BRUDER 2129 Manitou teleszkópos rakodó
14 730 Ft

Teleszkópos manipulátor minden kis építészt elbűvöl, építkezésén nem hiányozhat. 360 ° forgó kabin, nyitható oldalsó ajtók, állítható teleszkópos karok, 4 támasz, nyitható motorháztető.

BRUDER 2545 Prinoth Hókotró
20 790 Ft

A hathengeres dízelmotoros hókotró 2 400 Nm forgatónyomatékot hoz létre és a biztonsággal társul, ugyanis a hegyekben előforduló bármely helyzetben teljes mértékben megbízható segítség. Ez a játék a részletei magas szintű kidolgozása és a gazdag funkciói révén rendkívül meggyőző.

BRUDER 2135 Harvestor John Deere 1270G
20 690 Ft
+ ingyen szállítás

A John Deere hosszú múltra tekint vissza az erdészet terén. Ennek alapján a Harvester 1270G készüléket a maximális produktivitást, a legjobb hozzáférhetőséget és az optimalizált gazdaságosságot szem előtt tartva tervezték. A kiváló minőségű és részletes kivitelezést egy nyitható, forgatható fülke és egy funkcionális első kar egészíti ki, betakarító fejjel.

BRUDER JCB MIDI CX Árokásó

BRUDER JCB MIDI CX Árokásó

Értékelés: 4,9
7 890 Ft 6 870 Ft

Akció

Bruder JCB MIDI CX Árokásó élethű mása a valódi JCB MIDI CX munkagépnek. Az 1:16 méretarányú játék alkatrészei mozgathatók és használhatók. A játék kiváló minőségű műanyagból készült, ennek köszönhetően tartós, hogy gyermeke sokáig élvezhesse az árokásóval való játékot.

BRUDER Sprinter mentőautó sofőrrel
16 470 Ft 15 140 Ft

Akció

Sprinter mentóautó sofőrrel a mentősök világába enged betekintést. A kabin ajtóját, az oldalsó ajtókat és a hátsó ajtót úgy lehet kinyitni, hogy a mentős beléphessen és vezethesse a mentőautót vagy meggyógyíthassa a sérülteket. A hordágyak szükség szerint kihúzhatóak és visszatolhatóak. A mentőautó fény és hang rendszerrel rendelkezik.

BRUDER Jeep Wrangler Rubicon Policie
14 730 Ft

A Jeep Wrangler Rubicon rendőrautó modell minden fiú szemét felcsillantja. A modell rendkívül részletes és minőségi 1:16 feldolgozásban. A nagyszerű megjelenés mellet rendelkezik még szórakoztató funkciókkal, jelzőfénnyel, hang- és fényeffektusokkal.

BRUDER Bálaszállító pótkocsi, 8 db szalmával
7 890 Ft 5 910 Ft

Bruder Bálaszállító pótkocsi kiváló minőségű kiegészítő játék, mely pontosan úgy néz ki, mint egy valódi mezőgazdasági szállító. Az eszköz főként silótakarmány és szalmabálák szállítására alkalmas, a tágas pótkocsiján 8 db szalmabála található. A játék tovább kominálható a Bruder további játékaival.

BRUDER MAN TGA Darus teherautó
13 200 Ft 12 360 Ft

Akció

Az úttisztítás és rakodás mestere a Bruder Man TGA darus teherautó. A forgatható állítható daruval gyereke kedvére pakolgathatja az úton lévő fa- és kődarabokat. Lebillentve vezetőfülkét a motort is tanulmányozhatja. Kiváló minőségű műanyagból készült, így tartós és biztonságos a használata.

BRUDER Manitou MLT 633 Teleszkópos markológép
9 910 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bruder Manitou MLT 633 Teleszkópos markológép egy nagy részletességgel kidolgozott játék, mely tökéletes ajándék lehet minden gyermek és felnőtt gyűjtő számára. A kiváló minőségű anyagokból készült játék ajtajai és motorháztatője is nyitható, a teleszkópos emelőkara és a markolója állítható. Az élethű, 1:16 méretarányú markológép kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas.

