BRUDER John Deere 7930 Traktor, 1:16
8 290 Ft
7 920 Ft

Bruder Játékokat kiváló minőség és valósághű megjelenés jellemzi. A John Deere 7930 Traktort elsősorban fiúknak ajánljuk, akik már az első pillanattól kezdve bele fognak szeretni. Az 1:16-os méretarányú játék kabinajtaja nyitható, a motorháztető szintén nyitható, elsőkereke kormányozható.


BRUDER 01174 - Claas Axion 950 hólánccal, zúzóval és ekével
15 120 Ft
+ ingyen szállítás

A zöld Claas Axion 950 traktor hómaróval és lánccal a részletesen kidolgozott modellek egyike. A fiúk hasznát veszik az alapos téli felszerelésnek. A láncokkal ellátott nagy kerekek remekül szolgálnak az igényes, téli időjárás által befolyásolt terepen is. Ha az utak havasak, jól jön a hómaróval felszerelt traktor, amely könnyen megbirkózik a hónyelvekkel is.


BRUDER MAN TGA teherautó és Liebherr lapátos kotrógép
15 890 Ft

14 740 Ft

A Bruder MAN TGA teherautó és Liebherr lapátos kotrógép a lehetőségek széles tárházát biztosítja a gyermekek számára. A MAN teherautó stapabíró, kabinja dönthető, külső tükrei fordíthatóak. A Liebherr kotrógép pedig forgatható kabinnal és stabilizáló lábakkal van ellátva, garantálva a vidám játékot.


BRUDER John Deere 6920 Traktor Pótkocsival
11 280 Ft

A minőségi anyagokból készült Bruder John Deere 6920 traktor szórakoztató és tartalmas időtöltést kínál a mezőgazdaság iránt érdeklődő gyermekek számára. A pótkocsival is összekapcsolható traktor nyitható ajtókkal és nyitható motorháztetővel rendelkezik. Használata három éves kortól ajánlott.


BRUDER MAN TGA Darus teherautó
12 860 Ft

Az úttisztítás és rakodás mestere a Bruder Man TGA darus teherautó. A forgatható állítható daruval gyereke kedvére pakolgathatja az úton lévő fa- és kődarabokat. Lebillentve vezetőfülkét a motort is tanulmányozhatja. Kiváló minőségű műanyagból készült, így tartós és biztonságos a használata.


BRUDER 2031 Szállítószalag
7 546 Ft

5 410 Ft

Bruder 2031 Szállítószalag minőségi és tartós műanyagból készült gyerekjáték. Kettős fogantyúval, valamint kézi hajtással rendelkezik, állítható magasságú. Traktorokhoz, haszonjárművekhez könnyen csatlakoztatható, kiegészítő játékdarab.


BRUDER 2594 Land Rover utánfutóval és motoros szánnal
16 644 Ft

12 640 Ft

Bruder 2594 Land Rover utánfutóval és motoros szánnal kiváló minőségű és tartós műanyagból készült gyerekjáték. A figurák 1:16-os miniatűr változatai a valódi méretű párjaiknak, ezáltal a játék igazán valóságű szórakozást biztosít a gyermekek számára. A szett a Land Rover, az utánfutó és a motoros szán mellett egy mozgatható végtagú és fejű figurát is tartalmaz.


BRUDER 3623 Mercedes-Benz Acros Teherautó
13 820 Ft

12 770 Ft

A Bruder 3623 Mercedes-Benz Acros Teherautó kiváló minőségű műanyagból készült játékautó. Billenő platója hasonlóan működik az eredetihez képest. Részletesen kidolgozott, minden elemében az eredeti nagy teherautóhoz hasonlít. Színei megragadják az ember tekintetét. Fiúknak kiváló ajándék.


BRUDER 62002 JCB Mikro Kotrógép munkásfigurával
5 700 Ft

Bruder 62002 JCB Mikro kotrógép munkásfigurával kiváló minőségű és tartós műanyagból készült gyermekjáték. A lánctalpas kotrógép mellé egy mozgatható végtagú 10,7 centiméteres munkásfigura is tartozik. A játék lapát és talprésze is mozgatható.


