Magformers Wow House

Magformers Wow House

Értékelés: 4,7
12 990 Ft 11 490 Ft

Akció

Meglepően sok lehetőséget kínál viszonylag kevés darabból! -Ideális 3–6 év közötti gyermekek számára, hogy megismerjék a Magformers készletek didaktikai tulajdonságait, és megízleljék, mit lehet készíteni viszonylag alacsony darabszámból.

Magformers Primo box

Magformers Primo box

Értékelés: 4,8
15 470 Ft 13 590 Ft

Akció

A legolcsóbb Magformers doboz kerekekkel, figurával és szilárd önhordó háromszögletes téglatesttel. A négyzetek egy részét műanyag hosszabbítók helyettesítik, amelyek nemcsak csökkentik a készlet költségét, hanem megerősítik a kulcsfontosságú szerkezeti elemeket is (a mágneses illesztések érzékenyek a nyírási terhelésekre, a műanyag kocka nem mozog).

Magformers Az első Magformers készletem 30-18%
17 350 Ft 14 190 Ft

Akció

Készlet a legkisebbeknek jól megtervezett tanulókártyákkal és színes/alakzatokkal teli tankönyvvel. 30 speciálisan kialakított darabot tartalmaz, amelyek jobban ellenállnak a kopásnak és a nedvesség behatolásának.

Magformers Rainbow 30-15%

Magformers Rainbow 30

Értékelés: 4,8
14 490 Ft 12 290 Ft

Akció

A Magformers 30 pavilonok, házak, kastélyok, állatok, növények egész sorát építheted meg, valamint sok népszerű dísztárgyat, ékszert, vagy az alapvető platóni és archimédeszi testeket. Különböző élénk színű darabokat tartalmaz (sárga, narancssárga, rózsaszín, piros, türkiz, zöld, kékes-lila, lila és kék), és a legnépszerűbb „próbamodellek“ közé tartozik.

Magformers Geometria 2 - Sík és tér-15%
30 690 Ft 25 890 Ft

Akció

A SÍK és TÉR alcímet viselő oktatási doboz a Geometria 1 dobozra épülő anyag új darabokkal és új tankönyvvel az általános iskola 3.-5. osztálya számára, ami játékos formában mutatja be a diákoknak a haladó geometria alapjait. Nagyra értékelt az otthonról tanuló gyermekek körében is. A dobozban egy további tankönyv is található módszertani útmutatókkal gyermekek és szülők számára egyaránt. A Magformers Geometria 2 csak a Geometria 1 dobozzal kombinálva használható!

Magformers Carnival

Magformers Carnival

Értékelés: 4,8
26 040 Ft 23 610 Ft

A Magformers Carnival egy tematikus készlet, amelyből a forgó vásári látvány sokféle variációja (hinta, óriáskerék, körhinta) építhető fel. A két négyzetet lógva és forgatva is használhatod, és gyermekeidet egyaránt felvidítják, a négyzetek bármilyen vonzásba beépíthetők.

Magformers Wow Starter-21%

Magformers Wow Starter

Értékelés: 4,7
13 490 Ft 10 590 Ft

Akció

A nagyon népszerű ajándékcsomagolás ideális minden kezdő építésznek. Kiváló tanuló kártyákat és képes útmutatót tartalmaz. Meglepően sok lehetőséget kínál viszonylag kevés darabból.

Magformers Mini dinoszauruszok 40 db
20 900 Ft 19 920 Ft

A Magformers mini dinoszauruszkészletet elsősorban dinoszauruszok építésére tervezték, de bármi másból felépítheted. Nagyon népszerű készlet, mert ez az egyik legolcsóbb, de nagyon sokféle különféle formát tartalmaz.

Magformers Autóbusz városka-17%
12 390 Ft 10 190 Ft

Akció

Ez a szett 11 darab panelt tartalmaz vezetőhoronnyal a busz számára, amely saját akkumulátorral, hajtogatósorral és gyalogos híddal van ellátva. Különböző közúti forgalom típus állítható össze a panelekből.

