Kolimax Biomax kukta 22 cm, 4 l
29 790 Ft
29 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Kolimax Biomax kukta időt és energiát takarít meg a főzés során. 22 cm-es átmérővel és 4l-es űrtartalommal rendelkezik. Rozsdamentes acél anyagának köszönhetően egyenletesen oszlatja el a hőt az edény belsejében. Magas nyomású fedővel rendelkezik, így ételeink gyorsabban elkészülnek.


Kolimax PROFESSIONAL Edénykészlet, 12 db
74 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Kolimax PROFESSIONAL edénykészlet rozsdamentes acélból készült, kiválóan használható sütőben is 300°C-ig. Többrétegű A-THERM aljának köszönhetően energiatakarékosság jellemzi, továbbá alkalmas bármely típusú tűzhelyen, beleértve az indukciós tűzhelyeket is. Hőátadása nem veszteséges, fém foganytúi pedig nem forrósodnak át. Az edények mosogatógépben is tisztíthatók.


Kolimax PREMIUM Edénykészlet, 10 db
48 990 Ft
+ ingyen szállítás

Kolimax PREMIUM edénykészlet rozsdamentes acélból készült, kiválóan használható sütőben is 300°C-ig. Többrétegű A-THERM aljának köszönhetően energiatakarékosság jellemzi, továbbá alkalmas bármely típusú tűzhelyen, beleértve az indukciós tűzhelyeket is. Üvegfedelei praktikus gőzelvezető nyílással vannak ellátva, fém foganytúi pedig nem forrósodnak át. Az edények mosogatógépben is tisztíthatók.


Kolimax Classic Edénykészlet, 12 db-os
69 690 Ft

58 890 Ft

Kolimax Classic edénykészlet klasszikus, stílusos kialakítású, széleskörűen használható, hiszen minden szükséges méret megtalálható a szettben, és nemcsak tűzhelyen, hanem sütőben is használható 300°ig. Különleges, rozsdamentes acélból készült anyaga és az egyenletes hőeloszlás megakadályozza az ételek leragadását és biztosítja a tökéletes minőség elérését. Minden háziasszony konyhájának időtálló darabjai lesznek.