BRUDER 62505 Lovas figurakészlet
7 215 Ft

5 640 Ft

Bruder 62505 Lovas figurakészlet minőségi műanyagból készült gyermekjáték tartozékokkal. A lovaglás igen népszerű a gyerekek köreiben, ez a játék is ezt hivatott erősíteni a kiváló minőségű műanyagból készült játéklóval és a hozzá tartozó női lovasfigurával. A termék több tartozékot is tartalmaz, mint például a kengyel, sisak, lovas ostor, patkók, kantár.


BRUDER 62520 Lóistálló tartozékokkal
24 761 Ft

20 160 Ft

Bruder 62520 Lóistálló tartozékokkal kiváló minőségű és tartós műanyagból készült gyermekjáték. A lovaglás nagyon népszerű a gyermekek körében, ez a játék is ezt hivatott követni. A kiváló festés, a tartozékok és a mozgatható fejű és végtagú figura még élethűbbé teszi ezt a lovas játékot.


BRUDER Bálaszállító pótkocsi, 8 db szalmával
6 090 Ft

Bruder Bálaszállító pótkocsi kiváló minőségű kiegészítő játék, mely pontosan úgy néz ki, mint egy valódi mezőgazdasági szállító. Az eszköz főként silótakarmány és szalmabálák szállítására alkalmas, a tágas pótkocsiján 8 db szalmabála található. A játék tovább kominálható a Bruder további játékaival.


BRUDER CAT Aszfaltozó úthenger
4 760 Ft

A Bruder CAT Aszfaltozó úthenger az eredeti Caterpillar jármű 1:16 arányban kicsinyített élethű mása, amely izgalmas, különleges játékélményt nyújt, elsősorban fiúk számára. Kiváló minőségű, ütésálló műanyagból készült, amely jól alkalmazkodik kül- és beltéri viszonyokhoz is. Használata 3 éves kortól ajánlott.


BRUDER CAT Lapátos kotrógép, 1:16
10 130 Ft

Bruder Játékokat kiváló minőség és valósághű megjelenés jellemzi. A CAT Lapátos kotrógépet elsősorban fiúknak ajánljuk, akik már az első pillanattól kezdve belefognak szeretni. Az 1:16-os méretarányú játék karjai könnyedén mozgathatóak, motorházteteje nyitható.


BRUDER CAT Rakodógép

BRUDER CAT Rakodógép

Értékelés: 4,5
6 050 Ft

Bruder CAT Rakodógép 1:16 arányú makett. Az minőségi anyagok felhasználásával, élethű kivitelben készült játék garantálja a fantasztikus játékélményt, melyet tovább fokozhat a működőképes emelőkar, valamint a levehető elülső kanál. A rakodógép szilárd profilú gumiabroncsokkal felszerelt, így könnyebben mozgathatók nehezebb terepeken is!


BRUDER Farmer - 02122 Bálázó, 40 cm
6 500 Ft

Bruder Farmer – 02122 bálázó kiváló választás gyermekének, ha érdeklődik a farmer életmódhoz kapcsolódó gépek iránt. Az igényes, minőségi kidolgozással készült masina egyszerűen felveszi a bálát formáló hengert és egy könnyű mozdulattal hátrahajtva, fekete csomagolással bevonható. A betakarítógép kompatibilis a 2000, 2100 és 3000 sorozatszámú traktorokkal.


BRUDER Farmer - Fendt Favorit 926 Vario Traktor Homlokrakodóval
7 080 Ft

homlokrakodóval ellátott Bruder Farmer – Fendt Favorit 926 Vario traktor segítségével gyermeke már fiatal korban, szórakoztató módon ismerkedhet meg a mezőgazdasággal. A kiváló minőségű, tartós anyagokból készült traktor a valódi modell pontos, élethű mása. Három éves kortól ajánlott.


BRUDER Jeep Wrangler Rubicon
7 430 Ft

Bruder Jeep Wrangler Rubicon egy különleges terepjáró, melynek két részből álló teteje levehető. A hátsó és oldalsó ajtajai egyaránt kinyithatók, ahogy a motorháztető is. A játékautó nagy odafigyeléssel és rendkívüli kidolgozással készült.


BRUDER Land Rover Defender lószállító utánfutóval, 1:16
14 270 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az új BRUDER Land Rover Defender és lószállító utánfutó ötvözi a lenyűgöző terepjárók előnyeit és az időtlen eleganciát. Mint a cég összes terméke, ez a modell is részletről részletre megegyezik az eredetivel. Az utánfutóhoz egy ló figura is tartozik.


