Brio Húzható hangya

Brio Húzható hangya

Értékelés: 5
5 970 Ft

A Brio célja az, hogy segítse a kicsik fejlesztését. A *Brio Húzható Hangyája** is ezzel a céllal készült, ami egy olyan klasszikus mozgatható játék, ami biztos örömöt okoz gyermekének. A játék célja, hogy segítse gyermekét a szabályos járás begyakorlásában. A hangyán található egy hangyatojás is, ami a játék mozgatására mozog.


Brio 33424 Vasutak klasszikus luxus készlet
29 290 Ft

22 250 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Ugyanúgy mint az igazi vonat, ez a klasszikus fa modell is felmegy a dombra és megáll az állomáson. És nem varázslatos, ahogy a vagonok egymáshoz kapcsolódnak? Fedezd fel a bájos kalandot, amely soha nem ér véget!


Brio SMART TECH Akktív alagút szett
33 290 Ft

22 730 Ft
+ ingyen szállítás

Hová megy a vonat? És mi fog történni? Az rajtad áll, hogy gondoskodj az alagutakról és a vasútállomásról, és kísérd figyelemmel a vonat kalandját. Köszönhetően az intelligens technológiának a vonat megáll, tolat, vagy villog. Rajtad áll.


Brio Vasúti pályaudvar készlet, 42 db-os
28 760 Ft
+ ingyen szállítás

Brio jó minőségű fajátékairól és a játékelemek mágneses kapcsolódásáról ismert. Ehhez a pályaudvarhoz két vonat is tartozik. A kék vonat egy elektromos vonat, így az folyamatosan megy körbe, amíg a piros vonat a beszállókra vár az állomáson. Figyelmed kell merre járnak a vonatok és folyamatosan kezelned kell a sínváltót, hogy össze ne ütközzenek. Ez a játék remekül fejleszti a koncentrációt, emellett szórakoztató is. Ha van már más Brio vasúti készleted, akár össze is kapcsolhatod őket, hogy egy még nagyobb pályát építs.


Brio Lóistálló

Brio Lóistálló

Értékelés: 5
11 990 Ft

10 490 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

12 darabos Brio Lóistálló szett, a világ vezető fajáték gyártójától. Fából készült, az egészségre nem ártalmas festékkel festett jó minőségű játékok bővíthetők, és más Brio termékekkel is összeilleszthetők. A csomag két embert és két lovat is tartalmaz, egy szekérrel. Akár egy egész falut is felépíthetsz Brio-ból!


Brio 30185 Motorikus torony
8 204 Ft

7 040 Ft

Ideális játék a legkisebbek számára a BRIO márkától. Színes műanyag körök és fa hengerek remekül fejlesztik főleg a kisebb gyerekek motorikáját.


Brio 30187 Macska
5 631 Ft

4 910 Ft

A BRIO állatcsalád egy további házi kedvenccel bővült. Kedves fehér húzható macska, fekete szőrrel, felvidít minden kisállatot kedvelőt, ahogy a kis farkát csóválja.


Brio 30188 Puzzle fogaskerekekből
9 726 Ft

7 040 Ft

Interaktív játék egy élénk színű kirakós játék formájában. Helyezd el a megfelelő kereket a megfelelő formába. Szórakoztató és könnyű, fogjunk neki! A játék támogatja a motorika és fantázia fejlesztését.


Brio 30240 Húzható vonat-29%
8 043 Ft

5 690 Ft

Akció

Készen állsz, hogy először légy masiniszta? Ez a színes fa vonat tökéletes a kezdeteidhez. Húzd magad után, és meglátod, hogyan forog tetején a tölcsér amikor a vonat mozog. Izgalmas első vonatos kaland.


Brio 30245 Mágneses vonat-50%
9 726 Ft

4 790 Ft

Akció

Állítsd össze a saját vonatodat és megint építsd újra. Változtasd meg a színes fadobozok helyzetét a belsejében levő mágnessel és egy új vonatod van. Hagyd a fantáziádra, hogyan fog a vonat kinézni. És válaszd magad a vonat útját egyedül, sínekre nincs szükség.


Brio 30436 Érzékelő kockák
8 043 Ft

5 930 Ft

A kockák ellenállhatatlanok, különösen azok, amelyek elindítják az érzékeidet. Átváltoztatni őket a végétől és felfedezni különböző szerkezeteket, anyagokat, formákat, színeket és hangokat. Ezután felépítheted és újra ledöntheted!


