Lamps Fekvő plüss kutya
6 390 Ft

5 570 Ft

Szerezz be a gyermekeidnek egy új barátot- egy fekvő plüss kutyát, amelybe az első pillantásra beleszeretnek. A plüss játék nagyon finom plüss anyagból készült, amely nagyon kellemes tapintású.


Lamps Baba és cukrászda
29 290 Ft

14 450 Ft

Cukrászda babával. Szeretnél süteményt, kávét vagy limonádét? Készítsd el a legnagyobb süteményeket és hívd meg a barátnőid a babáikkal egy délutáni kávéra! Csomag tartalma: kávéház váza (műanyag, karton), asztalok, székek, pult, pénztár, kávéfőző, étel, edények és a baba, amely magassága kb. 29 cm.


Lamps Baba és szupermarket
29 290 Ft

14 430 Ft

Szupermarket babával. Vásárolj be mindent, ami egy délutáni partihoz szükséges és hívd meg a barátnőid a babáikkal! A szupermarketben sok mindent megtalálsz. Csomag tartalma: szupermarket váza (műanyag, karton), polcok, bevásárlókosár, élelmiszer, kellékek a babához. A baba magassága kb. 29 cm.


Lamps Játékbaba és kutyaszalon
29 290 Ft

14 430 Ft

Kutyaszalon játékbabával. Viseld gondját kedvencednek annak rendje és módja szerint. Hívd meg barátaidat és rendezzetek egy közös partit babáitok kedvenceinek. A csomagolás tartalmazza a szalon szerkezetét (műanyag, karton), hintát, fát, fürdetőasztalt, kerítést, tartozékokat és kb. 29 cm babát is.


Lamps Játékbaba és orvosi rendelő
29 190 Ft

14 410 Ft

Orvosi rendelő játékbabával Kérem a következőt. Itt az ideje, hogy megvizsgáld barátaid babáit! Hívd meg őket látogatóba és ültesd le őket a váróteremben. Ne feledkezz meg recept kiállításáról sem, főként a bélyegzőről! A játék tartalmazza a rendelő szerkezetét (műanyag, karton), székeket, asztalt, mérleget, pultot, állványt, tartozékokat és a kb. 29 cm magas babát is.


Lamps Játékbaba és ruhaüzlet
29 190 Ft

14 410 Ft

Ruhaüzlet játékbabával. Öltöztesd fel babádat és már kezdődhet is a divatbemutató. Rengeteg ruha, kiegészítő és cipő közül választhatsz. A játék tartalmazza az üzlet szerkezetét (műanyag, karton), próbababákat, polcokat, pénztárt, tükröt, ruhákat, cipőket, ridikülöket, kiegészítőket és a kb. 29 cm magas babát is.


Lamps Ló 62 cm plüss
3 580 Ft

Csodálatos plüss ló egy csodálatos játék, minden korosztályú gyermek számára megfelelő. A ló puha plüssből készült, remek társ ölelgetésre, játszásra vagy csak kitenni a szobába.


Lamps Plüss Ló
3 310 Ft

Lamps Plüss Ló nagyszerű játék minden korosztály számára. A patkó plüssből készült, és csodálatos partnere az ölelésnek, a játéknak. Csodálatos dekoráció minden kis lurkó szobájába. Puha anyagának köszönhetően minden gyermek kedvencévé válik.


Lamps Nagy plüss bagoly
5 890 Ft
5 760 Ft

Szerezz be a gyermekeidnek egy új barátot- egy nagy plüss baglyot, amelybe az első pillantásra beleszeretnek. A plüss játék nagyon finom plüss anyagból készült, amely nagyon kellemes tapintású.


Lamps 3D Puzzle Africa 500 darabos
3 840 Ft

Rakd ki az egyedei 3D-s puzzlet Afrika képével. A speciálisan átalakított felületnek köszönhetően, a puzzle térbeli kép hatását kelti. A puzzle 500 darabból áll és összerakás után a méret 61 × 46 cm-es. Összerakás után a puzzle alkalmas dekorációként is.


Lamps 3D Puzzle Lion 500 darabos
3 370 Ft

Rakd ki az egyedei 3D-s puzzlet oroszlán képével. A speciálisan átalakított felületnek köszönhetően, a puzzle térbeli kép hatását kelti. A puzzle 500 darabból áll és összerakás után a méret 61 × 46 cm-es. Összerakás után a puzzle alkalmas dekorációként is.


