Baby Annabell Babakocsi pelenkázó táskával
21 260 Ft 20 520 Ft
+ ingyen szállítás

Még csomagolnunk kell egy pelenkázótáskát, és mehetünk a parkba, hogy megtekintsük a tóban található vízilovakat. A háló, ami Baby Annabell babakocsijának alsó részén található, rengeteg helyet biztosít minden játék számára. A különféle rózsaszín árnyalatú tündérrózsa motívum a babakocsi tetejét és a váltózsákot díszíti

Baby Annabell Ceruza Trio Frutti, 18 különböző szín, illatos
22 040 Ft
+ ingyen szállítás

Amikor Baby Annabell sétálni indul, gyönyörű napos idő van. Mire eljut a parkba elkezd esni az eső. Szerencsére Baby Annabell-nél van az esőkabátja és a gumicsizmája. Esőben Baby Annabell sem szomorkodik, figyeli ahogy az esőcseppek viccesen táncolnak a tavacska felszínén. Az eső a békáknak is nagy örömére van, lelkesen ugrálnak az egyik tavirózsáról a másikra. Pontosan egy ilyen jelenet van rajta a zöld póló képén és a kék esőkabáton, amelyet Baby Annabell visel.

Baby Annabell Annabell, 43 cm + Bárányos pulóver
25 360 Ft 23 420 Ft
+ ingyen szállítás

A kapucnis pulóver Baby Annabell számára puha és kényelmes. A bárányka mosolygós arca mögött egy kenguru zseb található. És nézd azokat a varrott juhfüleket, mennyire aranyosak! Baby Annabell a pulóveréhez rózsaszín nadrágot visel finom szitakötő mintával és egy cipőt, amit tavirózsa minta díszít.

Baby Annabell Annabell, 43 cm

Baby Annabell Annabell, 43 cm

Értékelés: 4,2
23 420 Ft
+ ingyen szállítás

A Baby Annabell baba akár egész napon át elkísérheti a legkisebb anyukákat. A teste puha és számos életfunkcióval ellátott. Reggel, amikor felkel, alig várja, hogy vizet ihasson a cumisüvegéből. Az ivás során mozgatja a száját, sőt, hallani, ahogyan iszik. Amint elegendő vizet ivott, büfiznie kell. Ezt követően mehet játszani.

Baby Annabell Jó étvágyat, 43 cm
23 420 Ft
+ ingyen szállítás

Ebéd! Készíts finom ételt a Baby Annabell számára a kis magocskáiból az ételek képeivel. A kis ínyencet megetetheted bárányka alakú kistányérból kiskanállal. Amint a kanál megérinti az ajkait, a Baby Annabell kinyitja a száját és megetetheted. Lelkesen mozgatja a száját, sőt hallani lehet hogy, hogyan nyeli le az ételt.

Baby Annabell Bölcső Édes álmok
17 270 Ft 16 520 Ft
+ ingyen szállítás

Ezzel a bölcsővel az édes álmok garantáltak. Az automatikus ringatás funkció a Baby Annabell babát finoman álomba ringatja. Egyszerűen nyomd meg a Baby Annabell logót a bölcső elején, és a bölcső elkezdi a ringatást egyik oldalról a másikra. A Baby Annabell babát az úton az álomvilágba egy altatódal kíséri. „Jó éjszakát és édes álmokat, Baby Annabell!“

Baby Annabell Pelenkázó táska rózsaszín-kék
7 980 Ft

Ha Baby Annabell-t át kell pelenkázni, akkor ez a táska tökéletes választás. A puffos nyomatokkal ellátott táska pelenkázó alátétet, pelenkát, porzsákot és rágókát tartalmaz.

Baby Annabell Pelenka, 5 db

Baby Annabell Pelenka, 5 db

Értékelés: 5
3 290 Ft

Pelenkák nem hiányozhatnak Baby Annabell sem más babának, az egyedi öt pelenkából álló készletnek minden kis anyuka örülni fog, aki a babájával, mint élő kisbabával szeretne játszani.

Baby Annabell Pizsama „Édes álmok“ , lila
4 690 Ft

Annabell baba szereti hallgatni a mesét lefekvés előtt. Kényelmes pizsamában a kanapén is jól érzi magát, és kíváncsi arra, hogy melyik könyvet húzod ki ma a polcról. És a mese után itt az ideje, hogy lefeküdjön és átélje a csodás álmait.

Baby Annabell Hálózsák Édes álmok
4 890 Ft

Ebben a hálózsákban a Baby Annabel úgy fog szunyókálni, mind egy kis angyalka. A szó szoros értelmében, mert a hálózsák hátsó részére aranyos szárnyacskák vannak rávarrva. Álmodhat a holdacskáról, csillagokról, felhőcskékről, lufikról és varázslatos történetekről a jó éjszakára. Pontosan ezek vannak ábrázolva a hálózsákon.