BRUDER Claas Xerion 5000 traktor, 1:16
11 150 Ft

Bruder Játékokat kiváló minőség és valósághű megjelenés jellemzi. A Claas Xerion 5000 Traktort elsősorban fiúknak ajánljuk, akik már az első pillanattól kezdve bele fognak szeretni. Az 1:16-os méretarányú játék fülkéje üvegezett, ajtaja nyitható és állítható a hátsó tengelykapcsolója.

BRUDER 3524 Farönkszállító Teherautó
18 310 Ft

Bruder 3524 Farönkszállító Teherautó jól terhelhető, strapabíró , minőségi műanyagból készült. Remek elfoglaltság gyermekeknek. Precíz részletekig kidolgozott magas minőségű termék. Összecsukható tükör, valamint az eredetihez hasonló daru található a játék hátsó részén. A markoló segítségével könnyen farönköket is felemelhetünk.

BRUDER JCB 4CX Rakodó-árokásó, 52 cm
9 610 Ft

Akció

A sárga színű Bruder JCB 4CX rakodó-árokásó jármű pontos kicsinyített mása az eredeti munkagépnek. Gyermeke a vezető helyébe képzelve izgalmas, vidám játékokban vehet részt. Az 1:43-os méretarányú modell homlokrakodó karja és a lapátja mozgatható, így varázsolva élethűvé a játékot.

BRUDER 2108 John Deere Traktor pótkocsival
11 700 Ft

Bruder 2108 John Deere Traktor pótkocsival kialakított játék minőségi anyagok felhasználásával és rendkívüli odafigyeléssel készült. A valósághű munkagép 1:16 aránynak felel meg, kormánykerekével irányítható, pótkocsija felemelhető és hátsó oldala lenyitható. Gyermeke garantáltan élvezni fogja a játékot kerti munkagépével.

BRUDER SCANIA tűzoltókocsi teleszkópos létrával
30 280 Ft 22 720 Ft

Bruder SCANIA tűzoltókocsi teleszkópos létrával villogóval és vízpumpával. A játék víztartályába ténylegesen víz tölthető, ezáltal téve még élvezetesebbé a játékot. A sziréna az amerikai és az európai változat lejátszására is alkalmas. Szobában és szabadtéren is egyarát használható. Kompatibillis a Bruder figurákkal. 3 éves kortól ajánlott.

BRUDER John Deere 7930 Traktor, 1:16
10 730 Ft

Bruder Játékokat kiváló minőség és valósághű megjelenés jellemzi. A John Deere 7930 Traktort elsősorban fiúknak ajánljuk, akik már az első pillanattól kezdve bele fognak szeretni. Az 1:16-os méretarányú játék kabinajtaja nyitható, a motorháztető szintén nyitható, elsőkereke kormányozható.

BRUDER John Deere 9730 Traktor ikerkerékkel, 1:16
14 450 Ft
+ ingyen szállítás

Bruder John Deere 9730 Traktor ikerkerékkel fergeteges játékélményt biztosít minden gyermek számára. Az élethű kivitelezésű traktor nyitható ajtókkal és motorháztetővel szereltek fel. A kiváló minőségű, zöld színű játékon átlátszó ablakok és kettős gumiabroncsok találhatóak.

BRUDER Linde H30D villás targonca 2 raklappal 1:16
5 910 Ft

Linde H30D villás targonca 2 raklappal 1:16. Ez a villás targonca az igazival megegyező dizájnnal rendelkezik, épp ezért vonzó modell nemcsak a gyermekek számára. A targonca emelővillával rendelkezik, a tetején elhelyezkedő gombbal felemelheted a raklapokat; az egész kocsi egyszerűen, egy kézzel kezelhető.

BRUDER Lemken váltvaforgató eke
5 610 Ft 4 120 Ft

Bruder Lemken váltvaforgató eke szórakoztató módon vezeti be gyermekét a mezőgazdaság világába. Az 1:16 méretarányú szerkezet minden Bruder traktorhoz csatlakoztatható. Használata három éves kortól ajánlott.

