Bayer Design Tartozék szett játékbabáknak
5 090 Ft 4 170 Ft

Ezzel a rózsaszín tartozék készlettel a kis babák a babáiknak a legjobb ellátást nyújthatják. Mindent tartalmaz, ami szükséges az etetéshez, átpakoláshoz, még bilit is.

Bayer Design Autósülés Deluxe napellenzővel
15 690 Ft
+ ingyen szállítás

Ennek a babák számára készült modern autósülésnek köszönhetően minden autós utazást megkedvelsz! A gyönyörű autósülés 46 cm-es méretű babákhoz alkalmas. A kellemes huzatnak és a napellenzőnek köszönehtően a baba teljes kényelemben ülhet.

Bayer Design Autósülés kiegészítőkkel
16 990 Ft
+ ingyen szállítás

Ez a készlet a 46 cm játékbabához mindent tartalmaz, ami a kis anyukának szükséges a játékbabájához. Része egy autósülés, játszószőnyel és műanyag edények.

Bayer Design Babakocsi maxi babák számára
20 364 Ft 17 510 Ft

Maxi babakocsi sokoldalú tulajdonságokkal a kis anyuka legkedveltebb babakocsijává válik. A hordozható, kivehető mózeskosár, párnával és takaróval ellátva. Sportos babakocsira alakítható.

Bayer Design Első szavaim baba 38 cm
5 890 Ft

Kiárusítás

Gyönyörű ajándék egy kislánynak, akinek nincs még saját babája. Az Első szavaim baba 38 cm magas, puha testű, pislog és 4 funkcióval rendelkezik. Ha a pociját nyomja meg felnevet vagy felsír és kisbaba hangokat ad ki.

Bayer Design First Words Baby 38 cm rózsaszín-47%
12 290 Ft 6 490 Ft

Kiárusítás

First Words Baby baba puha testtel 38 cm magassággal. Elalvás után lehunyja a szemét és úgy néz ki, mint egy tökéletes angyalka. Az anyukáknak akár 24 funkciót kínál, amelyek fejlesztik a gyermek játékos képességeit. Ha megnyomod a hasát, nevet, sír, vagy más babahangokat ad ki.

Bayer Design First Words Baby 38 cm szürke-40%
12 290 Ft 7 290 Ft

Kiárusítás

First Words Baby baba puha testtel 38 cm magassággal. Elalvás után lehunyja a szemét és úgy néz ki, mint egy tökéletes angyalka. Az anyukáknak akár 24 funkciót kínál, amelyek fejlesztik a gyermek játékos képességeit. Ha megnyomod a hasát, nevet, sír, vagy más babahangokat ad ki.

Bayer Design First Words Baby baba, 38 cm
8 290 Ft

First Words Baby 24 funkcióval rendelkező gyönyörű arcú baba. Ha megérinti a pociját, a baba felnevet vagy felsír, azt mondja mama vagy papa és különböző gyerekhangokat hallat. A First Words baba teste puha.

Bayer Design Interaktív baba 38 cm
12 290 Ft

Ez az interaktív baba egy elbűvölő, 38 cm-es játékbaba puha testtel. Gyönyörű arca és szőke haja van. Ha elalszik, behunyja a szemét és úgy néz ki, akár egy tökéletes kisangyal.

Bayer Design Jogger babakocsi babáknak
15 626 Ft 12 120 Ft

Csodálatos designnal ellátott babakocsi Jogger, nemcsak szép és megbízható darab, de a kismamák azonnal beleszeretnek. A Jogger napellenzővel rendelkezik, és alkalmas akár 50 cm-es babákhoz is. A babakocsi alján található bevásárlókocsi minden szükséges dolgot befogad.

Bayer Design Orvosi táska

Bayer Design Orvosi táska

Értékelés: 4,5
12 290 Ft 7 130 Ft

Az orvosi táska azoknak a gyerekeknek ideális, akik gondoskodnak plüssjátékaikról vagy babáikról. A színes orvosi segédeszközökkel, mint amilyen például a lázmérő, otoszkóp, kalapács vagy a sztetoszkóp, amely lehetővé teszi a gyermek számára a szívverés hallgatását is, a fiúk és lányok feladatuk ellátása közben meg tudják határozni első diagnózisukat is.

