Baby Annabell Annabell, 43 cm

Baby Annabell Annabell, 43 cm

Értékelés: 4,5
25 090 Ft 20 100 Ft

Kiárusítás

A Baby Annabell baba akár egész napon át elkísérheti a legkisebb anyukákat. Reggel, amikor felkel, alig várja, hogy vizet ihasson az üvegéből. Ivás közben mozog a szája, majd böfiznie kell. Ha Annabellt a térdeden hintáztatod, lelkesen fog nevetni. Ha megcsiklandozod a hasát, vidáman fog kacagni. Máskor pedig Annabell hangosan sír és valódi könnyeket hullat. Kedvence a cumi, amivel hangosan cumizik. Ha eljön a lefekvés ideje, elég őt lágyan megringatni. Annabell ásítani kezd, becsukja szemeit, elalszik és mélyen lélegezik.

Baby Annabell Alexander, 43 cm
25 090 Ft 19 430 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Baby Annabell Alexander baba akár egész napon át elkísérheti a legkisebb anyukákat. Ha megcsiklandozod Alexander hasát, úgy fog nevetni, hogy attól néha be is pisil. Ha ebéd után nem sikerül böfiznie, annak valahol ki kell jönnie. Alexander szereti kék cumisüvegét, amelyből ha iszik, mozog a szája, ráadásul azt is hallod, ahogy szívja a cumit. Gyakran éhes, ilyenkor gyorsan meg kell őt etetni, mert ellenkező esetben előfordulhat, hogy sírni kezd és valódi babakönnyeket hullat. A legjobban azt szereti, ha az anyukája a térdén hintáztatja, azonnal boldog nevetésbe kezd. Ringasd meg előre és hátra. Ásítani kezd, becsukja szemeit, elalszik és mélyen lélegezik.

Baby Annabell Sophia hajas baba
13 361 Ft 12 730 Ft

Kiárusítás

Baby Annabell testvére, Sophia egy mosolygós és barátságos baba gyönyörű szőke hajjal, akinek mindig jó kedve van. Sophia szereti, ha fésülik a haját, és mindig nagyon türelmes fésülködés közben, vagy amikor ifjú anyukája copfot készít neki.

Baby Annabell Autósülés

Baby Annabell Autósülés

Értékelés: 4,5
6 512 Ft 6 020 Ft

Természetesen a Baby Annabellnek szüksége van az autósülésre amikor utazik. Biztonság mindenekelőtt! A kanapé rózsaszínű, vicces, fehér pöttyös, aranyos juh mintás.. Baby Annabell kényelmesen ül az ülésen rózsaszín biztonsági övekkel rögzítheted. Ezután nyissa ki az igazi biztonsági övet az autóülés mindkét oldalán, és minden készen áll az utazásra! Ez azt jelenti, hogy Baby Annabell biztonságosan utazhat mindenhol és felfedezheti a világot a gazdájával.

Baby Annabell Hinta Édes álmok
13 490 Ft 11 790 Ft

Kiárusítás

Úgy néz ki, mint egy stílusos fészek, de ez egy hinta Baby Annabell számára. A baba bele tud feküdni, és amikor hintázni fogod, akkor úgy fogja magát érezni, mintha a felhőkön lebegne. Néha eltart egy ideig, míg elalszik, és ha újra megbökőd a hintát, egy darabig magától fog lengeni.

Baby Annabell Jelmez "Rénszarvas"
7 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

BABY born olyan édes a rénszarvas jelmezében. A kapucninak aranyos rénszarvas szarvai vannak és a jelmezt ki lehet egészíteni egy dizájnos rózsaszín sállal. El akarsz bújni a baba elől? Adj a szemére egy elegáns plüss maszkot.

Baby Annabell Jó étvágyat készlet
4 550 Ft

Eredeti ruházat és kiegészítők a Baby Annabell számára. Baby Annabell éppen belépett a világba, és alig várja, hogy felfedezzék. És természetesen a felfedezéséhez kényelmes ruhára van szüksége. A „Hello World“ arany feliratú rugdalózó a Baby Annabell számára szépen illeszkednek a kis masnival ellátott rózsaszín sapkához és a szívecskés cipőhöz. Baba Annabell kedvenc báránykája kíváncsian néz a partedliról a nyakláncára báránykás medállal. Amikor a Baby Annabellt meg kell nyugtatni a szív alakú cumi megnyugtatja őt.

