Carbotex Gyerek poncsó L.O.L. Surprise Best Forever
3 190 Ft

Aranyos gyermek poncsó a Carbotex márkától, amibe beleszeret a L.O.L babák összes rajongója. A színes pamut poncsó tapintásra kellemes és nagyobb gyerekek számára is alkalmas. A fürdés utáni kellemes felmelegedésben a rózsaszín kapucni is segítségedre van.

Carbotex Gyerek poncsó L.O.L. Surprise Adored Girls
3 190 Ft

Az aranyos Carbotex gyermek poncsóba, minden L.O.L baba rajongó beleszeret. A pamut frottír poncsó kellemes tapintású és a nagyobb gyermekek számára is alkalmas. A rózsaszín kapucni kellemesen felmelegít fürdés után.

Carbotex Gyerek ágyneműhuzat L.O.L. Surprise Run The World
7 190 Ft

Pamut ágyneműhuzat a kedvenc L.O.L. babák mintájával Surprise minden kis-, és nagylány számára, akik nem félnek magasra tenni a lécet. Az ágynemű dupla oldalas, tanúsított biztonságos pamutból készült. A paplan méretei 140×200 cm és párnák 70×90 cm.

Carbotex Peppa Malac George a tengerész gyerek törölköző
3 290 Ft

Peppa Malac George a tengerész Frottír törölköző a Tip-Trade márkától 100% pamutból készült. A törölköző elsődlegesen fiúk számára megfelelő. A törölköző mérete 70×140 cm míg a súlya 300 gsm. A törölköző elülső oldala finoman vágott frottírból, velúrból, hátsó része pedig egy sűrűn szőtt fehér frottírból készült.

Carbotex Gyerek ágyneműhuzat L.O.L. Surprise Best Friends
7 190 Ft

Pamut ágyneműhuzat a kedvenc L.O.L. babák mintájával Surprise minden kis-, és nagylány számára, akik gyűjtik ezeket a babákat. Az ágynemű dupla oldalas, tanúsított biztonságos pamutból készült. A paplan méretei 140×200 cm és párnák 70×90 cm.

Carbotex Gyerek ágyneműhuzat L.O.L. Surprise Miss Punk
7 190 Ft

Pamut ágyneműhuzat a kedvenc L.O.L. babák mintájával Surprise minden kis-, és nagylány számára, akik punk csillagok akarnak lenni. Az ágynemű dupla oldalas, tanúsított biztonságos pamutból készült. A paplan méretei 140×200 cm és párnák 70×90 cm.

Carbotex Mína Cica gyerek ágyneműhuzat
6 390 Ft 3 090 Ft

Gyermek ágyneműhuzat aranyos Mína cica mintával. A Carbotex Mína Cica gyerek ágyneműhuzat 100°% pamutból készült és cipzáras záródással rendelkezik. Az ágyneműhuzat mintája kétoldalas.