Brio 30519 Labdák ütögetése
9 726 Ft

7 420 Ft

Szórakoztató fa ütögetős játék kis gyermekeknek. Azok a dolgok, melyek „bum”-ot csinálnak! üsd be a színes labdát a vödörbe, hallgass és figyelj, a három lyuk melyikéből fog véletlenül kijönni. Kapd el! És akkor mindent újra és újra fogunk csinálni!


Brio 33615 Állomás és mozdony
6 497 Ft

5 040 Ft

Ezzel a tömör fából készült vasútállomással még sínek sem kell. Csak helyezd oda, ahol a mozdonnyal át akarsz menni. Vagy csatlakoztasd a BRIO vasúti világhoz. Minden utas a fedélzeten? Menjünk!


Brio 33699 Íves híd
4 488 Ft

4 230 Ft

Brio 33699 Íves híd két emelkedő sínnel kapható. A Brio vonatkészletekhez használható. Minőségi fa alapanyaga hosszú élettartamú. A játék segítségével szabadon lehet variálni a vonatpályákat.


Brio 33819 Szett versenyautók számára
13 476 Ft

10 630 Ft

Csatlakoztasd a BRIO vasutak szórakoztató világát az autópálya készlettel. Piros és kék versenyautó kelnek át az autópályán, de vigyázz az építés alatt álló utakra és a sárga sorompókra a vasúti átjáróknál.


Brio 33826 Az első farmom
20 492 Ft

16 290 Ft

Ezzel a készlettel a legkisebb földművesek is csodás szórakozást élhetnek át. Elegendő egy állatot az öt közül a vagonra helyezni, és máris viheted őt a farmról a legelőre. Ott minden állat automatikusan a tőle megszokott hangot adja ki, amely szórakoztatja és tanítja a legkisebbeket.


Brio 33906 Állat szállítás
12 128 Ft

10 100 Ft

Ennek a szettnek a segítségével állatokat szállíthatsz a legelőre, vagy ahova szükséges. Piros masina egy speciálisan kialakított sárga vagonba helyezik a tehénkét, majd a fa síneken, melyek alagúton keresztül vezetnek, oda visz, ahol a fű a legfrissebb.


Brio 33916 Kinti szett
23 777 Ft

19 940 Ft
+ ingyen szállítás

Kinti szetts tartalma a sárga farmer vonaton és a tehénkén kívül egy hagyományos személyvonat az utasaival. Akik a vonatból kiszállhatnak, és sétálhatnak a természetben, megcsodálva annak szépségeit.


Brio 33935 Akció alagút SMART TECH gyorsulás és lassulás
6 609 Ft

5 310 Ft

Nyúl vagy teknőc,minden alagúton jel határozza meg, hogy fog átmenni a vonat az alagúton. Az intelligen interaktív technológiának köszönhetően a vonat az alagúton való átkeléskor a teknőcnél lelassít, hallani a vonat fékezését. A nyúl jelzésnél ellenkezőleg felgyorsul és tovább megy, amerre a sínek vezetnek.


Brio 33936 Farm SMART TECH
16 542 Ft

12 890 Ft

Ez nem a többihez hasonló farm. A SMART TECH technológiának köszönhetően a farm körül járó vonatkor minden mezőgazdasági állat a farmon hangokat kezd kiadni, mintha igazán élők lennének.


Brio Alagút vonatkészlethez
6 156 Ft

5 810 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brio Alagút vonatkészlethez bármilyen Brio vonatkészlethez könnyen hozzáépíthető. A minőségi fa alapanyag hosszú élettartamú. A játék segítségével szabadon lehet variálni a vonatpályákat.


Brio Alakítható alagút

Brio Alakítható alagút

Értékelés: 5
5 840 Ft

Brio Alakítható alagút tökéletes választás kiegészíteni a BRIO vasúti pályádat. Könnyedén alakítható, praktikus, és kiváló minőségű anyagokból készült. Három részbőll áll, és minden BRIO termékkel kompatibilis.


Brio Bluetoothtal vezérelhető játékjármű
15 863 Ft

13 700 Ft

Brio Bluetoothtal vezérelhető játékjármű egy modern technikával működő gyermekjáték. Ez az újgenerációs játék felhőtlen szórakozást nyújt a már ebbe a gépesített világba született gyermekek számára. A távolból, táblagép segítségével, előre és hátra mozgatható, gyorsítható és megállítható.