Baby Annabell Kerekekkel ellátott hordozható ülés
9 790 Ft 9 240 Ft

Kiárusítás

hordozható szék szintén kiváló dolog, mivel egyszerre három funkciót kínál. ** Baby Annabell** kényelmesen ülhet benne, miközben anyukája a fogantyúnál fogva foghatja az ülést és így hordozhatja Baby Annabellt.

Baby Annabell Kórház-25%

Baby Annabell Kórház

Értékelés: 2,5
25 190 Ft 18 890 Ft

Kiárusítás

Eredeti tartozék babáknak. Ó, nem, a Baby Annabell baba arca vörös és forró a homloka. A legjobb az lesz, ha gyorsan elviszed a kórházba és egy orvos kivizsgálja. A kórház másodpercek alatt felépül. Készen áll a korházi ágy ágyneművel. A kivizsgálás után a kórház összecsukható és tárolható, hogy ne foglaljon sok helyet.

Baby Annabell Menta színű babaruha
4 275 Ft 4 010 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Délután Baby Annabell szeret találkozni a barátaival, együtt edzeni, hallgatni a történeteket és játszani. Ez a menta színű babaruha az ilyen találkozókra tökéletes. Rengeteg helyet biztosít a kar nyújtásához és a különböző tornagyakorlatokhoz. A bárányka a menta színű ruháról megmutatja hogyan kell rendesen nyújtani. És amikor a történetekben a gyerekek a manókat utánozzák, a Baby Annabell egyszerűen felteheti a puha textilből készült kapucniját, így az tökéletes kosztüm lesz a játékhoz. Az aranyos nyomatok és játékos fodrok még a sportruházatot szép elegánssá teszik.

Baby Annabell Rózsaszín cipőcskék
3 390 Ft

Ezekben a kényelmes cipőcskékben a Baby Annabell egy – kettő megtanul járni. Szó szerint átsiklik a szobán. A cipőcske tépőzárral záródik, mely biztosítja, hogy a babának tökéletesen illeszkedik a lábához.

Baby Annabell Türkiz rugdalódzó
3 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Ma a Baby Annabell különösen kényelmesen akarja érezni magát. A rugdalódzó az otthoni lustálkodásra a megfelelő választás. A türkiz rugdalódzó réteges stílusban van kialakítva, szürke ujjai vannak és masnik díszítik.

Baby Annabell Little Baby Fun 36 cm
13 011 Ft 11 520 Ft

A Baby Annabell Little Baby egy szép baba, aki nagyon szeret játszani. Amikor megcsókolod a homlokán, ő is ad neked egyet. Szereti ha a hasát csiklandozod – aztán teljesen nevet. Ha előre és hátra rázod énekel. Éhes és fáradt játék után: Baby Annabell éhesen iszik a cumisüvegből. És igen, néhány csepp kimegy. Ne feledd, csak töröld le egy ruhával. Miután tejet fogyasztott a cumisüvegből és újra vidám örömmel mosolyog, ahogy az anyukája rendbe teszi. Aztán egy rózsaszín pizsamában amin juhok vannak elalszik. Amikor a Baby Annabell Little Baby Fun óvatosan lefekszik, lecsukja szemeit, elalszik, és boldogan felkel.

Baby Annabell Baby Annabell Kiságy "Édes álmok"
16 290 Ft 15 000 Ft

A rózsaszín kiságy baldachinnal és puha vánkossal altatódalt játszik, hogy segítsen Baby Annabell®-nek elaludni. És ha nem sikerül elaludnia számolhatja a csillagokat a baldachinon, míg nem csukódnak le a szemecskéi.

Baby Annabell Arany cipőcske
3 158 Ft 2 990 Ft

Ezekben a kényelmes cipőcskékben a Baby Annabell egy – kettő megtanul járni. Szó szerint átsiklik a szobán. A cipőcske tépőzárral záródik, mely biztosítja, hogy a babának tökéletesen illeszkedik a lábához.

Baby Annabell Asztalra erősíthető etetőszék
8 156 Ft 7 760 Ft

Az események középpontjában, nem figyelmen kívül hagyva. Ugyan Baby Annabell még mindig legszívesebben a saját üvegéből iszik és lassan tanul meg enni, ennek ellenére mégis a többiekkel szeretne ülni az asztal körül. Ennek a kényelmes, asztalra rögzíthető etetőszéknek köszönhetően minden étkezésnél jelen lehet.

