Brio Fajáték Piros elektromos mozdony
8 390 Ft

A Brio Piros elektromos mozdony fény- és hanghatások segítségével garantálja a szórakozást. Előre- és hátramenetre is képes, a fények használata pedig választhatóak. Masszív külseje révén tökéletes kiegészítője a gyermek vonatkészletének.

Brio Zöld elemes mozdony

Brio Zöld elemes mozdony

Értékelés: 4,7
9 060 Ft

Kiárusítás

Brio zöld elemes mozdonya kiváló szórakozást nyújt minden kis masinisztának. A mozdony előre- és hátramenetre is képes, saját világítással rendelkezik, és gombnyomásra dudál. Kapcsolható elemes vagy szabadonfutó mód.

Brio 30187 Macska

Brio 30187 Macska

Értékelés: 3
5 631 Ft 4 890 Ft

A BRIO állatcsalád egy további házi kedvenccel bővült. Kedves fehér húzható macska, fekete szőrrel, felvidít minden kisállatot kedvelőt, ahogy a kis farkát csóválja.

Brio Felnyitható vasúti híd
8 790 Ft

Brio felnyitható vasúti híd tökéletes és izgalmas kiegészítője a brios vasúti pályáknak. A hidat a hajtókar segítségével lehet felnyitni, illetve lecsukni. A készlet felhajtórámpát, egy sínszakaszt, sorompókat és vezérlőfülkét tartalmaz. A vasúti híd kompatibilis az összes Brio készlettel.

Brio Mini hernyó

Brio Mini hernyó

Értékelés: 5
3 590 Ft

Brio Mini Hernyó-ja színes és szórakoztató kreatív játék kicsik számára. Pont akkora, hogy kényelmesen elférjen gyermeke kezében, de elég nagy ahhoz, hogy mély benyomást tegyen rá. A játék tolható és húzható, aminek köszönhetően a gyerekek még inkább átélhetik az igazi játék örömét.

Brio Bohóc karikás építő játék
5 290 Ft

A Brio célja az, hogy segítse a kicsik fejlesztését. A *Brio Bohóc karikás építő játéka** is ezzel a céllal készült, ami egy olyan klasszikus fajáték, ami biztos örömöt okoz gyermekének. A játék célja, hogy a kicsi megtanulja a színeket és a formákat, miközben jól érzi magát.

Brio Vasúti jelzőlámpa

Brio Vasúti jelzőlámpa

Értékelés: 4,8
3 860 Ft

Brio játékok FSC fából készülnek. Igazi élmény a vele való játék. Gyermeke szórakoztatását környezetbarát módon szolgálja. Fejleszti a kreativitást, finommotorikát. A vasúti jelzőlámpa 2 darab LR44-es gombelemmel működik.

Brio 30185 Motorikus torony
8 204 Ft 7 090 Ft

Ideális játék a legkisebbek számára a BRIO márkától. Színes műanyag körök és fa hengerek remekül fejlesztik főleg a kisebb gyerekek motorikáját.

Brio 30436 Érzékelő kockák
8 043 Ft 5 990 Ft

A kockák ellenállhatatlanok, különösen azok, amelyek elindítják az érzékeidet. Átváltoztatni őket a végétől és felfedezni különböző szerkezeteket, anyagokat, formákat, színeket és hangokat. Ezután felépítheted és újra ledöntheted!

Brio Szerszámosláda Fajáték
5 860 Ft

Brio Szerszámosláda Bármilyen esetre: új építésekre, javításokra és tuningolásra tartalmaz szerszámot. Mindezt elhelyezhetjük egy műanyag dobozba. Gyermeke csak épít és épít!

Brio Távirányítós tehermozdony
10 660 Ft

Brio tehermozdony a távirányító segítségével egyszerűen irányítható előre és hátra. Bármilyen meredek emelkedőn könnyedén meg tud állni. A mozdony kompatibilis az összes Brio készlettel.

Brio Világ 33594 Kétirányú akkumulátoros mozdony-25%
7 890 Ft 5 860 Ft

Kiárusítás

Gőzmozdony klasszikus piros akkumulátorral. Előre és hátra is tud menni. A fényszórók is világítanak, hogy a szórakoztató játék a sínen tudjon haladni még sötétbn is.