Magformers MINI kutya királyság
11 110 Ft 10 770 Ft

18 mágneses formát és 15 funkcionális kiegészítőt tartalmaz, beleértve egy kis kutyát is. Lehetőség van különféle építészetileg kialakított formák és egy többszintes luxus kutyaház összeállítására saját képzeletének megfelelően.

Magformers MINI Maxíkovo játszótér
11 320 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

17 mágneses formát és 16 funkcionális kiegészítőt tartalmaz, beleértve egy kis kutyát is. Lehetőség van különféle formájú játszószoba vagy félig fedett tetőtéri játszótér összeállítására, ahol a gyerekek diákat és mászókereteket helyezhetnek el a saját képzeleteiknek megfelelően.

Magformers 14-18%

Magformers 14

Értékelés: 5
7 800 Ft 6 390 Ft

Akció

A Magformers 14 egy alapvető geometriai észlet, amelyből meglepően sok különféle egyszerű alakzat és geometriai test készíthető, beleértve több platóni és archimédeszi testet (például az úgynevezett kis gömböt).

Magformers Creator 60-18%

Magformers Creator 60

Értékelés: 5
32 560 Ft 26 590 Ft

Akció

A Magformers Creator igazi nyalánkság a gyermekek és felnőttek képzelőerejének szélesítésében Az alapegységek érdekes kombinációja a haladók számára lehetővé teszi különböző modellek összeállítását, például állatok és növények készítését.

Magformers Pikant Hercegnő

Magformers Pikant Hercegnő

Értékelés: 3
5 860 Ft

Speciális kiegészítő készlet a Magformers-hez, ami új klip-in kiegészítőket tartalmaz házak, paloták és várak építéséhez ajtókhoz, ablakokhoz és erkélyekhez tervezték. Mindent megtalálsz benne, amire csak szükséged lehet álmaid otthonának élénk rózsaszínben történő felépítéséhez.

Magformers Pikant kicsi

Magformers Pikant kicsi

Értékelés: 5
10 360 Ft 8 860 Ft

A Pikant a kisebb számú mágneses darabot tartalmazó kiegészítő csomag neve, amelyekkel kiegészítheted a korábban megvásárolt Magformers alapkészletet, amely többnyire (vagy csak) alapvető alakzatokat, azaz négyzeteket és háromszögeket tartalmaz.

Magformers Autó

Magformers Autó

Értékelés: 4,9
6 690 Ft 6 540 Ft

Meglepően sok lehetőséget kínál viszonylag kevés darabból! A Magformers Karts-al tapasztald meg azt, amit viszonylag kevés darabból lehet elkészíteni. A készletből 6 típusú versenyautót építhetsz.

Magformers Kisváros Kórház
9 490 Ft 9 000 Ft

Ez a készlet 12 mágneses alakzatot és 9 funkciós kiegészítőt tartalmaz,ideértve a kis doktornő figuráját is. Különböző alakú kórházakat építhetsz meg saját fantáziád szerint. Az elkészült építmények félig felfedett metszetek formájában láthatók.

Magformers Universal box-19%

Magformers Universal box

Értékelés: 4,9
29 450 Ft 23 790 Ft

Akció

Az Universal Box csatos fedelű műanyag tárolódoboz valószínűleg a Magformers építőkészlet legpraktikusabb csomagolása. Megfelelő mennyiségű alap formát, a kiegészítő formák kiegyensúlyozott keverékét, kis sofőrt és utast tartalmaz, valamint egy komplett kerék készletet. Az Universal box számos ház és vár, repülő, hajó és főként autó és szerkezet építésére alkalmas.

Magformers Az első Magformers készletem 54-22%
31 950 Ft 24 890 Ft

Akció

Készlet a legkisebbeknek jól megtervezett tanulókártyákkal és színes/alakzatokkal teli tankönyvvel. 54 speciálisan kialakított darabot tartalmaz, amelyek jobban ellenállnak a kopásnak és a nedvesség behatolásának.

