Emitex Lábzsák MONTI 3 az 1-ben
23 960 Ft

Az Emitex MONTI 3v1 többfunkciós lábzsák többfunkciós lábzsák hidegebb időben alkalmas, gyermekeknek négy éves korig ajánlott. A levehető daraboknak és az összehúzható részeknek köszönhetően a baba méretéhez igazítható, így biztosítva maximális kényelmet.


Emitex VELVET pléd
2 649 Ft
2 590 Ft

Gyermek VELVET pléd 70×100 cm plüssel. A pléd kiváló minőségű anyagból készült (Velvet Plüss), aminek köszönhetően puha, meleg, bolyhos. Használható babakocsiban, kiságyban vagy mint takaró játszásra. Takaróként, és a csecsemőknél pólyázáshoz. Tekintettel az időjárásra, hőmérsékletre, és kombinálva a ruházattal alkalmas egész éves használatra.


Emitex Fleece takaró 70x100
4 246 Ft
4 190 Ft

A nagyon meleg Emitex gyermek takaró két réteg fleeceből készült, antipeeling kezeléssel ellátott. A takaró méretei 70 × 100 cm, praktikusan használható babakocsiban, kiságyban, autósülésben, vagy pelenkázó alátétként. A takaró húzózsinórokkal ellátott, amelyeknek köszönhetően könnyedén rögzítheted a babakocsi bármely részéhez. A gyermek lába alatt összehúzható, így lábzsákot hozhatsz létre a gyermek lábai számára.


Emitex Lábzsák 2 az 1-ben FANDA
7 740 Ft

Az Emitex 2 az 1-ben FANDA lábzsák nagyon modern, kiválóan alkalmas tavasztól őszig való használatra. Bekapcsolva lábzsákként, kikapcsolva plédként szolgál. Hasznos kiegészítő utazások, kirándulások során, amikor a lábzsák a babakocsiból kivéve játszóplédként vagy pelenkázó alátétként használható. Külső anyaga fleece, belső anyaga pamut.


Emitex 2 az 1-ben lábzsák

Emitex 2 az 1-ben lábzsák

Értékelés: 5
3 690 Ft

Az Emitex 2 az 1-ben lábzsák softshell anyagból készült. Egyből kétféleképpen is használható, mint babakocsiba alkalmas lábzsák, vagy mint betakarásra, játszásra vagy átcsomagolásra való alátét. A lábzsák megbízható védelmet nyújt a kedvezőtlen időjárási viszonyokkal szemben, két kölcsönösen rétegelt anyagból készült, amelyek közül a felső anyag puha softshell, míg a hátoldal meleg microfleece. Ennek köszönhetően vízálló és szélálló, elvezeti a verejtéket és tökéletesen melegít.


Emitex ALPINO hálózsák

Emitex ALPINO hálózsák

Értékelés: 5
11 690 Ft

ALPINO hálózsák biztosítja a meleget és biztonságot a bogárkád számára úgy az autóülésben mint a kocsiban az univerzális nyílásoknak köszönhetően az 5 pontos övekre. Plüss hálózsák ideális az újszülött gyermekektől két éves korig. – a baba feje körüli zsinór összehúzásával csuklyát alakít ki, mely védi a gyermeket a hidegtől.


Emitex ALUSPACER I esőköpeny
3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Esőköpeny Aluspacer típusú babakocsira.

Az esőköpeny használata esetén nem lehetséges a fogantyú helyzetének megváltoztatása, az esőköpeny az egész babakocsit lefedi egészen a kerekekig, beleértve a bevásárló kosarat is.

Az esőköpeny például Knorr, Hoco Dema, Aluspacer, Hauck Speed Svn Plus, Chipolino Alby, Hartan Vip, Hartan Plus, Baby Point, X-lander, és hasonló babakocsira alkalmas.


Emitex AUTÓSÜLÉS esőhuzat
2 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Esőköpeny autósülésre ftalát mentes tesztelt PVC fóliából készült. Befedi az egész autósülést. A felső részen az esőköpeny ablakkalrendelkezik a szellőzés érdekében. Az ablakon keresztül az autósülés megfogható és hordozható. Az esőköpeny PES szegélyekkel és hosszú élettartammal rendelkezik, fényállósága megtartja a színét még a víz hatására is. Az esőköpeny kis autósülések számára ajánlott, 13 kg-ig.