Brio Villanyvonat távirányítóval
10 990 Ft 10 260 Ft

BRIO villanyvonatot egy nagyszerű távirányítóval működtethed. Előre két sebességi fokozat közül is választhatsz, ráadásul két különböző frekvencia is elérhető, így egyszerre két távirányítós mozdonyt is használhatsz. A különböző gombok megnyomásával hang- és fényjelzéseket ad le a vonat, ráadásul a mozdony tetején levő gombokkal is irányíthatod a vonatot.

Brio Zöld elektromos mozdony

Brio Zöld elektromos mozdony

Értékelés: 4,4
6 660 Ft

Kiárusítás

A Brio Zöld elektromos mozdony fényhatásokkal segíti a szórakozást. A vonat új színekkel, grafikával és csomagolással érkezik. A Brio vonatkészlet tökéletes tartozéka lehet ez a mozdony.

Brio Egyenes pályaelemek vasúti pályához, 4db
3 060 Ft

Könnyen összekapcsolható, így a gyerekek számára is egyszerűen kezelhető sín-elemek, melyekkel remek kiegészítést lehet adni a már meglévő közúti vagy vasúti pályaszetteknek. A játék maga a kiegészítő elemekkel egyre nehezebb és érdekesebb, hiszen a mozdonyokkal és kocsikkal egyre hosszabb sínpályán közlekedhetnek a kocsik. Nem lesz egyszerű megtalálni mind a négy elem helyét az eddig összeállított illetve bővített pályán!

Brio Elektromos szerelvény mozdonyvezetővel
9 060 Ft

Kiárusítás

Brio elektromos szerelvény mozdonyvezetővel minden autókedvelő kisgyerek számára remek szórakozást nyújt. A mozdonyvezető szabadon mozgatható, illetve a szerelvény ajtaja is szabadon nyitható és zárható. Játék közben fejlődik a gyerekek kézügyessége.

Brio Építőkészlet

Brio Építőkészlet

Értékelés: 5
16 390 Ft 12 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brio Építőkészlet 135 db-os szett bármilyen esetre: új építésekre, javításokra és tuningolásra tartalmaz szerszámot. Mindezt elhelyezhetjük egy műanyag dobozba. Gyermeke csak épít és épít!

Brio Húzható tacskó

Brio Húzható tacskó

Értékelés: 5
3 590 Ft

A Brio célja az, hogy segítse a kicsik fejlesztését. A *Brio Húzható Tacskója** is ezzel a céllal készült, ami egy olyan klasszikus mozgatható játék, ami biztos örömöt okoz gyermekének. A játék célja, hogy segítse gyermekét a szabályos járás begyakorlásában.

Brio Kaland alagút

Brio Kaland alagút

Értékelés: 4,8
13 590 Ft 12 000 Ft

Brio kaland alagút a vonat áthaladásakor négy különféle hangot ad ki. A hangokat manuálisan, a játék tetején lévő gomb megnyomásával is elő lehet idézni. Az alagút a hangokon kívül más izgalmakat is tartogat, hiszen tetején felnyitható gyalogos híd található.

Brio Mágneses harang

Brio Mágneses harang

Értékelés: 4,9
3 990 Ft

Brio mágneses harang elem nélkül működik és a vonat áthaladásakor csenget. A vonatos játék így teljesen biztonságos lesz a sínek környékén vagy a vonatátkelőnél lévő figuráknak. A jelző harang beépíthető a Brio vasúti pályákba, a játékélményt teljessé téve.

Brio Tehervonat szett híddal és átrakodással
40 690 Ft

A Brio Tehervonat szett híddal és átrakodással kellemes szórakozást kínál gyermekének. A hosszú, hegyekkel tarkított pályán található egy híd, sőt daru is, mellyel el lehet végezni az átrakodást a vonatból. A fény és hanghatások növelik a játék élményét.

Brio Vas- és közúti teherállomás, 26 db-os
16 590 Ft 14 670 Ft

Brio jó minőségű fajátékairól és a játékelemek mágneses kapcsolódásáról ismert. Ezzel a teherállomással a vonatról tudunk kamionra átrakodni, vagy fordítva. Így összekapcsolhatjuk a Brio vasúti és a közúti készleteket. A rakodást mozgatható mágneses daru segíti, a vonatátjárót pedig mozgatható sorompó biztosítja. Ha van már Brio készleted azokat is hozzákapcsolhatod, így mégtöbb eszköz és pályaszakasz áll majd rendelkezésedre.