Magformers MINI robot a konyhában
11 320 Ft

18 mágneses formát és 15 funkcionális kiegészítőt tartalmaz, beleértve egy kis robotot is. Lehetőség van különféle formájú konyhai terek összeszerelésére, ahol a gyermek a felszereléseit és kiegészítőit saját fantáziája szerint helyezi el.

Magformers RC Bugy-21%

Magformers RC Bugy

Értékelés: 4,2
44 090 Ft 34 690 Ft

Akció

Az egyedi építőkészlet lehetővé teszi, hogy számos különböző autót, bogár, teherautót vagy vonatot hozz létre, amelyekre motoros kerekeket helyezhetsz és távirányítóval vezérelheted őket.

Magformers Stick-O Konyha (Cooking set)
7 590 Ft 7 090 Ft

16 darabot tartalmazó tematikus készlet az étel és a főzés témájára fókuszál. Játék közben ihletet kaphatsz az aranyos modellek sablonjai közül, használhatod a mellékelt prospektust, vagy a saját fantáziád szerint is készíthetsz finomságokat.

Magformers AERO Buggy

Magformers AERO Buggy

Értékelés: 4,8
34 880 Ft 30 490 Ft

Akció

Az Aero nevet ez a sorozat nemcsak a mágneses propellernek köszönhetően kapta, amely lehetővé teszi, a széltornyok, helikopterek, légpárnák és bármilyen repülőgép építését hanem azért is, mert a készlet sok kerek formát tartalmaz, amikből lehetséges sokféle aerodinamikai formát létrehozni, amelyet a kis tervezők nagyra értékelnek, különösen versenykocsik, Buggy autók , rakéták és űrhajók esetében. Ez a doboz elegendő darabot tartalmaz a teljes henger összeszereléséhez.

Magformers Az első Pastelle 30
15 420 Ft

A darabok színesek (a klasszikus félig átlátszó hatás nélkül) pasztell színekben. Megerősített falakkal rendelkeznek, jobban ellenállnak a kopásnak és a nedvesség behatolásának. Teljesen ártalmatlan az egészségre, mivel a darabok szájba vétele magától értetődő kérdés.

Magformers Designer box

Magformers Designer box

Értékelés: 5
33 230 Ft 32 080 Ft

A Designer Box tartalmilag és árában is megegyezik a hagyományos Magformers Designer csomagolással, az egyszeri „ajándékcsomagolás“ helyett eltávolítható fedéllel ellátott praktikus műanyag dobozban található, így tárolódobozként hosszú időn át használható.

Magformers EC autó

Magformers EC autó

Értékelés: 4
15 550 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Meglepően sok lehetőséget kínál viszonylag kevés darabból! A Magformers Karts-al tapasztald meg azt, amit viszonylag kevés darabból lehet elkészíteni. A készletből6 típusú versenyautót építhetsz, amelyek távolról vezérelhetők.

Magformers Erdei kuckó

Magformers Erdei kuckó

Értékelés: 5
31 400 Ft

A Magformers Mini Log Cabin egy kiválóan megtervezett 87 darabból álló készlet. Kiváló ajándék minden építésznek és természetbarátnak, különösen a fiúk körében.

Magformers JUMBO box

Magformers JUMBO box

Értékelés: 5
101 860 Ft

A Jumbo box a legnagyobb játékcsomag, amely egy csattal záródó műanyag tárolódobozban található, amely minden egyes alkatrészt gondosan kiegyensúlyozott mennyiségben tartalmaz. Ezzel a csomaggal nem kell korlátoznod magad az alkotómunkában.

Magformers Magda MINI házikó
11 320 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

17 mágneses formát és 16 funkcionális kiegészítőt tartalmaz, beleértve egy kis kutyát is. Lehetőség van különféle formájú konyhai terek összeszerelésére, ahol a gyermek a felszereléseit és kiegészítőit saját fantáziája szerint helyezi el.

