BRUDER 3651 Mercedes-Benz Arocs Teherautó-23%
19 590 Ft 14 890 Ft

Kiárusítás

A Bruder 3651 Mercedes- Benz Arocs Teherautó részletesen kidolgozott modell, mely gyorsan a gyermekek kedvence lehet. A teherautón található ajtók nyithatóak, a visszapillantó tükrök pedig szintén mozgathatóak, ezzel biztosítva a még izgalmasabb játékot. Az 1:16 méretarányú játék, kiváló minőségű anyagokból készült, kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas.

BRUDER Mercedes Benz Arocs Teherautó hólapáttal-18%
18 290 Ft 14 990 Ft

Kiárusítás

Bruder Mercedes Benz Arocs Teherautó hólapáttal a gyerekek és a tehereautó-rajongók legnagyobb kedvence lesz a részletes kidolgozottságának köszönhetően. A játékon +/- 30 fokban állítható dőlésszögű hóeke is tartozik, melyek akár tovább kombinálhatunk más Bruder márkájú játékokkal. A narancssárga színű, 1:16 méretarányú játék 4 éves kortól ajánlott.

BRUDER Jeep Wrangler Rubicon Policie-35%
16 490 Ft 10 690 Ft

Kiárusítás

A Jeep Wrangler Rubicon rendőrautó modell minden fiú szemét felcsillantja. A modell rendkívül részletes és minőségi 1:16 feldolgozásban. A nagyszerű megjelenés mellet rendelkezik még szórakoztató funkciókkal, jelzőfénnyel, hang- és fényeffektusokkal.

BRUDER MAN TGA teherautó és Liebherr lapátos kotrógép-29%
15 890 Ft 11 190 Ft

Kiárusítás

A Bruder MAN TGA teherautó és Liebherr lapátos kotrógép a lehetőségek széles tárházát biztosítja a gyermekek számára. A MAN teherautó stapabíró, kabinja dönthető, külső tükrei fordíthatóak. A Liebherr kotrógép pedig forgatható kabinnal és stabilizáló lábakkal van ellátva, garantálva a vidám játékot.

BRUDER Claas Nectis 267 F Traktor Homlokrakodóval és Utánfutóval
8 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bruder Claas Nectis 267 F Trakor megalkotásánál a legkisebb részletekre is figyelmet fordítottak. Utánfutója a traktorról leszerelhető, megemelhető, oldalfalai pedig lehajthatóak a szállítás utáni ürítés megkönnyítéséért. A traktor mozgatható emelőkarral rendelkezik, terepjáró kialakításnak köszönhetően pedig bármilyen talajon remekül elboldogul. A Bruder márkanév garancia a minőségi termékekre!

BRUDER JCB MIDI CX Árokásó
6 300 Ft

Bruder JCB MIDI CX Árokásó élethű mása a valódi JCB MIDI CX munkagépnek. Az 1:16 méretarányú játék alkatrészei mozgathatók és használhatók. A játék kiváló minőségű műanyagból készült, ennek köszönhetően tartós, hogy gyermeke sokáig élvezhesse az árokásóval való játékot.

BRUDER Építőipari járművek - CAT Lánctalpas kotrógép
13 420 Ft

A Bruder Építőipari járművek – CAT Lánctalpas kotrógép a lehetőségek széles tárházát biztosítja a gyermekek számára. Az igazi CAT kotrógép hiteles mása, 1:18-as méretarányban. Fő előnye, hogy a kanál levehető és állítható, a lánctalpai mozgathatóak, hogy többféle talajon is hely álljon. A helyes kezelés érdekében a vezetőfülke mozgatható, így garantált a vidám játék, akár egész nap.

BRUDER SCANIA tűzoltókocsi teleszkópos létrával
24 190 Ft 22 830 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bruder SCANIA tűzoltókocsi teleszkópos létrával villogóval és vízpumpával. A játék víztartályába ténylegesen víz tölthető, ezáltal téve még élvezetesebbé a játékot. A sziréna az amerikai és az európai változat lejátszására is alkalmas. Szobában és szabadtéren is egyarát használható. Kompatibillis a Bruder figurákkal. 3 éves kortól ajánlott.