Brio Builder építőszett, 210 db
17 280 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

BRIO Builder építőszettel építhetnek, alkothatnak a gyerekek újra és újra. Megalkothatják saját tervezésű gépeiket, amelyekkel aztán játszhatnak. A készlet tartalmaz minden szükséges anygot és eszközt, csavarokat, csapokat, anyákat, fogót és kalapácsot.


Brio Builder építőszett, 270 db
23 930 Ft
+ ingyen szállítás

BRIO Builder építőszettel építhetnek, alkothatnak a gyerekek újra és újra. Megalkothatják saját tervezésű gépeiket, amelyekkel aztán játszhatnak. A készlet tartalmaz minden szükséges anygot és eszközt, csavarokat, csapokat, anyákat, fogót és kalapácsot.


Brio Dupla függőhíd

Brio Dupla függőhíd

Értékelés: 5
6 860 Ft

Brio fából készült dupla függőhídjával átívelheted a vizeket, így vonatod előtt többé nem jelentenek akadályt a folyók sem. Építhetsz két kisebb vagy egy nagy hidat. A készlet tartalmaz két függőhidat, egy összekapcsoló elemet és két sín elemet, amelyen fel és le tudsz közlekedni a hídon. Kapcsold hozzá a meglévő Brio vonatkészletedhez ezt a Golden Gate hídra emlékeztető darabot is.


Brio Sín-elemek vasúti pályához, 144 mm, 4 db
2 630 Ft

Könnyen összekapcsolható, így a gyerekek számára is egyszerűen kezelhető sín-elemek, melyek tökéletes kiegészítői lesznek a már meglévő közúti vagy vasúti pályaszetteknek. A játék maga a kiegészítő elemekkel egyre nehezebb és érdekesebb, hiszen a mozdonyokkal és kocsikkal egyre hosszabb sínpályán közlekedhetnek a kicsik. Nem lesz egyszerű megtalálni mind a négy elem helyét az eddig összeállított illetve bővített pályán!


Brio Elektromos komp

Brio Elektromos komp

Értékelés: 5
6 610 Ft

Az elektromos komp különleges és izgalmas kiegészítője a Brio készleteknek. A készlet két speciális sínt, valamint egy világító és szirénázó kompot tartalmaz. A komp eleje és vége egyaránt felhajtható, így a vonat könnyedén be tud állni a kompba. Az alkatrészek kíváló minőségű fából készülnek. A komp kompatibilis az összes Brio készlettel.


Brio Építőkészlet

Brio Építőkészlet

Értékelés: 5
16 390 Ft

10 950 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brio Építőkészlet 135 db-os szett bármilyen esetre: új építésekre, javításokra és tuningolásra tartalmaz szerszámot. Mindezt elhelyezhetjük egy műanyag dobozba. Gyermeke csak épít és épít!


Brio Extra kiegészítő sínszett, 11 db
8 230 Ft

Ezzel a BRIO extra kiegészítő sínszettel még izgalmasabbá teheted a terepasztalodat. Nem csak hosszabb síneket építhetsz, mint eddig bármikor, de különleges kombinációkat is találsz a készletben. Kereszteződések és elágazások teszik még sokszínűbbé a játékot.


Brio Fagylaltozó építőszett
9 780 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brio Fagylaltozó építőszett izgalmas játék a kicsik számára. Egy fagyizó mindennapjaiba tudják beleélni magukat a készlet segítségével, melyhez két bábu és egy összeszerelhető fagyizóépület tartozik terasszal, asztallal és kis székekkel. 3 és 7 év közt ajánlott!


Brio Farm vonatkészlet

Brio Farm vonatkészlet

Értékelés: 5
11 560 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brio 1958 óta gyárt fa vasúti játékokat. Termeld meg a farm állatainak a takarmányt és szállítsd el hozzájuk a tehervonat segítségével. A betakarítást traktor segíti, a gabona vagonba rakását pedig egy teherállomás. A Brio mágneses megoldása segít összekapcsolni a vagonokat, így akár egy másik készletet is hozzá kapcsolhatsz.


Brio Figura tartozékokkal
1 796 Ft

1 690 Ft

Akció

Ki akarsz lenni? Mozdonyvezető, cirkuszkezelő, közúti munkás vagy valaki más? Hozz el mindent a BRIO világba. Lehetséges gyűjteni őket, és aztán a barátiddal kicserélni a karaktereket. Minden karakter fa tartozékokat hoz magával a játékba.


