Google Chromecast Audio

Google Chromecast Audio

Értékelés: 4,5
17 290 Ft

12 490 Ft

Google Chromecast Audio-val bármely jack bemenettel rendelkező hangfalat „felokosíthatsz" és a mobilodról küldhetsz rá zenet szuper minőségben és villámgyorsan. A Chromecast audion csupán két port van. Egy microUSB és egy 3.5mm-es jack. Szerencsére a Google gondolt azokra is, akik RCA vagy optikai kábellel használnák az eszközt, a Chromecast audioba ezeket is csatlakoztatni tudod.


Google Nest termosztát, 3. generáció
122 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Okostermosztát, a fűtésrendszerek irányításához. Irányíthatod akár mobilalkalmazás, webes alkalmazással vagy manuálisan a tárcsa tekerésével. A kapcsoló relé kommunikál a nagy hatótávolságú vezeték nélküli technológiával.


Google Chromecast Ultra

Google Chromecast Ultra

Értékelés: 4,5
39 990 Ft

24 990 Ft

Új, egyszerű és olcsó megoldás a különböző multimédiás tartalmak TV-re való streamelésére, immár a 3. generációs eszköz áltál. A Google Chromecast Ultra lehetővé teszi a videók streamelését az internetről, kényelmesen, telefonról, tabletről vagy számítógépről vezérelve.


Google Chromecast 3

Google Chromecast 3

Értékelés: 4,5
19 990 Ft

13 990 Ft

A Google Chromecast 3 egy olyan eszköz, amely a tartalom gyors streamelését teszi lehetővé különböző készülékekről nagy képernyőjű televízióra. Kompakt design, Full HD 1080p60 támogatás. Dual Wi-Fi 2,4 + 5 GHz. HDMI + micro USB interfész. Támogatott operációs rendszerek: Android, iOS, Mac és Windows.