Filorga Cleansers ( Anti-Ageing Micellar Solution) 400 ml
5 730 Ft

A micelláris krém a vízhatlan felületet is eltávolítja, és megtisztítja az összes szennyeződést. Ez tökéletesen hidratálja a bőrt és készen áll a következő ápolásra. Kiváló az öregedésgátló hatásai miatt.

Filorga Essence (Supreme Multi-Correction Lotion) 150 ml
15 580 Ft

Az emulzió erősíti a bőr hidratáló gátját és biztosítja a tökéletes bőrápolást. Nem csak a száraz bőrt regenerálja, de védi az öregedés káros hatásait is. Az eredmény ragyogó bőr lesz.

Filorga Hydra Filler Mat (Moisturizer Gel-Cream) 50 ml
19 830 Ft

Hidratáló gél zselés összetételű, nagyon alaposan és mélyen hidratálja a bőrt. A kitöltő hatásnak köszönhetően a bőr sima és ragyogó lesz. A tiszta bőr és a meghúzott pórusok fiatalos megjelenést kölcsönöznek a bőrének.

Filorga Meso maszk ( Smoothing Radiance Mask) 50 ml
13 970 Ft

Az arcmaszk hatékonyan küzdi az öregedést. A fáradtság és a tompa bőrszín tünetei 30 percen belül eltávolítják Önt. Az eredményt nemcsak Ön, hanem a környéke is észreveszi a ragyogó és fiatalos megjelenésnek köszönhetően.

Filorga Pigment-tökéletes (Dark Spot Corrector Serum) 30 ml
17 000 Ft

A eltömődött pórusszérum mélyen megtisztítja a bőrt, tisztítja a eltömődött pórusokat, szorosítja a megnagyobbodott pórusokat. Láthatóan csökkenti azok előfordulását, miközben megakadályozza azok előfordulását. Védi a bőrt a pigmentfoltok és az öregedés jeleitől.

Filorga Pigmentfehér (Brightening Care ) 50 ml
22 520 Ft

Pleť bőrkrém hatásos pigmentfoltok ellen, megjelenésétől függetlenül. Tökéletesen táplálja a bőrt, mélyen hidratálja és frissesség érzi. Egységes és ragyogóvá teszi a bőrt.

Filorga Sleep & Peel (Resurfacing Night Cream) 50 ml
17 710 Ft

Helyreállító éjszakai krém biztosítja a bőr számára a szükséges hidratációt, egy éjszakán át regenerálja a bőrt és kiküszöböli az öregedés jeleit. Izgatott lesz a hatás. A bőr nemcsak ragyogó és puha, hanem elsősorban feszes és ránctalan.

Filorga SPF 50+ UV- Bronze ( Anti-Ageing Sun Fluid) 40 ml
8 500 Ft

A folyadék hatékony a pigmentfoltok ellen, képződéstől függetlenül. Megszünteti a napfény foltokat, valamint a bőr öregedését. Egységes és ragyogóvá teszi a bőrt. Az SPF 50 védelemnek köszönhetően nélkülözhetetlen részévé válik a napsütésben.

Filorga (Super Smoothing Mask) 23 g
3 360 Ft

Maszk, amely tökéletesen alkalmazkodik a második bőrhöz az alkalmazás után. A kollagén maszk hidratálja, megnyugtatja és lágyítja a ráncokat. Javítja a bőr szilárdságát és rugalmasságát az első használat után.

Filorga Universelle (Universal Cream) 100 ml
9 350 Ft

Krém a stresszes bőrre. Táplálja, hidratálja és hagyja a bőrt puha és rugalmas. Alkalmas az egész család számára és számos bőr igénye kielégítésére. Ez védi őt, de gyógyít is.