KDS PASTRY késkészlet

KDS PASTRY késkészlet

Értékelés: 5
6 490 Ft

Késkészlet péktermékek készítéséhez. A KSD PASTRY készlet legkisebb kését vágáshoz, a kicsit recés kést kenőkhöz vagy steakekhez, a legnagyobbat pedig kenyér szeleteléséhez használhatod. A kések éle minőségi rozsdamentes acélból készült, aminek köszönhetően hosszú éveken keresztül fog szolgálni.

KDS JUNIOR késkészlet

KDS JUNIOR késkészlet

Értékelés: 5
9 290 Ft

6 kést tartalmazó késkészlet, ami főként kezdő szakácsoknak vagy éttermekbe ajánlott. A kések minőségi acélból készültek, ami megfelel minden higiéniai követelménynek. A KDS JUNIOR késkészlet a főzőiskolák elvárásai szerint lett összeállítva.

KDS VEGGIE YELLOW késkészlet
3 190 Ft

Késkészlet stílusos narancssárga nyelű késekkel. Nagyon pontos KSD VEGGIE YELLOW hámozó, amit zöldségek és gyümölcsök hámozásakor értékelhetsz majd, valamint univerzális konyhakés, ami kiváló mindenféle aprításhoz és vágáshoz. A kések éle minőségi rozsdamentes acélból készült, aminek köszönhetően hosszú éveken keresztül fog szolgálni.

KDS OPTIMA késkészlet mágneses késtartóval
22 990 Ft
+ ingyen szállítás

A kiváló minőségű acélkéseket a konyhában minden háziasszony és tapasztalt szakács is értékelni fogja. A késkészlet 5 késből és mágneses késtartóból áll, ami tökéletesen illik minden konyhába. A KDS OPTIMA késkészletben található kések nyele higiénikus és ütésálló erős műanyagból készült.

KDS Hentes disznóvágó szett 2695
81 990 Ft
+ ingyen szállítás

A hentesek disznóvágó szettje 10 különböző késből és szerszámokból áll, fekete-piros szilárd kofferben, amelynek köszönhetően a készlet könnyen hordozható és mindig minden egy helyen lesz. A szerszámok magas minőségű rozsdamentes acélból készültek.

KDS Összetekerős késtartó 10 db Profi Line vágókéssel
43 990 Ft
+ ingyen szállítás

Vágókés szett a Profi Line sorozatból összecsavarható tartóban 10 késsel minőségi rozsdamentes acélból. A késkészlet úgy lett megtervezve és tesztelve, hogy bírja az ipari használatot és megfelel a mai magas higiéniai elvárásoknak. Felhasználást nyer a hagyományos háztartások konyháiban is.

KDS Trend Royal Késkészlet

KDS Trend Royal Késkészlet

Értékelés: 2,3
12 990 Ft

KDS minőségű anyagból készült kései nem hiányozhatnak egyetlen egy konyhából sem. Ergonómikusan kialakított markolatának köszönhetően a készlet mindegyik kését könnyű használni, a kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült pengékkel pedig szinte bármilyen alapanyag könnyen felszelhető.

KDS 2690 Szakács Késkészlet
31 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A cseh KDS nem csak az otthoni konyhatündérekre, hanem az éttermek vagy a menzák szakácsaira is gondol. Ez a készlet kifejezetten szakácsok számára készült. Tartalmaz egy csontozó kést, egy henteskést, egy szeletelőkést, villát, élezőt és egy nyitót is. Mindezt egy praktikus tárolótáskában adjuk.

KDS Fa nyelű klopfoló

KDS Fa nyelű klopfoló

Értékelés: 4,8
9 990 Ft

A KDS fa nyelű klopfoló egyetlen konyhából sem hiányozhat. Két oldalú fejjel rendelkezik: egyik része klopfoló, a másik bárd, így segíti a tökéletes hús elkészítésében. Tisztítani száraz, tiszta ronggyal lehet.

KDS Szett Adéla
6 490 Ft

Hat részes rozsdamentes acél konyhai kés és tartozék szett, 3 konyhai késből, hústűből, húsvillából és dugóhúzóból áll. A kés otthoni hétköznapi használatra, valamint profi használatra is ajánlott.

KDS Trend Box Késkészlet, 8 db-os
48 490 Ft
+ ingyen szállítás

KDS Trend Box Késkészlet tökéletes választás minden háztartásba. Kiemelkedő színvonalú tervezésének és időtálló kialakításának köszönhetően minden konyha elengedhetetlen kelléke. Ergonomikus markolata kényelmes, és biztonságos kialakítású. A kiváló minőségű, rozsdamentes acélból készült pengék garantálják a hosszú élettartamot.

KDS Aléna Késkészlet

KDS Aléna Késkészlet

Értékelés: 4,3
11 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

KDS az Aléna késkészletet normál háztartási és professzionális használatra fejlesztette ki. A csomag olyan késeket és más konyhai eszközöket tartalmaz, melyek egyetlen egy konyhából sem hiányozhatnak. Maguk a kések kiváló minőségű rozsdamentes acélból készültek, a markolat pedig kemény, ütésálló műanyagból.

KDS Konyhai bárd, 16 cm

KDS Konyhai bárd, 16 cm

Értékelés: 5
7 790 Ft

KDS Konyhai bárd széles, 16 cm-es pengéjével kitűnő segítséget nyújt a konyhai előkészítés során. Prémium kategóriás, rozsdamentes acélpengéjének és precíz kialakításának köszönhetően mindennapos használat mellett is rendkívül hosszú élettartamú. A kés könnyen és gyorsan tisztítható, ergonomikus, csúszásmentes fogója pedig garantálja a kényelmes és biztonságos használatot.

