Giro Launch Plus Icehawk Gyerek bukósisak-26%
25 990 Ft 18 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Giro Launch Plus Icehawk Gyerek bukósisak tökéletes választás mindenki számára. Rendelkezik In-Mold technológiával, könnyen illeszkedik viselője méreteihez, és Super Cool szellőzőrendszere biztosítja a megfelelő légáramlást. Sima, könnyen felvehető gyerek sisak, amit megnyerő külsője mellett számos más tulajdonság teszi az egyik legjobb sisakká

Giro HRC Team Blue Jewel/White
6 890 Ft

Kimagasló Giro HRC Team biciklis zokni Pro Tour minőséggel, kompressziós effekttel a vérkeringés javítása és a jobb teljesítmény érdekében. A kompressziós zokni javítja az izmok regenerálását a mozgás után.

Giro Chico-33%

Giro Chico

Értékelés: 5
10 990 Ft 7 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyermek síszemüveg Giro Chico cilinderes üveggel ellátva. Az üveg Anti-fog réteggel van kezelve, amely garantálja a minimális párásodást. A kényelem a dupla habbetéttel biztosított.

Giro Ratio sisak

Giro Ratio sisak

Értékelés: 5
20 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Giro Ratio felveszi a versenyt minőségben és funnkciókban a prémium sisakokkal is, ám sokkal megfizethetőbb áron. A sisak a MIPS (Multi-Directional Impact Protection System) konstrukciónak köszönhetően még több védelmet nyújt és képes bizonyos ütések energiáját elvezetni, ezáltal csökkenteni az erősséget. Az *In Form Fit rendszer** miatt a sisak kényelmes és szorosan követi a fej vonalát. A Thermostat Control állítható szellőzőrendszer gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről és szellőzésről.

Giro Launch Gyerek Bukósisak, Kék
19 579 Ft 17 990 Ft

Kiárusítás

Giro Launch Gyerek Bukósisak tökéletes választás mindenki számára. Rendelkezik In-Mold technológiával, könnyen illeszkedik viselője méreteihez, és Super Cool szellőzőrendszere biztosítja a megfelelő légáramlást. Sima, könnyen felvehető gyerek sisak, amit megnyerő külsője mellett számos más tulajdonság teszi az egyik legjobb sisakká

Giro HRC Team Black/Dark Shadow
7 290 Ft 6 890 Ft

Versenyzés és edzés közben fontosak a látszólag apró részletek – növeld a teljesítményedet a Giro HRC Team Bright Black/Dark Shadow luxusos biciklis zoknival, amely hatékonyan segíti a vérkeringést és a láb ívelését. Fő anyaga a Meryl Skinlife szövet, aminek köszönhetően a zokni elvezeti a nevességet.

Giro HRC Team White/Black
7 290 Ft 6 390 Ft

Kimagasló Giro HRC Team biciklis zokni Pro Tour minőséggel, kompressziós effekttel a vérkeringés javítása és a jobb teljesítmény érdekében. A kompressziós zokni javítja az izmok regenerálását a mozgás után.

Giro Grade-31%
15 990 Ft 10 990 Ft

Kiárusítás

Kiváló gyerek szemüveg Giro Grade szellőző üveggel Anti-fog felületkezeléssel, amely kiküszöböli a párásodást. A kényelmes illeszkedést az arcon a kétrétegű, mikrofleesszel ellátott hab biztosítja. Alkalmas fiataloknak vagy kisebb arcú felnőtteknek.

Giro Era női sisak-30%

Giro Era női sisak

Értékelés: 5
32 990 Ft 22 990 Ft

Kiárusítás

Giro Era női sisak alacsony profilú, In-Mold kialakítása egy erős, polikarbon külső rétegből és egy becsapódásokat elnyelő belső habrétegből áll. Az ebben a kialakításban elhelyezett Super Cool ventilációs rések kiváló szellőzést biztosítanak a fejnek viselés közben. A szellőzést és a hőmérsékletet a sisakon lehelyezett Thermostat Control gomb segítségével változtatni is lehet.

Giro Nine Bukósisak-44%

Giro Nine Bukósisak

Értékelés: 5
37 485 Ft 20 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Giro Nine Bukósisak a bevált kedvence több mint egy évtizede. Ezt a könnyű sisakot az alacsony profilú és egyszerűsített sziluettje határozza meg. Az In Form Fit System és a Thermostat Control technológia egyedi beállítása révén ideális választás bármilyen sporttevékenységhez.

Giro Semi-29%

Giro Semi

Értékelés: 5
30 990 Ft 21 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

síszemüveg Antifog felületkezeléssel rendelkezik, aminek köszönhetően az üvegek nem fognak annyira párásodni. A kényelmes viselés érdekében háromrétegű párnázással van ellátva microfleeccel. Giro Semi kompatibilis a dioptriás szemüvegekkel és a márka összes sisakjával.

Giro Slingshot Gyerek bukósisak, Kék-21%
17 840 Ft 13 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Giro Slingshot Gyerek Bukósisak kialakításához a legfejlettebb és legjobb technológiák járultak hozzá, hogy a Giro tökélyre fejleszthesse. A maximális védelmet az In-mold technológia biztosítja, a Super Cool a megfelelő szellőztetésért felelős, a Super Fit pedig a kényelmes illeszkedést szolgálja.

Giro Slingshot Gyermek Bukósisak-24%
17 890 Ft 13 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Giro Slingshot Gyerek Bukósisak kiváló választás gyermeke számára. A maximális védelmet az In-mold technológia biztosítja, a Super Cool rendszer pedig a megfelelő szellőztetésért felelős. Super Fit rendszere pedig segíti a kényelmes illeszkedést, így az órákon át tartó használat sem okoz gondot.