Carolina Herrera 212 - EDT 100 ml + testápoló 100 ml
21 910 Ft

212 New York- Manhattan telefon kódja.  Egy varázslatos hely a világban, ahol keveredik a kultúra, stílusok, emberek,  hagyományos a luxussal, a konvenció a szabadsággal - ahol minden lehetséges.


Carolina Herrera 212 - EDT
14 550 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

212 New York- Manhattan telefon kódja.  Egy varázslatos hely a világban, ahol keveredik a kultúra, stílusok, emberek,  hagyományos a luxussal, a konvenció a szabadsággal - ahol minden lehetséges.


Carolina Herrera 212 Men - EDT
12 120 Ft

Ez az az ember, aki a városi úriember fejlett lelkek és mindenütt jelenlévő. Carolina Herrera 212 Men tiszta átlátszó virágos illat férfiaknak. A palack egyszerű és klasszikus, a kezében barátságos. Az, hogy a kupakot a palack nyugszik, olyan, mint egy autó ajtó bezárult. .


Carolina Herrera 212 New York Pills Men - EDT
6 100 Ft

212 New York Pills Férfi illat férfiaknak Carolina Herrera. Az illat virágos-fás. Nyári férfi kiadás egy válasz modern, nyüzsgő, innovatív New Yorkban. A parfüm ne hagyjon ki egyetlen sikeres ember a szekrényben.


Carolina Herrera 212 Sexy - EDP
9 250 Ft

Csábító lényege a nőiesség. Intenzív érzékiség és vonzerejét. Carolina Herrera 212 Sexy egy édes orientális illat érzéki és meleg tónusok. Bár ez egy keleti illata is alkalmas a mindennapi viselet. Az illat 2005-ben indult. .


Carolina Herrera 212 Sexy For Men - EDT
15 880 Ft

212 Sexy For Men egy érzéki illat a modern ember, aki a vonzó, szexi és nem kötött. Her elhúzódó illata sugároz a kifinomultság és a rejtély az éjszaka New Yorkban. Notes friss citrusfélék, keleti fa, a mandarin és a bergamott izzad egy érzés erő, hatalom és a minőség.


Carolina Herrera 212 Summer - EDT
9 520 Ft

Limited Edition 212 Summer a márka Carolina Herrera egy virágos gyümölcsös illat nőknek, ihlette színeit naplemente. Parfüm hoz egy fiatalos, friss és luxus hangulatot és szórakoztató nyári party New Yorkban. Rozvoní illata nagyon friss zuhany a citrom, a bergamott és mandarin.


Carolina Herrera 212 VIP Black - EDP
14 550 Ft

212 VIP BLACK a Carolina Herrera márkától egy aromás fougere férfi  illat.   A fejillat abszintból, ánizsból és édesköményből áll össze. A szívillat összetéveszthetetlen illata közé tartozik  a levendula. Az alapillatban az édes vanília és a pézsma kombinálódik.  Az illat 2017-ben került a piacra.


Carolina Herrera 212 VIP - EDP
8 410 Ft

Carolina Herrera 212 VIP egy keleties vanília illat, amely viszi az események középpontjába a város sohasem alszik – New York-ban. Az édes illat jön létre a fiatal, kreatív, modern emberek, akik mindig készek, hogy szórakoztató. Azt 2010-ben indult. .


Carolina Herrera 212 VIP Men - EDT 100 ml + tusfürdő 100 ml
17 860 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

212 VIP Men a Carolina Herrera a  Carolina Herrera  márkától egy keleti-fás férfi illat, amelyet maracuja, gyömbér, bors,lime és kaviár illatjegyei nyitnak meg.  Az illat ezután lassan fűszeres szívillattá változik át a menta, a gin és a vodka keverékével.


Carolina Herrera 212 VIP Men - EDT
17 410 Ft

212 VIP Men a Carolina Herrera a  Carolina Herrera  márkától egy keleti-fás férfi illat, amelyet maracuja, gyömbér, bors,lime és kaviár illatjegyei nyitnak meg.  Az illat ezután lassan fűszeres szívillattá változik át a menta, a gin és a vodka keverékével.


