaszép rakott szoknyája és fodros ujjai vannak.


Baby Annabell Litte Ruhakészlet 36 cm menta színű sapka
3 580 Ft

Az olyan kisbabáknak mint Baby Annabell Little gyakran kll cserélni a ruhájukat. Ezért ez a típus két szép változatban érhető el. Azonban nem könnyű eldönteni, hogy a Baby Annabel Little először rózsaszín ruhát viseljen türkiz csíkos nadrággal és egy rózsaszín sapkával, vagy inkább türkizkék ruhát, rózsaszín nadrággal és türkizkék sapkával. Mint a két változat játékos báránymintával van díszítve.


Baby Annabell Litte Ruhakészlet 36 cm rózsaszín sapka
3 580 Ft

Az olyan kisbabáknak mint Baby Annabell Little gyakran kll cserélni a ruhájukat. Ezért ez a típus két szép változatban érhető el. Azonban nem könnyű eldönteni, hogy a Baby Annabel Little először rózsaszín ruhát viseljen türkiz csíkos nadrággal és egy rózsaszín sapkával, vagy inkább türkizkék ruhát, rózsaszín nadrággal és türkizkék sapkával. Mint a két változat játékos báránymintával van díszítve.


Baby Annabell Little Alexander 36 cm
7 300 Ft

„Többet, többet Alexi?“ Aranyos baba fiú, barna szeme, szeret aludni. Azonban ahogyan szeret csukott szemmel a hátán feküdni, azt is szereti mikor nyitva van a szeme felfedezni a világot. És annyi felfedezhető dolog van a világon! Például az ő kék, könnyen kinyítható kapcsai kifejezetten kis kezekre van tervezve. És mivan a vicces mintákkal –juhok a városban A színes sapka jól illeszkedik a környezetebe. Azok, akik mindig szeretnének valamit felfedezni és hamar szomjasak is Annabellegy rózsaszín palackot hoz magával. A palackból való ivás után ideje aludni.


Baby Annabell Little Annabell 36 cm
7 300 Ft

„nyissa ki a szemét vagy aludjon egész nap!“ Csinos baba kék szemekkel olyan, mint egy alvó szépség, ő is szeret aludni. Azonban ahogyan szeret csukott szemmel a hátán feküdni, azt is szereti mikor nyitva van a szeme felfedezni a világot. És annyi felfedezhető dolog van a világon! Példáulkönnyen kinyitható rögzítő elemeket kifejezetten kis kezek számára tervezték. És mivan a vicces mintákkal –juhok a városban A színes sapka jól illeszkedik a környezetebe. Azok, akik mindig szeretnének valamit felfedezni és hamar szomjasak is Annabellegy rózsaszín palackot hoz magával. A palackból való ivás után ideje aludni.


Baby Annabell Little Annabell + ruházat 36 cm
8 630 Ft

A My Firs Baby Annabell által viselt ruhák a legszebb rózsával vannak díszítve. Vidám, mosolygós egyszerre két ruhával rendelkezik. Színházba és az ünnepléshez külön rakott ruha „báránykák tea öttől“ felirattal és hosszú tüll réteggel díszített szoknyával. Rózsaszín szandál és rózsaszín sapka is található rajta. A babáknak kényelmes babája lehet. Ez a készlet kiváló választás a legkisebb gazdik számára.


Baby Annabell Little Baby Fun 36 cm
11 960 Ft

A Baby Annabell Little Baby egy szép baba, aki nagyon szeret játszani. Amikor megcsókolod a homlokán, ő is ad neked egyet. Szereti ha a hasát csiklandozod – aztán teljesen nevet. Ha előre és hátra rázod énekel. Éhes és fáradt játék után: Baby Annabell éhesen iszik a cumisüvegből. És igen, néhány csepp kimegy. Ne feledd, csak töröld le egy ruhával. Miután tejet fogyasztott a cumisüvegből és újra vidám örömmel mosolyog, ahogy az anyukája rendbe teszi. Aztán egy rózsaszín pizsamában amin juhok vannak elalszik. Amikor a Baby Annabell Little Baby Fun óvatosan lefekszik, lecsukja szemeit, elalszik, és boldogan felkel.


Baby Annabell Little Kényelmes öltözet 36 cm menta színű
3 580 Ft

Annabell és Alexander annyira szívesen töltik az idejüket az anyukájukkal. Ehhez természetesen szükség van nagyon kényelmes ruhákra. Kényelmes rugdalózó türkiz csíkokkal és virággal a karon, tartalmaz egy rávarrott előkét, és ideális Alexandernek. Türkiz sapka melegen tartja a My First Baby Annabell fejét egész nap.


Baby Annabell Little Kényelmes öltözet 36 cm rózsaszín
3 580 Ft

Annabell és Alexander annyira szívesen töltik az idejüket az anyukájukkal. Ehhez természetesen szükség van nagyon kényelmes ruhákra. Piros ruhácska Annabellnek romantikus mintájú anyagból és aranyos fodrokkal a vállon. Rávarrott türkiz előkét is tartalmaz, amit szép virágcsokrok díszítenek. Tartozik hozzá egy sapka ugyan olyan piros anyagból.