Magformers Master Pro 50000
69 220 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Master box az első a nagy kapacitású készletekből, amelyek nagyméretű műanyag tároló dobozban vannak forgalmazva, csatos rögzítéssel, ami már valóban kreatív fellendülést kínál azok számára, akiknek a Magformers komoly hobbivá vált.

Magformers Mini House

Magformers Mini House

Értékelés: 4
16 410 Ft 15 280 Ft

A Magformers Mini ház egy új építészeti gyűjtemény, amely 42 darabot tartalmaz, domináns türkiz, rózsaszín és lila színben. Kiváló ajándék a festői villák és aranyos házak minden apró tervezőjének.

Magformers Pikant 2015

Magformers Pikant 2015

Értékelés: 5
14 460 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Új geometriai alakzatok a meglévő készletek kibővítéséhez a tervezési potenciál teljes kiaknázása érdekében. Ezek már meglehetősen specifikus geometriai alakzatok.

Magformers Stick-O Basic-10

Magformers Stick-O Basic-10

Értékelés: 5
4 690 Ft 4 490 Ft

Alapkészlet 10 egyszerű formával, kiegyensúlyozott elosztással. Alkalmas ezzel a teljesen új típusú mágneses készletnek az első megismerésére. Ideális választás a legfiatalabb szobrászok és modellezők számára.

Magformers Stick-O Építőipari autók
11 990 Ft 11 320 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

26 darabot tartalmazó tematikus készlet különféle építőipari gépek és szerszámok építésére összpontosít. Játék közben inspirálhat egy számos sablont tartalmazó brosúra, vagy szabadjára engedheted fantáziádat és belevetheted magadat az általad kitalált saját kotrógépek, daruk vagy vonatok.építésébe.

Magformers Város Piactér
9 490 Ft 9 270 Ft

Ez a szett 14 mágneses formát és 8 funkcionális kiegészítőt tartalmaz, valamint az árus kis figuráját. Lehetőség van különféle kialakítású piactéri épületek összeszerelésére, a saját fantáziád alapján. Az így kapott épületek félig fedett metszetűek.

Magformers Bank városka
9 490 Ft 8 730 Ft

Ez a szett 12 mágneses formát és 10 funkcionális kiegészítőt tartalmaz, egy kis bankár fingurájával egyetemben. Lehetőséged nyílik egy bankház különféle építészeti tervezésű konstrukcióinak összeállítására a saját fantáziád szerint. A végső építmények félig feltárt keresztmetszetűek.

Magformers Designer PLUS

Magformers Designer PLUS

Értékelés: 4,7
45 830 Ft 42 870 Ft

A Designer PLUS a Designor box kiterjesztett változata, amely lehetővé teszi lekerekített formák és henger alakú formák létrehozását, valamint a szabadon összekapcsolt elemek hozzáadását, amelyek a két mágnesnek hála szabadon mozgathatóak.

Magformers Extenzo box-18%

Magformers Extenzo box

Értékelés: 5
22 640 Ft 18 390 Ft

Akció

A költséghatékony dobozok új sorozatának képviselője, ahol a mágneses darabok egy részét műanyag hosszabbítók helyettesítik, amelyek nemcsak csökkentik a készlet költségét, hanem megerősítik a kulcsfontosságú szerkezeti elemeket, és új lehetőségeket kínálnak az alak kombinációkban. Az Extenzo dobozban található a legtöbb kiterjesztés, és a kocka mellett háromszögprizmát és négyzet alakú oszlopot is tartalmaznak.

