Kärcher 2.645-157 Öntöző
83x

Kärcher 2.645-157 Öntöző

7 990 Ft

Hobbikertészeknek ajánlott KKärcher 2.645–157 öntöző, amely sokoldaúan felhasználható. Kis és közepes méretű kertek, virágágyások öntözéséhez ideális. Nagyszerű segítség, ha magasabbra ültetett növényeket kíván locsolni, például felfüggesztett cserépben levő virágokat.

Forgalmazó: MALL
-18%
Kärcher BP 3 Garden Set Plus Kerti szivattyú (szett)
50x

Kärcher BP 3 Garden Set Plus Kerti szivattyú (szett)

56 590 Ft
45 990 Ft
Ingyen szállítás
Akció

Kärcher BP 3 Garden Set Plus hála a szívó- és kertitömlő készletnek azonnal használható. A hosszú élettartamú és nagy teljesítményű kerti pumpa ideális hordókból/ciszternákból való öntözéshez. A BP 3 Garden Set Plus kerti pumpa készlet 3,5 m vákumálló spiráltömlővel, szűrővel és visszacsapószeleppel (G1" csatl.menet, 3/4" átmérő) és kertitömlő-készlet 20 m Kärcher Primoflex-tömlővel(1/2" átmérő) ideális kertek öntözéséhez esővíztárolókból és ciszternákból. A kertitömlő készlet tartalmazza a szórófejet, csatlakozókat és a csapcsatlakozót. A masszív szivattyú könnyű, és hála az ergonómikus markolatának jól szállítható.

Forgalmazó: MALL
-30%
Kärcher WT-5 Öntöző időzítő
102x

Kärcher WT-5 Öntöző időzítő

19 990 Ft
13 990 Ft
Ingyen szállítás
Akció

WT-5 Öntöző időzítő segítségével többé nem kell az öntözéssel bajlódnia. Az időzítő ezentúl teljesen egyedül elindítja és leállítja majd a kert öntözőrendszerét. Saját igényei szerint alkalmazhatja, hiszen könnyedén programozható. Négy üzemmóddal is használható.

Forgalmazó: MALL
Kärcher Multifunkiós permetező pisztoly
24x

Kärcher Multifunkiós permetező pisztoly

6 290 Ft

Egyszerű multifunkciós permetező pisztoly 3 permetező sugár: zuhany, pont és henger permetezés. Folyamatos indítása ideálissá teszi különféle növények hosszabb ideig tartó öntözésére.

Forgalmazó: MALL
-18%
Kärcher SP 1 Dirt merülő szivattyú piszkos vízhez
64x

Kärcher SP 1 Dirt merülő szivattyú piszkos vízhez

21 990 Ft
17 990 Ft
Ingyen szállítás
Akció
Kärcher-napok! Használd a KARC10HER kuponkódot a kosárban 2021. szeptember 20–26. között és vásárold meg a terméket most extra 10% kedvezménnyel!
Az óránkénti 5500 literes maximális szivattyúteljesítménnyel a Kärcher SP 1 Dirt merülő szivattyú tökéletes induló modell esővíztárolók és kerti tavak gyors ki- és átszivattyúzásához. Megbízhatóan kiszivattyúzza a tiszta, valamint szennyezett vizet akár 20 milliméter méretű szennyeződésrészecskékig. A professzionális területről ismert és minden merülőszivattyúba beépített csúszógyűrűs csapágy itt is garantálja a szivattyú extra hosszú élettartamát. A szennyezett vizes merülőszivattyú ezen kívül fel van szerelve egy úszókapcsolóval, amely a készüléket a vízszint szerint be- és kikapcsolja és így megakadályozza a szárazonfutást is. Az úszókapcsoló rögzítési lehetőségének köszönhetően a szivattyú alacsony vízszintnél is 25 milliméter maradék víz magasságig üzemeltethető. Ugyanilyen praktikus: a Quick Connect csatlakozócsonk lehetővé teszi az 1 1/4"-os tömlők különösen gyors és egyszerű csatlakoztatását.
Forgalmazó: MALL
-16%
Kärcher SP 2 Flat Merülő szivattyú tiszta vízhez
42x

