Giro Ratio sisak

Giro Ratio sisak

Értékelés: 5
20 490 Ft

Giro Ratio felveszi a versenyt minőségben és funnkciókban a prémium sisakokkal is, ám sokkal megfizethetőbb áron. A sisak a MIPS (Multi-Directional Impact Protection System) konstrukciónak köszönhetően még több védelmet nyújt és képes bizonyos ütések energiáját elvezetni, ezáltal csökkenteni az erősséget. Az *In Form Fit rendszer** miatt a sisak kényelmes és szorosan követi a fej vonalát. A Thermostat Control állítható szellőzőrendszer gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről és szellőzésről.

Giro Cruz-15%

Giro Cruz

Értékelés: 5
15 990 Ft 13 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

síszemüveg Antifog felületkezeléssel rendelkezik, aminek köszönhetően az üvegek nem fognak annyira párásodni. A kényelmes viselés érdekében kétrétegű párnázással van ellátva microfleeccel. Giro Gaze kompatibilis a dioptriás szemüvegekkel és a márka összes sisakjával.

Giro Era női sisak-24%

Giro Era női sisak

Értékelés: 4,8
32 990 Ft 24 790 Ft

Akció

Giro Era női sisak alacsony profilú, In-Mold kialakítása egy erős, polikarbon külső rétegből és egy becsapódásokat elnyelő belső habrétegből áll. Az ebben a kialakításban elhelyezett Super Cool ventilációs rések kiváló szellőzést biztosítanak a fejnek viselés közben. A szellőzést és a hőmérsékletet a sisakon lehelyezett Thermostat Control gomb segítségével változtatni is lehet.

Giro Grade-17%
13 990 Ft 11 590 Ft

Akció

Kiváló gyerek szemüveg Giro Grade szellőző üveggel Anti-fog felületkezeléssel, amely kiküszöböli a párásodást. A kényelmes illeszkedést az arcon a kétrétegű, mikrofleesszel ellátott hab biztosítja. Alkalmas fiataloknak vagy kisebb arcú felnőtteknek.

Giro HRC Team Black/Dark Shadow
6 890 Ft

Versenyzés és edzés közben fontosak a látszólag apró részletek – növeld a teljesítményedet a Giro HRC Team Bright Black/Dark Shadow luxusos biciklis zoknival, amely hatékonyan segíti a vérkeringést és a láb ívelését. Fő anyaga a Meryl Skinlife szövet, aminek köszönhetően a zokni elvezeti a nevességet.

Giro Method-15%
49 090 Ft 41 590 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Síszemüveg cilinderes üveggel rendelkezik Vivid technológiával, amelyek csökkentik a szem fáradtságát és fokozzák a kontrasztokat. A speciális Antifog bevonat megakadályozza a túlzott párásodást Giro Method csomagolásában 2 üveg található, amely másodpercek alatt kicserélhető.

Giro Moxie

Giro Moxie

Értékelés: 4,5
19 490 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

síszemüveg Antifog felületkezeléssel rendelkezik, aminek köszönhetően az üvegek nem fognak annyira párásodni. A kényelem érdekében kétrétegű habbetéttel van ellátva microfleeccel. Giro Moxie kompatibilis a dioptriás szemüvegekkel és a márka összes sisakjával.