Bioderma Szérum fanyar pórusok Sébium Pore finomító 30 ml
5 800 Ft 4 070 Ft

Sébium Pore finomító láthatóan javítja a bőr megjelenését. Puhítja és simává annak szerkezetét, hatékonyan világosítja a bőrt és összehúzza a pórusokat. Folyékony finom szerkezetű szérum Bioderma Sébium Pore finomító közvetlenül az alkalmazás után felszívódik, kellemes sima felületre.

Bioderma ABCDerm Cold-Cream 45 ml
4 010 Ft

Az ABCDerm Cold-Cream tápláló bőrápoló krém használható újszülöttek és gyermekek bőrén is. Ápolja a külső hatások által meggyengített normál – száraz, bőrt. Csökkenti a feszülés és a száraz bőr érzését, a bőrt intenzíven táplálja.

Bioderma Cicabio Creme nyugtató bőrmegújító krém 40 ml
4 400 Ft 3 940 Ft

Nyugtató krém irritált, sérült, repedezett bőr és a következmények után kisebb műtét és bőrgyógyászati ​​eljárások. Cicabio aktív minden szakaszában javítás a bőrt, és elősegíti a gyógyulást, így tökéletes. Alkalmas az arc és a test, a felnőttek és gyermekek (1 éves).

Bioderma Hydrabio Masque arcmaszk (Moisturising Mask) 75 ml
5 950 Ft 4 470 Ft

Arcpakolás maszk Hydrabio időszakokban erős dehidratáció forrás mély és elhúzódó páratartalom és a bőr visszatér a harmónia, lágyság, rugalmasság és fényét. Ajánlott érzékeny, dehidratált és fáradt bőrt. Ez jól tolerálható. Friss illatú.

Bioderma Arctisztító tej Hydrabio Lait (hidratáló arctisztító tej) 250 ml
6 770 Ft 4 120 Ft

Arctejek Lait közé Hydrabio miatt javult galenikus forma az első készítmények tisztítására és make-up eltávolítására, amelyek egyesítik a lágyságot a tej és a friss vizet. Óvatosan tisztítani, újra kiegyensúlyozott és tartós hidratált bőr visszanyeri harmóniaérzés, rugalmas és ragyogó. Hipoallergén.

Bioderma Atoderm tusfürdő (Crème De Douche)
5 950 Ft 5 580 Ft

Kenő, átalakítása és hidratáló tusfürdő száraz, nagyon száraz, érzékeny és atópiás bőrt a csecsemők, gyermekek és felnőttek. Dúsított hidratáló, anti-kiszáradás összetevőket, amelyek lehetővé teszik, hogy a víz visszatartására a felső réteg a bőr, és megakadályozzák a párolgás.

Bioderma Cicabio Arnica (Day Cream) 40 ml
4 460 Ft 3 550 Ft

Bioderma Cicabio Arnica krém egy speciálisan kifejlesztett krém a zúzódások, zúzódások és duzzanat felszívására. Az Arnica és az Apigenin kivonat serkenti a véraláfutás természetes folyamatait. A cink megakadályozza a baktériumok szaporodását.