Brio Fajáték Piros elektromos mozdony-22%
11 390 Ft 8 850 Ft

A Brio Piros elektromos mozdony fény- és hanghatások segítségével garantálja a szórakozást. Előre- és hátramenetre is képes, a fények használata pedig választhatóak. Masszív külseje révén tökéletes kiegészítője a gyermek vonatkészletének.

Brio Zöld elemes mozdony-24%

Brio Zöld elemes mozdony

Értékelés: 4,7
11 390 Ft 8 580 Ft

Brio zöld elemes mozdonya kiváló szórakozást nyújt minden kis masinisztának. A mozdony előre- és hátramenetre is képes, saját világítással rendelkezik, és gombnyomásra dudál. Kapcsolható elemes vagy szabadonfutó mód.

Brio Verseny autó, fehér

Brio Verseny autó, fehér

Értékelés: 5
3 120 Ft

Versenyautó klasszikus Brio stílusban. A versenyautó minőségi fából készült és ennek köszönhetően ellenáll az ütközéseknek. A gyönyörű lakk szuper versenyautó dizájnt biztosít. Irány előre az otthoni versenypályán.

Brio 30264 Repülőgép
6 490 Ft 6 120 Ft

Tekintsd meg ezt az ügyes repülőgépet, amely egyetlen gombnyomásra a leszállópályára fordul. Az egyszerű megnyomható mechanizmus fejleszti a motorikus készségeket és ösztönzi a gyermekeket a mozgásra és a járásra.

Brio Mechanikus váltó, 1 pár
6 490 Ft 6 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brio mechanikus váltópár segítségével a Brio vonatpálya szetteken lehet a vonatokat irányítani. A váltók piros gombja segítségével lehet irányt változtatni. A váltók fából készültek és rendkívül tartósak.

Brio Bluetoothtal vezérelhető játékjármű
14 030 Ft

Brio Bluetoothtal vezérelhető játékjármű egy modern technikával működő gyermekjáték. Ez az újgenerációs játék felhőtlen szórakozást nyújt a már ebbe a gépesített világba született gyermekek számára. A távolból, táblagép segítségével, előre és hátra mozgatható, gyorsítható és megállítható.

Brio Mágneses vasúti sorompó-16%
5 890 Ft 4 890 Ft

Brio mágneses sorompó nagyszerű kiegészítője a Brio vasúti pályáknak. A szerkezet segít összekapcsolni az utakat a vasúttal, ami még izgalmasabbá teszi a játékot a gyermekek számára. A sorompó automatikusan működik. Ha a vonat jön, akkor a sorompó magától felemelkedik, majd leereszkedik, de egy gomb segítségével is irányítható. Az alkatrészek kíváló minőségű fából készülnek.

Brio Vasúti jelzőlámpa

Brio Vasúti jelzőlámpa

Értékelés: 4,8
3 260 Ft

Brio játékok FSC fából készülnek. Igazi élmény a vele való játék. Gyermeke szórakoztatását környezetbarát módon szolgálja. Fejleszti a kreativitást, finommotorikát. A vasúti jelzőlámpa 2 darab LR44-es gombelemmel működik.

Brio Farm vonatkészlet

Brio Farm vonatkészlet

Értékelés: 4,7
13 080 Ft

Brio 1958 óta gyárt fa vasúti játékokat. Termeld meg a farm állatainak a takarmányt és szállítsd el hozzájuk a tehervonat segítségével. A betakarítást traktor segíti, a gabona vagonba rakását pedig egy teherállomás. A Brio mágneses megoldása segít összekapcsolni a vagonokat, így akár egy másik készletet is hozzá kapcsolhatsz.

Brio Tűzoltós mentővonat-22%

Brio Tűzoltós mentővonat

Értékelés: 4
8 390 Ft 6 530 Ft

Brio Tűzoltós mentővonat egy három részből álló, összekapcsolható játékvonat készlet. Már meglévő készletekhez csatlakoztatható. 3 éves kor felett ajánlott!

Brio World 33966 Oroszlán és kocsi
3 530 Ft

Tedd az oroszlánt a kocsira, és menj a BRIO világába. Az oroszlán kiváló minőségű fából és kiváló minőségű díszített műanyagból készült. A kocsi a Brio világból egy motorkerékpárhoz csatlakoztatható mágnes segítségével.