Baby Annabell Őszi szett Deluxe, 43 cm
9 590 Ft

Eredeti babaruha a Baby Annabell babák számára. Az őszi városi sétához Baby Annabell szeret kockás kabátot viselni. A Baby Annabell lábának melegen tartásához a színben passzoló prémes csizma is megtalálható. A rózsaszín sapka szépen melegíti Baby Annabell fejét és fülét. És ne maradjon ki a bárányos mintával ellátott sál sem.

Baby Annabell Autósülés

Baby Annabell Autósülés

Értékelés: 4,4
7 150 Ft

Természetesen a Baby Annabellnek szüksége van az autósülésre amikor utazik. Biztonság mindenekelőtt! A kanapé rózsaszínű, vicces, fehér pöttyös, aranyos juh mintás.. Baby Annabell kényelmesen ül az ülésen rózsaszín biztonsági övekkel rögzítheted. Ezután nyissa ki az igazi biztonsági övet az autóülés mindkét oldalán, és minden készen áll az utazásra! Ez azt jelenti, hogy Baby Annabell biztonságosan utazhat mindenhol és felfedezheti a világot a gazdájával.

Baby Annabell For babies Aludj szépen, 30 cm
8 940 Ft

Az „Aludj szépen” csak egyetlen a számos dologból, amelyet a puha testű baba mondani képes a testével. A baba testében lévő hangmodulus lehetővé teszi 5 percnyi hang felvételét – altatódalok vagy esti mese, esetleg a kedvenc állatka hangját.

Baby Annabell Mágikus üveg
3 190 Ft

“Glo, glo, glo…“ Úgy tűnik, hogy Baby Annabell nagyon szomjas. Amint behelyezted a Baby Annabell szájába az üveget, és helyes szögben fogod tartani, a tej az üvegben elkezd fogyni. De a következő etetéshez az üveg ismét feltöltődik, mint egy varázspálca suhintással.

Baby Annabell Rózsaszín cipőcskék
4 690 Ft

Ezekben a kényelmes cipőcskékben a Baby Annabell egy – kettő megtanul járni. Szó szerint átsiklik a szobán. A cipőcske tépőzárral záródik, mely biztosítja, hogy a babának tökéletesen illeszkedik a lábához.

Baby Annabell Hinta Édes álmok
12 110 Ft

Úgy néz ki, mint egy stílusos fészek, de ez egy hinta Baby Annabell számára. A baba bele tud feküdni, és amikor hintázni fogod, akkor úgy fogja magát érezni, mintha a felhőkön lebegne. Néha eltart egy ideig, míg elalszik, és ha újra megbökőd a hintát, egy darabig magától fog lengeni.

Baby Annabell Alexander, 43 cm

Baby Annabell Alexander, 43 cm

Értékelés: 4,9
22 040 Ft
+ ingyen szállítás

A Baby Annabell Alexander baba akár egész napon át elkísérheti a legkisebb anyukákat. Ha megcsiklandozod Alexander hasát, úgy fog nevetni, hogy attól néha be is pisil. Ha ebéd után nem sikerül böfiznie, annak valahol ki kell jönnie. Alexander szereti kék cumisüvegét, amelyből ha iszik, mozog a szája, ráadásul azt is hallod, ahogy szívja a cumit. Gyakran éhes, ilyenkor gyorsan meg kell őt etetni, mert ellenkező esetben előfordulhat, hogy sírni kezd és valódi babakönnyeket hullat. A legjobban azt szereti, ha az anyukája a térdén hintáztatja, azonnal boldog nevetésbe kezd. Ringasd meg előre és hátra. Ásítani kezd, becsukja szemeit, elalszik és mélyen lélegezik.

Baby Annabell Etetőszék asztalra történő rögzítéssel
9 090 Ft

”Jó étvágyat!” A praktikus etetőszékben Baby Annabell mindig az anyukája mellett lehett evés közben. Az aranyos képekkel díszített színes szék 15–40 mm vastagságú asztallapú asztalhoz rögzíthető. Ideális otthonra, azonban összecsukható és az utazótáskába is becsomagolható.

Baby Annabell Babaápolási készlet
6 790 Ft 5 990 Ft

Baby Annabell gyakran összekoszolja magát evés közben. Ezt a bárány alakú mosdókesztyű egyszerűen megoldja. Mi lehet a két tárolóban? Babaolaj és testápoló tej? Kiváló segítők a baba mosdatása során. Baby Annabell megfürdetését követően azonnal mehettek is a városba. Ezt biztosra veheted. Baby Annabell csodás rugdalózójának hátulsó oldalán szrányakat ábrázoló nyomtatott minta díszíti.

Baby Annabell Alexander, 43 cm

Baby Annabell Alexander, 43 cm

Értékelés: 4,8
23 490 Ft
+ ingyen szállítás

A Baby Annabell Alexander baba akár egész napon át kísérheti a kis anyukákat. Hoppá, mi volt ez? Ha megcsikized Alexander hasát, nevetni kezd, és néha hallhatsz egy kis vicces pukit is. És most ezen hangosan nevet. Egyszerűen egy tipikus fiú!