BRUDER 2031 Szállítószalag

BRUDER 2031 Szállítószalag

Értékelés: 4,5
7 546 Ft 6 030 Ft

Bruder 2031 Szállítószalag minőségi és tartós műanyagból készült gyerekjáték. Kettős fogantyúval, valamint kézi hajtással rendelkezik, állítható magasságú. Traktorokhoz, haszonjárművekhez könnyen csatlakoztatható, kiegészítő játékdarab.

BRUDER 62002 JCB Mikro Kotrógép munkásfigurával
5 354 Ft 4 690 Ft

Bruder 62002 JCB Mikro kotrógép munkásfigurával kiváló minőségű és tartós műanyagból készült gyermekjáték. A lánctalpas kotrógép mellé egy mozgatható végtagú 10,7 centiméteres munkásfigura is tartozik. A játék lapát és talprésze is mozgatható.

BRUDER CAT Lapátos kotrógép, 1:16
9 790 Ft

Bruder Játékokat kiváló minőség és valósághű megjelenés jellemzi. A CAT Lapátos kotrógépet elsősorban fiúknak ajánljuk, akik már az első pillanattól kezdve belefognak szeretni. Az 1:16-os méretarányú játék karjai könnyedén mozgathatóak, motorházteteje nyitható.

BRUDER CAT Rakodógép

BRUDER CAT Rakodógép

Értékelés: 5
5 230 Ft

Bruder CAT Rakodógép 1:16 arányú makett. Az minőségi anyagok felhasználásával, élethű kivitelben készült játék garantálja a fantasztikus játékélményt, melyet tovább fokozhat a működőképes emelőkar, valamint a levehető elülső kanál. A rakodógép szilárd profilú gumiabroncsokkal felszerelt, így könnyebben mozgathatók nehezebb terepeken is!

BRUDER CAT Tömörítőgép előlappal
13 020 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bruder CAT Tömörítőgép kiváló ajándék lehet minden gyermek számára. A kormányozható, levehető motortér fedéllel ellátott, 1:16-os méretarányú tömörítőgép kiváló minőségű műanyagból készült Tömörítő hengere variálható és első tolólappal rendelkezik. A játék 3 éves kortól ajánlott.

BRUDER John Deere 9730 Traktor ikerkerékkel, 1:16
12 080 Ft

Bruder John Deere 9730 Traktor ikerkerékkel fergeteges játékélményt biztosít minden gyermek számára. Az élethű kivitelezésű traktor nyitható ajtókkal és motorháztetővel szereltek fel. A kiváló minőségű, zöld színű játékon átlátszó ablakok és kettős gumiabroncsok találhatóak.

BRUDER JCB 4CX Rakodó-árokásó, 52 cm
8 050 Ft

A sárga színű Bruder JCB 4CX rakodó-árokásó jármű pontos kicsinyített mása az eredeti munkagépnek. Gyermeke a vezető helyébe képzelve izgalmas, vidám játékokban vehet részt. Az 1:43-os méretarányú modell homlokrakodó karja és a lapátja mozgatható, így varázsolva élethűvé a játékot.

BRUDER Manitou MLT 633 Teleszkópos markológép
8 490 Ft 8 050 Ft

Bruder Manitou MLT 633 Teleszkópos markológép egy nagy részletességgel kidolgozott játék, mely tökéletes ajándék lehet minden gyermek és felnőtt gyűjtő számára. A kiváló minőségű anyagokból készült játék ajtajai és motorháztatője is nyitható, a teleszkópos emelőkara és a markolója állítható. Az élethű, 1:16 méretarányú markológép kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas.

