DKNY Be Delicious Fresh Blossom - EDP
13 200 Ft

A Fresh Blossom illat egy ikonikus, ezüst-rózsaszín flakonba van zárva, amely egy almához hasonlít. Egy virágos-gyümölcsös illatról van szó.  Ezzel az egyedülálló illattal egyesítheti a napsugarakat a nyári szellővel teli napokkal.

DKNY Be Delicious - EDP

DKNY Be Delicious - EDP

Értékelés: 5
440 Ft

Egy illat, amelynek keletkezését a nagyvárosi életstílus és a nagyváros adta lehetőségek ihlették. Merüljön el a New York-i élet fergetegében.  Az első kísértés – az Éva illata, amely megkísérti Ádámot, vágykeltő hatású.

DKNY Be Delicious Fresh Blossom Eau So Intense - EDP
11 550 Ft

Be Delicious Fresh Blossom Intense od Donny Karan je intenzivní, květinově-ovocná vůně pro ženy. Na trh byla uvedena v roce 2012. Svrchní tóny tvoří citrusy a květ jabloně, v srdci najdete růži a fialku, základem vůně jsou dřevité tóny, orchidej a pižmo.

DKNY City Link NY2824
66 290 Ft 53 040 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

DKNY órák minden hölgyet szeretnek időtlen kiegészítőkkel. Ezüst számlapjukat tiszta kristályok díszítik az indexek helyett, és egyéb csillogó kövek vonják az apró házat. Az órát a csuklójához rozsdamentes acél húzza. Kényeztesse magát egy órával, amely a luxus karkötőt helyettesíti. .

DKNY Be Delicious EdP

DKNY Be Delicious EdP

Értékelés: 4,9
12 490 Ft

*Be Delicious** egy frissítő női parfüm. Először az alma, dinnye vagy uborka zöld tónusú illata érezhető. Ezután a gyümölcs illatát a virágos illat váltja fel. A virágos tónusok összefonódnak a gyümölcsökkel és egy szofisztikált, szenvedélyes és enyhén provokatív kompozíciót hoznak létre.

DKNY Be Desired - EDP
12 280 Ft

Női DKNY kívánnivalót illat ragadja meg a kapcsolat a természet és a városi stílust. Csatlakozzanak egy romantikus sétát a kertben a város New York. A tökéletes kombinációja a fejlett komponenseket és finom tiszta összetevők létre kiegyensúlyozott illat hódítja neked.

DKNY Be Tempted - EDP
9 280 Ft

DKNY kísértés bemutatja lédús és csábító piros alma. Ez fogant, mint egy fényes, izgalmas és csábító esti illata orientális-csemege jellegű. Megnyitja lédús és bódító A fekete ribizli, citrom, édesgyökér, ördögi piros gyümölcsök.

DKNY City Link NY2748
60 930 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gondolkodik azon , hogy csuklójára luxusos karkötőt, vagy órát csatoljon ? Válassza a DKNY divatos márka műhelyéből származó órát, amely mindkettő! Az ezüst számlapja minimalista kivitelezésű – csak keskeny mutatók és indexek díszítik.

DKNY City Link NY2752
78 770 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gondolkodik azon , hogy csuklójára luxusos karkötőt, vagy órát csatoljon ? Válassza a DKNY divatos márka műhelyéből származó órát, amely mindkettő! Az óra teljesen rózsaszín arany PVD bevonatú.   Az ezüst számlapja minimalista kivitelezésű – csak keskeny mutatók és indexek díszítik.

DKNY Crosswalk NY2830
78 770 Ft

Újdonság

Nem biztos abban, hogy csuklójára luxusos karkötőt, vagy órát csatoljon ? Válassza a DKNY divatos márka műhelyéből származó órát, amely mindkettő . Az arany számlapja minimalista kivitelezésű – csak keskeny mutatók és kristállyal ellátott indexek díszítik.