Paraméterek meghatározása
Coccolino Orange Rush, 6x1.8L Coccolino Illatosított kendő 3 x 20 db
Coccolino Orange Rush, 6x1.8L

A Coccolino Orange Rush koncentrált öblítő friss illatot biztosít, amely fokozatosan szabadul fel a viselés során. Csodálatos gyengédséget és frissességet kölcsönöz a ruhának, és segít hosszú távon megőrizni a szövet minőségét. A Coccolino Orange Rush öblítő által a ruha könnyebben vasalható és antisztatikus hatással bír.

Átvehető akár: 2023.6.7

Partnerünktől: MALL
Coccolino Blue Splash, 6x1.8L Coccolino Illatosított kendő 3 x 20 db
Coccolino Blue Splash, 6x1.8L

A Coccolino Blue Splash koncentrált öblítő friss illatot biztosít, amely fokozatosan szabadul fel a viselés során. Csodálatos gyengédséget és frissességet kölcsönöz a ruhának, és segít hosszú távon megőrizni a szövet minőségét. A Coccolino Blue Splash öblítő által a ruha könnyebben vasalható és antisztatikus hatással bír.

Átvehető akár: 2023.6.7

Partnerünktől: MALL
Coccolino Illatosított kendő 3 x 20 db Coccolino Illatosított kendő 3 x 20 db
Coccolino Illatosított kendő 3 x 20 db

Az illatosított kendők a Coccolino illattal garantálják a ruhaneműnek kellemes illatot és a virágos tónusok frissességét, amelyet egy kis citrusfélék húznak alá, enyhén kiegészítve az egzotikus fák illatával. Ezenkívül tartós puhaságot és lágyságot kölcsönöz a ruhaneműnek.

Átvehető akár: 2023.6.7

Partnerünktől: MALL
Coccolino Creations Honeysuckle & Sandalwood, 6x 1,45 l Coccolino Creations Honeysuckle & Sandalwood, 6x 1,45 l
Coccolino Creations Honeysuckle & Sandalwood, 6x 1,45 l

A Coccolino Creations Honeysuckle & Sandalwood, 6× 1,45 koncentrált öblítő kellemes szantálfa és vanília illatot kelt, amely jó közérzetet teremt. Egyedülálló illatot, csodálatos puhaságot és frissességet kölcsönöz a ruháidnak. Az öblítő használatával hozzájárulsz a szövet minőségének hosszabb megőrzéséhez.

Átvehető akár: 2023.6.7

Partnerünktől: MALL
Coccolino Sensitive, 6x1.8L Coccolino Creations Honeysuckle & Sandalwood, 6x 1,45 l
Coccolino Sensitive, 6x1.8L

A Coccolino Sensitive koncentrált öblítő friss illatot biztosít, amely fokozatosan szabadul fel a viselés során. Csodálatos gyengédséget és frissességet kölcsönöz a ruhának, és segít hosszú távon megőrizni a szövet minőségét. A Coccolino Sensitive öblítő által a ruha könnyebben vasalható és antisztatikus hatással bír.

Átvehető akár: 2023.6.7

Partnerünktől: MALL
Coccolino XXL pack Orange Rush öblítőszer, 2x1,8 l Coccolino Creations Honeysuckle & Sandalwood, 6x 1,45 l
Coccolino XXL pack Orange Rush öblítőszer, 2x1,8 l

A Coccolino Orange Rush koncentrált öblítőszer, narancsillattal, gondoskodik ruháidról. Ezáltal puhák és lágyak lesznek, kisebb lesz az elektrosztatikus töltöttségük és egyszerűbben vasalhatók. Az XXL csomagolásban 2 flakon található, mindkettő 1,8 literes.

Átvehető akár: 2023.6.7

Partnerünktől: MALL
Coccolino XXL pack Creations Passion Flower öblítőszer, 2x1,45 l Coccolino XXL pack Creations Passion Flower öblítőszer, 2x1,45 l
Coccolino XXL pack Creations Passion Flower öblítőszer, 2x1,45 l

A Coccolino Creations PassionFlower koncentrált öblítőszer citrusok és golgotavirág illatával gondoskodik ruháidról. Ezáltal puhák és lágyak lesznek, kisebb lesz az elektrosztatikus töltöttségük és egyszerűbben vasalhatók. Az XXL csomagolásban 2 flakon található, mindkettő 1,45 literes.

Átvehető akár: 2023.6.7

Partnerünktől: MALL
Coccolino Sensitive Cashmere & Almond öblítő, 6 x 1,45 l Coccolino XXL pack Creations Passion Flower öblítőszer, 2x1,45 l
Coccolino Sensitive Cashmere & Almond öblítő, 6 x 1,45 l

A Coccolino Sensitive Cashmere & Almond öblítő a mandula és a puha kasmír luxus illatával illatosítja a ruhaneműt. Az öblítő használata által a ruha puha és kezelhetőbb lesz, ami megkönnyíti a vasalást. Az illat fokozatosan szabadul fel, és ez biztosítja a mosott ruha hosszan tartó illatát.