Baby Annabell Babáknak, szívverés funkcióval, 30 cm
8 236 Ft 7 500 Ft

A Baby Annabell baba szívveréssel alszik el. Ha megnyomja a baba szívét, meghallja a szívverést és a csendes légzésnek a hangjait. Tudományosan bebizonyított, hogy amikor a gyerekek lélegző hangokat hallják, békésebben alszanak, és jobban érzik magukat.. A hangot 20 perces időtartamra lehet beállítani. A szövetbaba 30 cm méretű, rózsaszín ruhát, sálat és pöttyös sapkát visel. A baba feje puha, a teste kellemesen puha, így a gyerekek imádni fogják a babát.

Baby Annabell Baby Annabell Hálózsák "Édes álmok"
4 646 Ft 4 140 Ft

Ez a hálózsák kiváló kiegészítő és a gyerekek lelkesek lesznek attól, hogyan fogják a babát bele rakni, majd gondosan kivenni az ébredés után. A felső része a hálózsáknak nyomtatott mintával díszített, amely a sötétben világít!

Baby Annabell Csere táska

Baby Annabell Csere táska

Értékelés: 5
6 490 Ft 6 290 Ft

pelenkázótáskán található két birka nagyon lelkesnek tűnik. Hová megyünk legközelebb? A játszótérre, a parkba, vagy a nagymamához és a nagypapához? Tulajdonképpen mindegy is, ez a praktikus táska mindenhová megfelelő. Belül négy kiegészítővel ellátott.

Baby Annabell Deluxe garnitúra babáknak, 43 cm
8 690 Ft 6 690 Ft

Kiárusítás

Eredeti ruhák és kiegészítők Baby Annabell számára. Baby Annabell épphogy kilépett a világba és már alig várja, hogy megkezdhesse a felfedezést. A felfedezéshez persze kényelmes öltözékre lesz szüksége. Baby Annabell „Hello World” arany feliratos rugdalózója kiválóan illik a kis masnis rózsaszín sapkához, akárcsak a szívecskés cipellőjéhez. Baby Annabell kedvenc báránykája kíváncsian kukucskál az előkéjéről a báránykás medálos nyakláncra. Ha Baby Annabellnek meg kell nyugodnia, a szívecske alakú cumi elcsendesíti.

Baby Annabell „Édes álmok“
3 340 Ft

Édes álmok Baby Annabell! Ezzel a gyönyörű Baby Annabellel két cica alszik. Amikor Baby Annabell szájába teszeda hold alak kigyullad és egy hang hallatszik. Még a bárány is fáradtnak tűnik, a szemei csukott állapotban vannak. Jó éjt!

Baby Annabell Fürdőköpeny és papucs „Édes álmok“
4 912 Ft 4 390 Ft

Baby Annabell lefekvés előtt tud vele játszani. Nos, a gyerekek… mindig később akarnak lefeküdni. A Baby Annabell szárazon tartása érdekébena bársonysözvetből készült fürdőköpeny használatra kész. És hogy megtartsa a szárazságot a lábán tudja viselni a szövet cipőt gyönyörű masnival a sarkán. A fürdőköpeny egy aranyos bárányos mintával van díszítve amely álomba ugrik. És amikor a Baby Annabell-re rárakod a kapucnit tényleg ideje aludni. Azt hiszi, hogy a kis gondozója nem látja, hogy a kapucni alatt csukva van a szeme. Édes álmok Baby Annabell!

Baby Annabell Járóka

Baby Annabell Járóka

Értékelés: 5
13 400 Ft

Távirányítós járóka segít a Baby Annabell babának megtartani az egyensúlyt. Ültesd a Baby Annabell-t az ülésbe, a kezeid támaszd a kormányra és indulás! Ha szükséged van egy kis szünetre, a Baby Annabell leül, és játszik a gyöngyökkel a kormányon.

Baby Annabell Kenguru

Baby Annabell Kenguru

Értékelés: 5
8 113 Ft 6 150 Ft

Baby Annabell kisgyermekével ment a múzeumba. És ott látott egy hordágyat. Ülés közben viselni kell, az emberek ősidők óta ismerik ezt. Ez a hordágy nem más mint ez a Baby Annabell kengurumelynek mintája „az erdőben lévő juhok útja“. A kenguru előnye még, hogy meg tudod ölelni, amikor Baby Annabell már fáradt egy utazásra. Ellenkező esetben a Baby Annabell egyenesen ül és várja hogy felfedezze a világot. A türkiz masni és a párnázott derékpánt különböző hosszúságúak. A Baby Annabell elülső ülésen vagy hátsó ülésen is ülhet.