Brio Fajáték Vasúti átkelő
4 390 Ft

BRIO vasúti átkelő nagyszerű kiegészítője a BRIO vasúti pályáknak. A szerkezet segít neked összekapcsolni az utakat a vasúttal, ami még izgalmasabbá teszi a játékot a gyermekek számára. Az alkatrészek kíváló minőségű fából készülnek.

Brio Játék vasúti vagon

Brio Játék vasúti vagon

Értékelés: 4,7
3 190 Ft

A Brio vasúti vagon játékfa szállítására alkalmas kisgyermekek számára. Nagy sebességű, ezért könnyen kijön a gödörből, és megy fel a dombra. A mágneses mechanizmus teszi lehetővé a könnyű be-és kirakodást. Masszív kivitele miatt hosszú időn keresztül lehet gyermeke kedvenc játéka.

Brio WORLD 33319 Bariemi akció vonat-28%
11 190 Ft 7 990 Ft

Kiárusítás

Elektromos gép vagonokkal és lámpákkal. Elemekre működő klasszikus vonat, kétirányú funkcióval, egy kocsi forgó dobbal és egy szénnel. A fények világítanak, ha a kapcsoló bekapcsolt állapotban van.

Brio Hosszúíves pályaelemek vasúti pályához 4db, 170mm
2 490 Ft 2 390 Ft

Könnyen összekapcsolható, így a gyerekek számára is egyszerűen kezelhető sín-elemek, melyekkel remek kiegészítést lehet adni a már meglévő közúti vagy vasúti pályaszetteknek. A játék maga a kiegészítő elemekkel egyre nehezebb és érdekesebb, hiszen a mozdonyokkal és kocsikkal egyre hosszabb sínpályán közlekedhetnek a kocsik. Nem lesz egyszerű megtalálni mind a négy elem helyét az eddig összeállított illetve bővített pályán!

Brio Húzható hangya

Brio Húzható hangya

Értékelés: 5
7 060 Ft

A Brio célja az, hogy segítse a kicsik fejlesztését. A *Brio Húzható Hangyája** is ezzel a céllal készült, ami egy olyan klasszikus mozgatható játék, ami biztos örömöt okoz gyermekének. A játék célja, hogy segítse gyermekét a szabályos járás begyakorlásában. A hangyán található egy hangyatojás is, ami a játék mozgatására mozog.

Brio Mechanikus váltó, 1 pár
6 390 Ft

Brio mechanikus váltópár segítségével a Brio vonatpálya szetteken lehet a vonatokat irányítani. A váltók piros gombja segítségével lehet irányt változtatni. A váltók fából készültek és rendkívül tartósak.

Brio Metró vonatszett

Brio Metró vonatszett

Értékelés: 4,8
18 400 Ft
+ ingyen szállítás

Metró vonatszett tökéletes és izgalmas kiegészítő, minden Brio rajongónak a kedvence lesz. A szett többek között egy kör alakú pályát, egy alagutat, három metrókocsit és egy jegykiadó automatát tartalmaz. A metró fény és hanghatásokkal, nagyon gyorsan halad.

Brio Személyvonat és autóút készlet, 33 db
17 330 Ft

Brio személyvonat és autóút készlettel a két fajta közlekedési mód találkozását lehet felépíteni, majd eljátszani. A sorompók a vonat érkezésekor lezárulnak, hogy a közlekedés biztonságos legyen. A készlethez tartozó figurák a kocsikba ültethetők, aki pedig épp nem ül az autóban vagy a vonatban, az állomáson várakozhat.

Brio Vasúti felvonóhíd

Brio Vasúti felvonóhíd

Értékelés: 5
7 190 Ft

A Brio Vasúti felvonóhídnál 2 sínpálya találkozik, hiszen a hídon és alatta is lehetséges a vonatok elhaladása. Egy gomb megnyomásával a felső sínpálya összeomlik, de ez könnyen visszaszerelhető. Tökéletes kiegészítője a többi Brio vasúti játéknak.

Brio Vasúti pályaudvar

Brio Vasúti pályaudvar

Értékelés: 4,8
13 330 Ft

Kiárusítás

A Brio vasúti pályaudvar minden kisfiúnak remek szórakozást nyújt. A fából készült játékra az igényes kidolgozás jellemző. A gombok különböző fényeket és hangokat adnak ki. Valamint a felvétel gombbal hangfelvételt is készíthetünk amit rögtön vissza is hallgathatunk.