Átvehető akár: 2023.6.7

Partnerünktől: MALL
Coccolino Intense Fresh Sky, 870ml Coccolino XXL pack Creations Passion Flower öblítőszer, 2x1,45 l
Coccolino Intense Fresh Sky, 870ml

Ultra-koncentrált lágyítószer forradalmi PRO-FIBER technológiával. A Coccolino Intense Fresh Sky 870ml segít megőrizni a színt és a formát. Hosszan tartó illat, amelyet a természet ihletett. A flakonja 100%-ban újrahasznosítható műanyagból készült.

Átvehető akár: 2023.6.7

Partnerünktől: MALL
Coccolino Sensitive 2 x 1,8 l Coccolino Care White mosógél, 60 mosási adag
Coccolino Sensitive 2 x 1,8 l

Koncentrált textil öblítő Coccolino Sensitive 2 × 1,8 l hipoallergén összetételű és érzékeny bőrre alkalmas. Egyedülálló illatot, csodálatos puhaságot és frissességet kölcsönöz a ruháidnak. Az öblítő használatával hozzájárulsz a szövet minőségének hosszabb megőrzéséhez.

Átvehető akár: 2023.6.7

Partnerünktől: MALL
Coccolino Care White mosógél, 60 mosási adag Coccolino Care White mosógél, 60 mosási adag
Coccolino Care White mosógél, 60 mosási adag

A Coccolino Care White a fehér ruhák ápolására kifejlesztett folyékony mosószer. Az egyedülálló Care Serum technológia mélyen behatol a rostokba, ahol segít megerősíteni azok szerkezetét. A ruhák kevésbé gyűrődnek, így könnyebb őket vasalni. Élénkíti a színeket és kellemes illatot kölcsönöz a ruháknak.

Átvehető akár: 2023.6.7

Partnerünktől: MALL
Coccolino Happy Yellow, 6x1.8L Coccolino Care White mosógél, 60 mosási adag
Coccolino Happy Yellow, 6x1.8L

A Coccolino Happy Yellow koncentrált öblítő citrus illatot biztosít, amely fokozatosan szabadul fel a viselés során. Csodálatos gyengédséget és frissességet kölcsönöz a ruhának, és segít hosszú távon megőrizni a szövet minőségét. A Coccolino Happy Yellow öblítő által a ruha könnyebben vasalható és antisztatikus hatással bír.

Átvehető akár: 2023.6.7

Partnerünktől: MALL
Coccolino Silk Lily öblítő, 1,8Lx 6 Coccolino Creations Snapdragon & Patchouli, 2x 1.45L
Coccolino Silk Lily öblítő, 1,8Lx 6

A Coccolino Silk Lily 1,8L x 2 öblítője garantálja a ruha luxus és tartós illatát a különleges illatosított mikrokapszuláknak köszönhetően. Az öblítő antisztatikus hatással is rendelkezik, segít megőrizni a textília minőségét, a ruha nem csak gyorsabban szárad, hanem könnyebben vasalható is.

Átvehető akár: 2023.6.7

Partnerünktől: MALL
Coccolino Care Color mosógél, 60 mosási adag Coccolino Creations Snapdragon & Patchouli, 2x 1.45L
Coccolino Care Color mosógél, 60 mosási adag

A Coccolino Care Color a színes ruhák ápolására kifejlesztett folyékony mosószer. Az egyedülálló Care Serum technológia mélyen behatol a rostokba, ahol segít megerősíteni azok szerkezetét. A ruhák kevésbé gyűrődnek, így könnyebb őket vasalni. Élénkíti a színeket és kellemes illatot kölcsönöz a ruháknak.

Átvehető akár: 2023.6.7

Partnerünktől: MALL
Coccolino Creations Snapdragon & Patchouli, 2x 1.45L Coccolino Creations Snapdragon & Patchouli, 2x 1.45L
Coccolino Creations Snapdragon & Patchouli, 2x 1.45L

A Coccolino Creations Snapdragon & Patchouli, 2× 1,45 l koncentrált öblítő a trópusi pacsuli és a kerti oroszlánszáj hosszan tartó illatával illatosítja ruhatárát. Egyedülálló illatot, csodálatos puhaságot és frissességet kölcsönöz a ruháidnak. Az öblítő használatával hozzájárulsz a szövet minőségének hosszabb megőrzéséhez.

Átvehető akár: 2023.6.7

Partnerünktől: MALL
Coccolino Intense Pure, 870ml Coccolino Illatos kendők szárítógépbe, 20 db
Coccolino Intense Pure, 870ml

Az ultrakoncentrált textilpuhító kíméletes az érzékeny bőrhöz. A Coccolino Intense Pure 870ml segít kiegyenesíteni a ruhák szálait, így azok kevésbé lesznek gyűröttek, puhábbak és könnyebben vasalhatók. A flakonja 100%-ban újrahasznosítható műanyagból készült.