Baby Annabell Készlet "tanulok a bilire"
5 350 Ft

A rózsaszín baba mellékhelyiség bárányával magas ösztönzést jelent a Baby Annabell számára, hogy minél hamarabb megtanulja használni. És ha sikerülne, akkor használd a puha papírt a juh alakú edényből és a púdert a rózsaszín üvegből.

Baby Annabell Kis alváskészlet 36 cm
5 350 Ft

Egy kényelmes hálózsákban a Baby Annabell kényelmesen érezheti magát. A párnázás annyira puha, hogy a bárány a hálózsákban lévő párnákból mindent megevett. Rózsaszín póló szürke pöttyös melegen tartja a baba kezét. A póló hátán található tépőzár biztosítja, hogy még a legkisebb kezek is kezelhessék..

Baby Annabell Kis ruházat játékokhoz 36 cm
5 517 Ft 5 350 Ft

Little Baby Annabell szívesen megtanulni szaltózni. De még mindig kislány, ezért sok törődést igényel. Úgy néz ki, mintha egy bárány futna a réten. Találhatsz egy bolyhos bárányt rajta türkizkék kabát kapucnival és frillált szegéllyel. Rózsaszín rövid újjú póló díszített aranyos masnival, a derekán nevető bárányokkal. Gyakorlati kialakításuk van ennek köszönhetően még a legkisebb kézzel és hozzáférhető. Rózsaszín pöttyös cipőt is tartalmaz.

Baby Annabell Kötött szett Deluxe 43 cm
8 113 Ft 7 290 Ft

Ez a szép kötött ruha felkelti a figyelmet. A hosszú ujjú ruha felső része puha kötött anyagból készül, és egyszerűen illeszkedik a szoknya részhez. Nézd meg, ahogy a szoknya egyes részei hullámoznak. A szoknya alatt Baby Annabell rózsaszín bugyit visel és természetesen rózsaszín sapkát visel. A bárányok vidáman nevetnek a ruháról . A készletből nem hiányzikaz elegáns díszítésű koronával és szalaggal díszített rögzítéssel.

Baby Annabell Kötött szett Deluxe 43 cm
7 230 Ft

Baby Annabell virágos. Szereti a színes virágokat, így szereti az összes virág illatát. Ezúttal túl közel szagolt. És így nem csoda, hogy Baby Annabell virágokat akar majd a ruháira. Rózsafüzéres szoknyában olyan szép. A virágnak a kupakon is szaga van? A készlet tartalmazrózsaszín cipőket, rózsaszín masnikat, és arany szíveket. Szív alakú kézitáska rózsákkal díszített olyanok mint a virágok.

Baby Annabell Litte Ruhakészlet 36 cm rózsaszín sapka
3 590 Ft

Az olyan kisbabáknak mint Baby Annabell Little gyakran kll cserélni a ruhájukat. Ezért ez a típus két szép változatban érhető el. Azonban nem könnyű eldönteni, hogy a Baby Annabel Little először rózsaszín ruhát viseljen türkiz csíkos nadrággal és egy rózsaszín sapkával, vagy inkább türkizkék ruhát, rózsaszín nadrággal és türkizkék sapkával. Mint a két változat játékos báránymintával van díszítve.

Baby Annabell Little Alexander 36 cm
8 219 Ft 7 630 Ft

„Többet, többet Alexi?“ Aranyos baba fiú, barna szeme, szeret aludni. Azonban ahogyan szeret csukott szemmel a hátán feküdni, azt is szereti mikor nyitva van a szeme felfedezni a világot. És annyi felfedezhető dolog van a világon! Például az ő kék, könnyen kinyítható kapcsai kifejezetten kis kezekre van tervezve. És mivan a vicces mintákkal –juhok a városban A színes sapka jól illeszkedik a környezetebe. Azok, akik mindig szeretnének valamit felfedezni és hamar szomjasak is Annabellegy rózsaszín palackot hoz magával. A palackból való ivás után ideje aludni.

Baby Annabell Little Annabell 36 cm
8 236 Ft 7 500 Ft

„nyissa ki a szemét vagy aludjon egész nap!“ Csinos baba kék szemekkel olyan, mint egy alvó szépség, ő is szeret aludni. Azonban ahogyan szeret csukott szemmel a hátán feküdni, azt is szereti mikor nyitva van a szeme felfedezni a világot. És annyi felfedezhető dolog van a világon! Példáulkönnyen kinyitható rögzítő elemeket kifejezetten kis kezek számára tervezték. És mivan a vicces mintákkal –juhok a városban A színes sapka jól illeszkedik a környezetebe. Azok, akik mindig szeretnének valamit felfedezni és hamar szomjasak is Annabellegy rózsaszín palackot hoz magával. A palackból való ivás után ideje aludni.

