Kenzo Flower By Kenzo - EDP
14 070 Ft 13 570 Ft

Mivel a piros máknak nincs illata, Kenzo létrehozott egyet neki. Nagyon egyedi, erős, sima és érzéki virágok.  Flower By Kenzo - virág a városban. Mindig szép az egyszerűségének, törékenységének és erősségének köszönhetően, ezenkívül kiszámíthatatlan. Születni, nőni, virágozni, ragyogni.

Kenzo L´Eau Par Kenzo - EDT
6 990 Ft

Egyszerűség. Őszinteség. Ezt a két tulajdonságot képviseli a Kenzo.  Az illat a tiszta frissesség ünnepe. Csillogó, modern, tiszta, ég kék, tökéletesen mérsékelt, távol az őrült zajtól. Elegáns, jellegzetes illat, minden feleslegtől mentes. Kifinomult, őszinte harmónia.

Kenzo World - EDP
540 Ft

Kenzo World egy mámárító virágos illat, amely kihangsúlyozza a női szépséget és a játékosságot. A fejillat vörös gyümölcsöket tartalmaz, a tiszta virágos szívillat összetevői közé tartozik a pünkösdi rózsa, egyiptomi jázmin és más virágos tónusok.

Kenzo Jungle Homme - EDT
11 570 Ft 11 380 Ft

Jungle Pour Homme  nagyon fűszeres férfi illat.  Zebra – és a másik kabala a Kenza- szimbolizálja, hogy mindentől el szeretnénk menekülni, a nagyon férfias karaktert érvényesíti. Az illat 1998-ban került a piacra.

Kenzo Jeu D`Amour - EDT
12 340 Ft 11 380 Ft

Jeu D´Amour Eau De Toilette egy virágos női illat. A fejillat körtét, citromfa virágot tartalmaz, a tiszta virágos szívillatban kibontakoznak a frézia és a tuberóz illatjegyei. A kompozíciót a fehér pézsma és cédrusfa kombinációja zárja. Az illat 2015-ben került a piacra.

Kenzo L´Eau Par Kenzo Pour Homme - EDT
12 340 Ft 11 650 Ft

Víz Lenyűgöz téged? Szereted őt frissesség és a tisztaság? L´Eau Par Kenzo Pour Homme illatanyagot ihlette a víz, amelyen keresztül éles frissítő. Ez illata Kenzo tiszta, modern, kék ég és teljesen józan. Lehet viszlek az őrült zaj, köszönhetően ez meg fogja találni a békés harmóniát benned.

Kenzo Jeu d´Amour - EDP
13 020 Ft 12 610 Ft

Női illata Kenzo Jeu d´Amour elvarázsolja vele érzékiség és a nőiesség. Parfüm Jeu d´Amour idézi frissesség és tisztaság, hogy valóban felszívódik. Egy egyedülálló keveréke a virág és gyümölcsös jegyek, hangsúlyozva fás érintés. Kényeztesse magát ez a bájos és elragadó lényeg.

Kenzo Homme Night - EDT
13 430 Ft

A férfi, amely szerint az illat modellezett spontán, készen áll a veszélye egy kicsit hülye és nagyon csábító. Ő nem veszi magát túl komolyan, és szórakoztató körül. Az illat le vidám, érdekes és energikus. Mintegy tevírá friss grapefruit kevert fűszerek, mint a kardamom, koriander.

Kenzo Jeu D´Amour L´Elixir - EDP
13 430 Ft

2016-ban a Kenzo márka egy újabb hölgy illatát mutatott be Jeu D´Amour L´Elixir néven. A mandarin és a fekete áfonya friss gyümölcstörzsével nyílik meg, majd a virágos szív elterül és végül az illat karamellát, szantálfát, patchoulit, vaníliát és rumot rögzíti.

Kenzo Flower By Kenzo Eau De Lumière - EDT
14 530 Ft 13 570 Ft

A Flower By Kenzo Eau De Lumière egy másik illat a virágos gyűjteményből. Ez 2017-ben került a piacra. A fejillatban  friss bergamott és fekete ribizli levelek találhatók. A szívillatban  bolgár rózsa, jázmin és ylang ylang kombinációja található, melyet egy lédús őszibarack kísér.

Kenzo World - EDP 50 ml + testápoló tej  75 ml + kozmetikai táska 
17 820 Ft 15 080 Ft

Kenzo World egy elsöprő virágos illat, amely kiemeli a női szépséget és játékosságot. A fejillat vörös gyümölcsből készül, a tiszta virágos szívillatban érezhető a bazsarózsa, egyiptomi jázmin és más virágos tónusok. Az alapillatban rejtőzik a  ambroxan, amely  felejthetetlenné teszi ezt az illatot.

Kenzo Homme - EDP 100 ml + EDP 30 ml
15 080 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Kenzo Homme egy aromatikus-fás férfi illat. Az óceán ereje ihlette, így jött létre a Kenzo friss és ellenállhatatlanul érzéki illata.  Fő összetevői közé tartozik a kardamon, menta és a citrusok. A szívillatban érezhető a tengeri tónusok, zsálya és a fűszerek.

Kenzo Amour - EDP
15 080 Ft

Az út a szeretet . érzéki illat Kenzo Amour tiszteleg az egész ázsiai kontinensen. Az alapja minden emlékezetes szagló és vizuális töredékek kirándulásokat India, Indonézia, Japán, stb Kenzo Amour egy virágos-fás illat hölgyek vanília hangokat. Az illat 2006-ban indult. .

Kenzo Jungle L´Élephant - EDP
16 040 Ft

Egy nő, amelyet egy jobb világ számára képzelünk el: féktelen, független, modern, kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezik, érdeklődik más népek és kultúrák iránt.  A Kenzo úgy döntött, hogy egy ilyen varázslatos nőnek ajánlja az új parfüm illatát.

Kenzo World Intense - EDP
19 980 Ft 16 730 Ft

A World Intense virágos-gyümölcsös illat a nőknek. Csak négy összetevőt tartalmaz, mégpedig  szilvát, vaníliát és bazsarózsát és jázmint. Az illat 2017-ben került a piacra.