Baby Annabell My First Szeszélyes Annabell 30 cm
8 940 Ft

Amikor a 30 cm-es Szeszélyes Annabell Babának megnyomod a hasát, megjelenik a narancssárga cumi. Annyira vicces ez számára, hogy azonnal nevetni kezd. Hosszas játszás után a kis humorzsák elfárad. Mikor a baba a hátára fekszik, becsukja a szemeit.

Baby Annabell Öltözet, kék-rózsaszín pulóver
5 590 Ft

Alexander ma egy rendkívül kényelmes szettbe van felöltöztetve. Farmer nadrágot és sportos kabátot visel, kék és rózsaszín csíkokkal és vicces juh mintával. Máris mehet sétálni az anyukájával.

Baby Annabell Kombinált babakocsi
31 290 Ft 27 360 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a multifunkciós babakocsi ideális a hosszú sétákhoz Baby Annabell-el. A kisbaba szundikálhat egyet a mózeskosárban vagy akár kileshet a babakocsiból és útközben felfedezheti a világot. Elég a láb- és hátsó rész egyszerű átállítása, és Baby Annabell egyszercsak sportkocsiban ül majd.

Baby Annabell Sweetie For babies 22 cm rózsaszín
4 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kicsi, de jól megformált… mit értesz az alatt, hogy „de“? Kicsi, de tökéletesen megformált! Ezen felül a „jól megformált“ azt is jelenti, hogy kiváló és kifogástalan. A 22 cm nagyságú rongybaba plüss anyagú és puha, a vinyl fejecskéje kellemesen sima. Ideális baba a kis gyerek kezecskékbe, kiságyban is elhelyezhető a legkisebb gyermekek részére. Ezt a babát nyugodtan kimoshatod: kézközt 30 fokon ajánlott És most csak az utolsó fontos kérdésre kell válaszolnod: rózsaszín vagy menta színű finom csillagmintás sapkájú babát választod?

Baby Annabell Jó étvágyat készlet
4 810 Ft

Eredeti ruházat és kiegészítők a Baby Annabell számára. Baby Annabell éppen belépett a világba, és alig várja, hogy felfedezzék. És természetesen a felfedezéséhez kényelmes ruhára van szüksége. A „Hello World“ arany feliratú rugdalózó a Baby Annabell számára szépen illeszkednek a kis masnival ellátott rózsaszín sapkához és a szívecskés cipőhöz. Baba Annabell kedvenc báránykája kíváncsian néz a partedliról a nyakláncára báránykás medállal. Amikor a Baby Annabellt meg kell nyugtatni a szív alakú cumi megnyugtatja őt.

Baby Annabell Kerékpáros sisak
4 890 Ft

Minden kerékpáros kirándulás esetén első helyen, természetesen, a biztonság áll. Baby Annabell ezért be van csatolva biciklis ülésébe és a fején sisakot visel. Azért, hogy Baby Annabell a kirándulás alatt az üléséből félelem nélkül figyelhesse például a réten legelésző báránykákat, a fejét rózsaszín és mentaszínű aerodinamikus sisak védi.

Baby Annabell Little rugdalózó 36 cm kék
4 190 Ft

Ahogy a neve is mutatja, a rugdalózó elegendő helyet biztosít a huncutkodáshoz. De a kék rugdalózó ezen felül ideális a pihenésre és szunyókálásra. A bársonyszövet könnyen felvehető, még a legkisebb gyerek kezecskék is megbirkóznak vele. Ennek köszönhetően több idő jut a játékra és a pihenésre. A bárányka vicces mintája ösztönöz az ugrálásra, vagy legalább az ég kémlelésére, és a szivárvány minden színének megszámolására.

Baby Annabell Öltözet, bézs pulóver
5 590 Ft

Annabell ma egy rendkívül kényelmes szettbe van felöltöztetve. Rózsaszín nadrágot visel folttal a térdén és ugyan olyan színű kapucnis pulóvert. Máris mehet sétálni az anyukájával.

Baby Annabell Pizsama "Szép álmokat"
5 590 Ft

Ebben a pizsamában a Baby Annabell csak a legszebb álmokat fogja álmodni. A póló elülső plüss részéből nevet a kedvenc bárányka Baby Annabell. A bárányt a pólón vicces fülek díszítnek, melyeket lehet mozgatni és meghúzhatjuk őket.

Baby Annabell Zokni, 43 cm

Baby Annabell Zokni, 43 cm

Értékelés: 5
2 390 Ft

Az Annabell baba általában otthon is zoknit visel. A padlón siklás olyan szórakoztató. A készlet két pár zokniból áll, gyönyörű színekben. Az összes zoknit fodros szél díszíti.