Baby Annabell Little Annabell + ruházat 36 cm
10 040 Ft

A My Firs Baby Annabell által viselt ruhák a legszebb rózsával vannak díszítve. Vidám, mosolygós egyszerre két ruhával rendelkezik. Színházba és az ünnepléshez külön rakott ruha „báránykák tea öttől“ felirattal és hosszú tüll réteggel díszített szoknyával. Rózsaszín szandál és rózsaszín sapka is található rajta. A babáknak kényelmes babája lehet. Ez a készlet kiváló választás a legkisebb gazdik számára.

Baby Annabell Little Kényelmes öltözet 36 cm rózsaszín
3 295 Ft 3 090 Ft

Annabell és Alexander annyira szívesen töltik az idejüket az anyukájukkal. Ehhez természetesen szükség van nagyon kényelmes ruhákra. Piros ruhácska Annabellnek romantikus mintájú anyagból és aranyos fodrokkal a vállon. Rávarrott türkiz előkét is tartalmaz, amit szép virágcsokrok díszítenek. Tartozik hozzá egy sapka ugyan olyan piros anyagból.

Baby Annabell Little kötött ruha 36 cm
5 639 Ft 5 350 Ft

Baby Annabell Little szereti ezeket a kötött ruhákat viselni. Juhok csodálatos képei díszítik őket. Gyakorlati kialakításuk van ennek köszönhetően még a legkisebb kézzel és hozzáférhető. Egy kis rózsaszín rózsákkal díszített kalap. És ne felejtsd el a kényelmes szandálokat.

Baby Annabell Little rugdalózó 36 cm rózsaszín
3 295 Ft 3 070 Ft

Ahogy a neve is mutatja, a rugdalózó elegendő helyet biztosít a huncutkodáshoz. De a rózsaszín rugdalózó ezen felül ideális a pihenésre és szunyókálásra. A bársonyszövet könnyen felvehető, még a legkisebb gyerek kezecskék is megbirkóznak vele. Ennek köszönhetően több idő jut a játékra és a pihenésre. A bárányka vicces mintája ösztönöz az ugrálásra, vagy legalább az ég kémlelésére, és a szivárvány minden színének megszámolására.

Baby Annabell Mia „Édes álmok“
16 750 Ft

Úgy tűnik, hogy egy juh aki egyx virágágyással táncol. És egy kis balerina táncol Miino ingén. Mia öltözete rózsaszín szoknya és fehér hosszú ujjú póló. Kiegészíti színes nadrágot rózsákkal és aranyos rózsaszín cipővel, sötét rózsaszín csillaggal és szívvel. Miina a kupak koronával van díszítve, és Mia álmait egy álomzár védi. Mielőtt lefeküdne, egy palackból kedveli a tejet. És amikor cumi van a szájában, az álomvilágba kerül. Az alvás mellett népszerű az aranyos puha testű baba játszik. Édes álmok!

Baby Annabell Mia „Édes álmok“, 43 cm
13 290 Ft 11 120 Ft

Úgy tűnik, hogy egy juh aki egy virágágyassal táncol. Öltözete egy rózsaszín szoknya és hosszú ujjú fehér póló báránnyal. A szettet kiegészíti a színes rózsás nadrág az aranyos rózsaszín sötét rózsaszín csillaggal és szívvel ellátott csizma. Mia sapkája egy koronával díszített, és így Mia álmát egy álomzár védi.

Baby Annabell My First Annabell 30 cm
6 512 Ft 6 290 Ft

A népszerű Baby Annabell baba a legelterjedtebb babatevékenységet mutatja a képen. Egy aranyos, 30 cm-es puha testű baba. Amior a babát a hátára fektetjük becsukja kék szemeitígy nem kell számolnia a juhokat! Természetesen a napozás mellett a palackból történő ivás szintén napirenden van. Ezért hozza Baby Annabell az otthonodbaezt a rózsaszín palackot.

Baby Annabell Öltözet, kék-rózsaszín pulóver
4 990 Ft

Alexander ma egy rendkívül kényelmes szettbe van felöltöztetve. Farmer nadrágot és sportos kabátot visel, kék és rózsaszín csíkokkal és vicces juh mintával. Máris mehet sétálni az anyukájával.

