FOREO LUNA Play Szónikus arctisztító eszköz
14 920 Ft

Élvezze a LUNA Sonic bőrtisztító kefe nyújtotta egyedülálló arctisztító élményét. Csak egy perces ápolás naponta kétszer tisztább, ragyogóbb és egészségesebb megjelenést biztosít. Ezt az eszközt pillanatokon belül megkedveli. Már 3 napos rendszeres használat után az eredmény szemmel látható.

FOREO LUNA Mini 2 szónikus arctisztító kefe
44 770 Ft

Gyógyítsa és szépítse meg arcbőrét a díjnyertes LUNA mini 2 arctisztítóval, amely egyperces alkalmazása a gyógyfürdőkhöz hasonlítő rituálét biztosít. Ez a svéd származású arckefe minden bőrtípusra alkalmazható, elősegíti a tiszta, lágyabb és selymes arcbőr elérését.

FOREO Acai Berry ( Smooth ing Mask) 6 x 6 g
8 200 Ft

A brazíliai acai bogyós gyümölcsök simító maszk percek alatt megújítja az unalmas és fáradt bőrt. Az Acai az antioxidánsok egyik leggazdagabb forrása, és szó szerint az ifjúság elixírjeként működik. Kisimítja a finom vonalakat és a ráncokat, és megóvja a bőrt a korai öregedéstől.

FOREO Arcisztító krémes hab (Micro Foam Clenaser) 100 ml
19 840 Ft 16 530 Ft

GYENGÉD ÉS KELLEMES TISZTÍTÁSJavítsa az arctisztító folyamatot a FOREO   habzó termékkel, amely eltávolítja a szennyeződéseket a pórusok mélységéből és megtisztítja a bőrt.  A tisztító krémes hab összetétel gyengéd a bőrre, így napi kétszeri alkalommal használható a felesleges zsír eltávolításához.

FOREO Bolgár rózsa (Hydrating Mask) 6 x 6 g
8 200 Ft

Újraéleszteni a száraz és tompa bőrt. Pleť hálózati maszk kivonatok bolgár rózsa segít átalakítani unalmas és száraz bőr perceken belül. A maszk optimális mennyiségű hidratáló hatást gyakorol a bőrre, lágyítja a száraz és tompa bőr megjelenését, egészséges és fényes marad.

FOREO ESPADA kék könnyű kozmetika a pattanások csökkentésére
58 070 Ft

Ismerje meg a pattanások elleni küzdelem úttörőjét. A svéd FOREO vállalat kifejlesztett egy lézer tollat a problémás bőr otthoni kezelésére. A T-Sonic impulzusok kettős energiáját használja az erős kék LED-fény technológiával páratlan eredmények eléréséhez.

FOREO IRIS (Eye Massager Magenta)
52 230 Ft

Áttöréses IRIS Alterna az Alterna T-Sonic technológiát használja, hogy szelíd, mégis hatékony masszázst biztosítson. Akár 3,5-szer hatékonyabb, mint a kedvenc szemkrém vagy szérum kézi felhordása. Az IRIS finom impulzusok 2 módban érhetők el, hogy minden nő igényeit és kényelmét kielégítsék.

FOREO LUNA Mini 3 Tisztító szonikus arckefe
64 040 Ft

A LUNA Mini 3 tisztítószer nélkülözhetetlen segédessé válik a bőrápolásban. A kefe minden bőrtípus tisztítására alkalmas. Beállíthat 12 tisztítási intenzitást, legfeljebb 8000 impulzus percenként. A sörték rendkívül sima szilikonból készültek, hogy az összes szennyeződés akár 99,5% -át eltávolítsák.

FOREO Tápláló maszk Coconut Oil ( Nourish ing Mask) 6 x 6 g
8 200 Ft

Az Indonéziából származó kókuszdió-olajjal és kókuszdió-vízzel tápláló maszk száraz és unalmas bőrre ad mindent, amire szüksége van. Percek alatt ragyogó és friss megjelenést kölcsönöz a bőrének. A kókuszdió édes aromája emlékezteti a nyaralás napos napjaira.

FOREO Tonizáló bőrápoló készülék Bear
111 940 Ft

Újdonság

A Bear tonizáló arckészülék a Foreo márkától 5 intenzitású mikrohullámú technológiát és T-Sonic pulzációt alkalmaz az arc kikapcsolására, formázására és kihangsúlyozására. Segít csökkenteni a ráncokat, ugyanakkor gondozza az áll, az arc, a nyak és a homlok bőrét.

FOREO UFO éjszakának hívja (Activated Mask) 7 x 6 g
4 020 Ft 3 680 Ft

Ennek a maszknak a luxus formula kombinálódik az egyedi UFO-programmal, amelynek célja, hogy este és reggel ragyogó bőrt biztosítson, és a 20 perces kezelést 90 másodperces élménnyé változtassa! Az UFO-val aktivált Call It a Night maszk ginzenget és olívaolajat tartalmaz a táplálkozáshoz és az újj