Brio 33826 Az első farmom-28%

Brio 33826 Az első farmom

Értékelés: 4,5
15 940 Ft 11 440 Ft

Ezzel a készlettel a legkisebb földművesek is csodás szórakozást élhetnek át. Elegendő egy állatot az öt közül a vagonra helyezni, és máris viheted őt a farmról a legelőre. Ott minden állat automatikusan a tőle megszokott hangot adja ki, amely szórakoztatja és tanítja a legkisebbeket.

Brio Kőszállító vagon daruval
5 890 Ft 5 580 Ft

Brio kőszállító vagon daruval hatalmas sziklák felvételére és szállítására képes. A kőszállítóhoz más Brio vagonok csatlakoztathatók mágnes segítségével. A kiváló minőségű játék elengedhetetlen a nagyszabású építkezések eljátszásakor.

Brio Elektromos szerelvény mozdonyvezetővel-22%
11 390 Ft 8 850 Ft

Brio elektromos szerelvény mozdonyvezetővel minden autókedvelő kisgyerek számára remek szórakozást nyújt. A mozdonyvezető szabadon mozgatható, illetve a szerelvény ajtaja is szabadon nyitható és zárható. Játék közben fejlődik a gyerekek kézügyessége.

Brio Metró vonatszett-23%

Brio Metró vonatszett

Értékelés: 4,8
21 490 Ft 16 480 Ft

Metró vonatszett tökéletes és izgalmas kiegészítő, minden Brio rajongónak a kedvence lesz. A szett többek között egy kör alakú pályát, egy alagutat, három metrókocsit és egy jegykiadó automatát tartalmaz. A metró fény és hanghatásokkal, nagyon gyorsan halad.

Brio Távirányítós tehermozdony-21%
13 590 Ft 10 620 Ft

Brio tehermozdony a távirányító segítségével egyszerűen irányítható előre és hátra. Bármilyen meredek emelkedőn könnyedén meg tud állni. A mozdony kompatibilis az összes Brio készlettel.

Brio Tűzoltós játékvonat készlet-23%
17 190 Ft 13 210 Ft

Brio Tűzoltós játékvonat készlet remek elfoglaltság a gyermekek számára. A kiváló minőségű anyagból készült készlet egy tűzoltóállomás életét hivatott bemutatni a kicsik számára. A készlethez tartozó tűzoltóautó szirénái hangot és fényt bocsájtanak ki, ezzel még élethűbbé varázsolva a játékot.

Brio Alakítható alagút

Brio Alakítható alagút

Értékelés: 3,8
6 490 Ft 5 580 Ft

Brio Alakítható alagút tökéletes választás kiegészíteni a BRIO vasúti pályádat. Könnyedén alakítható, praktikus, és kiváló minőségű anyagokból készült. Három részbőll áll, és minden BRIO termékkel kompatibilis.

Brio Safari vagon zsiráffal
3 940 Ft

Brio Safari vagon zsiráffal szettel elkalandozhat a szavannah lenyűgöző világába. Egy Brio vonathoz hozzákapcsolva akár egy állatkertet is szállíthat vonaton. A szépen és részletesen kidolgozott vagon és a benne szállított zsiráf, nagyszerű szórakozás a gyerekek számára.

Brio Alagút vonatkészlethez-22%
8 610 Ft 6 670 Ft

Brio Alagút vonatkészlethez bármilyen Brio vonatkészlethez könnyen hozzáépíthető. A minőségi fa alapanyag hosszú élettartamú. A játék segítségével szabadon lehet variálni a vonatpályákat.

Brio Repülőtér irányítótoronnyal
17 410 Ft 16 760 Ft

A legjobb idő a felszállásra! A Repülőtér játékszettel te irányítod, mi történik a földön és levegőben. Ez az új, a repülős játékok között nagy népszerűségnek örvendő szett a BRIO-tól tartalmazza a terminált, a gyönyörű piros repülőt, teljes szállítórendszert szállítókocsikkal és a repülőtéri személyzet figuráival. A BRIO vonat pont a terminál előtt áll meg.