BRUDER Sprinter mentőautó sofőrrel
16 390 Ft 13 420 Ft

Sprinter mentóautó sofőrrel a mentősök világába enged betekintést. A kabin ajtóját, az oldalsó ajtókat és a hátsó ajtót úgy lehet kinyitni, hogy a mentős beléphessen és vezethesse a mentőautót vagy meggyógyíthassa a sérülteket. A hordágyak szükség szerint kihúzhatóak és visszatolhatóak. A mentőautó fény és hang rendszerrel rendelkezik.

BRUDER Tolólapos markoló FR130
7 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bruder Játékokat kiváló minőség és valósághű megjelenés jellemzi. A Tolólapos markolót elsősorban fiúknak ajánljuk, akik már az első pillanattól kezdve bele fognak szeretni. Markolófeje mozgatható, de teljesen lezárható, attól függően éppen milyen funkciót tölt be a gép.

BRUDER 2594 Land Rover utánfutóval és motoros szánnal
16 644 Ft 12 350 Ft

Bruder 2594 Land Rover utánfutóval és motoros szánnal kiváló minőségű és tartós műanyagból készült gyerekjáték. A figurák 1:16-os miniatűr változatai a valódi méretű párjaiknak, ezáltal a játék igazán valóságű szórakozást biztosít a gyermekek számára. A szett a Land Rover, az utánfutó és a motoros szán mellett egy mozgatható végtagú és fejű figurát is tartalmaz.

BRUDER CAT Aszfaltozó úthenger
4 090 Ft 4 020 Ft

A Bruder CAT Aszfaltozó úthenger az eredeti Caterpillar jármű 1:16 arányban kicsinyített élethű mása, amely izgalmas, különleges játékélményt nyújt, elsősorban fiúk számára. Kiváló minőségű, ütésálló műanyagból készült, amely jól alkalmazkodik kül- és beltéri viszonyokhoz is. Használata 3 éves kortól ajánlott.

BRUDER Claas Rollant 250 hengerbálázó
8 890 Ft 6 300 Ft

Bruder Claas Rollant 250 hengerbálázó kiváló minőségű kiegészítője pontosan úgy néz ki, mint a valódi mezőgazdasági gép. A széna betakarításában világszerte és hazánkban is kedveltek a hengeresbálák. Tökéletesen alkalmas a Profi-szériás Bruder traktorokhoz.

BRUDER 20002 Szemeteskocsi

BRUDER 20002 Szemeteskocsi

Értékelés: 5
12 190 Ft 8 690 Ft

A szemeteskocsi egy teljesen működőképes játék, működő mechanizmussal – a szemetestartály berakodása és kiürítése, kibillenthető fülkével rendelkezik. A kocsi ablaka kinyitható és a kormány mögé beültetheted a kedvenc Lego figurádat, vagy más figurát is. Az autó kerekei puhák, így kíméletesek a padlóval és a bútorokkal A játék egyaránt alkalmas kültéri és beltéri használatra, pl. a homokozóba. Egy robosztus és ellenálló játékról van szó, ami főleg fiatalabb gyerekek számárak készült, akik számára biztonságos a vele való játék.

BRUDER 20050 Kerekes markológép
9 190 Ft 7 090 Ft

Ez a kerekes markológép egy teljesen működőképes játék, amellyel a talajszint alatt is bágerozhatsz, a markoló részt módosíthatod, billenőfülkével rendelkezik. A markológép csuklós fülkéjű, és ablaka kinyitható és a kormány mögé beültetheted a kedvenc Lego figurádat, vagy más figurát is. Az autó kerekei puhák, így kíméletesek a padlóval és a bútorokkal A játék egyaránt alkalmas kültéri és beltéri használatra, pl. a homokozóba. Egy robosztus és ellenálló játékról van szó, ami főleg fiatalabb gyerekek számárak készült, akik számára biztonságos a vele való játék.

BRUDER 20070 Rakodóval felszerelt teherautó
17 190 Ft 12 190 Ft

Bobik rakodóval felszerelt teherautó a ROADMAX sorozatból, ami egy robosztus játék, amelynek dizájn szempontjából kisgyerekek számára készült. Számos valósághű funkció biztosítja, hogy szórakoztató legyen a játék. A kis Bobik rakodó szimpatikus és tökéletesen kiegészíti a teherautót. A lehajtható rámpának köszönhetően a rakodó kényelmesen rágurulhat a billenőre. A puha gumiabroncsok vigyáznak a padlóra és a bútorokra. A játék beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas, például homokozóba.