Emitex Autósülés védő
3 329 Ft
3 290 Ft

Emitex autósülés védő egy praktikus segédeszköz, amely megakadályozza az autósülés összekoszolódását és sérülését. Továbbá megakadályozza az autósülés elcsúszását vagy elmozdulását.


Emitex Barna lenyomatos táska
8 190 Ft

Emitex táska babakellékekre. Legyen mindig kéznél amire a kisbabádnak szüksége van! Egyszerűen a babakocsi markolathoz rögzíthető vagy vállon hordható.


Emitex Betét GRAND mintás
4 590 Ft

Az Emitex babakocsi betét univerzális, minden típusú babakocsiban használható. Újszülött kortól. A kisbabád nagyon jól fog aludni.


Emitex BIG FOOT esővédő
3 190 Ft

Újdonság

Esővédő a megfordítható tolókarral és megfordítható üléssel rendelkező babakocsikhoz. A Big Foot esővédő tesztelt fóliából készült, enyhén füstös színezéssel, ami biztosítja a jobb rálátást a gyermekre. A varratok fekete textil szegéllyel vannak bevonva.


Emitex BIOBA Pólya
9 710 Ft

BIO pamut kötöttáruból készült Emitex BIOBA babapólya külső és belső oldallal, mely tökéletesen használható melegebb napokon, érzékeny bőrű gyermekeknek szintén megfelelő. A hátsó rész a szegecseknek köszönhetően szétkapcsolható, ennek köszönhetően minden típusú 5-pontos biztonsági öv rögzítéshez használható. 0–12 hónapos gyermekeknek ajánlott.


Emitex COMBI MERINO hálózsák
22 790 Ft

2 év garancia

COMBI MERINO hálózsák biztosítja a meleget a kicsi számára az autóban, mély babakocsiban, de sportkocsiban is. Plüss és softshell hálózsák ideális úgy kicsik mint nagyok számára, mivel állítható a mérete. Csak az EMITEX hálózsákoknak van 2-szeres biztonsága a hálózsák csúszása ellen a kocsiban!


Emitex DEMA COMPY esővédő
3 490 Ft

Újdonság

Esővédő a Dema Compy típusú babakocsihoz állítható, megfordítható fogantyúval, füstös, PVC-fólia UV-abszorberrel és fóliastabilizáló stabilizátor megakadályozza a szegély színének lebomlását.


Emitex EXKLUSIVE DUO esővédő
4 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Esőköpeny Exclusive Duo babakocsi típusra. Mély ikerkocsihoz. Kocsikra mint például: Easy walker duo, Firstwheel City Twin, Emmaljunga Twin Cangaroo


Emitex EXKLUSIVE esővédő
2 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Esővédő babakocsira 80 cm-nél kisebb mély mózeskosárra. Füstös PVC fólia UV abszorberrel és stabilizátorral, amely nagyobb tartósságot biztosít, javítja a fólia tulajdonságait és megakadályozza a degradációt.


Emitex EXKLUSIVE LINE DUO esőköpeny
4 990 Ft

Újdonság

Esőköpeny EXKLUSIVE DUO LINE babakocsi típusra. Mély babakocsira ikrek számára, formázott kivágásokkal a babakocsi szerkezetére. Kocsikra mint például: Easy walker duo, Firstwheel City Twin, Emmaljunga Twin Cangaroo


Emitex Hálózsák COMBI PREMIUM
16 890 Ft

COMBI PREMIUM hálózsák biztosítja a meleget a kicsi számára az autóban, mély babakocsiban, de sportkocsiban is. Plüss hálózsák ideális úgy kicsik mint nagyok számára, mivel állítható a mérete. Csak az EMITEX hálózsákoknak van 2-szeres biztonsága a hálózsák csúszása ellen a kocsiban!


Emitex HÁROMKEREKŰ DUO esőköpeny
4 490 Ft

Újdonság

Esőköpeny Háromkerekű duo típusú babakocsira. Nagyobb ikerkocsihoz, megfordítható tolókarral, akik egymás mellett ülnek. Babakocsi típusok, pl.:Hauck Roadster DUO SL, Herqules DUO


Emitex Háttámla védő
5 690 Ft

Emitex védő és szervező kettő az egyben az ülés háttámlájára. Elegendő helyet biztosít a játékok, italok és gyermeked egyéb apróságai számára. Hozzá tartozik egy kis lecsatolható cipzáros táska, ami a babakocsira is felakasztható.