KDS Tok henteskésekkel BUBINGA, fa
47 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Késkészlet praktikus táskában, ahol megvan a saját helyük, ezért ideális hordozásra is. Táska öt Profi line késsel, kék színű markolattal és élezővel. A bevált KDS márkában nem fogsz csalódni.

KDS TRIPLE késkészlet

KDS TRIPLE késkészlet

Értékelés: 5
4 290 Ft

3 darabos késkészlet különböző felhasználásra. A KSD TRIPLE kések közül a legkisebb főként hámozáskor jön majd jól, a Trion nyitót pedig üvegek és konzervek kinyitásához, a közepes méretű univerzális kést pedig csontozáshoz és szeleteléshez használhatod. A kések éle minőségi rozsdamentes acélból készült, aminek köszönhetően hosszú éveken keresztül fog szolgálni.

KDS 8 KING'S ROW 1831 Séfkés

KDS 8 KING'S ROW 1831 Séfkés

Értékelés: 4,8
26 490 Ft
+ ingyen szállítás

KDS 8 KING'S ROW 1831 séfkés egy kiváló minőségű konyhai segédeszköz, melynek markolata ellenáll a magas hőmérsékletnek és rendkívül higiénikus. Pengéje speciális francia acélból készült, segítségével könnyedén feldogozhatóvá válik az elkészíteni kívánt étel, emellett élettartama garantáltan hosszú lesz. Könnyű súlyával és 20 cm-es penge hosszával remek társ lehet a főzések alkalmával.

KDS COLOR TOP késkészlet

KDS COLOR TOP késkészlet

Értékelés: 5
4 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

3 darabos késkészlet különböző felhasználásra szánt késekkel, amiknek színes a nyelük. A KSD COLOR TOP kések közül a legkisebbet főként hámozáskor jön majd jól, a recés kés tízórai készítéséhez, a közepes méretű univerzális kés pedig csontozáshoz és szeleteléshez kiváló. A kések éle minőségi rozsdamentes acélból készült, aminek köszönhetően hosszú éveken keresztül fog szolgálni.

KDS Csontozó kés 6 KING'S ROW
19 490 Ft
+ ingyen szállítás

KING'S ROW Csontozó kés a Cseh KDS jóvoltából. Kovácsoltvas kés, tökéletes csiszolással amely garantálja a hosszú élettartamú pengét, amely speciális francia acélból készült. A kést mosogatógépben lehet mosni.

KDS King's Row 6,5 Univerzális kés, 17 cm
20 490 Ft
+ ingyen szállítás

KDS King's Row 6,5 Univerzális kés 17 cm-es, hegyes végű pengéjével kitűnő segítséget nyújt a konyhai előkészítés során. Prémium kategóriás, francia acélpengéjének és precíz kialakításának köszönhetően mindennapos használat mellett is rendkívül hosszú élettartamú. A kés könnyen és gyorsan tisztítható, ergonomikus, csúszásmentes fogója pedig garantálja a kényelmes és biztonságos használatot.

KDS King's Row 6 Univerzális kés, 15,5 cm
19 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

KDS King's Row 6 Univerzális kés 15,5 cm-es, hegyes végű pengéjével kitűnő segítséget nyújt a konyhai előkészítés során. Prémium kategóriás, francia acélpengéjének és precíz kialakításának köszönhetően mindennapos használat mellett is rendkívül hosszú élettartamú. A kés könnyen és gyorsan tisztítható, ergonomikus, csúszásmentes fogójának köszönhetően pedig használata kényelmes és biztonságos.

KDS KING'S ROW Hústű

KDS KING'S ROW Hústű

Értékelés: 5
23 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

A KDS King's Row hústű kovácsoltvas villájának tökéletes csiszolása garantálja a hosszú élettartamot. Speciális, francia acélból készült, a fogója ellenáll a magasabb hőmérsékletnek is, így használata biztonságos. Könnyen tisztítható, tartós konyhai eszköz.

KDS Konyhakés 10 KING'S ROW 1832
30 490 Ft
+ ingyen szállítás

KING'S ROW konyhakés a Cseh KDS jóvoltából. Kovácsoltvas kés, tökéletes csiszolással amely garantálja a hosszú élettartamú pengét. Speciális francia acélból készült, a kést mosogatógépben lehet mosni.

KDS PROFI késkészlet mágneses késtartóval
32 490 Ft

késkészlet mágneses késtartóval úgy lett megtervezve és tesztelve, hogy bírja az ipari használatot és megfelel a mai magas higiéniai elvárásoknak. A kések éle vanádiummal és molibdénnel dúsított acélból készült, amelyek meghosszabbítják az élettartamát. A PROFI késkészlet mágneses késtartóval mosogatógépben mosható.

KDS Professzionális késélező
16 490 Ft
+ ingyen szállítás

A KDS professzionális késélező ** segítségével megfelelő szögben, tetszőleges pozícióban pillanatok alatt borotvaélessé varázsolhatjuk késeinket. Nagy keménységű krómozott acél anyaga és recézett felülete garantálja a minőséget és tartósságot. Ergonómikus kialakítású ovális fogantyújával kényelmesen és biztonságosan végezhetjük el a fenést.

KDS Késtartó táska PROFI LINE, bükk
43 990 Ft

A bevált KDS márkában nem fogsz csalódni. Késkészlet praktikus táskában, ahol megvan a saját helyük, ezért ideális hordozásra is. Táska öt Profi line késsel, kék színű markolattal és élezővel.