Dakine Yukon Mitt Ai Mikes gyerek kesztyű, S, kék

Dakine Yukon Mitt Ai Mikes gyerek kesztyű

12 690 Ft

Mintás gyermek Yukon kesztyű a Dakine márkától. A szigetelésről egy 4 oldalú sztreccs gyapjú anyag gondoskodik, míg a kesztyűbe egy hőpárna helyezhető.

Forgalmazó: MALL
Dakine Yukon Mitt Black gyerek kesztyű, S, fekete
2x

Dakine Yukon Mitt Black gyerek kesztyű

12 690 Ft
Ingyen szállítás

Egyszínű gyermek Yukon kesztyű a Dakine márkától. A szigetelésről egy 4 oldalú sztreccs gyapjú anyag gondoskodik, míg a kesztyűbe egy hőpárna helyezhető.

Forgalmazó: MALL
Dakine Yukon Glove Black gyerek kesztyű, S, fekete

Dakine Yukon Glove Black gyerek kesztyű

12 690 Ft
Ingyen szállítás

A Dakine márkájú egyszínű Yukon gyerek kesztyű, bevarrott Touch Screen rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi az okostelefonok vezérlését.
A szigetelésről egy 4 oldalú sztreccs gyapjú anyag gondoskodik, míg a kesztyűbe egy hőpárna helyezhető.

Forgalmazó: MALL
Dakine Yukon Glove Ai Mikes gyerek kesztyű, S, kék

Dakine Yukon Glove Ai Mikes gyerek kesztyű

12 690 Ft
Ingyen szállítás

Dakine Yukon mintás gyerek kesztyűje egy bevarrt Touch Screen rendszerrel rendelkezik, amely által vezérelhető az okostelefon képernyője. A szigetelésről egy 4 oldalú sztreccs gyapjú anyag gondoskodik, míg a kesztyűbe egy hőpárna helyezhető.

Forgalmazó: MALL

A híres márka alapítója, Rob Kaplan 1979-ben Hawaii-on kezdett el szörf hurkokat gyártani. Egy évvel profi szörfösök kérték fel, hogy segítsen nekik a lábukra erősíthető hurkokat készíteni az új deszkákhoz. 1986-ban a Dakine megnyitottaelső üzletét az észak-amerikai Oregonban, ahol ma a központo bázis található. 1989-ben elsőként nyitott a snowboard piacra kiegészítőivel.

A 90-es években téli kesztyűkkel bővítette kínálatát. 1996-tól a forradalmian új hátizsákokat dobtak piacra, amelyek azóta hatalmas újításokon mentek át és a szortimentjük is hatalmasra nőtt.