Jenny Glow Pomegranate - testápoló krém 15 g

Jenny Glow Pomegranate - testápoló krém

3 270 Ft

A Pomegranate parfümözött kéz és testápoló krém egy friss illattal borítja be, amely egész nap energiát kölcsönöz. A bőrt selymesen lágy fénnyel borítja be. Ez egy nagyszerű alternatívája a parfümnek.   Nem használható az arcon. .

Partnerünktől: Vivantis
Jenny Glow Lime & Basil - testápoló krém 15 g

Jenny Glow Lime & Basil - testápoló krém

3 270 Ft

A Peony parfümözött kéz és testápoló krém egy virágos illattal borítja be, amely egész nap energiát kölcsönöz. A bőrt selymesen lágy fénnyel borítja be. Ez egy nagyszerű alternatívája a parfümnek.   Arcra ne használja. .

Partnerünktől: Vivantis
Jenny Glow Jenny Glow Opium - EDP 80 ml

Jenny Glow Opium - EDP

4 700 Ft

Az Opium a Jenny Glow márkától egy mámorító illat, amely a rózsabors, a narancsvirág és a körte könnyű auráját szabadítja fel, amely a kávé és a jázmin magával ragadó keverékévé alakul át, és a vanília, a pacsuli, a cédrus és a kasmírfa varázslatos, egyedi és hipnotikus varázsában rejlik.

Partnerünktől: Vivantis
Jenny Glow Jenny Glow U4A - EDP 80 ml

Jenny Glow U4A - EDP

4 840 Ft

A Jenny Glow U4A egy kalandos illat, amely citrusos akkordokkal nyílik meg, és utat mutat a fiatalos ​és egy friss virágos szívillathoz, és az egzotikus és fás tónusok luxusával zárul. Calvin Klein Euphoria illata ihlette. .

Partnerünktől: Vivantis
Jenny Glow Lime & Basil - EDP 80 ml

Jenny Glow Lime & Basil - EDP

7 130 Ft

A Jenny Glow Lime & Basil fából készült virágokból létrehozott modern illat férfiaknak és nőknek. Az illat friss citrus tónusokat sugároz, később a virágos illatok feltárulnak, a fa illata gyengéden beburkolódik, és hangulatos és finom légkört teremt. .

Partnerünktől: Vivantis
Jenny Glow Bazsalikom - EDP 80 ml

Jenny Glow Bazsalikom - EDP

6 290 Ft

A Jenny Glow Basil egy ellenállhatatlan, frissítő citrus illat, amely egész nap elkíséri.  Ez egy egyedi jellegű illat zöld, gyümölcsös illatokat kedvelő férfiak és nők számára. .

Partnerünktől: Vivantis
Jenny Glow Bergamot - EDP 80 ml

Jenny Glow Bergamot - EDP

4 670 Ft

A Jenny Glow Bergamot meleg és ritka fás illat férfiaknak és nőknek.  A bergamott és a fa illata mindig kissé emlékeztet a fürdőre. Hasonlóképpen, ezek a parfümök elvarázsolnak egy pihentető és megnyugtató relaxációs területre.

Partnerünktől: Vivantis
Jenny Glow Black Cedar - EDP 80 ml

Jenny Glow Black Cedar - EDP

6 560 Ft

A Jenny Glow Black Cedar gazdag, meghitt és zöld faillat férfiaknak és nőknek. Az illat csak 3 aromás tónusból áll össze, amelyek együttesen harmonizálnak és egyedi jelleget kölcsönöznek az illatnak. .

Partnerünktől: Vivantis
Jenny Glow Chance It - EDP 80 ml

Jenny Glow Chance It - EDP

7 130 Ft

Ez a virágos-fűszeres illat a rózsabors frissességével nyílik meg, amely összefonódik a virágszív finom édességével, amely a jázmin és az írisz tónusaiban dobog. Végül az illat megtelepszik a környező erdők pézsmás földjén.

Partnerünktől: Vivantis
Jenny Glow French Lime Leaves - EDP 80 ml

Jenny Glow French Lime Leaves - EDP

6 270 Ft

A Jenny Glow French Lime Leaves gyengéd illat férfiaknak és nőknek. Az illatot egy párizsi Champs Elysées mentén tett séta ihlette.  Ez egy friss virágillat, amely romantikus és érzéki légkört kölcsönöz.

Partnerünktől: Vivantis
Jenny Glow Gaby - EDP 80 ml

Jenny Glow Gaby - EDP

7 130 Ft

Fűszeres és frissítő illat, amely gyümölcsös illatok keverékével nyit, hogy úgy induljon a nap, ahogy szeretné. A szívillat tisztán virágos, és a szantálfa és a pézsma melegével zárul.

Partnerünktől: Vivantis
Jenny Glow Green Cucumber - EDP 80 ml

Jenny Glow Green Cucumber - EDP

7 580 Ft

A Jenny Glow Green Cucumber ragyogó és frissítő illat férfiaknak és nőknek egyaránt. Az illat elvarázsolja a délutáni szünetre egy forró Earl Grey fekete teával oihenve, egy frissítő uborkával relaxálva.

Partnerünktől: Vivantis