Berlingerhaus Carbon Metallic Line Edény készlet 15 db
49 990 Ft
+ ingyen szállítás

BerlingerHaus sötét fémes edény készlet márvány felülettel tartalmaz négy fazekat fedővel, kettő serpenyőt, három konyhai segédeszközt és két tároló rácsot. Az edények alkalmasak minden típusú főzőfelületre és mosogatógépben moshatók.


Berlingerhaus Kés készlet mágneses állvánnyal 6 db Black Rose Collection
10 390 Ft

Ez a BerlingerHaus márkájú konyhai késeket tartalmazó készlet mágneses állvánnyal ellátott, éveken át kiváló társ főzés során. Dekorációs funkciót is ellát. A penge lézerrel élesített rozsdamentes acélból készült, tapadásmentes és antibakteriális felületű, amely nem semmisíti meg a vitaminokat. A puha penge biztonságos szeletelést biztosít, matt színű, arany díszítő elemekkel ellátott.


Berlingerhaus Burgundy Metallic 15 részes edénykészlet
41 990 Ft
+ ingyen szállítás

Berlingerhaus Burgundy Metallic Line edénykészlet luxus a konyhában, amelybe beleszeretsz. Nemcsak az elegáns design, hanem a tökéletes kivitelezés is meghódít majd. A készlet 3 rétegű, tapadásmentes márványbevonattal rendelkezik, külső borítása pedig vonzó, metál fényű. A turbó indukciós talp hatékonyan és egyenletesen osztja el a hőt, ezzel alacsonyabb energiafogyasztást biztosít. A kellemes fogású, ergonomikus fogantyúk nem érintkeznek közvetlenül az edény testével, így még hosszú idejű főzés esetén sem melegednek túl.


Berlingerhaus Forest Line Késkészlet, 6 db
5 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Berlingerhaus Frrest Line rozsdamentes acélból készült, márvány bevonatú késkészlet. A kések nyele puha tapintású, fa mintázatú, ergonomikus és nem csúszik, használata teljesen biztonságos. A pengék nem őrzik meg az ételek szagát, nem foltosodnak és antibakteriálisak. Mosogatógépben moshatók. PFOA mentes, ólommentes, kadmiummentes.


Berlingerhaus Granit Diamond Line Edénykészlet, 11 db, Fekete
66 190 Ft
+ ingyen szállítás

Berlingerhaus Granit Diamond Line Edénykészlet tökéletes választás lehet mindenki számára. Az edényhez tartozó üveg fedő segítségével a főzés ezúttal gyors és könnyű munkafolyamattá válik. Minden típusú hőforráson használható, indukciós tűzhelyen és sütőben is egyaránt. Mosogatógépben mosható, valamint a három rétegű márvány bevonat és leszedhető szilikon fogantyúk csak még praktikusabbá teszik.