BRUDER Lemken váltvaforgató eke
6 830 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bruder Lemken váltvaforgató eke szórakoztató módon vezeti be gyermekét a mezőgazdaság világába. Az 1:16 méretarányú szerkezet minden Bruder traktorhoz csatlakoztatható. Használata három éves kortól ajánlott.


BRUDER Mercedes Benz Sprinter  + off-road autó
13 170 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bruder Játékokat kiváló minőség és valósághű megjelenés jellemzi. A Mercedes Benz Sprinter autómentőt elsősorban fiúknak ajánljuk, akik már az első pillanattól kezdve bele fognak szeretni. Az 1:16-os méretarányú játék ajtaja nyitható és el van látva egy csörlővel. Gombyomásra különféle hanghatásokat érhetünk el vele; motor zaj, villogó fény és sziréna hang.


BRUDER SCANIA tűzoltókocsi teleszkópos létrával
26 150 Ft

Bruder SCANIA tűzoltókocsi teleszkópos létrával villogóval és vízpumpával. A játék víztartályába ténylegesen víz tölthető, ezáltal téve még élvezetesebbé a játékot. A sziréna az amerikai és az európai változat lejátszására is alkalmas. Szobában és szabadtéren is egyarát használható. Kompatibillis a Bruder figurákkal. 3 éves kortól ajánlott.


BRUDER Sprinter mentőautó sofőrrel
16 390 Ft
16 090 Ft

Sprinter mentóautó sofőrrel a mentősök világába enged betekintést. A kabin ajtóját, az oldalsó ajtókat és a hátsó ajtót úgy lehet kinyitni, hogy a mentős beléphessen és vezethesse a mentőautót vagy meggyógyíthassa a sérülteket. A hordágyak szükség szerint kihúzhatóak és visszatolhatóak. A mentőautó fény és hang rendszerrel rendelkezik.


BRUDER Tartálykocsi csövekkel
7 120 Ft

Bruder Tartálykocsi felhőtlen szórakoztató és tartalmas időtöltést kínál a mezőgazdaság iránt érdeklődő gyermekek számára. A tartálykocsi kialakításának köszönhetően tökéletesen visszaadja az eredeti munkagép alakját. Az élethű, minőségi anyagokból készült játék így, időtálló használatot garantál. Használata három éves kortól ajánlott.


BRUDER Tolólapos markoló FR130
6 840 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bruder Játékokat kiváló minőség és valósághű megjelenés jellemzi. A Tolólapos markolót elsősorban fiúknak ajánljuk, akik már az első pillanattól kezdve bele fognak szeretni. Markolófeje mozgatható, de teljesen lezárható, attól függően éppen milyen funkciót tölt be a gép.


BRUDER Mercedes Benz Sprinter DHL, 1:16
11 430 Ft

Bruder Játékokat kiváló minőség és valósághű megjelenés jellemzi. A Mercedes Benz Sprinter DHL-t elsősorban fiúknak ajánljuk, akik már az első pillanattól kezdve bele fognak szeretni a játékba. A nyitható rakodóterű, 1:16-os méretarányú játékhoz egy raklapemelő szerkezet is tartozik.


BRUDER Land Rover Defender, 1:16
6 990 Ft

6 610 Ft

Bruder Játékokat kiváló minőség és valósághű megjelenés jellemzi. A Lan Rover Defendert elsősorban fiúknak ajánljuk, akik már az első pillanattól kezdve bele fognak szeretni a játékba. Az 1:16-os méretarányú játék első ajtói nyithatóak, motorházteteje szintén nyitható és pótkerékkel van ellátva.


BRUDER 2129 Manitou teleszkópos rakodó
18 090 Ft

13 250 Ft

Teleszkópos manipulátor minden kis építészt elbűvöl, építkezésén nem hiányozhat. 360 ° forgó kabin, nyitható oldalsó ajtók, állítható teleszkópos karok, 4 támasz, nyitható motorháztető.


BRUDER 2108 John Deere Traktor pótkocsival
9 500 Ft

Bruder 2108 John Deere Traktor pótkocsival kialakított játék minőségi anyagok felhasználásával és rendkívüli odafigyeléssel készült. A valósághű munkagép 1:16 aránynak felel meg, kormánykerekével irányítható, pótkocsija felemelhető és hátsó oldala lenyitható. Gyermeke garantáltan élvezni fogja a játékot kerti munkagépével.