Lamps 3D Puzzle New York 500 darabos
3 290 Ft

Rakd ki az egyedei 3D-s puzzlet New York képével. A speciálisan átalakított felületnek köszönhetően, a puzzle térbeli kép hatását kelti. A puzzle 500 darabból áll és összerakás után a méret 61 × 46 cm-es. Összerakás után a puzzle alkalmas dekorációként is.


Lamps 3D Puzzle szfinx 500 darabos
3 880 Ft

Rakd ki az egyedei 3D-s puzzlet a szfinx képével. A speciálisan átalakított felületnek köszönhetően, a puzzle térbeli kép hatását kelti. A puzzle 500 darabból áll és összerakás után a méret 61 × 46 cm-es. Összerakás után a puzzle alkalmas dekorációként is.


Lamps 3D Puzzle Tigris 63 darabos
2 250 Ft

Rakd ki az egyedei 3D-s puzzlet Tigris képével. A speciálisan átalakított felületnek köszönhetően, a puzzle térbeli kép hatását kelti. A puzzle 63 darabból áll és összerakás után a méret 31 × 23 cm-es. Összerakás után a puzzle alkalmas dekorációként is.


Lamps Plüss malacka
10 590 Ft

9 300 Ft

Szerezz a gyerekednek egy új barátot- egy nagy plüss malackát, mely megszólalásig hasonlít az igazihoz. A plüss játék nagyon finom plüss anyagból készült, amely kellemes tapintású.


Lamps Babaház
21 270 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

A gyönyörű babaház műanyagból készült, kivitelezése a legapróbb részletekig kidolgozott. A ház 2 szintes, mindkét kis szoba saját felszereléssel rendelkezik. A csomagolás továbbá egy 29 cm magas babát tartalmaz. Gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott.


Lamps Baby puha kockák

Lamps Baby puha kockák

Értékelés: 5
7 590 Ft
7 300 Ft

Ez a készlet 11 színes kockát tartalmaz, amelyek puha textilanyagból készülnek. Különböző színes mintákkal és számokkal ellátott kockák, amelyek ideálisak kisbabák számára markolásra, dobálásra és építésre. Fejlesztik a gyermek motorikus képességeit és támogatják a tapintási, hallási és látási érzékeket.


Lamps Border kolie plüss kutya
8 690 Ft

6 940 Ft

Szerezz a gyerekednek egy új barátot- border kolie plüss kutyát, mely megszólalásig hasonlít az igazihoz. A plüss játék nagyon finom plüss anyagból készült, amely nagyon kellemes tapintású.


Lamps Fa abakusz
7 190 Ft

3 580 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fa abakusz színes golyókkal. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat, színeket valamint a helyes motorikára is. Segíts nekik számolni, és tanulj együtt a legkisebbekkel.


Lamps Fa autódaru
8 890 Ft

4 640 Ft

Fadaru rakománnyal és mágneses emelőkarral. Egészítsd ki fa kotrógépeid és daruid gyűjteményét egy újabb darabbal. Szerezd be ezt a gépet, hogy a dolgok áthelyezése még egyszerűbb legyen.


Lamps Fa daru
10 690 Ft

5 240 Ft

A mozgatható fa daru egy ideális segítőtárs a játékok mozgatására a szobádban. Rakodj fel, válaszd ki a megfelelő magasságot, és tedd le a terhet, ott ahol szükséged van rá! Egészítsd ki a gyűjteményed ezzel a nagyszerű játékkal.


Lamps Fa építőjáték
8 690 Ft

5 170 Ft

Fa építőjáték vödörben. Itt az ideje, hogy fejlessze a motorikát, és a képzelőerőt. Építs mindent a saját elképzelésed szerint a sok darabnak köszönhetően. Csatold össze és csavard be. Minden egyes darab eredeti.


Lamps Fa építőkocka - torony
9 190 Ft

5 040 Ft

Ennek az összerakható toronynak a segítségével a gyermekek az alakokat, színeket, számokat és az állatokat tanulhatják meg. Próbálja a tornyot minél stabilabbra építeni, hogy ne dőljön le. Kezdje a legnagyobb kockától és haladjon a legkisebbig. Tanuljanak és legyen részük megannyi szórakozásban.


Lamps fa farm
8 614 Ft

4 180 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fa farm tartalmazza a fa puzzlet a fa tábla összerakásához, fa darabok a ház összetételéhez, ólak, kerítések, fák, farmer, traktor és az állatok. Itt az ideje, hogy fejlessze a motorikát, és a képzelőerőt. Építs mindent, a saját elképzelésed szerint.


