FujiFilm Instax Mini 9 Fényképezőgép
23 990 Ft 22 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

FujiFilm INSTAX MINI 9 stílusos fényképezőgép az azonnali fényképhez. A világos színek nem csak ideális események vagy kirándulások kísérői, hanem divatos kiegészítés is. A kapott képek mérete 62 × 46 mm. Állandó vaku (automatikus fény beállítás) és selfie tükör a tökéletes fotózáshoz minden alkalommal.

FujiFilm Instax Square Film (10ks)
5 390 Ft

A Fujifilm Instax SQUARE SQ10 film, Instax SQUARE SQ10 gépekhez, hogy azokat az „egyszer az életben“ emlékeket és pillanatokat gyönyörű és stílusos négyzet formátumban rögzítse.

FujiFilm Instax Square Film Black Frame WW 1 (10 db)
5 790 Ft

Fekete keretes film a Instax Square fényképezőgépekbe. Kazettában csomagolva az egyszerű használat érdekében. Éles és ragyogó képek készítését teszi lehetővé. 10 db-os csomagolás.

FujiFilm Instax Square Film WW2 (20 db)
7 490 Ft

Film a Instax Square fényképezőgépekbe. Kazettában csomagolva az egyszerű használat érdekében. Éles és ragyogó képek készítését teszi lehetővé. 20 db-os csomagolás.

FujiFilm Instax Mini Instant Film Glossy 50db
13 990 Ft

50 fotópapírt tartalmazó csomag, amely az Instax Mini és az Instax Share fényképezőgépekkel kompatibilis, nyugodtan az egész nyaralósra elegendő lehet. A Fujifilm Instax Mini Film 5×10 kamerához alkalmas kazettával kerül forgalomba, ISO 800 érzékenységgel büszkélkedhet. A fényes felületű fotópapír 46 × 62 mm-es képek készítésére készült.

FujiFilm Instax Mini 9 + 10 db fényképet tartalmazó csomag
29 990 Ft 23 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

stílusos instant kamera szinte azonnal 62 × 46 mm-es fényképekké varázsolja az élményeid. Az élénk színű kialakítása, nem csak eseményekre és kirándulásokra teszi ideális társsá, hanem divatos kiegészítőként is szolgál. Nem hiányzik a vaku és szelfi tükör sem. A csomagolás 1×10 db filmet tartalmaz.

FujiFilm Instax Mini 70 Fényképezőgép
41 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Fujifilm elhozta stílusos darabját, az Instax Mini 70-et, ami lehetővé teszi a fényképek azonnali előhívását. A fényképezőgép rendelkezik külön Selfie móddal is, ami megkönnyíti az önarcképek készítést. Emellett több funkciójának köszönhetően remek minőségű és felbontású fényképek készíthetőek.

FujiFilm Instax Mini Instant Film Glossy 20ks (EU 2 10x2/PK)
6 990 Ft

Fujifilm Instax Mini film egyszerűen betölthető a Fujifilm fényképezőgépébe, és 2×10 db kiváló, kicsi, bankkártya méretű képet nyomtathat vele azonnal. Az instax film éles, tiszta képeket kínál, élénk színekkel és természetes bőrszín megjelenítéssel. Széles hőmérsékleti tartományban (5–40 °C) megbízhatóan teljesít. Csomagonként 10 db filmet tartalmaz, és Önnek 2 csomag jár.

FujiFilm Instax Square SQ20

FujiFilm Instax Square SQ20

Értékelés: 4,5
64 990 Ft 63 490 Ft
+ ingyen szállítás

Azonnali kamera digitális opciókkal kombinálva. A fénykép készítése a microSD kártyára, amely lehetővé teszi a kiválasztott fényképek kinyomtatását. Négyzet alakú fényképformátum (62 × 62 mm). Selfie tükör, dupla expozíció és vaku üzemmód.

FujiFilm Instax Mini Instant Film Glossy 10ks (EU 1 10/PK)
4 390 Ft

2 év garancia

Minden FujiFilm Instax Mini instant fényképezőgéphez használható, színes film, mellyel éles, tiszta és élénk színű instant fotók készíthetők, természetes bőrárnyalatokkal. Az elkészült képek kártyaméretűek, így mini képkeretbe vagy akár tárcába is teheti őket. Egy csomag 10 darab filmet tartalmaz, praktikus kazettában.