Brio Felnyitható vasúti híd-25%
11 990 Ft 8 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Brio felnyitható vasúti híd tökéletes és izgalmas kiegészítője a brios vasúti pályáknak. A hidat a hajtókar segítségével lehet felnyitni, illetve lecsukni. A készlet felhajtórámpát, egy sínszakaszt, sorompókat és vezérlőfülkét tartalmaz. A vasúti híd kompatibilis az összes Brio készlettel.

Brio Fajáték Vasúti átkelő-15%
4 490 Ft 3 800 Ft

BRIO vasúti átkelő nagyszerű kiegészítője a BRIO vasúti pályáknak. A szerkezet segít neked összekapcsolni az utakat a vasúttal, ami még izgalmasabbá teszi a játékot a gyermekek számára. Az alkatrészek kíváló minőségű fából készülnek.

Brio Villanyvonat távirányítóval-23%
13 590 Ft 10 350 Ft

BRIO villanyvonatot egy nagyszerű távirányítóval működtethed. Előre két sebességi fokozat közül is választhatsz, ráadásul két különböző frekvencia is elérhető, így egyszerre két távirányítós mozdonyt is használhatsz. A különböző gombok megnyomásával hang- és fényjelzéseket ad le a vonat, ráadásul a mozdony tetején levő gombokkal is irányíthatod a vonatot.

Brio Alap kisvasút Teherszállító szett-27%
14 190 Ft 10 350 Ft

Beszállás! Építsd fel az első BRIO világodat az alap emelő, és rakodóeszköz készlet segítségével. A terv mellékelve a gépeknél. A csomag tartalmaz egy darut markolattal, egy teherkocsit, egy mozdonyt nyitható motorháztetővel, és egy teherszállító kocsit rakománnyal.

Brio Fajáték Villanymozdony, zöld
9 090 Ft 7 760 Ft

Brio modern villanymozdony, melynek mágneses felfüggesztése egyetlen gombbal szabályozható. Fényszórókkal ellátott. Kompatilbilis más Brio vonattal.

Brio Repülőgép

Brio Repülőgép

Értékelés: 4,9
7 220 Ft 7 080 Ft

Készen állsz a felszállásra? A Brio repülőgéppel új, nagy kalandok várnak. A három üléses gép teteje felnyitható és beszállíthatja a pilótát, az utast és a poggyászt. A gyerek átélheti a beszállás és felszállás teljes izgalmát. Az 5 részes jó minőségű fa repülőgép szettel nagy élmény lesz a játék.

Brio Személyszállító vonat-20%

Brio Személyszállító vonat

Értékelés: 4,8
7 890 Ft 6 260 Ft

Brio modern személyszállító vonat tőkéletes és izgalmas kiegészítője Brio vasutaknak. A három részes vonathoz mozdonyvezető és egy utas is tartozik. A szett kompatibilis az összes Brio készlettel.

Brio Jelzőállomás-24%

Brio Jelzőállomás

Értékelés: 4,9
10 090 Ft 7 620 Ft

Brio Jelzőállomás garantált szórakozás minden kis masinisztának! A piros gomb elforgatásával eldönthető, hogy merre menjen tovább a vonat, így biztosan időben érkezhet meg a célállomásra. A helyes út kiválasztására egy sín állító emberke is a segítségünkre lesz, mely a speciálisan kialakított kezeinek hála fel tud kapaszkodni a létrán az állító gombhoz. A Brio márkanév garancia a minőségre!

Brio World 33840 Peron saját hangjelzéssel-26%
10 690 Ft 7 890 Ft

Haló, ki szeretné bejelenteni a következő vonat érkezését? Ki mondta azt, hogy várakozásnak a vonatra, unalmasnak kell lennie? Ez a csodálatos vasútállomás a hangfelvétel új funkcióját tartalmazza.

Brio Intermediate Bővítő csomag vasúthoz-21%
11 990 Ft 9 390 Ft

Brio 1958 óta gyárt fa vasúti játékokat. Ezzel a közepes méretű bővítőcsomaggal nagyobbá tehetjük meglévő vasúti pályánkat, hogy vonataink még hosszabb útvonalon közlekedhessenek. A darabok jó minőségű bükkfából készültek, a gondos kialakításnak köszönhetően pedig minden darab összepasszol a többivel. A készlet bármelyik Brio vasúti rendszerhez hozzákapcsolható.