Kärcher SP 2 Flat Merülő szivattyú tiszta vízhez

29 390 Ft
24 490 Ft

A laposra szívó Kärcher SP 2 Flat merülőszivattyú megbízható segítség tiszta vagy enyhén szennyezett víz leszivattyúzásánál akár 5 milliméter méretű szennyeződésrészecskékig. Akár 6000 l/óra teljesítménnyel kiválóan alkalmas kisebb medencék vagy a talajvíz, illetve a szivárgó mosógép miatt elárasztott pincék víztelenítésére. A nagy teherbírású csúszócsapágy-tömítés a szivattyút rendkívül hosszú élettartamúvá teszi. Az úszókapcsoló be- és kikapcsolja a szivattyút a vízszintnek megfelelően és így megakadályozza a szárazonfutást. Az úszó rögzítési lehetőségének köszönhetően a szivattyú alacsony vízszintnél is tartósan üzemeltethető. Az SP 2 Flat ezen kívül felhajtható tartólábakkal rendelkezik, melyek kihajtásával nagyobb vízszállítási teljesítmény érhető el. A lábak behajtásánál a tiszta vizes merülőszivattyú már 7 mm-es vízszintnél elindul és folyamatos üzemben akár 1 mm-es vízszintig szárazra törölt állapotig kiszivattyúzza a vizet. A Quick Connect csatlakozócsonkkal az 1 1/4"-os tömlők is gyorsan és egyszerűen csatlakoztathatók.

Forgalmazó: MALL
-18%
Kärcher Tömlőkészlet 1/2", 20 m
90x

Kärcher Tömlőkészlet 1/2", 20 m

15 990 Ft
12 990 Ft

A Karcher Tömlőkészlet ideális kezdőkészlet, mely tartalmaz egy 20 méter hosszú PrimoFlex tömlőt és egy szórópisztolyt. Ideális G3/4-es csapcsatlakozóhoz illetve G1/2"-es szűkítőidommal használható. A csomagban ezen kívül található 2 darab tömlőcsatlakoztató is. Rendkívüli rugalmas, könnyen kezelhető, hoszú élettartamú tömlő, így mindenki számára kiváló választás.

Forgalmazó: MALL
Kärcher Spiráltömlő Szett, 10m
28x

Kärcher Spiráltömlő Szett, 10m

11 990 Ft

A Karcher spiráltömlő szett megfelelő választás ha kis méretű kertje van, illetve teraszokon, erkélyeken és kempingekben is jól használható öntözéshez. Ellenáll az UV sugárzásnak, emellett ftalátmentes, így nem káros az egészségre. Megtörés elleni védelemmel és aqua stoppal lett kialakítva, így könnyen és biztonságosan használható. Multifunkciós pisztolya 4 szórásképpel rendelkezik.

Forgalmazó: MALL
-13%
Kärcher PrimoFlex (3/4”) Tömlő , 50 m
23x

Kärcher PrimoFlex (3/4”) Tömlő , 50 m

29 490 Ft
25 490 Ft

Különösen erős és ellenáló a töréssel szemben az 50 m hosszú Karcher Primoflex kerti tömlő. Nyomásálló szövött erősítéssel és fényáteresztő köztes réteggel rendelkezik, amely megakadályozza az algaképződést a tömlő belsejében. Rendkívül hőálló, -20 és +45 °C között használható.

Forgalmazó: MALL
Kärcher HR 7.315 Tömlőhordozó készlet
13x

Kärcher HR 7.315 Tömlőhordozó készlet

27 490 Ft
26 490 Ft

Kärcher HR 7.315 Tömlőhordozó készlet levehető tömlődobbal. Szórófejek, öntözőrózsák tárolására, valamint öntözőrúd rögzítéséhez külön rész áll rendelkezésre. Falra szerelt változatként is tökéletes kisebb és közepes kertek öntözéséhez. Sokrétű tárolási lehetőségének köszönhetően minden egy helyen tárolható. Praktikus kiegészítője minden kertnek.

Forgalmazó: MALL

A Kärcher ma már világszerte ismert a tisztítás iránti elköteleződéséről, amely megold minden problémát a professzionális tisztítóberendezéseivel. A cég a magán-, kereskedelmi- és ipari felhasználásra specializálódott.

Termékeik között szerepelnek magasnyomású tisztítók, nedves- és száraz porszívók, gőztisztítók, padló seprő gépek, szennyvíztisztító telepek.