Brio Hosszúíves pályaelemek vasúti pályához 4db, 170mm
2 490 Ft

2 090 Ft

Könnyen összekapcsolható, így a gyerekek számára is egyszerűen kezelhető sín-elemek, melyekkel remek kiegészítést lehet adni a már meglévő közúti vagy vasúti pályaszetteknek. A játék maga a kiegészítő elemekkel egyre nehezebb és érdekesebb, hiszen a mozdonyokkal és kocsikkal egyre hosszabb sínpályán közlekedhetnek a kocsik. Nem lesz egyszerű megtalálni mind a négy elem helyét az eddig összeállított illetve bővített pályán!


Brio Intermediate Bővítő csomag vasúthoz
8 630 Ft

Brio 1958 óta gyárt fa vasúti játékokat. Ezzel a közepes méretű bővítőcsomaggal nagyobbá tehetjük meglévő vasúti pályánkat, hogy vonataink még hosszabb útvonalon közlekedhessenek. A darabok jó minőségű bükkfából készültek, a gondos kialakításnak köszönhetően pedig minden darab összepasszol a többivel. A készlet bármelyik Brio vasúti rendszerhez hozzákapcsolható.


Brio Íves pályaelemek, 90 mm, 4 db
2 590 Ft

1 970 Ft

Könnyen összekapcsolható, így a gyerekek számára is egyszerűen kezelhető sín-elemek, melyekkel remek kiegészítést lehet adni a már meglévő közúti vagy vasúti pályaszetteknek. A játék maga a kiegészítő elemekkel egyre nehezebb és érdekesebb, hiszen a mozdonyokkal és kocsikkal egyre hosszabb sínpályán közlekedhetnek a kicsik. Természetesen csak több darabbal – és egyenes elemeket is közbeiktatva – érdemes építtkezni, hiszen a mozdony csak így fog tudni visszatalálni a kiindulóponthoz. Nem lesz egyszerű megtalálni mind a négy elem helyét az eddig összeállított illetve bővített pályán!


Brio Kiegészítő sínszett, 11 db
6 110 Ft

BRIO 11db-os sínszett nagyszerű kiegészítője a BRIO vasúti pályáknak. Az alkatrészek kíváló minőségű fából készülnek.Az izgalmas formák felkeltik a gyerekek figyelmét és a játék mellett még készségfejlesztő tanulást biztosítanak a Brio termékek.


Brio Kis Vonat Készlet
6 590 Ft

6 040 Ft

Brio Kis Vonat Készletben minden kis masiniszta örömét leli. A pálya egyéni igények szerint alakítható, melynek mélyedéseibe a vonat és fa szállító vagon kerekei illenek bele. A teljes készlet fából készült. A Brio márkanév garancia a minőségre!


Brio Nyolcas klasszikus vonatszett-32%
10 390 Ft

6 990 Ft

Akció

Brio klasszikus vonatszett ideális választás a kis kezdő vonatozóknak. A mozdony és a kocsik gyorsan köröznek a klasszikus nyolcas alakú pályán. A kiegészítők, mint például az állomás, még izgalmasabbá teszik a játékot.


Brio Kocsi repülőtéri poggyászokkal
7 008 Ft

5 490 Ft

Ezt az egyedi kocsit a repülőtéri poggyászokkal lehetetlen nem észrevenni! Gondoskodik róla, hogy a poggyászok biztonságban megérkezzenek a leadóhelytől a repülőbe. A kocsi része a kiszolgálószemélyzet figurája, terepjármű és két vagon. Tökéletes kiegészítő a többi BRIO repülőtéri játékhoz.


Brio Mágneses harang

Brio Mágneses harang

Értékelés: 5
2 730 Ft

Brio mágneses harang elem nélkül működik és a vonat áthaladásakor csenget. A vonatos játék így teljesen biztonságos lesz a sínek környékén vagy a vonatátkelőnél lévő figuráknak. A jelző harang beépíthető a Brio vasúti pályákba, a játékélményt teljessé téve.


Brio Mechanikus fordítókorong
4 920 Ft

Brio mechanikus fordítókorong segítségével a Brio vonatokat lehet a kívánt irányba fordítani. A fordítókoronggal a játék teljesen életszerűvé válik. Az elem fából készült és piros gombja segítségével működik.


