La Mer Korrektor Skincolor (The Concealer) 4,2 g
21 220 Ft

A merev rejtegető optimális lefedettséget és gondoskodást biztosít. Nagyon pigmentált és tartós. Egyszerűen egy speciális applikátorral van felhordva a sötét körök, a bőrpír és a bőrszín különbségeinek fedezésére.


La Mer Pleť (Tonic) 200ml-23%
29 740 Ft

22 740 Ft

Akció

Pleť minden bőrtípus igényeinek megfelelően készült. Ez a gyengéd bőr tonik óvatosan, de hatékonyan tisztítja a bőrt, és kellemesen frissíti azt. Táplált, tónusú és mindenekelőtt megnyugtatja. Emellett eltávolítja a holt bőrsejteket a bőr károsítása vagy szárítása nélkül.


La Mer (The Reparative Skin Tint) SPF 30 (The Reparative Skin Tint) 40 ml
26 170 Ft

24 860 Ft

Akció

La Mer SPF 30 tonizáló krém azonnal felgyorsítja a bőrt és támogatja a természetes helyreállítási folyamatot. Csökkenti a finom vonalak, ráncok és pórusok láthatóságát, és fiatalos és regenerált megjelenést biztosít a bőrnek. Ez egységesíti a bőrszíntónust és védi az UV sugárzástól.


La Mer (The Cleansing Gel) 200 ml
29 090 Ft

26 180 Ft

Akció

La Mer Cleansing Gel óvatosan, de hatékonyan megtisztítja a bőrt minden szennyezőanyagtól és sminkmaradványtól. Minden hétköznapi ápoláshoz alkalmas minden bőrtípushoz. A gél nagy előnye, hogy szabályozza a faggyútermést és megakadályozza a bőr kiszáradását. Az eredmény tiszta frissességű bőr.


La Mer Pleť EW tonik zsíros bőr (Oil Absorbing Tonic) 200 ml
29 740 Ft

26 760 Ft

Akció

A zsíros bőr tisztító tonikja azonnal eltávolítja az összes szennyeződést, elnyeli a felesleges faggyút, és hosszú ideig lágyítja a bőrt. Egyszerre tisztítja és hidratálja a bőrt, nem csak egy ideig, hanem egész nap. Hihetetlenül friss, puha és tiszta.


La Mer Cleansers (The Cleansing Foam) 125 ml
29 740 Ft

26 760 Ft

Akció

A bőr tisztító habja gyengéden, de mélységesen megtisztítja a bőrt. Tisztítás közben táplálja, hidratálja és nyugtatja a bőrt. Tökéletesen eltávolítja az összes bőr szennyeződést és lerakódást, amelyet a nap folyamán nem szabad elkerülni. A bőrt mélyen táplálja, tiszta és friss.


La Mer (The Cleansing Micellar Water) 200 ml
30 400 Ft

27 360 Ft

Akció

La Mer tisztító micellás vizet alaposan eltávolítja a bőrt. Ez a micelláris víz minden bőrtípusra vonatkozik. Eltávolítja az elhalt bőrsejteket és a szennyeződéseket a bőrből, beleértve a sminket, a port stb.


La Mer (Hand Treatment) 100 ml
31 200 Ft

28 070 Ft

Akció

A krém gondoskodik a kéz száraz bőréről, és biztosítja a szükséges táplálkozást és hidratálást. Gondoskodik a kézbőrről, és kellemesen puha tapintásúvá teszi.


La Mer (The Intensive Revitalizing Mask) 75 ml
40 980 Ft

36 880 Ft

Akció

A frissítő arcmaszk tökéletesen törődik a bőrével. Elősegíti a sejtek megújulását és védi a bőrt nemcsak a káros hatásoktól, hanem az idő előtti öregedéstől is. Kezelje bőrét hidratáló fürdővel!.


La Mer 150 ml (Treatment Lotion)
42 450 Ft

38 210 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

A víz kezelése nagyszerű előkészítés a bőr gondozására. Ez növeli a vitalitást, a tápanyagokat és megvilágítja a megjelenését. Ez helyreállítja a bőr életét és előkészíti a következő gondozási lépéseket.


La Mer (Reparative Body Lotion) 200 ml
42 440 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Rendkívül hatékony testápolót fejlesztettek ki, amely elősegíti a bőrsejtek természetes megújulását, és helyreállítja az egész test bőrének vitalitását. Az öregedés elleni küzdelem elősegíti a természetes nedvességgátat. Kezelje bőrét elvesztett vitalitással és ragyogással!.


La Mer (The Treatment Lotion Hydrating Mask) 6 db
51 570 Ft

46 410 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Az összes bőrtípusra tervezett hidratáló arcmaszk új energiát ad a fáradt bőrnek és intenzíven hidratálja. A benne lévő anyagok képesek a hatóanyagok magas koncentrációját fenntartani. Ez biztosítja a bőr vitalitását, felfrissíti, sima tapintásúvá teszi.


La Mer Tělo fenti krém ( Body Cream)
54 200 Ft

48 780 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Tělo bársonyos, puha, egységes és ragyogó bőrre. A tengeri moszat kivonatok gondoskodnak a bőr alapos és tartós hidratálásáról. Emellett megszünteti az öregedés jeleit, fiatalos megjelenést biztosítva. Adja meg a bőrét a legjobb ellátásnak.


