Calvin Klein Lady Seduce K4E2N611

Calvin Klein Lady Seduce K4E2N611

43 340 Ft

Calvin Klein nézi a nőket a világ minden tájáról, és nem lepődik meg. Első pillantásra az óra fekete és rózsaszín aranyozott arany kombinációját veszi fel, ami az órát luxus ékszernek néz ki. A fekete tárcsán minimalista stílusban csak aranyozott kéz és márkajelzés található.

Partnerünktől: Vivantis
Calvin Klein Beauty - EDP 100 ml

Calvin Klein Beauty - EDP

11 630 Ft

A szépség megidézi a nőiesség és a kifinomultság erejét. Megfogja egy nő szellemét, akinek szépsége elrejtőzik benne, egy nőt, akiből gyönyörű aurája sugárzik.

Partnerünktől: Vivantis
Calvin Klein Euphoria - EDP 30 ml
18x

Calvin Klein Euphoria - EDP

8 930 Ft

A kellemes illat befolyásolja érzéseinket, és tükrözi lelkünket. A világ több mint ezer éve ismeri a parfümöket. Az emberek különféle illatokkal is megvesztegették az isteneket, hogy gazdag termésért könyörögjenek.

Partnerünktől: Vivantis
Calvin Klein Women - EDP 30 ml + testápoló 100 ml

Calvin Klein Women - EDP 30 ml + testápoló 100 ml

13 400 Ft

Calvin Klein Women egy sziporkázó orientális-virágos női illat.   A fejillatot az eukaliptus, a bors, a bergamott, a grapefruit és a citrom alkotja. A szívhangot a magnólia, a jázmin, a narancsvirág, a málna és tea pengeti.

Partnerünktől: Vivantis
Calvin Klein Reveal - EDP 100 ml
3x

Calvin Klein Reveal - EDP

12 310 Ft

Reveal egy új illat Calvin Klein-től. Egy érzéki és keleties illatkompozíció. Olyan nők számára készült, akik szeretik a szenvedélyes naplementét és annak melengető sugarait. A napbarnítot bőr és a hullámzó sós tengeri víz találkozása.

Partnerünktől: Vivantis
Calvin Klein CK2 - EDT 50 ml
4x

Calvin Klein CK2 - EDT

8 930 Ft

A CK2 egy új unisex illat a férfiaknak és  nőknek , amely megtestesíti az élet izgalmát és ünnepli a két ember közötti kapcsolatok sokféleségét. CK2 lenyűgöző és addiktív illat, amely megtestesíti azt a gondolatot, hogy az élet izgalmasabb párban.

Partnerünktől: Vivantis

A céget 1968-ban, New Youk city-ben alapították Barry Schwartz közreműködésével.

Kollekciójának első gyűjteménye hölgyeknek és férfiaknak készült kabátok voltak. Ruhái már 1969-ben a világhírű Vouge magazin borítóján szerepeltek. A sikernek köszönhetően gyűjteményét bővíteni tudta klasszikus zakókkal, fehérneműkkel és sportos divat kiegészítőkkel.

Calvin Klein ismert a merész terveiről, minimalista megjelenéseiről és művészi értelemben vett színkombinációiról. Elismert munkái nagyon hamar több tízmillió dolláros forgalmat generáltak üzletének. 1978-ban megjelent első farmer kollekciója, amely 200 000 darabja egy hét alatt elfogyott a polcokról. A Farmerek egyediségét a hátsó zseben lévő CK felirat adta.

A CK olyan ismert tervezőkkel dolgozott együtt, mint például Italo Zucchelli, Jil Sander és Romeo Gigli.