Brio Mini csatlakozó elemek vasúti pályához 4db, 54mm
2 490 Ft

2 040 Ft

Könnyen összekapcsolható, így a gyerekek számára is egyszerűen kezelhető sín-elemek, melyekkel remek kiegészítést lehet adni a már meglévő közúti vagy vasúti pályaszetteknek. A játék maga a kiegészítő elemekkel egyre nehezebb és érdekesebb, hiszen a mozdonyokkal és kocsikkal egyre hosszabb sínpályán közlekedhetnek a kocsik. Nem lesz egyszerű megtalálni mind a négy elem helyét az eddig összeállított illetve bővített pályán!


Brio Bohóc karikás építő játék
5 530 Ft

A Brio célja az, hogy segítse a kicsik fejlesztését. A *Brio Bohóc karikás építő játéka** is ezzel a céllal készült, ami egy olyan klasszikus fajáték, ami biztos örömöt okoz gyermekének. A játék célja, hogy a kicsi megtanulja a színeket és a formákat, miközben jól érzi magát.


Brio Piac stand szett-51%
5 550 Ft

2 690 Ft

Akció

Brio Piac stand szett kiváló minőségű fáből és műanyagból készült. A játék jó szórakozást nyújthat gyermekének és fejlesztheti a képzeletét is. A játék jól kombinálható a Brio World Kisváros többi szettjével.


Brio Repülőtér irányítótoronnyal
22 774 Ft

16 840 Ft

A legjobb idő a felszállásra! A Repülőtér játékszettel te irányítod, mi történik a földön és levegőben. Ez az új, a repülős játékok között nagy népszerűségnek örvendő szett a BRIO-tól tartalmazza a terminált, a gyönyörű piros repülőt, teljes szállítórendszert szállítókocsikkal és a repülőtéri személyzet figuráival. A BRIO vonat pont a terminál előtt áll meg.


Brio Rövid egyenes pályaelemek vasúti pályához, 4 db, 108 mm
2 490 Ft

1 970 Ft

Könnyen összekapcsolható, így a gyerekek számára is egyszerűen kezelhető sín-elemek, melyekkel remek kiegészítést lehet adni a már meglévő közúti vagy vasúti pályaszetteknek. A játék maga a kiegészítő elemekkel egyre nehezebb és érdekesebb, hiszen a mozdonyokkal és kocsikkal egyre hosszabb sínpályán közlekedhetnek a kocsik. Nem lesz egyszerű megtalálni mind a négy elem helyét az eddig összeállított illetve bővített pályán!


A Brio márka 1884-ig nyúlik vissza, amelynek alapítója Mr. Ivar Bengtsson. 1907-ben készítette el az első fa lovat. A cég ezután kezdett el gyártani különböző háztartási termékeket, bútorokat és kocsikat a gyerekeknek. 1920-ban a Brio piacra dobta a saját készítésű játékszereit és a babakocsik minden fajtáját. Az első vonatkészlet 1957-től jelent meg kiegészítőivel együtt, mint hidak és felüljárók. A háború utáni években a cég korszerűsítette gyártósorát és elkezdett tehetséges fiatal munkavállalókat alkalmazni.

A Brio még ma is keményen dolgozik, hogy új játékokat alkosson a gyermekek számára. Néhány régi kedvenc játékot újraterveztek, de sok új játék látta meg a napvilágot is.

A Brio babakocsik jellemzői a biztonság, funkcionalitás , ergonomikus design és kiváló minőségű kivitelezés.

A Brio vonatkészletek a jó minőségükkel és látványos kialakításukkal próbálják utolérni a gyermekek figyelmét.

A Brio márka 1884-ig nyúlik vissza, amelynek alapítója Mr. Ivar Bengtsson. 1907-ben készítette el az első fa lovat. A cég ezután kezdett el gyártani különböző háztartási termékeket, bútorokat és kocsikat a gyerekeknek. 1920-ban a Brio piacra dobta a saját készítésű játékszereit és a babakocsik minden fajtáját. Az első vonatkészlet 1957-től jelent meg kiegészítőivel együtt, mint hidak és felüljárók. A háború utáni években a cég korszerűsítette gyártósorát és elkezdett tehetséges fiatal munkavállalókat alkalmazni.

A Brio még ma is keményen dolgozik, hogy új játékokat alkosson a gyermekek számára. Néhány régi kedvenc játékot újraterveztek, de sok új játék látta meg a napvilágot is.

A Brio babakocsik jellemzői a biztonság, funkcionalitás , ergonomikus design és kiváló minőségű kivitelezés.

A Brio vonatkészletek a jó minőségükkel és látványos kialakításukkal próbálják utolérni a gyermekek figyelmét.