Tartókonzol gyermeküléshez
41x

HAMAX Tartókonzol gyermeküléshez

11 490 Ft

Hamax Tartókonzol gyermekülés kerékpárra való felszerelését és rögzítését biztosítja. Az acél ötvözetből készült, műanyag borítású bilincs megfelelő stabilitást biztosít. A zárszerkezet rugófeszítésű, kattanás jelzi a megfelelő, biztonságos rögzítést. Felszerelése gyors és egyszerű, 28–40 mm-es vázméretekhez használható.

Forgalmazó: MALL
-11%
Smiley Gyermek bicikliülés, Szürke/Piros
44x

HAMAX Smiley Gyermek bicikliülés

29 490 Ft
25 990 Ft

Hamax Smiley Gyermek bicikliülés modernebb, minimalistább formát képivsel, a kerékpárra szerelve harmonikusabb és diszkrétebb a megjelenése. Újfajta biztonsági övet alkalmaztak az ülés megalkotásakor, mely egy kézzel be/kikapcsolható, így másik kézzel tarthatja a kerékpárt. Az ülés háttámlájának felső része hátrahúzható, így hely marad a sisaknak és megakadályozza a gyerek fejének menetirányba történő nyomását.

Forgalmazó: MALL
-12%
HAMAX Sleepy Gyerekülés, Piros/fekete
24x

HAMAX Sleepy Gyerekülés

31 990 Ft
27 990 Ft

Hamax Sleepy gyerekülés természetes rugózásának köszönhetően óvja gyeremeke gerincét. Háttámlája 12.5°-ban dönthető, állítható biztonsági övvel és lábtartóval rendelkezik. Könnyen felszerelhető.

Forgalmazó: MALL
HAMAX Snow Glider Bob, Zöld
34x

HAMAX Snow Glider Bob

7 790 Ft

HAmax Snow Glider bobja hagyományosan könnyű kialakítású, így gyermeke könnyedén húzhatja fel a dombra. A játék két fékkel van felszerelve, ami megkönnyíti az irányítást és a sebesség szabályozását. Ideális családi sportolásra és szabadtéri szórakozásra.

Forgalmazó: MALL
-23%
Kiss black/red
75x

HAMAX Kiss black/red

23 490 Ft
17 990 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Hamax Kiss egy öntartó nem állítható jó ár/teljesítményű ülőke, amelyet a nyereg után lehet rögzíteni a csomagtartó használata nélkül.

Forgalmazó: MALL
HAMAX Gyermek síléc Sno Kids - Pink Pony
6x

HAMAX Gyermek síléc Sno Kids - Pink Pony

10 490 Ft

Gyermek síléc állítható kötéssel a legkisebb síelőknek. 70 cm hosszú fényvisszaverő síbotokkal forgalmazva. Állítható szabad vagy rögzített sarok. Cipő rögzítése szíjakkal. Hamax Gyermek síléc Sno Kids – Pink Pony egyesíti a minőséget és az érdekes megjelenést a kezdő kislányok számára.

Forgalmazó: MALL
-19%
Siesta Gyerekülés, Szürke-Narancssárga
118x

HAMAX Siesta Gyerekülés

35 990 Ft
28 990 Ft

A kiváló rugózású Hamax Siesta gyerekülés háttámlája 20°-ban dönthető, így kényelmes pihenést nyújt gyermeke számára. Az egy kézzel becsatolható, állítható biztonsági öv lehetővé teszi, hogy rögzítés közben másik kezével stabilan tartsa a kerékpárt. Állítható lábtartóval rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
-10%
Caress Grey/Dark Grey/Purple
33x

HAMAX Caress Grey/Dark Grey/Purple

52 990 Ft
47 490 Ft

Hamax Caress egy High-End önhordó állítható ülőke a tartórudak zárható lakatjával (a rudakat a lakat kinyitása nélkül nem lehet kivenni). Ülőke hátsó szerelése a csomagtartó használata nélkül.

Forgalmazó: MALL
Extra rúd alacsony keret-Kiss/Sleepy/Smiley
19x

HAMAX Extra rúd alacsony keret-Kiss/Sleepy/Smiley

9 390 Ft

Pót öntartó rudak Extra rúd alacsony keret-Caress/Siesta, amely megoldja az alacsony keret problémáját az átlagtól nagyobb kerekeknél- 29" és 27,5".

Forgalmazó: MALL
-11%
Extra rúd alacsony keret- Zenith
3x

HAMAX Extra rúd alacsony keret- Zenith

10 990 Ft
9 690 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Pót öntartó rudak Extra rúd alacsony keret-Zenith, amely megoldja az alacsony keret problémáját az átlagtól nagyobb kerekeknél- 29" és 27,5".

Forgalmazó: MALL
Ülőke vízálló borítása
1x

HAMAX Ülőke vízálló borítása

7 990 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

Hamax kerékpáros ülőke borítója véd az eső és a por ellen**. Ideális szezonális raktározáskor is.

Forgalmazó: MALL
Ülésrögzítő
21x

HAMAX Ülésrögzítő

10 990 Ft

Ülésrögzítő Hamax Kiss, Smiley, Sleepy és Siesta kerékpáros gyermekülésekhez. Amennyiben több biciklivel használjuk a gyermekülést, csak egyszerűen átrakhatjuk a másikra.

Forgalmazó: MALL

A Hamax a világ egyik vezető gyártója és úttörője a gyermek kerékpárok, szánkók, bobok és csúszkák területén. Víziójuk, hogy a kínált termékek ösztönözzék a szabadidő eltöltését egészségesen a gyermekek és családjaik számára.

Magas minőség

Együttműködve a holland fejlesztési részleggel, a hangsúly a folyamatos innováción van, amelyek javítják a gyermekek biztonságát, a közúti közlekedést és a szánkózást a lejtőkön több, mint 50 éve. A Hamax továbbra is kívánja fejleszteni a termék tervezését, amelyek még a legigényesebb fogyasztók is értékelnek. Minden gyermekkerékpár és szánkó alapos tesztelésnek van alávetve, amelyeket jóváhagyott jelölésekkel látnak el az európai szabvány szerint (EN14344). A gyermek kerékpár ülések újrahasznosítható polipropilénből (PP).