BRUDER CAT Lapátos kotrógép, 1:16
11 480 Ft 10 040 Ft

Bruder Játékokat kiváló minőség és valósághű megjelenés jellemzi. A CAT Lapátos kotrógépet elsősorban fiúknak ajánljuk, akik már az első pillanattól kezdve belefognak szeretni. Az 1:16-os méretarányú játék karjai könnyedén mozgathatóak, motorházteteje nyitható.

BRUDER John Deere T670i kombájn
20 380 Ft

Bruder John Deere T670i kombájn kiváló minőségű kiegészítője pontosan úgy néz ki, mint a valódi mezőgazdasági gép. John Deere a világ vezető traktorgyártója, amelynek a csúcsmodellje tartalmazza összes innovatív technológiát a T670i. Játék közben életre kel és kézzelfoghatóvá teszi, Bruder-nek sikerült létrehozni ezt a technológiát.

BRUDER Land Rover Defender lószállító utánfutóval, 1:16
16 470 Ft 15 280 Ft

Az új BRUDER Land Rover Defender és lószállító utánfutó ötvözi a lenyűgöző terepjárók előnyeit és az időtlen eleganciát. Mint a cég összes terméke, ez a modell is részletről részletre megegyezik az eredetivel. Az utánfutóhoz egy ló figura is tartozik.

BRUDER Jeep Wrangler Rubicon

BRUDER Jeep Wrangler Rubicon

Értékelés: 4,8
11 700 Ft

Bruder Jeep Wrangler Rubicon egy különleges terepjáró, melynek két részből álló teteje levehető. A hátsó és oldalsó ajtajai egyaránt kinyithatók, ahogy a motorháztető is. A játékautó nagy odafigyeléssel és rendkívüli kidolgozással készült.

BRUDER Lánctalpas buldózer
7 220 Ft 6 190 Ft

Bruder Lánctalpas buldózer kiváló minőség és valósághű megjelenés jellemzi. A játékot elsősorban fiúknak ajánljuk. Tolólapja mozgatható jobbra-balra, fel-le, hátsó talajlazítója levehető. A játék 3 éves kortól ajánlott.

BRUDER MAN TGA teherautó és Liebherr lapátos kotrógép
15 690 Ft

A Bruder MAN TGA teherautó és Liebherr lapátos kotrógép a lehetőségek széles tárházát biztosítja a gyermekek számára. A MAN teherautó stapabíró, kabinja dönthető, külső tükrei fordíthatóak. A Liebherr kotrógép pedig forgatható kabinnal és stabilizáló lábakkal van ellátva, garantálva a vidám játékot.

BRUDER MAN Teherautó és Homlokrakodó
14 180 Ft

MAN Teherautó és Homlokrakodó felhőtlen kikapcsolódást biztosít minden gyermek számára. A részletesen kidolgozott, élethű teherautó billenthető rakodótérrel van felszerelve, melybe akár homokot is pakolhatunk. A homokrakodó elején található kotrólapát mozgatható, így még izgalmasabb a játék. A kiváló minőségű anyagokból készült, szórakoztató játék 3 éves kor feletti gyerekek számára ajánlott.

BRUDER CAT Tömörítőgép előlappal
13 860 Ft 13 210 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Bruder CAT Tömörítőgép kiváló ajándék lehet minden gyermek számára. A kormányozható, levehető motortér fedéllel ellátott, 1:16-os méretarányú tömörítőgép kiváló minőségű műanyagból készült Tömörítő hengere variálható és első tolólappal rendelkezik. A játék 3 éves kortól ajánlott.

BRUDER 2031 Szállítószalag

BRUDER 2031 Szállítószalag

Értékelés: 4,6
7 220 Ft 6 740 Ft

Bruder 2031 Szállítószalag minőségi és tartós műanyagból készült gyerekjáték. Kettős fogantyúval, valamint kézi hajtással rendelkezik, állítható magasságú. Traktorokhoz, haszonjárművekhez könnyen csatlakoztatható, kiegészítő játékdarab.

BRUDER CAT Lánctalpas rakodó és szállító jármű, 1:16
6 420 Ft 5 910 Ft

Bruder Játékokat kiváló minőség és valósághű megjelenés jellemzi. A CAT Lánctalpas rakodó és szállító járművet elsősorban fiúknak ajánljuk, akik már az első pillanattól kezdve bele fognak szeretni. Az 1:16-os méretarányú modell homlokrakodója könnyedén mozgatható karral rendelkezik, így varázsolva élethűvé a játékot.