Lamps Fa fűzős játék - állatok
6 790 Ft

3 460 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fa fűzős játék állatokkal. A játék célja, hogy átfűzd a kötelet minden nyíláson. Fejleszti a gyerekek érzékeit, megtanítja őket az állatok megkülönböztetésére, valamint dolgozni a koncentrációjukkal.


Lamps Fa fűzős játék - vadon élő állatok
6 790 Ft

3 460 Ft

Fa fűzős játék vadon élő állatokkal. A játék célja, hogy átfűzd a kötelet minden nyíláson. Fejleszti a gyerekek érzékeit, megtanítja őket az állatok megkülönböztetésére, valamint dolgozni a koncentrációjukkal.


Lamps Fa garázs
17 490 Ft

8 910 Ft

Nincs több dobozba bújtatott autó! Mind a 3 fa autót parkold be a fa garázsba, amely töltőállomással és helikopter leszállóval rendelkezik! 5 parkolóhely, amihez lift vezet, és sok helyet megspórol.


Lamps Fa grill ételekkel
19 990 Ft

10 630 Ft

Fa grill tartozékokkal és élelmiszerrel. Magában foglalja a fa csipeszt, nyársakat, melyre felhúzható az élelmiszer, ételízesítők és még sok más. Grill forgatható gombokkal, ami elfordításkor kattogó hangot ad ki. Minden gyerek konyha tökéletes segítsége.


Lamps Fa hengeres formaillesztő
6 890 Ft

3 580 Ft

Henger alakú fa formaillesztő. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat, színeket valamint a helyes motorikára is. Egyszerű beszúrós játék, ami nagyon szórakoztató is. Helyezd be a megfelelő formát a megfelelő nyílásba, és szabadulj meg minden kockától.


Lamps Fa húzható hernyó
6 290 Ft

3 100 Ft

Fa húzható hernyó körülbelül 30×7 cm- es méretben. Javítja a gyerek mozgásának koordinációját, koncentrációját és fejleszti az érzékeit játszás közben.


Lamps Fa húzható tyúk
5 890 Ft

2 980 Ft

Fa húzható tyúk kiscsirkével 36×14,5×5,5 cm-es méretben Javítja a gyerek mozgásának koordinációját, koncentrációját és fejleszti az érzékeit játszás közben.


Lamps Fa kirakós pillangó
7 090 Ft

3 920 Ft

Pillangó formájú fa kirakós. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat, színeket valamint a helyes motorikára is. Egyszerű kirakós játék, ami nagyon szórakoztató is. Helyezd be a megfelelő formákat, és rakd ki az egész pillangót.


Lamps Fa mágneses öltöztető - fiú
6 290 Ft

3 710 Ft

Fa mágnese öltöztető fiúval. Egy fiút tartalmaz állvánnyal és 36 darab ruhával és kiegészítővel. Megtanítja a gyerekeket megkülönböztetni a formákat és fejleszti a fantáziájukat. Öltöztesd fel a babádat úgy, ahogy az számodra a legmegfelelőbb.


Lamps Fa mérleg
7 290 Ft

4 830 Ft

Fa mérleg, mely nem hiányozhat egyetlen konyhából vagy üzletből sem. Gyümölcs, zöldség, fűszerek vagy tea, az összes hozzávalót most lemérheted, és tudhatod az áru pontos árát, hogy jól eladhasd. Vagy csak olvasd el a receptet, és főzz a megfelelő mennyiséggel.


Lamps Fa pénztárgép
10 190 Ft

5 030 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fa pénztárgép, ami nem hiányozhat a szobából. Vegyél ki pénzt, és fizess a kasszánál készpénzzel vagy kártyával! Gyakorold az egyszerű számolást, de el ne felejts közben számlát adni minden vásárlónak.


Lamps Fa rögzítőtábla - Farm
6 290 Ft

3 310 Ft

Fa rögzítőtábla tartalmaz 24 különböző darabot, parafa tábla egy kalapáccsal és szegekkel. Ennek a gyönyörű játékszettnek köszönhetően a gyermek motorikus képessége és a további képességi fejlődhetnek. Az ügyességi játék alkalmas fiúk és a lányok számára, ahol a fáradság nem tényező.