Brio Vasúti pályaudvar készlet, 42 db-os
26 680 Ft

Brio jó minőségű fajátékairól és a játékelemek mágneses kapcsolódásáról ismert. Ehhez a pályaudvarhoz két vonat is tartozik. A kék vonat egy elektromos vonat, így az folyamatosan megy körbe, amíg a piros vonat a beszállókra vár az állomáson. Figyelmed kell merre járnak a vonatok és folyamatosan kezelned kell a sínváltót, hogy össze ne ütközzenek. Ez a játék remekül fejleszti a koncentrációt, emellett szórakoztató is. Ha van már más Brio vasúti készleted, akár össze is kapcsolhatod őket, hogy egy még nagyobb pályát építs.

Brio 33826 Az első farmom
20 492 Ft 14 090 Ft

Ezzel a készlettel a legkisebb földművesek is csodás szórakozást élhetnek át. Elegendő egy állatot az öt közül a vagonra helyezni, és máris viheted őt a farmról a legelőre. Ott minden állat automatikusan a tőle megszokott hangot adja ki, amely szórakoztatja és tanítja a legkisebbeket.

Brio Bakdaru

Brio Bakdaru

Értékelés: 4,5
6 130 Ft

Ahol sok rakományt kell átpakolni, elengedhetetlen kellék ez a BRIO bakdaru. Könnyedén ragadja meg és emeli fel a legnehezebb konténereket is. Mozgását a síneken futó kerekek könnyítik meg.

Brio Elektromos komp

Brio Elektromos komp

Értékelés: 5
6 660 Ft

Az elektromos komp különleges és izgalmas kiegészítője a Brio készleteknek. A készlet két speciális sínt, valamint egy világító és szirénázó kompot tartalmaz. A komp eleje és vége egyaránt felhajtható, így a vonat könnyedén be tud állni a kompba. Az alkatrészek kíváló minőségű fából készülnek. A komp kompatibilis az összes Brio készlettel.

Brio Farm vonatkészlet

Brio Farm vonatkészlet

Értékelés: 4,6
12 930 Ft

Brio 1958 óta gyárt fa vasúti játékokat. Termeld meg a farm állatainak a takarmányt és szállítsd el hozzájuk a tehervonat segítségével. A betakarítást traktor segíti, a gabona vagonba rakását pedig egy teherállomás. A Brio mágneses megoldása segít összekapcsolni a vagonokat, így akár egy másik készletet is hozzá kapcsolhatsz.

Brio Mechanikus fordítókorong
5 320 Ft

Brio mechanikus fordítókorong segítségével a Brio vonatokat lehet a kívánt irányba fordítani. A fordítókoronggal a játék teljesen életszerűvé válik. Az elem fából készült és piros gombja segítségével működik.

Brio Rakodóállomás

Brio Rakodóállomás

Értékelés: 4,9
12 130 Ft

Rendezd át a szállítmányokat a BRIO rakodóállomáson, hogy mielőbb célba érjen! A mágneses karral könnyedén kiemelheted a vagonokból a rakományt, hogy aztán egy gombnyomásra a teherautóba csúsztathasd. A sofőr azonnal gázt is adhat, az áru így időben le lesz szállítva.

Brio Repülőgép

Brio Repülőgép

Értékelés: 4,8
7 860 Ft

Készen állsz a felszállásra? A Brio repülőgéppel új, nagy kalandok várnak. A három üléses gép teteje felnyitható és beszállíthatja a pilótát, az utast és a poggyászt. A gyerek átélheti a beszállás és felszállás teljes izgalmát. Az 5 részes jó minőségű fa repülőgép szettel nagy élmény lesz a játék.

Brio Tűzoltós mentővonat

Brio Tűzoltós mentővonat

Értékelés: 4,6
7 401 Ft 6 930 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brio Tűzoltós mentővonat egy három részből álló, összekapcsolható játékvonat készlet. Már meglévő készletekhez csatlakoztatható. 3 éves kor felett ajánlott!

