-15%
Burberry Mr. Burberry - EDT 30 ml

Burberry Mr. Burberry - EDT

8 710 Ft
7 320 Ft

Mr. A Burberry friss, fouger-fás illat férfiaknak, amely először 2016-ban látott napvilágot. Ezt az illatot London ihlette, friss tónusú grapefruit, tárkonyt és kardámon illatjegyeivel nyílik meg. Majd a nyírlevélből, cédrusfából és szerecsendióból készült szív kerül előtérbe.

Partnerünktől: Vivantis
-13%
Burberry Touch For Men - EDT 30 ml

Burberry Touch For Men - EDT

6 540 Ft
5 650 Ft

Kezdettől fogva a nehezen meghatározható tónusok frissességével rendelkezik: a gyengéd ibolya és a keserű mandarin alig észrevehetően keverednek az élénkítő fehér bors hullámokkal, melyeket a virginiai cédrusfa és a tölgy zuzmó lágyít.

Partnerünktől: Vivantis
-24%
Burberry Burberry For Woman - EDP 30 ml
3x

Burberry For Woman - EDP

7 860 Ft
5 900 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Egyedülálló, változatos illat egy emancipált fiatal nő számára, aki önmaga akar lenni. Ez a nő elutasít minden trükköt, és a meleg anyag és a laza haj egészséges, józan harmóniáját részesíti előnyben. Eredetiséget és egyszerűséget sugároz. Először a váratlan találkozás ijedtsége következik.

Partnerünktől: Vivantis
Burberry Burberry For Men - EDT 50 ml
1x

Burberry For Men - EDT

8 680 Ft

Illat egy modern ember számára, amely összhangban áll a korral, de továbbra is ragaszkodik a hagyományokhoz. Ez a kétértelműség különlegességet kölcsönöz neki. A béke és a szenvedély, a simaság és a természetesség harmonikus keveréke.

Partnerünktől: Vivantis
-24%
Burberry London For Men - EDT 100 ml
2x

Burberry London For Men - EDT

13 510 Ft
10 180 Ft

A férfiaknak szánt Burberry London For Men illat London városát és annak kifinomult stílusának különleges érzékét örökíti meg és ünnepli. Az illatot egy kortárs brit úriember számára készítették, aki szereti az eleganciát: a szabott öltönytől a klasszikus Chesterfield kabátig.

Partnerünktől: Vivantis
-33%
Burberry Burberry Her Intense - EDP 30 ml

Burberry Her Intense - EDP

21 030 Ft
13 900 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

A Burberry Her Intense egy tipikus lédús illat cseresznye és szeder tónusaival kiegészítve. Ebben merész és elegáns illatban erősen tükröződik a jázmin illata. Az ibolyával együtt képezik az illatos kompozíció szívét. A cédrus és a benzoin meleg tónusokkal kiegészíti a kivételes egészet.

Partnerünktől: Vivantis
Burberry Body Tender - EDT 60 ml

Burberry Body Tender - EDT

8 980 Ft

2013-ban a Burberry márka piacra dobta a Body Tender női illatot. Ez a ciprusos-gyümölcsös illat mindazoknak a nőknek szól, akik szeretik a luxus és rendkívüli illatokat. Játékosan ötvözi a fás és gyümölcsös alapanyagokat, ez az EDT izgatja és nem engedi el!.

Partnerünktől: Vivantis
Burberry My Burberry Blush - EDP 30 ml

Burberry My Burberry Blush - EDP

12 960 Ft

A Burberry Blush egy virágos gyümölcsös illat olyan nők számára, akik szeretik a virágos-gyümölcsös illatokat. A fejillat összetevői közé tartozik a gránátalma és a citrom, a szívillatban rejtőzik a muskátli, rózsaszirom és az alma. Az alapillatban kibontakozik a jázmin és a lila akác.

Partnerünktől: Vivantis
Burberry Brit Rhythm Floral - EDT 90 ml

Burberry Brit Rhythm Floral - EDT

11 370 Ft

Érzéki virágillat A Burberry Brit Rhythm Floral kifinomultsággal és a hangok tökéletes harmóniájával varázsolja el. A virágkeverék egyesíti a narancs és a citrom lédús árnyalatát, hogy lágyítsa az érzékeny virágok érintését.

Partnerünktől: Vivantis
-17%
Burberry Touch For Women - EDP 100 ml

Burberry Touch For Women - EDP

12 310 Ft
10 210 Ft

Az illat érzékisége azonnal megmutatkozik a fekete ribizli és a csipkebogyó gyengéd fűszeres tónusaiban. Az izgalmas benyomást fokozza a virágos tónusok intenzitása.

Partnerünktől: Vivantis
-14%
Burberry Weekend For Women - EDP 30 ml
1x

Burberry Weekend For Women - EDP

7 350 Ft
6 300 Ft

Virágos illat, friss, vidám tónusokkal, amelyet egész nap és este is viselhetünk. A frissesség és a jólét érzését kelti. A virágos-friss illatok családjába tartozik. A legmagasabb illathangok nagyon tiszták és citrusfélék csillogásával ragyognak.

Partnerünktől: Vivantis
Burberry Body - EDP 85 ml

Burberry Body - EDP

13 100 Ft

A Burberry termékcsalád bemutatja a piacon a Body illatot, amelynek a reklámarca a híres modell, színésznő Rosie Huntington-Whiteley lett, akit ismerhetnek a Transformers 3 filmből. Hihetetlenül érzéki és gyönyörű.

Partnerünktől: Vivantis