Baby Annabell Little kötött ruha 36 cm
5 310 Ft

Baby Annabell Little szereti ezeket a kötött ruhákat viselni. Juhok csodálatos képei díszítik őket. Gyakorlati kialakításuk van ennek köszönhetően még a legkisebb kézzel és hozzáférhető. Egy kis rózsaszín rózsákkal díszített kalap. És ne felejtsd el a kényelmes szandálokat.


Baby Annabell Little rugdalózó 36 cm kék
3 580 Ft

Ahogy a neve is mutatja, a rugdalózó elegendő helyet biztosít a huncutkodáshoz. De a kék rugdalózó ezen felül ideális a pihenésre és szunyókálásra. A bársonyszövet könnyen felvehető, még a legkisebb gyerek kezecskék is megbirkóznak vele. Ennek köszönhetően több idő jut a játékra és a pihenésre. A bárányka vicces mintája ösztönöz az ugrálásra, vagy legalább az ég kémlelésére, és a szivárvány minden színének megszámolására.


Baby Annabell Little rugdalózó 36 cm rózsaszín
3 580 Ft

Ahogy a neve is mutatja, a rugdalózó elegendő helyet biztosít a huncutkodáshoz. De a rózsaszín rugdalózó ezen felül ideális a pihenésre és szunyókálásra. A bársonyszövet könnyen felvehető, még a legkisebb gyerek kezecskék is megbirkóznak vele. Ennek köszönhetően több idő jut a játékra és a pihenésre. A bárányka vicces mintája ösztönöz az ugrálásra, vagy legalább az ég kémlelésére, és a szivárvány minden színének megszámolására.


Baby Annabell Menta színű babaruha
3 960 Ft

Délután Baby Annabell szeret találkozni a barátaival, együtt edzeni, hallgatni a történeteket és játszani. Ez a menta színű babaruha az ilyen találkozókra tökéletes. Rengeteg helyet biztosít a kar nyújtásához és a különböző tornagyakorlatokhoz. A bárányka a menta színű ruháról megmutatja hogyan kell rendesen nyújtani. És amikor a történetekben a gyerekek a manókat utánozzák, a Baby Annabell egyszerűen felteheti a puha textilből készült kapucniját, így az tökéletes kosztüm lesz a játékhoz. Az aranyos nyomatok és játékos fodrok még a sportruházatot szép elegánssá teszik.


Baby Annabell Mia 2018
12 760 Ft

A Baby Annabell baba kistestvére, Mia egyszerűen imádnivaló. Amint ránézel, beleszeretsz. Gyönyörű barátságos szemei és természetes arckifejezése van. Kényelmes, pontokkal kiegészített rózsaszín ujjú rugdalózóba van öltöztetve, melyen szivárványos bárány található. Mindemellett színben megfelelő sapkát és cipőt visel.


Baby Annabell Mia „Édes álmok“
10 630 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Úgy tűnik, hogy egy juh aki egyx virágágyással táncol. És egy kis balerina táncol Miino ingén. Mia öltözete rózsaszín szoknya és fehér hosszú ujjú póló. Kiegészíti színes nadrágot rózsákkal és aranyos rózsaszín cipővel, sötét rózsaszín csillaggal és szívvel. Miina a kupak koronával van díszítve, és Mia álmait egy álomzár védi. Mielőtt lefeküdne, egy palackból kedveli a tejet. És amikor cumi van a szájában, az álomvilágba kerül. Az alvás mellett népszerű az aranyos puha testű baba játszik. Édes álmok!


Baby Annabell My First Annabell 30 cm
5 970 Ft

A népszerű Baby Annabell baba a legelterjedtebb babatevékenységet mutatja a képen. Egy aranyos, 30 cm-es puha testű baba. Amior a babát a hátára fektetjük becsukja kék szemeitígy nem kell számolnia a juhokat! Természetesen a napozás mellett a palackból történő ivás szintén napirenden van. Ezért hozza Baby Annabell az otthonodbaezt a rózsaszín palackot.


Baby Annabell My First baba ruhákkal
11 326 Ft

10 630 Ft

Ruhák, melyeket a My First Baby Annabell baba magával hoz, a legszebb rózsákkal vannak díszítve. Örömmel mosolygó baba záró szemekkel két ruhával van felszerelve egyszerre.


Baby Annabell Newborn szívdobogással
9 009 Ft

8 510 Ft

Baby Annabell Newborn szívdobogással az alvásból játékot csinál. Ha megnyomod a baba hasán lévő szívecskét, meghallod a szív dobogást és a nyugodt légzést. Tudományosan be van bizonyítva, ha a gyerekeknél van légzés hangjával rendelkező játék, könnyebben elalusznak, nyugodtabban alusznak és biztonságban érzik magukat.


Baby Annabell Newborn újszülött, 22 cm
3 980 Ft

Baby Annabell Newborn puha baba lágy rugdalódzóban és sapkában. 22cm-es baba puha rongy testtel és vinil fejével csodálatos barát a legkisebb 0 – 12 hónapos anyukák számára, és tökéletes ajándék az újszülötteknek.