Brio World 33967 Zebra és kocsi
3 600 Ft 3 530 Ft

Tedd azebrát a kocsira, és menj a BRIO világába. Az zebra kiváló minőségű fából és kiváló minőségű díszített műanyagból készült. A kocsi a Brio világból egy motorkerékpárhoz csatlakoztatható mágnes segítségével.

Brio Tehénszállító vagon
3 890 Ft 3 530 Ft

Brio tehénszállító vagon segítségével a fából készült tehén könnyen szállítható. A vagon elején és végén mágnes található, amelyekkel más vagonokhoz és mozdonyokhoz lehet csatlakoztatni. A Brio játékok kiváló minőségű fából készültek. Nagyszerű szórakozást biztosít a gyermekeknek.

Brio Húzható tacskó-16%

Brio Húzható tacskó

Értékelés: 4,6
4 890 Ft 4 080 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Brio célja az, hogy segítse a kicsik fejlesztését. A *Brio Húzható Tacskója** is ezzel a céllal készült, ami egy olyan klasszikus mozgatható játék, ami biztos örömöt okoz gyermekének. A játék célja, hogy segítse gyermekét a szabályos járás begyakorlásában.

Brio Személyvonat és autóút készlet, 33 db-24%
23 390 Ft 17 580 Ft

Brio személyvonat és autóút készlettel a két fajta közlekedési mód találkozását lehet felépíteni, majd eljátszani. A sorompók a vonat érkezésekor lezárulnak, hogy a közlekedés biztonságos legyen. A készlethez tartozó figurák a kocsikba ültethetők, aki pedig épp nem ül az autóban vagy a vonatban, az állomáson várakozhat.

Brio World 33472 Cisterna

Brio World 33472 Cisterna

Értékelés: 5
4 190 Ft 3 800 Ft

ragyogó tartály, amely készen áll a rakomány szállítására a világon, BRIO World, minden fordulatot képes kezelni. A vonat a mozdonyhoz és a készlet többi részéhez mágnesekkel csatlakozik.

Brio WORLD 33319 Bariemi akció vonat-34%
11 990 Ft 7 890 Ft

Elektromos gép vagonokkal és lámpákkal. Elemekre működő klasszikus vonat, kétirányú funkcióval, egy kocsi forgó dobbal és egy szénnel. A fények világítanak, ha a kapcsoló bekapcsolt állapotban van.

Brio Zöld elektromos mozdony-35%

Brio Zöld elektromos mozdony

Értékelés: 4,5
8 390 Ft 5 440 Ft

A Brio Zöld elektromos mozdony fényhatásokkal segíti a szórakozást. A vonat új színekkel, grafikával és csomagolással érkezik. A Brio vonatkészlet tökéletes tartozéka lehet ez a mozdony.

Brio Vasúti váltószerkezet-21%
4 490 Ft 3 530 Ft

BRIO vasúti váltószerkezet nagyszerű kiegészítője a BRIO vasúti pályáknak. A kapcsolók segítségével lehetővé válik, hogy a vonatok irányt változtassanak. Az alkatrészek kíváló minőségű fából készülnek.

Brio 33699 Íves híd-18%

Brio 33699 Íves híd

Értékelés: 5
5 190 Ft 4 210 Ft

Brio 33699 Íves híd két emelkedő sínnel kapható. A Brio vonatkészletekhez használható. Minőségi fa alapanyaga hosszú élettartamú. A játék segítségével szabadon lehet variálni a vonatpályákat.

Brio Deluxe Vonat készlet

Brio Deluxe Vonat készlet

Értékelés: 5
109 890 Ft 95 020 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Brio Deluxe Vonat készlet fény- és hanghatásokkal segíti az élvezetes játékot. A hosszú pályán találhatóak magas szakaszok is, ahogy hidak, alagutak, állomások, lift is. Tartozik még hozzá személy- és teherszállító vonat, különböző tehergépkocsik, a kikötői részhez pedig daru és uszály.