BRUDER 20102 Traktor markolóval
8 490 Ft 5 630 Ft

Ez a traktor markolóval egy teljesen működőképes játék, amelynek a markolójával felemelheted és mozgathatod a tárgyakat. A traktor csuklós fülkéjű, és ablaka kinyitható és a kormány mögé beültetheted a kedvenc Lego figurádat, vagy más figurát is. Az autó kerekei puhák, így kíméletesek a padlóval és a bútorokkal A játék egyaránt alkalmas kültéri és beltéri használatra, pl. a homokozóba. Egy robosztus és ellenálló játékról van szó, ami főleg fiatalabb gyerekek számárak készült, akik számára biztonságos a vele való játék.

BRUDER 20105 Homlokrakodó
7 090 Ft 6 390 Ft

Bővítsd az építőipari gép gyűjteményed ezzel a mini rakodóval. Ez egy részletes modell 1:16 méretarányban. Ez a kéttengelyes rakodó billenőfülkével, lenyitható szélvédővel, nagy puha gumiabroncsokkal és jelentős magasságig elérő markolóval rendelkezik. Egy robosztus és ellenálló játékról van szó, ami főleg fiatalabb gyerekek számárak készült, akik számára biztonságos a vele való játék.

BRUDER 20105 Traktor rakodóval
10 290 Ft 7 290 Ft

A traktor rakodóval egy teljesen működőképes játék, ami forgatható és alkalmas rakodásra is. A traktor csuklós fülkéjű, és ablaka kinyitható és a kormány mögé beültetheted a kedvenc Lego figurádat, vagy más figurát is. Az autó kerekei puhák, így kíméletesek a padlóval és a bútorokkal A játék egyaránt alkalmas kültéri és beltéri használatra, pl. a homokozóba. Egy robosztus és ellenálló játékról van szó, ami főleg fiatalabb gyerekek számárak készült, akik számára biztonságos a vele való játék.

BRUDER 62505 Lovas figurakészlet
7 215 Ft 5 760 Ft

Kiárusítás

Bruder 62505 Lovas figurakészlet minőségi műanyagból készült gyermekjáték tartozékokkal. A lovaglás igen népszerű a gyerekek köreiben, ez a játék is ezt hivatott erősíteni a kiváló minőségű műanyagból készült játéklóval és a hozzá tartozó női lovasfigurával. A termék több tartozékot is tartalmaz, mint például a kengyel, sisak, lovas ostor, patkók, kantár.

BRUDER Claas Xerion 5000 traktor, 1:16
11 290 Ft 10 730 Ft

Bruder Játékokat kiváló minőség és valósághű megjelenés jellemzi. A Claas Xerion 5000 Traktort elsősorban fiúknak ajánljuk, akik már az első pillanattól kezdve bele fognak szeretni. Az 1:16-os méretarányú játék fülkéje üvegezett, ajtaja nyitható és állítható a hátsó tengelykapcsolója.

BRUDER Farmer - 02122 Bálázó, 40 cm
2 400 Ft

Bruder Farmer – 02122 bálázó kiváló választás gyermekének, ha érdeklődik a farmer életmódhoz kapcsolódó gépek iránt. Az igényes, minőségi kidolgozással készült masina egyszerűen felveszi a bálát formáló hengert és egy könnyű mozdulattal hátrahajtva, fekete csomagolással bevonható. A betakarítógép kompatibilis a 2000, 2100 és 3000 sorozatszámú traktorokkal.