Baby Annabell Őszi szett Deluxe, 43 cm
8 790 Ft 6 990 Ft

Eredeti babaruha a Baby Annabell babák számára. Az őszi városi sétához Baby Annabell szeret kockás kabátot viselni. A Baby Annabell lábának melegen tartásához a színben passzoló prémes csizma is megtalálható. A rózsaszín sapka szépen melegíti Baby Annabell fejét és fülét. És ne maradjon ki a bárányos mintával ellátott sál sem.

Baby Annabell Pizsama „Édes álmok“
5 350 Ft

Ebben a pizsamában a Baby Annabell csak a legszebb álmokat fogja álmodni. A póló első plüss részéből a Baby Annabell kedvenc báránykája mosolyog. A pólón levő bárányka vicces fülekkel van feldíszítve, amelyeket lehet mozgatni, és húzogatni. A szürke nadrág nyomtatott báránykás motívumokkal van ellátva, és hihetetlenül kényelmes ahhoz, hogy a Baby Annabell jól aludjon benne.

Baby Annabell Pizsama "Szép álmokat"
4 864 Ft 4 010 Ft

Ebben a pizsamában a Baby Annabell csak a legszebb álmokat fogja álmodni. A póló elülső plüss részéből nevet a kedvenc bárányka Baby Annabell. A bárányt a pólón vicces fülek díszítnek, melyeket lehet mozgatni és meghúzhatjuk őket.

Baby Annabell Rózsaszín babaruha
4 275 Ft 4 010 Ft

Délután Baby Annabell szeret találkozni a barátaival, együtt edzeni, hallgatni a történeteket és játszani. Ez a rózsaszín babaruha az ilyen találkozókra tökéletes. Rengeteg helyet biztosít a kar nyújtásához és a különböző tornagyakorlatokhoz. És amikor a történetekben a gyerekek a manókat utánozzák, a Baby Annabell egyszerűen felteheti a puha textilből készült kapucniját, így az tökéletes kosztüm lesz a játékhoz. Az aranyos nyomatok és játékos fodrok még a sportruházatot szép elegánssá teszik.

Baby Annabell Rózsaszín rugdalódzó 2018
3 158 Ft 3 070 Ft

Ma a Baby Annabell különösen kényelmesen akarja érezni magát. A rugdalódzó az otthoni lustálkodásra a megfelelő választás. A rózsaszín szürke csíkos változatnak kifinomult aszimmetrikus kialakítása van, és zsebekkel van díszítve.

Baby Annabell Ruhakészlet kabáttal 43 cm, rózsaszín nadrág
5 500 Ft 4 690 Ft

Ha kint tartózkodsz érdemes magaddal vinni a kabátod, ha esetleg megváltozna az időjárás. Milyen praktikus, hogy ez a szett kabátot is tartalmaz! Hogy tetszik a kabát kombinációja kapucnival és kettő az egyben farmerszoknya rózsaszín leggingsszel és fehér pólóval? Az anyukával közös sétákra tökéletes!

Baby Annabell Sweetie For babies 22 cm rózsaszín
3 790 Ft

Kicsi, de jól megformált… mit értesz az alatt, hogy „de“? Kicsi, de tökéletesen megformált! Ezen felül a „jól megformált“ azt is jelenti, hogy kiváló és kifogástalan. A 22 cm nagyságú rongybaba plüss anyagú és puha, a vinyl fejecskéje kellemesen sima. Ideális baba a kis gyerek kezecskékbe, kiságyban is elhelyezhető a legkisebb gyermekek részére. Ezt a babát nyugodtan kimoshatod: kézközt 30 fokon ajánlott És most csak az utolsó fontos kérdésre kell válaszolnod: rózsaszín vagy menta színű finom csillagmintás sapkájú babát választod?

Baby Annabell Téli overall Deluxe, 43 cm
8 790 Ft 8 030 Ft

Eredeti ruha babáknak. Annabell baba egy szánon ül, tárva, nyitva van a szája, és csodálkozik, hogy mekkora hópelyhek hullanak az égből. Ahhoz, hogy a kis hercegnő kint ne fázzon, egy divatos overallba van bebugyolálva. Overall divatos fémes megjelenéssel betakarja a lábakat is, és kapucnival rendelkezik. Most tedd fel a napszemüvegét és készen áll a szánkózásra.