BRUDER SCHAEFF HR16 Kotrógép

BRUDER SCHAEFF HR16 Kotrógép

Értékelés: 4,7
5 080 Ft

Bruder SCHAEFF HR16 Kotrógéppel gyerekjáték lesz az építkezés! Az 1:16 arányú, rendkívül élethű modell méltán népszerű a gyerekek körében: mozgatható emelőkarral rendelkezik, a kabin 360°-ban forgatható, a lánctalpas kialakításnak köszönhetően pedig bármilyen terepen remekül elboldogul. A Bruder márkanév garancia a minőségi termékekre!

BRUDER Land Rover Defender, 1:16
7 840 Ft

Bruder Játékokat kiváló minőség és valósághű megjelenés jellemzi. A Lan Rover Defendert elsősorban fiúknak ajánljuk, akik már az első pillanattól kezdve bele fognak szeretni a játékba. Az 1:16-os méretarányú játék első ajtói nyithatóak, motorházteteje szintén nyitható és pótkerékkel van ellátva.

BRUDER Farmer John Deere Bálázógép
8 430 Ft 6 880 Ft

A klasszikus sárga-zöld dizájnnal ellátott Bruder Farmer John Deere bálázógép egyszerűvé és szórakoztatóvá teszi a bálázást. A kiváló minőségű, tartós műanyagból készült szerkezet összecsukható lába tökéletes stabilitást biztosít a jármű számára. Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas. Három éves kortól ajánlott.

BRUDER CAT Rakodógép

BRUDER CAT Rakodógép

Értékelés: 4,7
6 200 Ft 5 770 Ft

Bruder CAT Rakodógép 1:16 arányú makett. Az minőségi anyagok felhasználásával, élethű kivitelben készült játék garantálja a fantasztikus játékélményt, melyet tovább fokozhat a működőképes emelőkar, valamint a levehető elülső kanál. A rakodógép szilárd profilú gumiabroncsokkal felszerelt, így könnyebben mozgathatók nehezebb terepeken is!

BRUDER 2596 Land Rover tűzoltóság figurával
11 010 Ft

Figyelem! Tűz van!!! Ez a Land Rover tűzoltó autó készen áll a bevetésre. Az autó működő hangot és fényt kiadó jelzőlámpával, hosszú kormánnyal, nyitható ajtókkal és motorháztetővel. A rugalmas első és hátsó kerekekkel igényesebb terepekkel is megbírkózik.

BRUDER 62002 JCB Mikro Kotrógép munkásfigurával
5 770 Ft

Bruder 62002 JCB Mikro kotrógép munkásfigurával kiváló minőségű és tartós műanyagból készült gyermekjáték. A lánctalpas kotrógép mellé egy mozgatható végtagú 10,7 centiméteres munkásfigura is tartozik. A játék lapát és talprésze is mozgatható.

BRUDER Krone Swadro duál rotoros rendsodró
6 730 Ft 5 590 Ft

Bruder Krone Swadro duál rotoros rendsodró kiváló minőségű kiegészítője pontosan úgy néz ki, mint a valódi mezőgazdasági gép. A szálastakarmány-betakarítás egyik legfontosabb munkaművelete a rendkezelés. Tökéletesen alkalmas a Profi-szériás Bruder traktorokhoz.

BRUDER Tolólapos markoló FR130
8 890 Ft

Bruder Játékokat kiváló minőség és valósághű megjelenés jellemzi. A Tolólapos markolót elsősorban fiúknak ajánljuk, akik már az első pillanattól kezdve bele fognak szeretni. Markolófeje mozgatható, de teljesen lezárható, attól függően éppen milyen funkciót tölt be a gép.

BRUDER Mercedes Benz Arocs Teherautó hólapáttal-23%
17 320 Ft 13 290 Ft

Akció

Bruder Mercedes Benz Arocs Teherautó hólapáttal a gyerekek és a tehereautó-rajongók legnagyobb kedvence lesz a részletes kidolgozottságának köszönhetően. A játékon +/- 30 fokban állítható dőlésszögű hóeke is tartozik, melyek akár tovább kombinálhatunk más Bruder márkájú játékokkal. A narancssárga színű, 1:16 méretarányú játék 4 éves kortól ajánlott.