Emitex Hópehely Kézmelegítő
3 560 Ft

Az Emitex Hópehely kézmelegítő praktikus kiegészítő klasszikus fogantyúval ellátott babakocsikhoz, mely megvédi kezedet a hidegtől, a nedvességtől és a széltől. A kézmelegítő kiváló minőségű vízálló anyagból készült, bélése meleg, kellemes anyagú.


Emitex Kapucnis pólya
7 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az EMITEX kapucnis pólya nagyon praktikus termék gyermekeknek, 12 hónapos korig. Külső oldala microfleece anyagból készült, amely légáteresztő, kiváló hőszabályozó, míg belső oldala pamut szövet, ennek köszönhetően melegebb napokon használható. Univerzálisan felhasználható: autósülésben, kocsiban és kiságyban.


Emitex Kézmelegítő

Emitex Kézmelegítő

Értékelés: 5
2 580 Ft

Az Emitex kézmelegítő praktikus kiegészítő klasszikus fogantyúval ellátott babakocsikhoz, mely megvédi kezedet a hidegtől, a nedvességtől és a széltől. A kézmelegítő kiváló minőségű vízálló anyagból készült, bélése meleg, kellemes anyagú.


Emitex Lábzsák 2 az 1-ben BARY
8 290 Ft

A modern Emitex 2 az 1-ben BARY lábzsák kiválóan kihasználható a tavasztól őszig tartó időszakban. Bekapcsolva lábzsákként, szétterítve plédként szolgál. A lábzsák puhaságának és simulékonyságának köszönhetően szélessége és hosszúsága is könnyen alkalmazkodik az összes babakocsi kosarába. 100% pamutból készült, poliészter béléssel ellátott.


Emitex Lábzsák 2 az 1-ben SEBI
8 850 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A modern Emitex 2 az 1-ben SEBI lábzsák kiválóan kihasználható a tavasztól őszig tartó időszakban. Bekapcsolva lábzsákként, szétterítve plédként szolgál. Hasznos kiegészítő utazások, kirándulások során, amikor a lábzsák a babakocsiból kivéve játszóplédként vagy pelenkázó alátétként használható. Külső anyaga softshell, belső anyaga fleece. A sosftshell anyag előnye, hogy ellenáll a víznek és a szélnek, elvezeti az izzadtságot és tökéletesen melegít.


Emitex Lábzsák COMBI Hópehely
20 280 Ft
+ ingyen szállítás

Az Emitex COMBI Hópehely lábzsák kiváló minőségű többfunkciós lábzsák, mely gyermekeknek 0–3 éves korig ajánlott, és amely együtt nő a gyermekeddel. Autósülésben, babakocsiban, vagy babahordozó táskában egyaránt használható.


Emitex Lábzsák Pokróc lenyomat
5 690 Ft

Univerzális Emitex lábzsák és pokróc egyben. Ideális utazáshoz, útjaidon babakocsi lábzsákként használható, hogy védje a gyermeket a hideg elől. Egyúttal pokrócként pikniken is használható.


Emitex MÁJA Pólya
7 860 Ft

Az Emitex MAJA babapólya külső oldala microfleece anyagból készült, mely kiváló hőszabályzó és légáteresztő anyag, külső rétege pamut kötöttáru, melynek köszönhetően kiválóan használható melegebb napokon.


Emitex Matracvédő 70x140, bevonással ellátott frottír
2 890 Ft

Az Emitex matracvédő hatékonyan védi a matracot a szennyeződésekkel szemben, antibakteriális védelemként szolgál. A védő nem engedi át a folyadékot, véd a nedvességgel és a matrac elhasználódásával szemben. Növeli a személyes higiéniát és a kiságy higiéniáját.


Emitex MAXI betét
4 290 Ft

Az EMITEX MAXI betét a babakocsi vagy az autósülés eredeti kárpitozásának védelmére szolgál. Kétféle anyag, téli és nyári oldal. Etetőszékekbe egyaránt használható, ahol az eredeti, mosható felületet védi, amely nem kellemes a gyermekbőr számára.


Emitex Merinó gyapjú betét
6 640 Ft

Az Emitex Merinó gyapjú betét javítja a babakocsik, a lábzsákok, pólyák, valamint az autósülések hőszigetelését. Merinó gyapjúból készült, mely lágyabb és finomabb, mint a hagyományos gyapjú, tulajdonságainak köszönhetően kiválóan alkalmas gyermekek számára.


