Foreo Intelligens tisztítókefe minden típusú bőrre. LUNA Fofo
33 290 Ft

Újdonság

A Luna fofo intelligens tisztítókefe alaposan ápolja a bőrt az igényeinek megfelelően. Ez az egyedülálló kefetisztító technológia speciális érzékelőkkel elemzi az egyes bőr igényeit, és egy mobil alkalmazáson keresztül beállítja a T-sonic pulzációk erősségét és hosszát.

Foreo IRIS (Eye Massager Magenta)
47 220 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Az áttörő IRIS szemkörnyék masszírozó Alternating T-Sonic technológiát alkalmaz, amely gyengéd, de hatékony masszázst biztosíts. Akár 3,5-ször hatékonyabb, mint a kedvenc szemápoló krém vagy szérum kézi felhordása.

Foreo LUNA 2 ránctalanító hangkefe
60 720 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

A Luna 2 Sonic Cleaner mély és gyengéd bőrtisztítást kínál. Segít csökkenteni a finom vonalakat. Mindössze két perc használat után, reggel és este, egészséges és friss bőr lesz. A készüléket különböző bőrtípusokhoz igazították. .

Foreo LUNA 3 ránctalanító kefe
76 480 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

A Luna 3 Sonic Cleaner mély és gyengéd bőrtisztítást kínál. Segít csökkenteni a finom vonalakat. Mindössze két perc használat után, reggel és este, egészséges és friss bőr alakul ki. A készüléket különböző bőrtípusokhoz igazították.

Foreo LUNA Mini arctisztító kefe 2
52 280 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

Élvezze az egyedülálló élményt a LUNA Mini 2 Sonic bőrtisztító kefével, amely napi kétszeri ápolással gondoskodik a bőr tiszta, ragyogó és egészséges megjelenéséről. Imádni fogja ezt az eszközt gyorsan. 3 napos rendszeres használat után az eredmény látható. Kezelje a bőrt finoman, óvatosan.

Foreo LUNA Play Plus Sonic arckefe
18 390 Ft

Újdonság

Élvezze az egyedülálló élményt a Sonic Luna Play Plus bőrápoló kefével. Csak egy perces ápolás naponta kétszer tiszta, ragyogó és egészséges megjelenést biztosít. Imádni fogja ezt az eszközt gyorsan. 3 napos rendszeres használat után az eredmény látható. Kezelje a bőrt finoman, óvatosan. .

Foreo LUNA Play Sonic Arckefe
14 140 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Élvezze a LUNA Sonic bőrtisztító kefe egyedülálló élményét. Csak egy perces ápolás naponta kétszer tiszta, ragyogó és egészséges megjelenést biztosít. Imádni fogja ezt az eszközt gyorsan. 3 napos rendszeres használat után az eredmény látható. Kezelje a bőrt finoman, óvatosan. .

Foreo Ápoló arcmaszk hidratáló hatással UFO Make My Day (Activated Mask) 7 x 6 g
3 630 Ft

Újdonság

Hidratáló hatású védőmaszk A Make My Day vörös algákat és hialuronsavat tartalmaz. Ez a összetétel pontosan az, amire bőrének minden nap szüksége van. Ezzel az arcmaszkkal már 90 másodperc alatt ápolt lesz a bőre. Az UFO-kezelés után a bőr szépen hidratált és a külső behatásoktól védett marad.

Foreo Tisztító habzó krém (Micro Foam Clenaser) 100 ml
15 660 Ft

Újdonság

Frissítse fel arcbőrét a FOREO tisztító krémmel.  Vízzel érintkezve finom mikrobuborékokat hoz létre, amelyek eltávolítják a nap folyamán összegyűjtött szennyeződéseket. A bőrt természetes hidratáló összetevőkkel táplálják, ezáltal minden bőrtípusra tökéletes.

Foreo UFO Mini szónikus készülék az arcmaszk hatásának felgyorsításához
66 570 Ft
+ ingyen szállítás

Újdonság

A Sonic FOREO UFO Mini teljes arckezelést biztosít, és kisebb és kompakt kialakításának köszönhetően nemcsak otthon, hanem az utakon is használhatja. Tapasztalja meg az innováció szépségét, és változtassa meg  bőrét az UFO Mini segítségével. Csodálatos eredményeket érhet el vele.