Bayer Design Piccolina síró baba-32%
23 387 Ft 15 690 Ft

Kiárusítás

Gyönyörű Piccolina síró baba egyforma színű rugdalózóban és sapkában. Puha testtel. Kislányod a vele való játékot rögtön megkedveli. A baba olyan, mint egy igazi, sír, üvegből iszik és olyan hangokat ad ki, mint egy igazi kisbaba.

Bayer Design Piccolina újszülött baba
20 133 Ft 14 820 Ft

A Piccolina baba – újszülött egy édes interaktív kisbaba pislogó szemekkel Alvó hangokat ad ki, integetés után világítanak a szemei és képes cumisüvegből is inni. A csomag tartalmazza a tartozékokat.

Bayer Design Smarty babakocsi
15 690 Ft
+ ingyen szállítás

A Smarty egy remek és modern babakocsi minden max. 46 cm méretű baba számára. Fel van szerelve egy bevásárló kosárral, amely a babakocsi alatt található. Ideális mindazoknak, amelyekre egy kis anyának és a babának szüksége van az utazáshoz.

Bayer Design Smarty babakocsi, rózsaszín
12 473 Ft 9 420 Ft

A Smarty egy remek és modern babakocsi minden max. 46 cm méretű baba számára. A válltáska és a kocsi alján lévő bevásárlókosár ideális minden szükséges dolog számára, egész napos kirándulásra a kis anyukák és annak csöppsége számára.

Bayer Design Sonni Baby baba, 38 cm
11 390 Ft

Sonni Baby baba egy édes, szép arcú működő baba. Puszit ad, ha a jobb kezét a szájába rakja. Ha megnyomja a bal kezét, azt mondja anya vagy apa és ha a pociját nyomja meg felnevet vagy felsír. Ebbe a babába minden kislány beleszeret.

Bayer Design Autóshordozó játékbabáknak
6 320 Ft

Bayer Design Autóshordozó játékbabáknak élvezetessé teszi az utazást gyermekünk játékainak. Divatos színeinek köszönhetően feldobják az autó belső terének hangulatát. Mérete lehetővé teszi, hogy akár nagyobb babák is kényelmesen elférjenek benne.

Bayer Design Deluxe Autós babaülés
11 305 Ft 8 790 Ft

Sötétkék Deluxe autós babaülés játékbabák számára a német Bayer Designtól. Ezzel az üléssel minden utazás garantált öröm lesz a csöppség és babája számára. Beépített biztonsági öve gondoskodik róla, hogy a baba sose sérülhessen meg.

Bayer Design Baba orvosi kiegészítőkkel, 38 cm
9 590 Ft 3 760 Ft

A Bayer Design Baba orvosi kiegészítőivel tökéletes szórakozást fog nyújtani a legkisebbeknek is. A készlethez tartozik egy injekció, egy sztetószkóp, egy lázmérő és egy cumisüveg. A baba élethű hangokat ad ki, például nevet és sír. A sztetoszkóp segítgségével meghallgathatjuk a baba szívdobogását is.

Bayer Design First Words Baba, Rózsaszín, 33 cm
6 050 Ft

A 24 funkciós Bayer Design First Words baba nevet és sír, mint egy igazi bébi. A puha, élethű babával való játék a szórakozáson felül elősegíti az empátia és felelősségérzet fejlődését. A csomag tartalmazza első ruháját, cumiját és a működéséhez szükséges elemeket.

Bayer Design First Words Masnis baba, Lila, 38 cm
6 778 Ft 6 690 Ft

A 24 funkciós Bayer Design First Words masnis baba nevet és sír, mint egy igazi bébi. A puha, élethű babával való játék a szórakozáson felül elősegíti az empátia és felelősségérzet fejlődését. A csomag tartalmazza első ruháját, cumiját és a működéséhez szükséges elemeket.

Bayer Design First Words Masnis baba, Rózsaszín, 38 cm
6 778 Ft 6 050 Ft

A 24 funkciós Bayer Design First Words masnis baba nevet és sír, mint egy igazi bébi. A puha, élethű babával való játék a szórakozáson felül elősegíti az empátia és felelősségérzet fejlődését. A csomag tartalmazza első ruháját, cumiját és a működéséhez szükséges elemeket.