Carolina Herrera 212 VIP Rosé - EDP
17 060 Ft

Carolina Herrera egy újabb illatot hozott létre a 212 sorozatból, mégpedig a 212 VIP Rosé-t.  Az illat a New York-i divatparti bájos, elegáns és szórakoztató hangulatát tükrözi.  A kompozíció friss és érzéki.


Carolina Herrera CH For Men - EDT
26 570 Ft

Carolina Herrera CH For Men-et 2009-ben indították el egy modern CH-illatnak a nők számára, amelyet 2007-ben indítottak el. A CH Smell olyan férfiak számára készült, akik a figyelmet és az akciót kedvelik. .


Carolina Herrera CH Men Privé - EDT
18 000 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Carolina Herrera CH Men Family férfi parfüm szimbóluma az érzékiség és a természetes elegancia. Időtlen, modern és egyidejüleg bódító illat, CH Men Prive meghatározza az eleganciát, a luxust és a szenvedélyt.


Carolina Herrera CH Men Sport - EDT
5 940 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

2012-ben ő vezette be a márka Carolina Herrera CH Men Sport illat férfiaknak. A friss, orientális fás illat férfiaknak nyílik bergamot, grapefruit és üröm. A szív elrejti kombinációja bors, boróka és friss vizet jegyzeteket. A következtetés rögzített illata vetiver, moha és a szantálfa. .


Carolina Herrera CH Privée - EDP
19 920 Ft

CH Privée Carolina Herrera parfüm illata, mint a bőr. Ez tulajdonképpen a fő lényege az illat. Az üveg úgy néz ki, mint egy kis kézitáska, hogy egy estélyi ruha. A vörös és arany. Az illat keveredik vanília, bőr és a pacsuli, osmanthus és a kaviár. Került a piacra 2017-ben. .


Carolina Herrera Chic For Men - EDT
10 850 Ft

Black & White. Szaga jellemző modern ember. Carolina Herrera Chic For Men egy energikus, érzéki és nagyon férfias illat. Célja az intelligens és elegáns ember, aki szereti a luxus. .


Carolina Herrera Good Girl - EDP
510 Ft

2016-ban a  Carolina Herrera márka bemutatta a Good Girl női illatot. Ez a keleti-virágos illat magába foglalja a kávé és mandula illatjegyeit, ezután sor kerül a virágos szívillatra és végül elcsábítja Önt a alapillat, amely kakaót és tonkababot tartalmaz.


Carolina Herrera Good Girl - EDP 80 ml + testápoló 100 ml
30 020 Ft

2016-ban a  Carolina Herrera márka bemutatta a Good Girl női illatot. Ez a keleti-virágos illat magába foglalja a kávé és mandula illatjegyeit, ezután sor kerül a virágos szívillatra és végül elcsábítja Önt a alapillat, amely kakaót és tonkababot tartalmaz.


Carolina Herrera Good Girl Légère - EDP
21 170 Ft

2018-ban Carolina Herrera termékcsalád bemutatta a  Good Girl Légère nevű női illatot, amely  tartalmazza a Good Girl illat 2016-os új kiadását. Összetevői közé a ylang-ylang, mandarin, bergamotott és citrom. Virág os szívillattában érezhető a jázmin, tuberóz, bolgár rózsa és narancsvirág.


Carolina Herrera Good Girl - tělový krém
14 550 Ft

2016-ban a Carolina Herrera márka bemutatta a Good Girl nevű női illatot. Ez a keleti-virágos illat elején elrejti a kávét és a mandulát, majd virágzik a virágos szívek, és végül kakaó- és tonkababokkal inspirálnak.


Carolina Herrera Good Girl - tusfürdő
9 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

2016-ban a  Carolina Herrera márka bemutatta a Good Girl női illatot. Ez a keleti-virágos illat magába foglalja a kávé és mandula illatjegyeit, ezután sor kerül a virágos szívillatra és végül elcsábítja Önt a alapillat, amely kakaót és tonkababot tartalmaz.