BRUDER SCANIA R Darus teherautó
30 710 Ft
+ ingyen szállítás

A gombokkal vezérelhető Bruder SCANIA R Darus teherautó hű mása az igazi munkagépnek. Gyermeke imádni fogja a hangjelzéssel és fényekkel ellátott munkagépet. A daru fogantyúja 1,3 méterig kinyújtható. A kitámasztásoknak és a homokkal tölthető ellensúlynak köszönhetően biztosan nem borul fel, még akkor sem, ha nehezebb tárgyat szeretnénk emelni vele.

BRUDER Scania Szemetesautó

BRUDER Scania Szemetesautó

Értékelés: 4,3
23 130 Ft
+ ingyen szállítás

Scania Szemetesautó felhőtlen kikapcsolást biztosít minden gyermek számára. A kiváló minőségű anyagokból készült, valósághű megjelenésű, 1:16-os méretarányú játék ajtajai nyithatóak, a visszapillantó tükre szintén mozgatható. A szemeteskocsi belső tere billenthető, ezáltal még izgalmasabb a játék.

BRUDER 3651 Mercedes-Benz Arocs Teherautó
20 790 Ft

A Bruder 3651 Mercedes- Benz Arocs Teherautó részletesen kidolgozott modell, mely gyorsan a gyermekek kedvence lehet. A teherautón található ajtók nyithatóak, a visszapillantó tükrök pedig szintén mozgathatóak, ezzel biztosítva a még izgalmasabb játékot. Az 1:16 méretarányú játék, kiváló minőségű anyagokból készült, kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas.

BRUDER 62000 Építőmunkás tartozékokkal
6 280 Ft 6 050 Ft

Bruder 62000 Építőmunkás kiváló minőségű és tartós gyermekjáték szett. A minőségi műanyagból készült játékkal remekül rekonstruálható egy útépítés vagy építkezés, ezáltal a játék fejleszti a gyermekek képzelőerejét és kreativitását. A szetthez a mozgatható végtagú figura mellé közúti figyelmeztető táblácskák és a játék fúrógép is tartozik.

BRUDER Építőipari járművek - CAT Lánctalpas kotrógép
18 720 Ft
+ ingyen szállítás

A Bruder Építőipari járművek – CAT Lánctalpas kotrógép a lehetőségek széles tárházát biztosítja a gyermekek számára. Az igazi CAT kotrógép hiteles mása, 1:18-as méretarányban. Fő előnye, hogy a kanál levehető és állítható, a lánctalpai mozgathatóak, hogy többféle talajon is hely álljon. A helyes kezelés érdekében a vezetőfülke mozgatható, így garantált a vidám játék, akár egész nap.

BRUDER 3623 Mercedes-Benz Acros billenős autó - kék karosszéria
19 890 Ft 16 240 Ft

A tágas billenő karosszériával ellátott Mercedes Benz Arocs teherautó részletes modellje minden fiút örömmel tölt el. Nyitható ajtókkal, billenthető tükrökkel és tartós polikarbonáttal üvegezett fülkével rendelkezik. Ez a luxusmodell tartós műanyagból készült 1: 16-os méretarányban.

BRUDER 3624 Mercedes-Benz Arocs Truck konténerrel és markolóval
16 660 Ft

A Mercedes Benz Arocs konténeres modell az utolsó részletekig kidolgozott gép, és egészen biztosan felkelti minden Mercedes Benz márka rajongó érdeklődését. Ez a Mercedes Benz Arocs gép, minden Bruder modellhez hasonlóan, rengeteg érdekes funkcióval van ellátva, mint amilyen például az előrebillenthető vezetőfülke kinyitható hátsó fallal, kinyitható fülkeajtó, lehajtható visszapillantók stb. A konténer egyrészt a minimarkoló szállítására szolgál, de törmelék elszállítására vagy anyagszállításra is használható. A csomagolás egy Schaeff HR 16 minimarkolót is tartalmaz.