BRUDER 2533 Mercedes Benz - Sprinter
12 040 Ft

Részletesen kidolgozott műanyag modell 1:16 méretarányban. A Mercedes-Benz sprinter furgon állatok szállítására alkalmas, nyitható ajtajú. A készlet egy ló figurát tartalmaz. A furgonba egyidejűleg legfeljebb két ló helyezhető. Az autó modern designú, nyomtatott mintával ellátott.


BRUDER 2596 Land Rover tűzoltóság figurával
13 390 Ft

9 910 Ft

Figyelem! Tűz van!!! Ez a Land Rover tűzoltó autó készen áll a bevetésre. Az autó működő hangot és fényt kiadó jelzőlámpával, hosszú kormánnyal, nyitható ajtókkal és motorháztetővel. A rugalmas első és hátsó kerekekkel igényesebb terepekkel is megbírkózik.


BRUDER 3524 Farönkszállító Teherautó
19 281 Ft
19 000 Ft

Bruder 3524 Farönkszállító Teherautó jól terhelhető, strapabíró , minőségi műanyagból készült. Remek elfoglaltság gyermekeknek. Precíz részletekig kidolgozott magas minőségű termék. Összecsukható tükör, valamint az eredetihez hasonló daru található a játék hátsó részén. A markoló segítségével könnyen farönköket is felemelhetünk.


BRUDER 3651 Mercedes-Benz Arocs Teherautó
19 590 Ft
19 300 Ft

A Bruder 3651 Mercedes- Benz Arocs Teherautó részletesen kidolgozott modell, mely gyorsan a gyermekek kedvence lehet. A teherautón található ajtók nyithatóak, a visszapillantó tükrök pedig szintén mozgathatóak, ezzel biztosítva a még izgalmasabb játékot. Az 1:16 méretarányú játék, kiváló minőségű anyagokból készült, kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas.


BRUDER 62000 Építőmunkás tartozékokkal
6 940 Ft

Bruder 62000 Építőmunkás kiváló minőségű és tartós gyermekjáték szett. A minőségi műanyagból készült játékkal remekül rekonstruálható egy útépítés vagy építkezés, ezáltal a játék fejleszti a gyermekek képzelőerejét és kreativitását. A szetthez a mozgatható végtagú figura mellé közúti figyelmeztető táblácskák és a játék fúrógép is tartozik.


BRUDER A mentőautó figurakészlete kiegészítőkkel
6 658 Ft
6 570 Ft

Az életmentő készlet ideális kiegészítője az esetleges tűzoltó vagy rendőrségi bevetéseknek vagy egészségügyi szolgáltatásoknak. A figuráknak mozgatható végtagjaik vannak és a kezeikkel tárgyakat foghatnak meg. 1:16 méretarányban készültek ellenálló ABS műanyagból.


BRUDER CAT csúszókormányzású rakodó 1:16
4 600 Ft

CAT csúszókormányzású rakodó kifordítható első lapáttal a Bruder márkától. Az autó bordázott gumikkal és működő karral rendelkezik. Ezzel a típusú mini kotrógéppel a gyermekek bármilyen terepen találkozhatnak.


BRUDER CAT Lánctalpas rakodó és szállító jármű, 1:16
6 100 Ft

Bruder Játékokat kiváló minőség és valósághű megjelenés jellemzi. A CAT Lánctalpas rakodó és szállító járművet elsősorban fiúknak ajánljuk, akik már az első pillanattól kezdve bele fognak szeretni. Az 1:16-os méretarányú modell homlokrakodója könnyedén mozgatható karral rendelkezik, így varázsolva élethűvé a játékot.


BRUDER CAT Tömörítőgép előlappal
13 460 Ft

Bruder CAT Tömörítőgép kiváló ajándék lehet minden gyermek számára. A kormányozható, levehető motortér fedéllel ellátott, 1:16-os méretarányú tömörítőgép kiváló minőségű műanyagból készült Tömörítő hengere variálható és első tolólappal rendelkezik. A játék 3 éves kortól ajánlott.