La Mer (Moisturizing Cool Gel Cream)
49 320 Ft
+ ingyen szállítás

A negatív tényezők miatt a bőr hajlamos a hidratáció és az érzékenység csökkenésére. A gél tökéletesen megnyugtatja a bőrt, és hosszú távon hidratál. Az egyedülálló textúra ugyanolyan gondossággal jár, mint a krém, de könnyű, mint gél. Hűtse le a bőrt, hogy tökéletesen frissítse a bőrt.


La Mer (Moisturizing Soft Cream)
52 950 Ft
+ ingyen szállítás

Az új formula és a fejlett abszorpciós technológia a bőr tökéletes hidratálását biztosítja. Azonnal javítja a nedvességet akár 70% -kal, de akár 65% -kal is jobban a bőrön, csökkentve a ráncokat és a vonalakat. Táplálja a dehidratált bőrt, amely biztosítja a legjobb ellátást.


La Mer (Moisturizing Cream)
304 010 Ft

288 810 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

A krém felgyorsítja a bőr regenerálódási folyamatát, és bizonyíthatóan javítja a bőr szilárdságát és helyreállítását. Mélyen behatol a bőrbe, és mélyen hidratál. Megtartja a bőrben a szükséges nedvességet, táplálja a bőrt. A krém összetétele segít a bőr táplálásában és táplálásában.


La Mer (The Revitalizing Hydrating Serum) 30 ml)
58 170 Ft

55 260 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

La Mer revitalizáló szérum hidratáló hatással minden bőrtípusra. Ez a szérum helyreállítja a bőr rugalmasságát, mélyen hidratálja és helyreállítja a fiatalos megjelenést. Adja meg a bőrt, amit megérdemel – a lehető legjobb ellátás. Fontos megjelenést és táplált bőrt biztosít Önnek.


La Mer (Eye Concentrate ) 15 ml
62 140 Ft

55 920 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Átfogó gondoskodás a szemedért! Ez a tengeri ásványi szemkrém erősíti a szem területét, és láthatóan csökkenti a sötét köröket a szem alatt. Ez is enyhíti a finom vonalak megjelenését, így a szem területe világos, szilárd és védett.


La Mer (The Moisturizing Matte Lotion) 50 ml-23%
80 470 Ft

61 560 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Pleť emulzió csökkenti a faggyút, ragyog és elhagyja a bőrt, tiszta és tompa. A könnyű textúra tökéletes táplálkozást és hidratálást biztosít. Csökkenti a bőr hiányosságait és helyreállítja a sűrűséget.


La Mer (Eye Balm Intense) 15 ml
62 220 Ft
+ ingyen szállítás

A revitalizáló balzsam gondoskodik a szemkörnyék finom bőréről. Simítja a ráncokat a szem körül, enyhíti a szemhéjat és a szemhéjat. Eltávolítja a szem alatti köröket és intenzíven táplálja a bőrt. A balzsam a bőrt megfiatalítja és megvilágítja.


La Mer 50 ml (The Lifting and Firming Mask)
73 650 Ft

66 280 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Expressz emelőmaszk, amely helyreállítja a kontúr harmóniáját, és tökéletesen fiatalító gondoskodik a bőrtől. A maszkot az alvás előtt érdemes alkalmazni, amikor a maszk táplálja és vigyázza a bőrt. Helyettesíti a szükséges tápanyagokat és helyreállítja a bőrt.


La Mer (Lifting Eye Serum) 15 ml
75 370 Ft

67 830 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

A selyem szérum erősíti és kikapcsolja a bőrt. Javítja rugalmasságát, csökkenti a ráncokat. Láthatóan fiatalodik, és a legjobb gondosságot nyújtja.


La Mer (Moisturizing Soft Lotion) 50 ml
79 410 Ft

71 480 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

A hidratáló krém kiegészíti a szárított bőr szükséges hidratálását. Tökéletesen kényelmes érzést ad a szükséges táplálkozással. Ezenkívül csökkenti a vonalak és a ráncok kialakulását, így a bőr fiatalos megjelenésű. Pontosan megmagyarázza a bőrét, és kényezteti Önt.


La Mer 30 ml (The Lifting Contour Serum)
92 560 Ft

87 930 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

Az emelő bőr szérum érett bőrre alkalmas. Ez a szérum fokozza az arc kontúrjait, és új meghatározást ad neki. Ezenkívül az összetevőknek köszönhetően elősegíti a kollagén és az elasztin természetes termelését a bőrben, és vizuálisan karcsúbb állkapcsokat biztosít.


La Mer Szérumok (The Concentrate )
103 130 Ft

92 820 Ft
+ ingyen szállítás

Akció

A frissítő texturált szérum segít a ráncok kiegyenlítésében, a bőr sűrűségének helyreállításában és a fiatalos megjelenés fenntartásában. Egy luxus ápolás, amely egyesíti a bőrszínt és biztosítja a szükséges táplálkozást.


La Mer Regeneráló Szérum anti-aging Szérumok (The Regenerating Serum) 30 ml
97 850 Ft
+ ingyen szállítás

Az öregedésgátló bőrszérum segít megszüntetni a ráncokat, helyreállítja a bőr sűrűségét és fenntartja a fiatalos megjelenést. Egy luxus ápolás, amely egyesíti a bőrszínt és biztosítja a szükséges táplálkozást. A regenerációs folyamat hatékonyan és radikálisan megújítja a bőrt.