FujiFilm Instax mini 11

FujiFilm Instax mini 11

Értékelés: 4,8
25 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

stílusos instant kamera szinte azonnal 62 × 46 mm-es fényképekké varázsolja az élményeid. Fujifilm Instax mini 11 akár 90 másodperc alatt kinyomtatja a fényképet, és egy feltöltéssel akár 100 nyomtatásra is képes. Nem hiányzik az automatikus vaku és szelfi tükör sem a tökéletes fényképekért minden alkalommal. A divatos színű kialakítása, nem csak eseményekre és kirándulásokra teszi ideális társsá, hanem divatos kiegészítőként is szolgál.

FujiFilm Instax Mini LiPlay EX D
56 490 Ft
+ ingyen szállítás

Az elegáns instant kamera szinte azonnal 62 × 46 mm fényképpé varázsolja az élményeidet. Fujifilm Instax Mini LiPlay EX D QR kódot is biztosít a képhez, így hanggal is kiegészíti. Elegáns kialakítás és alacsony súly, nem csak az események és kirándulások ideális társa, hanem egy divatos kiegészítő is.

FujiFilm Instax Mini Film, Shiny Star, (10 db)
5 090 Ft

A Fujifilm Instax Mini kamera elengedhetetlen kelléke a papír, melyre az elkészült képet azonnal elkészíti a fényképezőgép. A Shiny Star film minden Instax mini kamerához használható. Biztosítja az éles, tiszta reprodukciót, az élénk színeket, és a természetes bőrárnyalatokat.

FujiFilm Instax Square SQ6

FujiFilm Instax Square SQ6

Értékelés: 4,8
42 990 Ft
+ ingyen szállítás

Az Instax Square SQ6 egy fényképezőgép, mely azonnal készít képeket. A négyszögletű designú képek minden stílushoz illeszkednek. Egyszerű működés.

FujiFilm Instax Mini LiPlay kötött tok + nyakpánt
3 990 Ft

Praktikus „zokni“ tok, ami úgy illeszkedik az Instax Mini LiPlay kamerádra, mintha ráöntötték volna. A Fujifilm Instax LiPlay kötött tok + nyakpánt finom anyagból készült, aminek köszönhetően a készüléked mindig kényelmesen fogja élvezni magát. A zok nem csak védi a fényképezőgépet, hanem az ötletes dizájnjának köszönhetően tökéletesen illik az Instax Mini LiPlay sorozathoz. A csomag tartalmaz egy nyakpántot is.

FujiFilm Instax Mini Film, Candy Pop, (10 db)
5 090 Ft

A Fujifilm Instax Mini kamera elengedhetetlen kelléke a papír, melyre az elkészült képet azonnal elkészíti a fényképezőgép. A Candy Pop film minden Instax mini kamerához használható. Biztosítja az éles, tiszta reprodukciót, az élénk színeket, és a természetes bőrárnyalatokat.

FujiFilm Instax Mini Film, Rainbow, (10 db)
5 090 Ft

A Fujifilm Instax Mini kamera elengedhetetlen kelléke a papír, melyre az elkészült képet azonnal elkészíti a fényképezőgép. A Rainbow film minden Instax mini kamerához használható. Biztosítja az éles, tiszta reprodukciót, az élénk színeket, és a természetes bőrárnyalatokat.

FujiFilm Instax Mini Link

FujiFilm Instax Mini Link

Értékelés: 4,8
59 990 Ft
+ ingyen szállítás

vezeték nélküli zseb-nyomda szinte azonnal 62 × 46 mm-es fényképekké varázsolja az élményeid. A Fujifilm Instax Mini Link akár 12 másodperc alatt kinyomtatja a fényképet, és egy feltöltéssel akár 100 nyomtatásra is képes. A fényképezőgéphez vagy az okostelefonhoz Bluetooth-on és az instax mini Link alkalmazáson keresztül csatlakozik.

FujiFilm Instax Square Taylor Swift Film (10 db)
6 890 Ft

Film a Instax Square fényképezőgépekbe. Speciális Taylor Swift dizájnú kiadás. Kazettában csomagolva az egyszerű használat érdekében. Éles és ragyogó képek készítését teszi lehetővé. 10 db a csomagolásban.

FujiFilm Instax Film Mini Black frame
5 090 Ft

2 év garancia

Fekete keretes film a Instax MINI fényképezőgépekbe. Kazettában csomagolva az egyszerű használat érdekében. Éles és ragyogó képek készítését teszi lehetővé. 10 db a csomagolásban.

FujiFilm Instax Film Mini Blue frame (10 db)
5 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kék keretes film a Instax MINI fényképezőgépekbe. Kazettában csomagolva az egyszerű használat érdekében. Éles és ragyogó képek készítését teszi lehetővé. 10 db a csomagolásban.