Magformers Geometria 1 - Képek és épületek
30 690 Ft 30 030 Ft
+ ingyen szállítás

A KÉPEK ÉS ÉPÜLETEK feliratú tanítódoboz modern oktatási segédeszköz az óvodákhoz + az általános iskolák első és második osztályának, amely játékosan megismerteti a tanulókkal a geometria alapjaival. Különösen akkor értékelik, amikor az iskola nem tervezett zárása alatt, a gyermekek otthoni tanulását segíti elő a családja körében. A szükséges mágneses formákon kívül a doboz egy nagyon modern 40 oldalas tankönyvet is tartalmaz, metodikai útmutatásokkal a gyermekek és a szülők számára.

Magformers Master PLUS-16%

Magformers Master PLUS

Értékelés: 5
83 630 Ft 70 090 Ft

Akció

A Master PLUS a klasszikus Master Box új bővített verziója – egy nagyon népszerű nagy kapacitású csomagolás, amely alkalmas játszáshoz, óvodákra, többgyerekes családoknak vagy kis építészeknek, akik nem szeretnék korlátozni a kreativitásukat darabok hiányában.

Magformers Mastermind 115

Magformers Mastermind 115

Értékelés: 4,8
56 950 Ft 55 160 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Költséghatékony ajándékcsomag számos alap- és kerek résszel és kiegészítőkkel. Nagyobb építményekhez, autókhoz, gépekhez, körforgalmak megépítéséhez, repülőgépekhez alkalmas. Kényelmesen összerakható készlet állatok, dinoszauruszok és képzeletbeli természetfeletti lények szerelmeseinek.

Magformers Mini faház
16 100 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Magformers Mini Log Cabin egy kiválóan megtervezett 48 darabból álló készlet. Kiváló ajándék minden építésznek és természetbarátnak, különösen a lányok körében.

Magformers Pikant Kosmos
19 420 Ft 18 700 Ft
+ ingyen szállítás

Speciális kiegészítő készlet a Magformers-hez kozmikus tematikával űrhajók, űrrepülőgépek, rakéták, műholdak és űrmodulok építéséhez. A mozdulatlan űrállomások és a csillagközi mezővel rendelkező különféle robotok építésére is megfelelő.

Magformers Pikant nagy

Magformers Pikant nagy

Értékelés: 5
20 900 Ft 19 240 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Pikant a kisebb számú mágneses darabot tartalmazó kiegészítő csomag neve, amelyekkel kiegészítheted a korábban megvásárolt Magformers alapkészletet, amely többnyire (vagy csak) alapvető alakzatokat, azaz négyzeteket és háromszögeket tartalmaz.

Magformers Pikant PLUS
15 140 Ft

A Pikant PLUS egy népszerű csomagolás, amiaz összes új darab ideális keverékét tartalmazza azok számára, akik már rendelkeznek egy készlettel és jelentősen növelni szeretnék a játéklehetőségeket.

Magformers Pikant Premium

Magformers Pikant Premium

Értékelés: 5
17 190 Ft

A Pikant a kisebb számú mágneses darabot tartalmazó kiegészítő csomag neve, amelyekkel kiegészítheted a korábban megvásárolt Magformers alapkészletet, amely többnyire (vagy csak) alapvető alakzatokat, azaz négyzeteket és háromszögeket tartalmaz.

Magformers Princess

Magformers Princess

Értékelés: 5
33 230 Ft 32 350 Ft
+ ingyen szállítás

Gazdagon felszerelt Princess szett LED lámpával. Lágy pasztell színekben készült, legfőképpen kis hölgyeknek alkalmas. Félig áttetsző fényes anyaggal kombinálva, így tényleg csodás megjelenésű.

Magformers Stego box

Magformers Stego box

Értékelés: 4,6
21 290 Ft
+ ingyen szállítás

A költséghatékony dobozok új sorozatának képviselője, ahol a négyzetes darabok egy részét műanyag kiterjesztések helyettesítik, amelyek nemcsak csökkentik a készlet költségét, hanem megerősítik a kulcsfontosságú szerkezeti elemeket, és új lehetőségeket kínálnak az alak kombinációkban. (a mágneses illesztések általában érzékenyek a nyírási terhelésekre, a műanyag kocka nem mozog).