BRUDER CAT Lánctalpas rakodó és szállító jármű, 1:16
7 240 Ft

Bruder Játékokat kiváló minőség és valósághű megjelenés jellemzi. A CAT Lánctalpas rakodó és szállító járművet elsősorban fiúknak ajánljuk, akik már az első pillanattól kezdve bele fognak szeretni. Az 1:16-os méretarányú modell homlokrakodója könnyedén mozgatható karral rendelkezik, így varázsolva élethűvé a játékot.

BRUDER MAN TGA Darus teherautó
12 890 Ft 10 330 Ft

Az úttisztítás és rakodás mestere a Bruder Man TGA darus teherautó. A forgatható állítható daruval gyereke kedvére pakolgathatja az úton lévő fa- és kődarabokat. Lebillentve vezetőfülkét a motort is tanulmányozhatja. Kiváló minőségű műanyagból készült, így tartós és biztonságos a használata.

BRUDER Mercedes Benz Sprinter + off-road autó
12 080 Ft

Bruder Játékokat kiváló minőség és valósághű megjelenés jellemzi. A Mercedes Benz Sprinter autómentőt elsősorban fiúknak ajánljuk, akik már az első pillanattól kezdve bele fognak szeretni. Az 1:16-os méretarányú játék ajtaja nyitható és el van látva egy csörlővel. Gombyomásra különféle hanghatásokat érhetünk el vele; motor zaj, villogó fény és sziréna hang.

BRUDER Land Rover Defender lószállító utánfutóval, 1:16
12 880 Ft

Az új BRUDER Land Rover Defender és lószállító utánfutó ötvözi a lenyűgöző terepjárók előnyeit és az időtlen eleganciát. Mint a cég összes terméke, ez a modell is részletről részletre megegyezik az eredetivel. Az utánfutóhoz egy ló figura is tartozik.

BRUDER MAN TGA tűzoltóautó fényekkel és szirénákkal 1:16
13 420 Ft

MAN TGA tűzoltóautó kihúzható létrával, szivattyúval, fények és szirénákkal 1:16. A tűzoltóautó modell fülkéje teljesen ledönthető, így beláthatsz a motorblokkba. Mint minden igazi tűzoltóautó, fel van szerelve egy vízpumpával, egy fecskendővel és egy nagy visszahúzható létrával.

BRUDER John Deere T670i kombájn
17 450 Ft

Bruder John Deere T670i kombájn kiváló minőségű kiegészítője pontosan úgy néz ki, mint a valódi mezőgazdasági gép. John Deere a világ vezető traktorgyártója, amelynek a csúcsmodellje tartalmazza összes innovatív technológiát a T670i. Játék közben életre kel és kézzelfoghatóvá teszi, Bruder-nek sikerült létrehozni ezt a technológiát.

BRUDER Land Rover Defender, 1:16
7 640 Ft

Bruder Játékokat kiváló minőség és valósághű megjelenés jellemzi. A Lan Rover Defendert elsősorban fiúknak ajánljuk, akik már az első pillanattól kezdve bele fognak szeretni a játékba. Az 1:16-os méretarányú játék első ajtói nyithatóak, motorházteteje szintén nyitható és pótkerékkel van ellátva.

BRUDER Linde H30D villás targonca 2 raklappal 1:16
7 110 Ft

Linde H30D villás targonca 2 raklappal 1:16. Ez a villás targonca az igazival megegyező dizájnnal rendelkezik, épp ezért vonzó modell nemcsak a gyermekek számára. A targonca emelővillával rendelkezik, a tetején elhelyezkedő gombbal felemelheted a raklapokat; az egész kocsi egyszerűen, egy kézzel kezelhető.

BRUDER 3623 Mercedes-Benz Acros Teherautó
14 760 Ft

A Bruder 3623 Mercedes-Benz Acros Teherautó kiváló minőségű műanyagból készült játékautó. Billenő platója hasonlóan működik az eredetihez képest. Részletesen kidolgozott, minden elemében az eredeti nagy teherautóhoz hasonlít. Színei megragadják az ember tekintetét. Fiúknak kiváló ajándék.