FujiFilm Instax Film MINI Glass mozaik keret (10db)
5 090 Ft

Film üvegmozaik motívummal az Instax MINI fényképezőgépek részére. Kazettában csomagolva az egyszerű használatért. Éles és tiszta reprodukciót biztosít. 10 db a csomagolásban.

FujiFilm Instax Film Mini Monochrome WW10 (10ks)
5 490 Ft

Film a Instax MINI fényképezőgépekbe. Kazettában csomagolva az egyszerű használat érdekében. Éles és ragyogó képek készítését teszi lehetővé. 10 db a csomagolásban

FujiFilm INSTAX film wide 10db
5 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fujifilm Instax Wide film egyszerűen betölthető a Fujifilm fényképezőgépébe, és 10 db kiváló képet nyomtathat vele azonnal. Az instax film éles, tiszta képeket kínál, élénk színekkel és természetes bőrszín megjelenítéssel. Széles hőmérsékleti tartományban (5–40 °C) megbízhatóan teljesít. Az elkészített képek mérete 86 × 108mm. Csomagonként 10 db filmet tartalmaz. Instax Wide 300 fényképezőgéphez ajánlott.

FujiFilm Instax Mini Film, Airmail, (10 db)
4 990 Ft

A Fujifilm Instax Mini kamera elengedhetetlen kelléke a papír, melyre az elkészült képet azonnal elkészíti a fényképezőgép. A Airmail film minden Instax mini kamerához használható. Biztosítja az éles, tiszta reprodukciót, az élénk színeket, és a természetes bőrárnyalatokat.

FujiFilm Instax Wide Film (20 db)
6 990 Ft

Fujifilm Instax Wide film egyszerűen betölthető a Fujifilm fényképezőgépébe, és 20 db kiváló, széles formátumú képet nyomtathat vele azonnal. Az instax film éles, tiszta képeket kínál, élénk színekkel és természetes bőrszín megjelenítéssel. Széles hőmérsékleti tartományban (5–40 °C) megbízhatóan teljesít. Csomagonként 10 db filmet tartalmaz, és Önnek 2 csomag jár.

FujiFilm XF 10-24 F4 R OIS

FujiFilm XF 10-24 F4 R OIS

Értékelés: 5
462 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Fujifilm Fujinon XF10–24mm F4 R OIS objektív az ultra nagylátószögtől a standard gyújtótávolságig tökéletes választás dinamikus, gyönyörű tájképek készítéséhez, kimagasló részletességet mutatva mind a közeli, mind a messzi távolban készített képeknél. A maximális F4.0 rekesz rendelkezésre áll az egész 2,4 x zoom tartományban az ultraszéles 15mm fókusztávolságtól a legnagyobb 36mm távolságig. Optikai képstabilizátorával, manuálisan is dolgozhatunk gyenge fényviszonyoknál. Nagy sebességű AF áll rendelkezésre a továbbfejlesztett belső élességállítási rendszernek köszönhetően, a léptetőmotor használata és a könnyű belső optikák pedig biztosítják, hogy az XF10–24mm nagyon csendesen működjön.

FujiFilm XF 60 mm F2.4 Macro Objektív
242 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A Fujifilm Fujinon XF Macro 60mm F 2.4 R objektív széles körben alkalmazható a portré készítéstől a 0.5× nagyítású makró felvételekig. Tiszta üveg aszférikus és egyéb elemekkel rendelkezve, a lencse tökéletes csiszolású, szuper EBC bevonattal kezelt, a kiváló minőségű fém hordó és a precíziós megmunkálású 1/3 lépésű rekesz gyűrű sokoldalú kontrolt tesz lehetővé. Az öntött fényrekesz lapátok kialakításának köszönhetően kiváló bokeh hatás érhető el. Az ívelt lapátok kör alakú képet mutatnak minden blende beállításnál, és minden lapát éle aprólékosan lekerekített, így élesebb képet képes készíteni. Kifejezetten úgy tervezték, hogy maximalizálja az X-Pro1 kameratest tükör nélküli kialakítását, az X bajonett hátsó peremének távolsága rövid, mindössze 17.7mm, nagy felbontást eredményezve a kép teljes felületén.

FujiFilm FinePix XP140, Yellow

FujiFilm FinePix XP140, Yellow

Értékelés: 4,8
69 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Ellenálló outdoor fényképezőgép, ami 25 m-es mélységig vízálló. A Fujifilm FinePix XP140 16,4Mpx érzékelővel és 3″ kijelzővel ellátott. 4K minőségű videók rögzítésére is képes, és kiváló képminőséget biztosít, még kedvezőtlen fényviszonyok mellett is. A Wi-Fi és a Bluetooth segítségével felvételeidet egyszerűen meg is oszthatod.

