-16%
BuddyPhones Wave, sárga
3x

BuddyPhones Wave

25 790 Ft
21 490 Ft

Mesék, versek, tornagyakorlatok angolul, telefonok a nagymamával – minden a BuddyPhones gyerek Bluetooth fejhallgatónak köszönhetően még nagyobb szórakozás. A fejhallgató vízálló, IP67 védelmi tanúsítvány és a BuddyCable kábelnek köszönhetően a zenét akár 4 barátoddal oszthatod meg. A szülőket örömmel tölti el a zenehallgatás 4 módja dB beállítás lehetőségével.

Forgalmazó: MALL
BuddyPhones Discover, kék
5x

BuddyPhones Discover

6 690 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

vidám gyermekvilág elengedhetetlen részét képezik a mesék, vicces dallamok és a színek – ez mind megtalálható a csodaszép BuddyPhones Discover vezetékes gyermek fejhallgatónál is, amely extra strapabíró szerkezettel és puha hipoallergén fülpárnákkal büszkélkedhet. A megnyerő külsejét elbűvölő matricák segítségével maga a gyermek is kiegészítheti. Megfelel a WHO javaslatainak.

Forgalmazó: MALL
BuddyPhones School+ gyermek fejhallgató mikrofonnal, sárga

BuddyPhones School+ gyermek fejhallgató mikrofonnal

11 990 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Basic gyerek fejhallgató kiválóan alkalmas online tanuláshoz és szabadidő eltöltéséhez. A Buddyphones School+ vezetékes gyerek fejhallgató mikrofonnal beépített mikrofonnal és BuddyJackkel rendelkezik a zenék megosztásához. A SafeAudio 85 dB technológiával és védő fülpárnával védik a gyermekek érzékeny fülét. Tartalmaz díszítő matricákat és névtáblákat.

Forgalmazó: MALL
BuddyPhones Explore+ vezetékes gyermek fejhallgató mikrofonnal, világos kék

BuddyPhones Explore+ vezetékes gyermek fejhallgató mikrofonnal

11 990 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Basic gyerek fejhallgató kiválóan alkalmas online tanuláshoz és szabadidő eltöltéséhez. A Buddyphones Explore+ vezetékes gyerek fejhallgató mikrofonnal beépített mikrofonnal és BuddyJackkel rendelkezik a zenék megosztásához. A SafeAudio 85 dB technológiával és védő fülpárnával védik a gyermekek érzékeny fülét. Tartalmaz díszítő matricákat és névtáblákat.

Forgalmazó: MALL
BuddyPhones StudyBuddy - gyermek fejhallgató mikrofonnal, rózsaszín

BuddyPhones StudyBuddy - gyermek fejhallgató mikrofonnal

6 790 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Basic vezetékes fejhallgató gyerekeknek, nagyszerű az online tanuláshoz és a szabadidő eltöltéséhez. A BuddyPhones StudyBuddy levehető mikrofonnal és BuddyJackkel rendelkezik a zene megosztásához. A Safe Audio 85 dB technológiával és hipoallergén fülrésszel védi a gyermekek érzékeny fülét. Tartalmaz díszítő matricákat és névtáblákat.

Forgalmazó: MALL
BuddyPhones Play+ gyermek bluetooth fejhallgató mikrofonnal, világoskék

BuddyPhones Play+ gyermek bluetooth fejhallgató mikrofonnal

19 990 Ft

A vezeték nélküli gyermek fejhallgató kiválóan alkalmas online tanulásra és szabadidős tevékenységekre. A Buddyphones Play + beépített mikrofonnal és BuddyLink -al van felszerelve a zene megosztásához. A SafeAudio 75/85/94 dB technológiának és a védő fülhallgatónak köszönhetően védi az érzékeny gyermekek fülét. Találhatók még dekoratív matricák és névcímkék.

Forgalmazó: MALL