Emitex Moby nyári babakocsi huzat
3 532 Ft

3 290 Ft

Babakocsihuzat amely a belső részre és a fogantyúra is felrakható, hogy a babád még kényelmesebben érezze magát. Minden terméket teljes szeretettel és 100% pamutból készítenek, különböző formatervezésben. Az anyukáknak sem kell aggódnia, hiszen a készlet univerzális, és úgy lett kialakítva, hogy minden kocsiba illeszkedjen.


Emitex Nyári takaró 70x100 BIO
4 590 Ft

Az Emitex UV nyári takaró 70×100 cm méretű, kiválóan alkalmas meleg nyári napokra. BIO pamut szövetből készült, amely nagyon kellemes, érzékeny bőrű gyermekeknek egyaránt alkalmas. Praktikus, leginkább babakocsiban, kiságyban, autósülésben vagy pelenkázó alátétként használható.


Emitex Párnázás készlet
3 329 Ft
3 290 Ft

Az Emitex Párnázás készlet 3 részből áll, párnázásból a a csat és az övek alá. Az utazás az autósülésben vagy a babakocsiban a baba számára ezentúl még kényelmesebb lesz. A párnázás puha anyagból készült.


Emitex ROMANCE COMBI téli szett + kesztyű
26 290 Ft

ROMANCE TÉLI SZETT Még nem találtad meg a valóban meleg lábzsákot szemed fénye számára? Most itt megtalálod! Az EMITEX lábzsák 2-szeresen biztosított a babakocsiban való csúszkálással szemben! Az univerzális nyílások az 5-pontos biztonsági öv behúzására is alkalmasak a babakocsiban és biztonsági ülésben egyaránt. A téli lábzsák külső oldala 3D fényvisszaverő elemekkel van ellátva.


Emitex SPORT ABC esőköpeny
3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SPORT ABC esőköpeny a kisebb sport babakocsikra megfordítható tolókarral.


Emitex SPORT DUO esőköpeny
4 490 Ft

Újdonság

Esőköpeny Sport duo típusú babakocsira. Nagyobb ikerkocsihoz, megfordítható tolókarral, akik egymás mögött ülnek. Babakocsi típusra pl.: Icoo Platon duo, Hauck Tandem 6, Peg Perego Duette, Tender, Graco Quatro Tour Duo, Twin Pulsar 2016, ABC Design Tandem 2015


Emitex SPORT esővédő
3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

SPORT esővédő a kisebb sport babakocsikra megfordítható fogantyúval. Kocsikra mint például: Brio, Hartan, Knor, Hoco Zaphir, Dorjan ,Cross Country, kombinált babakocsi – sport verzió: Jedo – Fyn, Alpiron, Apollon, Jané – Mumm, Teutonia, Gesslein.


Emitex SPORT MAXI DUO esőköpeny
6 190 Ft

Újdonság

Esőköpeny a SPORT MAXI DUO típusú babakocsira. A nagyobb sportkocsikhoz ikrek számára, az egymás mellett lévő ülésekhez. Az esőköpeny alakjának köszönhetően az ülések egymás mellett lehetnek lehajtva fekvéshez és teljesen lefedett kocsi mellett – többfázisú is. Némely babakocsi rész nem húzható fel az utolsó fázisig – silt, és nem zárja el a levegő áramlás nyílását.


Emitex SPORT MAXI esővédő
5 290 Ft

Újdonság

Esővédő a Sport Maxi típusú babakocsira. Esővédő a sport babakocsikra extra hosszú kupolával. Megfelel például a Britax B-MOTION babakocsira


Emitex SPORT uni táska
6 190 Ft

Az EMITEX Uni SPORT táska széles körben használható, például babakocsin, kiságyon, óvodába, homokozóba. A táska vízálló, ennek köszönhetően könnyen mosható.


Emitex Szúnyogháló

Emitex Szúnyogháló

Értékelés: 5
2 190 Ft

A babakocsira alkalmas univerzális Emitex háló megvédi gyermekedet a nem kívánt rovarokkal szemben. A rugalmas guminak köszönhetően nagyon egyszerűen felszerelhető a babakocsira, így a bogarak nem kerülnek a háló alá.