BRUDER Claas Jaguar 900 önjáró szecskázó 1:16
14 460 Ft

Claas Jaguar 900 önjáró szecskázó 1:16 Ez az önjáró szecskázógép modell magas minőségű és ellenálló műanyagból készült. A gép első részén cséplő található, mely listával ellátott. A lista igény szerint állítható vagy akár teljesen le is vehető.


BRUDER Claas Lexion 480 kombájn 1:16
13 010 Ft

Claas Lexion 480 kombájn 1:16 Ez a sok funkciós kombájn magas minőségű, ellenálló műanyagból készült. A mozgatható és levehető első kasza a mozgatható vágóasztallal dönthető és mozgatható.


BRUDER Claas Nectis 267 F Traktor Homlokrakodóval és Utánfutóval
9 250 Ft

Bruder Claas Nectis 267 F Trakor megalkotásánál a legkisebb részletekre is figyelmet fordítottak. Utánfutója a traktorról leszerelhető, megemelhető, oldalfalai pedig lehajthatóak a szállítás utáni ürítés megkönnyítéséért. A traktor mozgatható emelőkarral rendelkezik, terepjáró kialakításnak köszönhetően pedig bármilyen talajon remekül elboldogul. A Bruder márkanév garancia a minőségi termékekre!


BRUDER Claas Rollant 250 hengerbálázó
8 890 Ft

7 020 Ft

Bruder Claas Rollant 250 hengerbálázó kiváló minőségű kiegészítője pontosan úgy néz ki, mint a valódi mezőgazdasági gép. A széna betakarításában világszerte és hazánkban is kedveltek a hengeresbálák. Tökéletesen alkalmas a Profi-szériás Bruder traktorokhoz.


BRUDER Claas Xerion 5000 traktor, 1:16
12 800 Ft

Bruder Játékokat kiváló minőség és valósághű megjelenés jellemzi. A Claas Xerion 5000 Traktort elsősorban fiúknak ajánljuk, akik már az első pillanattól kezdve bele fognak szeretni. Az 1:16-os méretarányú játék fülkéje üvegezett, ajtaja nyitható és állítható a hátsó tengelykapcsolója.


BRUDER Építőipari járművek - MAN TGA Betonkeverő
12 400 Ft

A Bruder Építőipari járművek – MAN TGA Betonkeverő a lehetőségek széles tárházát biztosítja a gyermekek számára. A dönthető vezetőfülke belátást enged a motorba, emellett a víztarály is feltölthető. A dob forgatható, a cementcsúszda lehajtható, emellett a játékhoz tarozik egy vödör is, így garantálva a vidám játékot. Kiváló minőségű, rugalmas műanyagból készült.


BRUDER Farmer billenő pótkocsi
4 190 Ft

3 970 Ft

A hátul nyitható Bruder Farmer billenő pótkocsi szórakoztató módon vezeti be gyermekét a mezőgazdaság világába. Kiváló minőségű műanyagból készült, így tartós használatot garantál. A jármű a Profi sorozat bármely traktorához csatlakoztatható.


BRUDER Farmer Billenő pótkocsi levehető felső résszel
9 600 Ft

levehető felső résszel felszerelt Bruder Farmer billenő pótkocsi valósághű, precíz kialakítása révén szórakoztató időtöltést biztosít gyermekének. A pótkocsi három irányban billen, így könnyedén eltávolíthatjuk a benne tárolt homokot, kavicsot. A jármű a Profi sorozat bármely traktorához csatlakoztatható. Három éves kortól ajánlott.


BRUDER Farmer John Deere Bálázógép
6 590 Ft

5 820 Ft

A klasszikus sárga-zöld dizájnnal ellátott Bruder Farmer John Deere bálázógép egyszerűvé és szórakoztatóvá teszi a bálázást. A kiváló minőségű, tartós műanyagból készült szerkezet összecsukható lába tökéletes stabilitást biztosít a jármű számára. Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas. Három éves kortól ajánlott.


BRUDER John Deere 9730 Traktor ikerkerékkel, 1:16
9 560 Ft

Bruder John Deere 9730 Traktor ikerkerékkel fergeteges játékélményt biztosít minden gyermek számára. Az élethű kivitelezésű traktor nyitható ajtókkal és motorháztetővel szereltek fel. A kiváló minőségű, zöld színű játékon átlátszó ablakok és kettős gumiabroncsok találhatóak.