Bayer Design First Words Baba, Rózsaszín, 38 cm
8 080 Ft

A középnagyságú játékbaba kedves, szép kidolgozású arcával hosszú ideig lesz ideális társa lesz minden kislánynak, sok vidám percet okozva gyermekének. A legideálisabb választás a 38 cm magas, kék szemű, beszélő baba, bármilyen alkalomra szép ajándék 3 éves kor felett. ** Hasa megérintésével hangok kiadására is képes, a beszéd („mama", illetve „papa") mellett nevetni és sírni is tud.

Bayer Design Kiskád játékbabáknak
9 390 Ft

Bayer Design Kiskád játékbabáknak mindenféle kiegészítővel rendelkezik, amit egy kismama csak kívánhat a babájának. Segítségével gyermeke megszeretheti a fürdést és a fürdetést, ráadásul ha még vidámabbá szeretné varázsolni a kád megjelenését, kidíszítheti azt a termékhez mellékelt matricákkal. Gyermeke garantáltan imádni fogja! 3 éves kortól ajánlott.

Bayer Design Kombi Grande Játék babakocsi
19 990 Ft 19 400 Ft

A Bayer Design Kombi Grande játék babakocsi még izgalmasabbá teszi a kislányoknak a babázást. Könnyen szállítható, mert egyszerű összecsukni, így bárhol alkalom kerülhet babázásra. 38–46 cm-es játékbabákhoz ideális a kocsi mérete.

Bayer Design Lila autósülés babáknak
6 730 Ft

Bayer Desing Lilla autósülés trendi színe és kényelme gondoskodik arról, hogy minden autóút élvezetes legyen babája számára. Erősen beépített biztonsági övek védik gyermekét. A Bayer Desing Lilla autósülés modern, európai szabvány szerint tesztelt, amely újszülöttkortól is használható, így gyermeke mindig nagy biztonságban utazhat.

Bayer Design Piccolina Love Baba, 38 cm
11 090 Ft 10 590 Ft

Bayer Design Piccolina Love Baba minden kislány álma. Puha plüss rugdalozójában és sapkájában tündéri arcával egy igazi kisbaba élményét nyújtja. Tartozik hozzá egy cumi és egy cumisüveg, amit ha elveszünk tőle, elkezd könnyezni.

Bayer Design Sport Játék babakocsi Rózsaszín/Barna
13 790 Ft 12 120 Ft

Rózsaszín-barna játék babakocsi a kislányok számára, ívelt, erős fémvázzal. Alsó tárolóval van felszerelve a kiegészítők számára. A belső részt szívecskék és virágminták díszítik.

Bayer Design Frizura és smink

Bayer Design Frizura és smink

Értékelés: 4,5
12 790 Ft

Bayer Design Frizura és smink baba hihetetlenül elragadó elfoglaltságot nyújt gyermekünknek, ha szeret fordászkodni vagy elleste anyától a sminkelés tudományát, de saját magán még nem próbálkozhat. Kifésülheti, befonhatja vagy akár feldíszítheti a baba haját. Ha végzett a frizurával, egy ízléses sminket is készíthet a baba arcára.

Bayer Design Babakocsi Neo Vario
28 970 Ft

A Neo Vario egy modern kombinált tervezésű babakocsi 52 cm-es méretig. A beállítható fogantyúnak köszönhetően a babakocsi könnyen hozzáigazítható a kicsi magasságához. Lehetőség van a mózeskosár rögzítésére menetirányban vagy kicsivel szemben. Ezen felül a Neo Vario fogantyúja forgatható, ennek köszönhetően könnyedén tolható oldalról is.

Bayer Design Bevásárló kosár
9 090 Ft 7 490 Ft

Ezzel a bevásárlókosárral a lányok bevásárló körútra indulhatnak a kedvenc babájukkal, melyet egyszerűen csak bele kell ültetni a lehajtható ülésre. A kosárban elég hely van minden szükséges dolognak.

Bayer Design Charlene fésülhető fej
15 568 Ft 11 310 Ft

Közkedvelt fésülhető Charlene fej, 27 cm méretben, melyet minden nap elképzeléseidnek megfelelően változtathatsz. Kipróbálhatsz romantikus frizurákat, a fantáziádnak ne szabj határokat. Hosszú szempillák és fürtjei igazán gyönyörű babát képeznek.