FujiFilm Instax Mini 90 Black Analóg Fényképezőgép, Fekete
50 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Fujifilm elhozta új, stílusos darabját a Fuji Instax Mini 90-et, ami lehetővé teszi a fényképezést követően a képek azonnali előhívását. Gyors és könnyű kezelése mellett a fényképezőgép kisméretű, így szállítása és társolása nem jelenthet problémát. A különböző módok és funkciók kiválasztásával beállíthatja a legjobb képek elkészítését.

FujiFilm Instax Square Film WW 4×10 (40db) fekete
12 990 Ft

Újdonság

40 darabos fotópapír csomagolás, kompatibilis az Instax Square fényképezőgépekkel, nyugodtan használható az egész nyaralás alatt. Fujifilm Instax Square Film WW 4×10 (40 db) fényképezőgépbe való kazettával. A fotópapír éles és tiszta színvisszaadást biztosít.

FujiFilm Album DIY Set

FujiFilm Album DIY Set

Értékelés: 5
9 290 Ft 8 890 Ft

Stílusos leporelló album az Instax fényképezőgéppel készített fényképek tárolására. A Fujifilm Album DIY Set mérete 26 × 21 cm és kézzel készített papírból készült, tehát minden darab egyedi és eredeti. A csomag tematikus matricákat és zsírkrétát tartalmaz, így személyre szabhatod az albumod.

FujiFilm FinePix XP140, Blue

FujiFilm FinePix XP140, Blue

Értékelés: 4,7
69 490 Ft
+ ingyen szállítás

Ellenálló outdoor fényképezőgép, ami 25 m-es mélységig vízálló. A Fujifilm FinePix XP140 16,4Mpx érzékelővel és 3″ kijelzővel ellátott. 4K minőségű videók rögzítésére is képes, és kiváló képminőséget biztosít, még kedvezőtlen fényviszonyok mellett is. A Wi-Fi és a Bluetooth segítségével felvételeidet egyszerűen meg is oszthatod.

FujiFilm Album Japanese Set
14 990 Ft 11 990 Ft

Stílusos leporelló album az Instax fényképezőgéppel készített fényképek tárolására. A Fujifilm Album Japanese Set mérete 26 × 21 cm és kézzel készített papírból készült, tehát minden darab egyedi és eredeti. A csomag tematikus matricákat és zsírkrétát tartalmaz, így személyre szabhatod az albumod.

FujiFilm Instax 300 Wide Fényképezőgép
41 490 Ft
+ ingyen szállítás

A Fujifilm Instax 300 Wide analóg fényképezőgép élvezetesebb, széles formátumú képek készítését teszi lehetővé. Készítsen fotókat, és azonnal kezében is tarthatja az előhívott képeket. Használjon háttérvilágítást a képek kiemeléséhez a vaku gomb segítségével.

FujiFilm Instax Mini 90 Brown Analóg Fényképezőgép, Barna
43 990 Ft
+ ingyen szállítás

Fujifilm elhozta új, stílusos darabját a Fuji Instax Mini 90-et, ami lehetővé teszi a fényképezést követően a képek azonnali előhívását. Gyors és könnyű kezelése mellett a fényképezőgép kisméretű, így szállítása és társolása nem jelenthet problémát. A különböző módok és funkciók kiválasztásával beállíthatja a legjobb képek elkészítését.

A Fujifilm 1934-ben alakult Japánban, FUJI PHOTO FILM CO. néven. Napjainkban közel 72 000 embert foglalkoztat világszerte. Központja Tokió, Japán és több mint 290 irodája van a világon.

A Fujifilm kiváló minőségű fotográfiai technológiákat dolgozott ki: digitális kamerák, fényképészeti filmek. Laborokhoz és nyomdai anyagok kifinomult szolgáltatásaihoz is számos kiváló ezközt biztosítanak.

Termékeik az egész világon érvényesülnek, különösen a prémium minőségű, nagy megbízhatóságnak és a folyamatos innovációnak köszönhetően.

A Fujifilm 1934-ben alakult Japánban, FUJI PHOTO FILM CO. néven. Napjainkban közel 72 000 embert foglalkoztat világszerte. Központja Tokió, Japán és több mint 290 irodája van a világon.

A Fujifilm kiváló minőségű fotográfiai technológiákat dolgozott ki: digitális kamerák, fényképészeti filmek. Laborokhoz és nyomdai anyagok kifinomult szolgáltatásaihoz is számos kiváló ezközt biztosítanak.

Termékeik az egész világon érvényesülnek, különösen a prémium minőségű, nagy megbízhatóságnak és a folyamatos innovációnak köszönhetően.