Átvehető akár: 2023.6.7

Partnerünktől: MALL
Coccolino Illatos kendők szárítógépbe, 20 db Coccolino Illatos kendők szárítógépbe, 20 db
Coccolino Illatos kendők szárítógépbe, 20 db

Az illatosított kendők a Coccolino illattal garantálják a ruhaneműnek kellemes illatot és a virágos tónusok frissességét, amelyet egy kis citrusfélék húznak alá, enyhén kiegészítve az egzotikus fák illatával. A bájos illattal együtt az illatosított szárítólapok hosszan tartó puhaságot és simaságot biztosítanak a szennyesének, emellett csökkentik a gyűrődések számát és a statikus töltést, amely a szárítás során felgyülemlik a szennyesén. A csomagolás 20 törlőkendőt tartalmaz

Átvehető akár: 2023.6.7

Partnerünktől: MALL
Coccolino Care Sensitive Mosógél, 43 mosás Coccolino Illatos kendők szárítógépbe, 20 db
Coccolino Care Sensitive Mosógél, 43 mosás

A Coccolino Care Sensitive mosógél, 43 mosás univerzális mosószerként szolgál, és érzékeny bőrűek számára is alkalmas. Ezt a terméket színes és fehér ruhákra fejlesztették ki. Eltávolítja a foltokat, felfrissíti a ruhát, és biztosítja, hogy a mosás és szárítás során a ruhanemű ne veszítse el a formáját.

Átvehető akár: 2023.6.7

Partnerünktől: MALL
Coccolino Deluxe Heavenly Nectar, 870 ml Coccolino Deluxe Heavenly Nectar, 870 ml
Coccolino Deluxe Heavenly Nectar, 870 ml

Szuper koncentrált öblítő meglepően finom illattal. A Coccolino Heavenly Nectar a vanília, a citrusfélék, a cédrusfa és a piros gyümölcsök szokatlan kombinációjának köszönhetően elnyeri tetszésed.

Átvehető akár: 2023.6.7

Partnerünktől: MALL
Coccolino Deluxe Lavish Blossom 870 ml Coccolino Deluxe Heavenly Nectar, 870 ml
Coccolino Deluxe Lavish Blossom 870 ml

Prémium koncentrált öblítőszer a Coccolino márkától a parfüm szakértőkkel együttműködésben jött létre. Ez egy luxus tartós illat, az őszibarack, fehér virágok, citrusfélék és borostyán kellemes kombinációjában. Az öblítő használata segíti a szövetminőség fenntartását, a ruházat könnyebben vasalható és gyorsabban szárad. Engedd meg, hogy elbűvöljön ez a friss és kellemes illat, amely meglepően hosszú ideig tart.

Átvehető akár: 2023.6.7

Partnerünktől: MALL
Coccolino Blue Splash 2x 1,8 l Coccolino Deluxe Heavenly Nectar, 870 ml
Coccolino Blue Splash 2x 1,8 l

Koncentrált textilöblítő Coccolino Blue Splash 2 × 1,8 l gyönyörű, friss illattal rendelkezik, amelyet leginkább keresnek a cseh és szlovák fogyasztók. Egyedülálló illatot, csodálatos puhaságot és frissességet kölcsönöz a ruháidnak. Az öblítő használatával hozzájárulsz a szövet minőségének hosszabb megőrzéséhez.

Átvehető akár: 2023.6.7

Partnerünktől: MALL
Coccolino Deluxe Divine Petals, 870 ml Coccolino Deluxe Divine Petals, 870 ml
Coccolino Deluxe Divine Petals, 870 ml

Szuper koncentrált öblítő meglepően finom illattal. A Coccolino Deluxe Divine Petals, 870 ml öblítő a vanília, a cédrusfa, az orchidea és a bergamott fényűző kombinációjának köszönhetően imádni fogod.

Átvehető akár: 2023.6.7

Partnerünktől: MALL
Coccolino Silk Lily öblítő 1,8L x 2 Coccolino Deluxe Divine Petals, 870 ml
Coccolino Silk Lily öblítő 1,8L x 2

A Coccolino Silk Lily 1,8L x 2 öblítője garantálja a ruha luxus és tartós illatát a különleges illatosított mikrokapszuláknak köszönhetően. Az öblítő antisztatikus hatással is rendelkezik, segít megőrizni a textília minőségét, a ruha nem csak gyorsabban szárad, hanem könnyebben vasalható is.

Átvehető akár: 2023.6.7

Partnerünktől: MALL
Coccolino Care gel Sport 60 PD Coccolino Deluxe Divine Petals, 870 ml
Coccolino Care gel Sport 60 PD

Az új speciális folyékony mosószer, a Coccolino Care Gel Sport 60 PD hatékonyan tisztít, és különösen kíméletes a sportruházat textilszálaihoz. Segít semlegesíteni a szagokat és meghosszabbítja a ruhák élettartamát. A Coccolino Care Bio Care szérummal biológiailag lebomló enzimeket tartalmaz, amelyek hatékony mosóerőt és fényűző ápolást garantálnak színes ruháid szálainak és színeinek.

Átvehető akár: 2023.6.7

Partnerünktől: MALL