Lamps Fa szerszámkészlet
8 390 Ft

4 180 Ft

Fa szerszámkészlet hordozóban. Ébreszd fel magadban a szerelőt és csavarozd össze a részeket, melyeket szükséges. Csavarokat és anyacsavarokat, mind megtalálhatod ebben az eredeti fából készült készletben! Tökéletes a motorika, formák és színek észlelésének fejlesztésére.


Lamps Fa teherautó autókkal
8 390 Ft

4 640 Ft

Fa teherautó négy játékautóval. Egészítsd ki a fa autó és teherautó készletet újabb darabokkal. Készítsd el a rakományt a szállításra és utazd át a szobádat. Vigyázz, ne hogy kifordítsd!


Lamps Fából készült puzzle - Közlekedés
5 890 Ft

3 300 Ft

Fából készült puzzle a legkisebbeknek, ami javítja a motoros képességek fejlesztését a tapintás érzést, hogy színérzékelést. Megtanulják felismerni az összes állatot a képek alapján és a megfelelő nevüket.


Lamps Fából készült vonat
9 590 Ft

4 990 Ft

Fából készült vonat kirakó. Ezzel a játék a legkisebbek is kiválóan fejleszthetik az érzékszerveiket. A formák és a színek megkülönböztetése távol áll az egyszerűtől, nem is gondolnánk, hogy milyen nehéz lehet.


Lamps Farm mágneses játék
3 840 Ft

Oktató játék, amely fejleszti gyermeked figyelmességét és koncentrációs képességét. Segíts a gazdának behajtani az állatkákat az istállóba. A játék szivacsos mágnesekkel történik. A játék 3 éves kortól ajánlott.


Lamps Favonat
6 281 Ft

4 760 Ft

Ez a vidám tehervonat egy mozdonyból és két vagonból áll, amelyeket színes kockák alkotnak – ezekből állatkák rakhatók ki. Ezzel a vonattal való játék fejleszti a gyermek motorikus képességeit és támogatják a tapintási, hallási és látási érzékeket.


Lamps Felakasztható dinoszaurusz
4 490 Ft
4 380 Ft

A vidám, színes dinoszaurusz praktikus karikával a felakasztásért, azonnal felkelti a gyermekek érdeklődését és elszórakoztatja őket aktivitásokkal mint a karikák és rágókák. A különféle mintáknak és színességének köszönhetően serkenti a gyermek fejlődését.


Lamps Felakasztható elefánt
3 870 Ft

Vidám többszínű elefánt praktikus akasztókarikával, első pillantásra leköti gyermekek figyelmét és szórakoztatja őket olyan aktivitásokkal, mint a karikák, csörgő és rágóka. A színes és különböző mintáknak köszönhetően segíti a gyermek fejlődését.


Lamps Fluoreszkáló lufik, 100db + pumpa
3 790 Ft

3 310 Ft

A színes fluoreszkáló léggömbök nagyszerűek születésnapi parti vagy farsangra a gyerekek számára. Sok színes lufi található a csomagban egy pumpával együtt, ami segít felfújni őket.


Lamps Foglalkoztató zsiráf
5 390 Ft

4 910 Ft

Elbűvölő színes zsiráf, amely első pillantásra felkelti a gyermek érdeklődését. Számos szórakoztató foglalkozást kínál, mint például rágókarikát, tükröt, színes mintákat és még sok mást. Ezzel a zsiráffal való játék segít az érzékek, motorika és fantázia fejlesztésében.


Lamps Glorie Ágy baldachinnal
4 240 Ft

A Glorie Ágy baldachinnal olyan babáknak ajánlott, akiknek a fárasztó nap után egy kis pihenésre van szüksége. A műanyag ágy színes ágyhuzattal, párnával és baldachinnal rendelkezik. Az ágytól nem hiányozhat a 2 éjjeliszekrény, melyhez lámpákat erősítettek. A henger elfordításával a lámpák kivilágítanak.


Lamps Glorie Étkezőasztal kiegészítőkkel
3 931 Ft

3 380 Ft

Műanyag gyermek étkezőszett a babaházba. A csomag egy nagy műanyag asztalt 28,5 × 10 × 18 cm-es méretekkel, és 6 széket (kettő kéztámasszal) 14,5 × 7 × 5,5 cm tartalmaz. A teríték ételtároló állvánnyal, borosüveggel és hűtőedénnyel, 2 gyertyatartóval, 12 pohárral, 6 terítővel, 12 tányérral, evőeszközökkel érkezik.