Kérastase Aura Botanica kozmetikai ajándékcsomag sérült hajra
12 150 Ft

Újdonság

A szett tartalma:Aura Botanica Bain Micellaire Riche tápláló sampon lelapult, nagyon száraz hajra (Shampoo) 80 mlAura Botanica Soin Fondamental erősítő és tápláló kondicionáló elgyengült, élettelen hajra (Intense Moisturizing Conditioner) 75 mlAura Botanica Essence D`Eclat erősítő és tápláló kétfázi

Kérastase (Créme UV Sublime ) Soleil (Créme UV Sublime )
4 800 Ft

Újdonság

Napvédő hajkrém A Soleil minden hajtípusra alkalmas, amelyet a klór, a nap és a sós víz befolyásol. Megkönnyíti a fésülést, megakadályozza a súrlódást és védi az UV-sugaraktól. Regenerálja a hajat, miközben puha és fényes lesz.

Kérastase Elixir Ultime kozmetikai ajándékcsomag matt, fáradt hajra
20 450 Ft

Újdonság

A szett tartalma:Elixir Ultime Le Bain sampon matt, fáradt hajra  (Sublimating Oil Infused Shampoo) 250 mlElixir Ultime luxus minőségű szépítő hajápoló olaj (L´Huile Original Hair Oil) 100 mlKérastase Elixir Ultime ikonikus illatú gyertya 100 g.

Kérastase Hajápoló kúra Fusio Dose Homelab Booster Discipline 4 x 6 ml
8 570 Ft

Újdonság

A Fusio Dose Homelab Booster Discipline egy személyre szabott otthoni ápolási program a hajszálak újjáépítéséhez. Táplálja és erősíti a hajat, regenerálva és életerővé téve őket. Akár 72 órás védelmet nyújt a súrlódás ellen. Kiegyenlíti a hajat teljes hosszában, és nem terheli el.