Bayer Design Frizura és smink
22x

Bayer Design Frizura és smink

13 190 Ft

Bayer Design Frizura és smink baba hihetetlenül elragadó elfoglaltságot nyújt gyermekünknek, ha szeret fordászkodni vagy elleste anyától a sminkelés tudományát, de saját magán még nem próbálkozhat. Kifésülheti, befonhatja vagy akár feldíszítheti a baba haját. Ha végzett a frizurával, egy ízléses sminket is készíthet a baba arcára.

Forgalmazó: MALL
Bayer Design Design Trendy Játék babakocsi és kiságy
21x

Bayer Design Design Trendy Játék babakocsi és kiságy

23 490 Ft

Bayer Design Trendy játék babakocsiban és kiságyban kislányunk tökéletes gondját viselheti babáinak. A masszív kerekű zárható kosarú, állítható kormányú élethű babakocsi nehéz terepen is könnyen irányítható, valamint rendelkezik egy alsó hálós, és egy fogantyúra akasztható játéktartó táskával. Gyermekünk a sétából hazajövet a babát a könnyen összecsukható kiságyba helyezheti.

Forgalmazó: MALL
Bayer Design Trendy játék babakocsi, Pink / Kék
502x

Bayer Design Trendy játék babakocsi, sötétkék

17 990 Ft

A játék babakocsi mózeskosárral minden kislánynak örömet szerez. Az egyszerű és tetszetős konstrukciót nagyobb kerekek egészítik ki, amelyek megkönnyítik a kocsi tolását. A játék babakocsi könnyen összecsukható. A mély mózeskosarat védőtakaró fedi.

Forgalmazó: MALL
Bayer Design Játék babakocsi, Kék
90x

Bayer Design Buggy golfkocsi

6 490 Ft

Ez a szép és nagy golfkocsi a legjobb az apró anyukáknak. A baba a biztonsági övnek köszönhetően biztonságosan ülhet kiegyenesedett állapotban. A kocsival való manipuláció a kettős kerekek miatt nagyon egyszerű.

Forgalmazó: MALL
Bayer Design Szett a játékbabának 9 in 1 - rózsaszín/kék
15x

Bayer Design Szett a játékbabának 9 in 1

15 190 Ft

Ez a készlet a 40 cm játékbabához mindent tartalmaz, ami a kis anyukának szükséges a játékbabájához. A készlet része az ágy, táska, játékszőnyeg, etetőszék és edények.

Forgalmazó: MALL
Bayer Design Kiegészítő szett játékbabáknak lila
20x

Bayer Design Kiegészítő szett játékbabáknak

12 690 Ft

Ez a készlet a 38 cm játékbabához mindent tartalmaz, ami a kis anyukának szükséges a játékbabájához. A készlet része egy többfunkciós szék/hinta, kényelmes fekhely, táska, hordozó és az etetéshez szükséges tartozékok.

Forgalmazó: MALL
Bayer Design Játék babakocsi City Cruiser, kék/rózsaszín

Bayer Design Játék babakocsi City Cruiser

37 690 Ft
Ingyen szállítás

A City Cruiser babák számára készült egyedi babakocsi egy modern babakocsi vázból és kivehető autósülésből áll, amely 46 cm-es babák számára alkalmas. Rengeteg tárhellyel és egy hordtáskával is fel van felszerelve, így minden szükséges kéznél lehet utazások során.

Forgalmazó: MALL
Bayer Design Babakocsi Twin Jogger, lila
39x

Bayer Design Twin Jogger játék babakocsi, szürke/lila

27 990 Ft

Twin Jogger játék babakocsi két baba számára fém konstrukcióval. Ezen a két baba számára kialakított négykerekű játék babakocsin állítható a tető és a fogantyú magassága. Az alvázon található praktikus kosárba belefér minden, amire a kis anyukának és babáinak szüksége lehet.

Forgalmazó: MALL
Bayer Design City star babakocsi - kék/rózsaszín
53x

Bayer Design City star babakocsi

20 090 Ft

A modern dizájnú babakocsi átalakítható mély vagy sportos változatra. A felszerelés tartozéka az állítható napellenző, a pelenka táska, amely a fogantyúra rögzíthető és a kosár a kocsi alján az apró tárgyak tárolására.

Forgalmazó: MALL
Bayer Design Babakocsi Neo Vario bordó
92x

Bayer Design Babakocsi Neo Vario

27 990 Ft

A Neo Vario egy modern kombinált tervezésű babakocsi 52 cm-es méretig. A beállítható fogantyúnak köszönhetően a babakocsi könnyen hozzáigazítható a kicsi magasságához. Lehetőség van a mózeskosár rögzítésére menetirányban vagy kicsivel szemben. Ezen felül a Neo Vario fogantyúja forgatható, ennek köszönhetően könnyedén tolható oldalról is.

Forgalmazó: MALL
Bayer Design Vario 8 az 1-ben Babahordozó szett, Pink / Szürke
37x

Bayer Design Vario 8 az 1-ben Babahordozó szett

11 590 Ft

Vario 8 az 1-ben babahordozó szett a német Bayer Designtól. Gyermeke összeállíthat belőle ágyat, etetőszéket, babahintát, kézi babahordozót vagy hátra vehető kengurut babája számára. 3 éves kortól ajánlott.

Forgalmazó: MALL
Bayer Design Cosy Babakocsi játék babáknak, bordó
7x

Bayer Design Cosy Babakocsi játék babáknak

25 990 Ft

A Cosy babakocsi játék babáknak gyönyörű dizájnnal és kétszínű kerettel rendelkezik, amely magára vonzza a tekintetet. Pelenkázótáskával és párnával ellátott takaróval van felszerelve, aminek köszönhetően a maximum 46 cm-es baba édes álomba szenderülhet.

Forgalmazó: MALL