Bayer Design City star babakocsi
18 890 Ft 14 590 Ft

A modern dizájnú babakocsi átalakítható mély vagy sportos változatra. A felszerelés tartozéka az állítható napellenző, a pelenka táska, amely a fogantyúra rögzíthető és a kosár a kocsi alján az apró tárgyak tárolására.

Bayer Design First Words Baby baba, 38 cm
6 690 Ft

First Words Baby 24 funkcióval rendelkező gyönyörű arcú baba. Ha megérinti a pociját, a baba felnevet vagy felsír, azt mondja mama vagy papa és különböző gyerekhangokat hallat. A babához cumi is tartozik.

Bayer Design City Neo Babakocsi
24 890 Ft 19 990 Ft

A City Neo designer babakocsi. Könnyen kezelhető és könnyen hordozható. Tartsd szem előtt a baba kényelmét változatos helyzetének és nagyszerű kialakításának köszönhetően. Több színváltozat közül választhatsz.

Bayer Design Hello Baby baba, 46 cm
13 060 Ft

Hello Baby egy 45 cm-es baba, amely hercegnő képével ellátott minőségi rugdalózóban és sapkában van. Ha inni adsz neki a cumisüvegből, szája mozogni fog és vidáman fog cumizni. Ha megnyomod bal kezét, azt fogja mondani Apa.

Bayer Design Kiegészítő szett játékbabáknak
13 875 Ft 9 990 Ft

Ez a készlet a 38 cm játékbabához mindent tartalmaz, ami a kis anyukának szükséges a játékbabájához. A készlet része egy többfunkciós szék/hinta, kényelmes fekhely, táska, hordozó és az etetéshez szükséges tartozékok.

Bayer Design Piccolina baba mágikus szemekkel 46 cm
17 510 Ft

Piccolina baba mágikus szemekkel egy aranyos baba különböző funkciókkal, ami 46 cm magas. Ha megnyomod a jobb kezét, akkor aranyos gyerekhangokat ad ki, becsukja a szemét és elalszik. Ha megcsiklandozod a lábát, akkor nevetni kezd. A csomag tartalmazza a tartozékokat a babához.

Bayer Design Piccolina újszülött baba
12 452 Ft 8 090 Ft

Újszülött Piccolina baba, egy gyönyörű 40 cm baba. Tedd le az ágyba és becsukja a szemét. Amint a baba iszik az üvegből, tedd a bilire, hogy kipisilhesse magát.

Bayer Design Szett a játékbabának 9 in 1
14 632 Ft 11 990 Ft

Ez a készlet a 40 cm játékbabához mindent tartalmaz, ami a kis anyukának szükséges a játékbabájához. A készlet része az ágy, táska, játékszőnyeg, etetőszék és edények.

Bayer Design Téli babacipő
3 590 Ft

Ezekben a téli cipőkben már sohasem fog fázni a baba lába. A rózsaszín hócsizmákat aranyos bojtok és igazi szőrmének látszó plüss szőr díszíti. 46 cm alatti babák számára.

Bayer Design Twin Jogger játék babakocsi, szürke/lila
20 890 Ft

Twin Jogger játék babakocsi két baba számára fém konstrukcióval. Ezen a két baba számára kialakított négykerekű játék babakocsin állítható a tető és a fogantyú magassága. Az alvázon található praktikus kosárba belefér minden, amire a kis anyukának és babáinak szüksége lehet.

Bayer Design Combi Grande Set Trendy Játék babakocsi készlet
32 190 Ft 24 930 Ft

Bayer Design Combi Grande Set Trendy Játék babakocsi készlet modern színével és praktikusságával gyermeke számára nagyon kedves játék lehet. Akár 46 centiméteres baba is belefér a kocsiba, és állítható fogantyúja miatt a legkisebb lányok a tologathatják. A babakocsihoz tartozik egy babatáska, bevásárlókosár, egy kinyitható kiságy és egy babahordozó kosár is. A babakellékeket praktikusan tárolhatja a vállon is hordható kistáskában.