Brio Vasúti felvonóhíd-28%

Brio Vasúti felvonóhíd

Értékelés: 4,9
10 090 Ft 7 210 Ft

A Brio Vasúti felvonóhídnál 2 sínpálya találkozik, hiszen a hídon és alatta is lehetséges a vonatok elhaladása. Egy gomb megnyomásával a felső sínpálya összeomlik, de ez könnyen visszaszerelhető. Tökéletes kiegészítője a többi Brio vasúti játéknak.

Brio 30278 Szemetes autó fénnyel és hanggal
8 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Csodás új zöld szemetes autó sofőrrel a BRIO márkától. Dudál, világít és újrahasznosít. Rövid időn belül gyermeked kedvelt játékává válik.

Brio WORLD 33986 Szellemvonat
6 490 Ft 6 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Valami félelmetes közeledik a síneken. oooOOoooo. Vajon mi az? Ez egy fekete szellemvonat! A mozdony és a fából készült kocsi titokzatosan világít a sötétben, és ezzel rejtélyes légkört teremt a pályán.

Brio 30188 Puzzle fogaskerekekből
7 350 Ft

Interaktív játék egy élénk színű kirakós játék formájában. Helyezd el a megfelelő kereket a megfelelő formába. Szórakoztató és könnyű, fogjunk neki! A játék támogatja a motorika és fantázia fejlesztését.

Brio Fajáték Farm vonatszett-15%
7 890 Ft 6 670 Ft

Brio farm vonatszettegy mozdonyból, két állatszállító vagonnal, tehén- és lófigurából álló készlet. A mozdonyok és vagonok mágnessel kapcsolódnak egymáshoz, így az állatok szállítása rendkívül egyszerű.Az alkatrészek kíváló minőségű fából készülnek.

Brio Garázs szett

Brio Garázs szett

Értékelés: 4,9
8 390 Ft 7 210 Ft

Brio garázs szett 1 db fából készült garázs elemet tartalmaz, melyet bármelyik Brio vasúti pályával összeépíthetőek. Vidám színei felkeltik a gyerekek figyelmét és a játék mellett még készségfejlesztő tanulást biztosítanak a Brio termékek. Szuper pihenőhely minden kis mozdony számára, egy fárasztó nap után.

A Brio márka 1884-ig nyúlik vissza, amelynek alapítója Mr. Ivar Bengtsson. 1907-ben készítette el az első fa lovat. A cég ezután kezdett el gyártani különböző háztartási termékeket, bútorokat és kocsikat a gyerekeknek. 1920-ban a Brio piacra dobta a saját készítésű játékszereit és a babakocsik minden fajtáját. Az első vonatkészlet 1957-től jelent meg kiegészítőivel együtt, mint hidak és felüljárók. A háború utáni években a cég korszerűsítette gyártósorát és elkezdett tehetséges fiatal munkavállalókat alkalmazni.

A Brio még ma is keményen dolgozik, hogy új játékokat alkosson a gyermekek számára. Néhány régi kedvenc játékot újraterveztek, de sok új játék látta meg a napvilágot is.

A Brio babakocsik jellemzői a biztonság, funkcionalitás , ergonomikus design és kiváló minőségű kivitelezés.

A Brio vonatkészletek a jó minőségükkel és látványos kialakításukkal próbálják utolérni a gyermekek figyelmét.

A Brio márka 1884-ig nyúlik vissza, amelynek alapítója Mr. Ivar Bengtsson. 1907-ben készítette el az első fa lovat. A cég ezután kezdett el gyártani különböző háztartási termékeket, bútorokat és kocsikat a gyerekeknek. 1920-ban a Brio piacra dobta a saját készítésű játékszereit és a babakocsik minden fajtáját. Az első vonatkészlet 1957-től jelent meg kiegészítőivel együtt, mint hidak és felüljárók. A háború utáni években a cég korszerűsítette gyártósorát és elkezdett tehetséges fiatal munkavállalókat alkalmazni.

A Brio még ma is keményen dolgozik, hogy új játékokat alkosson a gyermekek számára. Néhány régi kedvenc játékot újraterveztek, de sok új játék látta meg a napvilágot is.

A Brio babakocsik jellemzői a biztonság, funkcionalitás , ergonomikus design és kiváló minőségű kivitelezés.

A Brio vonatkészletek a jó minőségükkel és látványos kialakításukkal próbálják utolérni a gyermekek figyelmét.