Joby GorillaPod 5K Kit

Joby GorillaPod 5K Kit

Értékelés: 4,5
67 990 Ft
Ingyen szállítás

2 év garancia

Teljesen állítható Gorillapod állvány gömbfejjel akár 5 kg súlyú fényképezőgépekhez alkalmas. Egyedi gombfejes szerkezet bármilyen tárgyhoz – fatörzshöz, kőhöz, korláthoz, oszlophoz. Gorillapod használata is lehetséges, mint beállítható grip vagy szelfiebot.

Joby GripTight PRO Video GP Stand, univerzális tartó, fekete
41 990 Ft
Ingyen szállítás

A JOBY GripTight PRO Video GP Stand fekete mini állvány minden rajongó számára alkalmas fényképezésre és videofelvételre. Mindenekelőtt okostelefonokhoz alkalmas. A GripTight PRO mini állvány nagy előnye a kiváló minőségű kivitelezés és a kompaktság, amelyeknek köszönhetően bárhová magaddal viheted.

Joby GorillaPod 5K Stand
40 990 Ft 39 990 Ft

Teljesen állítható Gorillapod állvány fej nélkül akár 5 kg súlyú fényképezőgépekhez. Egyedi gombfejes szerkezet bármilyen tárgyhoz – fatörzshöz, kőhöz, korláthoz, oszlophoz. Gorillapod használata is lehetséges, mint beállítható grip vagy szelfiebot.

Joby GorillaPod 3K Kit

Joby GorillaPod 3K Kit

Értékelés: 4,7
35 490 Ft
Ingyen szállítás

Teljesen állítható Gorillapod állvány gömbfejjel. Fényképezőgépekre alkalmas, legfeljebb 3000g súlyig.

Joby GorillaPod 1K Kit

Joby GorillaPod 1K Kit

Értékelés: 5
24 990 Ft

Teljesen állítható Gorillapod háromlábú állvány gömb fejjel legfeljebb 1000 g súlyú kamerákhoz.

Joby GorillaPod 3K Stand

Joby GorillaPod 3K Stand

Értékelés: 4,8
21 990 Ft
Ingyen szállítás

Teljesen állítható Gorillapod állvány gömbfejjel. Fényképezőgépekre alkalmas, legfeljebb 3000g súlyig.

Joby BallHead 3K

Joby BallHead 3K

Értékelés: 5
19 490 Ft
Ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

BallHead 3K pontos gömbfej gyorsrögzítő lemezzel a tükör nélküli és további ¼“ rögzítő állványmenettel rendelkező eszközökkel való munkához (vaku, fény, felvevők, kivetítők…), max. 3 kg súllyal.

Joby UltraFit Sling Strap Women (pánt)
18 990 Ft
Ingyen szállítás

Joby® UltraFit Sling Strap™ – eredeti vállpánt CSC és DSLR fényképezőgépekhez. A Joby® szabadalmaztatott pánthossz-beállítási technológiájának köszönhetően a pánt hossza gyorsan beállítható a helyzetnek megfelelően, anélkül, hogy reteszelni kellene vagy el kéne távolítani azt a testről.

Joby Action Tripod GoPro Állvány
16 990 Ft

2 év garancia

Joby állványok használatával nincs olyan hely, ahová ne rögzíthetné fényképezőgépét. A 360 fokban forgatható és tekerhető flexibilis lábakkal könnyedén és stabilan rögzíthető az állvány bármilyen extrém helyzetben. A cseretalp segítségével csak egy mozdulat a gép rögzítése az állványhoz, a stabilitásért és biztonságért egy extra rögzítőgyűrű felel. A Joby Gorillapod Hybrid a legmefelelőbb esyköz kültéri felvételek készítéséhez. A termékre 2 éves hivatalos magyarországi garancia vonatkozik.

Joby BallHead 5K-37%
26 490 Ft 16 490 Ft

BallHead 5K pontos gömbfej gyorsrögzítő lappal a DSLR, profi DSLR, videokamerákkal és további ¼“ rögzítő állványmenettel rendelkezik a tükörrel való munkához (vaku, fény, felvevők, kivetítők), max. 5 kg súllyal.

Joby GorillaPod 500 állvány

Joby GorillaPod 500 állvány

Értékelés: 4,9
15 490 Ft
Ingyen szállítás

Teljesen állítható Gorillapod állvány gömbfejjel. Fényképezőgépekre alkalmas, legfeljebb 500g súlyig.

Joby BallHead 1K
13 490 Ft

BallHead 1K pontos gömbfejkompakt fényképezőgépekhez, a tükör nélküli és további ¼“ rögzítő állványmenettel rendelkező eszközökhöz (vaku, fény, felvevők, kivetítők…), max. 1 kg súllyal.

Joby GorillaPod 1K Stand

Joby GorillaPod 1K Stand

Értékelés: 5
12 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Teljesen állítható Gorillapod állvány fej nélkül max. 1000g súlyú fényképezőgéphez.

Joby GorillaPod Magnetic 325
11 490 Ft

Teljesen állítható Gorillapod háromlábú állvány gömb fejjel legfeljebb 325 g súlyú kamerákhoz. Az erős neodímium mágnesek a lábakban lehetővé teszik a fém tárgyakhoz való tartós rögzítést (autók, közlekedési táblák, korlátok)

Joby GorillaPod 325

Joby GorillaPod 325

Értékelés: 4,3
8 890 Ft

Teljesen állítható Gorillapod állvány gömbfejjel legfeljebb 325 g súlyú fényképezőgépekhez alkalmas.

Joby GorillaPod Micro 800 Fotóállvány
7 490 Ft

2 év garancia

Joby GorillaPod Micro 800 miniállvány gömbfejjel. Rozsdamentes acél és cink ötvözetéből készült, kicsi mégis masszív állvány. Kiváló stabilitást biztosít, lehetővé teszi, hogy a fényképezőgép, mobiltelefon vagy videokamera bárhol, bármilyen helyzetben fixen a helyén maradjon. Az állvány bármely irányba dönthető 36 fokig, maximális teherbírása: 800 gramm.

Joby GorillaPod Magnetic Mini
6 490 Ft

Teljesen állítható Gorillapod állvány legfeljebb 325 g súllyal rendelkező fényképezőgépekhez. Az erős mágnesnek köszönhetően a lábak végén fém alaphoz rögzíthető (autó, közlekedési tábla, hídkorlát stb.)