Brio Világ 33890 Alagút és személyvonat
8 490 Ft 6 390 Ft

Hívd meg a BRIO karaktereket egy vonatútra. Három utas ülhet két kocsiban, hogy kalandos legyen az utazás az alagútban. Az alagút szabadon elhelyezhető ameddig tart a pálya. Ez a bővítőelem kompatibilis a legtöbb vonattal.

Brio World 33962 Smart Tech Daru
17 190 Ft 12 000 Ft

Segíts a daru munkásának átvinni a rakományt. A daru a Smart Tech termékek része a Smart Tech mzdonyok felhasználásával különleges hangok és mozdulatok előhívásával. – Remek szórakozás gyermekeknek 3 éves kortól.

Brio Ló, lovas és lóverseny akadályok
3 490 Ft

Kiárusítás

Brio városkában lovasbemutatót rendeznek! A helyi farmon készül a versenyre a ló és a lovasa. Nehéz akadályok várnak rájuk. Hogy a ló ne fázzon, a lovas adhat rá levehető lópokrócot.

Brio SMART TECH Akktív alagút szett
33 290 Ft 22 810 Ft

Hová megy a vonat? És mi fog történni? Az rajtad áll, hogy gondoskodj az alagutakról és a vasútállomásról, és kísérd figyelemmel a vonat kalandját. Köszönhetően az intelligens technológiának a vonat megáll, tolat, vagy villog. Rajtad áll.

Brio Adventi naptár 2017
11 590 Ft 7 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A karácsonyi időszak legizgalmasabb része a várakozás. Várod, hogy együtt legyen a család, a bőséges ebédet és persze az ajándékokat. De a Brio Adventi naptára kicsit enyhít a türelmetlenségeden! December 1-től minden nap egy ablakocskát kell kinyitni egészen 24-ig.

Brio Kikötő készlet

Brio Kikötő készlet

Értékelés: 4,5
13 330 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brio kikötő készlettel a teherhajók munkáját és a rakomány célba juttatását lehet élethűen eljátszani. A szetthez tartozik egy sínpálya vonattal, egy kikötői híd és egy daru, amivel a rakományt lehet leemelni a hajóról. A kikötői munkások feladatainak irányításával gyermeke kellemes órákat fog eltölteni, a sínpálya felépítésével pedid még inkább sajátjának érzi majd az élményt.

A Brio márka 1884-ig nyúlik vissza, amelynek alapítója Mr. Ivar Bengtsson. 1907-ben készítette el az első fa lovat. A cég ezután kezdett el gyártani különböző háztartási termékeket, bútorokat és kocsikat a gyerekeknek. 1920-ban a Brio piacra dobta a saját készítésű játékszereit és a babakocsik minden fajtáját. Az első vonatkészlet 1957-től jelent meg kiegészítőivel együtt, mint hidak és felüljárók. A háború utáni években a cég korszerűsítette gyártósorát és elkezdett tehetséges fiatal munkavállalókat alkalmazni.

A Brio még ma is keményen dolgozik, hogy új játékokat alkosson a gyermekek számára. Néhány régi kedvenc játékot újraterveztek, de sok új játék látta meg a napvilágot is.

A Brio babakocsik jellemzői a biztonság, funkcionalitás , ergonomikus design és kiváló minőségű kivitelezés.

A Brio vonatkészletek a jó minőségükkel és látványos kialakításukkal próbálják utolérni a gyermekek figyelmét.

A Brio márka 1884-ig nyúlik vissza, amelynek alapítója Mr. Ivar Bengtsson. 1907-ben készítette el az első fa lovat. A cég ezután kezdett el gyártani különböző háztartási termékeket, bútorokat és kocsikat a gyerekeknek. 1920-ban a Brio piacra dobta a saját készítésű játékszereit és a babakocsik minden fajtáját. Az első vonatkészlet 1957-től jelent meg kiegészítőivel együtt, mint hidak és felüljárók. A háború utáni években a cég korszerűsítette gyártósorát és elkezdett tehetséges fiatal munkavállalókat alkalmazni.

A Brio még ma is keményen dolgozik, hogy új játékokat alkosson a gyermekek számára. Néhány régi kedvenc játékot újraterveztek, de sok új játék látta meg a napvilágot is.

A Brio babakocsik jellemzői a biztonság, funkcionalitás , ergonomikus design és kiváló minőségű kivitelezés.

A Brio vonatkészletek a jó minőségükkel és látványos kialakításukkal próbálják utolérni a gyermekek figyelmét.