Giorgio Armani

Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme - EDT 50 ml
1x

Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme - EDT

17 630 Ft

Az illatot Pantellerie szépsége ihlette, ahol Armani az ünnepeket töltötte. Az Acqua Di Gio Pour Homme szabad és vad férfiak számára készült, tele van szabadsággal, széllel és vízzel.

Partnerünktől: Vivantis
Giorgio Armani Acqua Di Gioia - EDP 30 ml
5x

Giorgio Armani Acqua Di Gioia - EDP

15 270 Ft

Az Acqua di Gioia maga az öröm esszenciája, a nőt és a természetet ünnepli. Olyan üdítő kikapcsolódást ígér, amely felébreszti az érzékeket.

Partnerünktől: Vivantis
-6%
Giorgio Armani Acqua Di Gio Absolu - EDP 125 ml

Giorgio Armani Acqua Di Gio Absolu - EDP

36 050 Ft
33 730 Ft
Ingyen szállítás

A Acqua Di Gio Absolu egy fás – aromás illat minden olyan férfi  számára, aki képes vállalni a kihívásokat és legyőzni saját magát.  A fejillat bergamottából, gyümölcsből és tengeri akkordokból áll össze.  A szívillat közé tartozik a levendula,  rozmaring és a muskátli.

Partnerünktől: Vivantis
Giorgio Armani Sì Passione - EDP 30 ml
1x

Giorgio Armani Sì Passione - EDP

17 420 Ft
17 160 Ft

A Sì Passione előidézi a Sì ikonikus illatjegyeit – a feketeribizli  nektárt, ragyogó, lédús körtével kombinálva. Az illat a tüzes rózsaszín borssal indít, akár egy adrenalinkitörés.

Partnerünktől: Vivantis
Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo - EDP 125 ml

Giorgio Armani Acqua di Gio Profumo - EDP

37 790 Ft
Ingyen szállítás

Giorgio Armani az ikonikus Acqua di Gio illatát 1996-ban mutatta be a nagyközönségnek. Csaknem 20 év elteltével egy új illattal, az Acqua di Gio Profumo-val jelentkezik. Az elegáns illat a légies könnyedséget és a mérhetetlen mélységet állítja szembe egymással.

Partnerünktől: Vivantis
Giorgio Armani Code Profumo - EDP 60 ml

Giorgio Armani Code Profumo - EDP

23 540 Ft

Ne hagyja ki ezt a 2016-os év forró újdonságát a férfiak számára. Armani bemutatja az új keleti-fűszeres illatot – Code Profumo néven.

Partnerünktől: Vivantis
Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme - after shave 100 ml
1x

Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme - after shave

17 660 Ft
17 240 Ft

Az  Acqua Di Gio Pour Homme parfümöt Armani egyik nyaralása ihlette, a hűvös tengeri szelet akarta vele felidézni, a hullámokat, melyek Pantellerie szigetének partjait mossák, benne van a nap és a föld, az édes és a sós, és mindenekfelett a szabadság.

Partnerünktől: Vivantis
-7%
Giorgio Armani Emporio Armani In Love With You - EDP 100 ml
1x

Giorgio Armani Emporio Armani In Love With You - EDP

30 640 Ft
28 340 Ft
Ingyen szállítás

A 2019-es In Love With You  egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára az Empoiro Armani gyűjteményből. A gyümölcsös fej illat összetevői közé tartozik a savanyú cseresznye, málna és fekete ribizli. A virágos-gyógynövényes szívillatban a  rózsa, jázmin és üröm bontakozik ki.

Partnerünktől: Vivantis
Giorgio Armani Sì - EDP 30 ml
5x

Giorgio Armani Sì - EDP

18 460 Ft

„Armani Sì parfümje a nyitott nőt célozza meg, aki igent mond az életre, a szerelemre, az álmodozásra, a szabadságra és saját magának is, ugyanúgy mint ennek az egyedülálló parfümnek a fő képviselője.

Partnerünktől: Vivantis