BRUDER 01174 - Claas Axion 950 hólánccal, zúzóval és ekével
15 300 Ft

A zöld Claas Axion 950 traktor hómaróval és lánccal a részletesen kidolgozott modellek egyike. A fiúk hasznát veszik az alapos téli felszerelésnek. A láncokkal ellátott nagy kerekek remekül szolgálnak az igényes, téli időjárás által befolyásolt terepen is. Ha az utak havasak, jól jön a hómaróval felszerelt traktor, amely könnyen megbirkózik a hónyelvekkel is.

BRUDER 02504 RAM Roadster Racing Team
24 590 Ft 17 180 Ft

Készlet minden autóverseny rajongó számára. A Ram terepjáró pótkocsival felszerelhető, amellyel a sárga versenyautót szállíthatod. Tartalmaz egy figurát, amely mindkét autó kormánya mögött ülhet. Rengeteg funkcionális részt tartalmaz, mint például a nyitható ajtó, lenyitható pótkocsi platform, leszerelhető tető, vagy levehető kerekek.

BRUDER 2108 John Deere Traktor pótkocsival
7 640 Ft

Bruder 2108 John Deere Traktor pótkocsival kialakított játék minőségi anyagok felhasználásával és rendkívüli odafigyeléssel készült. A valósághű munkagép 1:16 aránynak felel meg, kormánykerekével irányítható, pótkocsija felemelhető és hátsó oldala lenyitható. Gyermeke garantáltan élvezni fogja a játékot kerti munkagépével.

BRUDER 2129 Manitou teleszkópos rakodó
18 090 Ft 14 760 Ft

Teleszkópos manipulátor minden kis építészt elbűvöl, építkezésén nem hiányozhat. 360 ° forgó kabin, nyitható oldalsó ajtók, állítható teleszkópos karok, 4 támasz, nyitható motorháztető.

BRUDER 2192 Schaffer rakodó
6 490 Ft 5 490 Ft

A Bruder kompaktrakodó a valódi Schäffer rakodó valósághű mása. A rakodónak működő, lapátban végződő karja, puha műanyagból készült profilozott gumiabroncsa és irányítható első tengelye van. A csomagolásban egy markoló is található, amellyel a rakodó csomagszállító targoncává alakítható át.

BRUDER 2481 CAT kerekes rakodó
5 390 Ft 3 890 Ft

A CAT kompakt rakodó sokoldalúságának köszönhetően ideális gép a tereprendezésekhez, a törmelékek eltakarításához vagy anyagok áthelyezéséhez. Az eredetihez hasonlóan, a CAT homlokrakodó BRUDER modellje is működő rakodókarral rendelkezik. A levehető első billenőlapát ráadásul számos kiegészítővel látható el.

BRUDER 2533 Mercedes Benz - Sprinter
10 730 Ft

Részletesen kidolgozott műanyag modell 1:16 méretarányban. A Mercedes-Benz sprinter furgon állatok szállítására alkalmas, nyitható ajtajú. A készlet egy ló figurát tartalmaz. A furgonba egyidejűleg legfeljebb két ló helyezhető. Az autó modern designú, nyomtatott mintával ellátott.

BRUDER 3054 John Deere 7930 rönkszállító pótkocsival
22 690 Ft 16 110 Ft

Tetszenek a John Deere traktorok? Az új Bruder 03054 modell John Deere 7930 traktorból, karral ellátott fa szállítószalaggal és 4 rönkkel. Ez a megfelelő segédeszköz a fa szállításához és egyéb munkákhoz. A szállítószalag bármilyen Bruder traktorhoz csatlakoztatható.

BRUDER 3480 Roadster

BRUDER 3480 Roadster

Értékelés: 5
7 490 Ft 5 630 Ft

A Bruder sportautó ideális szabadidős kocsikázáshoz. Lepd meg a Bruder modellek kicsi rajongóját új darabbal, amelyet a gyűjteményéhez adhat. Az autó teteje levehető, akárcsak a többi Bruder modell esetében. A még több szórakozás érdekében a Bruder roadster a kerékcsere új rendszerével érkezik.