Magformers 14
7 890 Ft
7 540 Ft

A Magformers 14 egy alapvető geometriai észlet, amelyből meglepően sok különféle egyszerű alakzat és geometriai test készíthető, beleértve több platóni és archimédeszi testet (például az úgynevezett kis gömböt).


Magformers AERO Buggy
37 990 Ft

36 370 Ft

Az Aero nevet ez a sorozat nemcsak a mágneses propellernek köszönhetően kapta, amely lehetővé teszi, a széltornyok, helikopterek, légpárnák és bármilyen repülőgép építését hanem azért is, mert a készlet sok kerek formát tartalmaz, amikből lehetséges sokféle aerodinamikai formát létrehozni, amelyet a kis tervezők nagyra értékelnek, különösen versenykocsik, Buggy autók , rakéták és űrhajók esetében. Ez a doboz elegendő darabot tartalmaz a teljes henger összeszereléséhez.


Magformers Állatos kártyák
5 690 Ft

5 370 Ft

Egy alapkockakészlet, amelyből kocka építhető, ami segít a gyermekek számára megérteni a 3D-s objektumokat. Ez a készlet tökéletesen kombinálható bármely Magformers készlettel, újjáélesztve minden épületét és az ábrázolt állati karaktereknek köszönhetően karaktert adva neki.


Magformers Autó
6 690 Ft
6 390 Ft

Meglepően sok lehetőséget kínál viszonylag kevés darabból! A Magformers Karts-al tapasztald meg azt, amit viszonylag kevés darabból lehet elkészíteni. A készletből 6 típusú versenyautót építhetsz.


Magformers Az első Magformers készletem 30
17 990 Ft
17 150 Ft

Készlet a legkisebbeknek jól megtervezett tanulókártyákkal és színes/alakzatokkal teli tankönyvvel. 30 speciálisan kialakított darabot tartalmaz, amelyek jobban ellenállnak a kopásnak és a nedvesség behatolásának.


Magformers Az első Magformers készletem 54
31 490 Ft

30 090 Ft

Készlet a legkisebbeknek jól megtervezett tanulókártyákkal és színes/alakzatokkal teli tankönyvvel. 54 speciálisan kialakított darabot tartalmaz, amelyek jobban ellenállnak a kopásnak és a nedvesség behatolásának.


Magformers Az első Pastelle 30
17 190 Ft
16 380 Ft

A darabok színesek (a klasszikus félig átlátszó hatás nélkül) pasztell színekben. Megerősített falakkal rendelkeznek, jobban ellenállnak a kopásnak és a nedvesség behatolásának. Teljesen ártalmatlan az egészségre, mivel a darabok szájba vétele magától értetődő kérdés.


Magformers Basic Plus 26
13 390 Ft
12 800 Ft

A Basic Plus 26 pavilonok, házak, kastélyok, állatok, növények széles választékát építheted fel, valamint sok népszerű dísztárgyat és ékszert, vagy az alapvető Platón és Archimédia testet.


Magformers Carnival
25 290 Ft
24 200 Ft

A Magformers Carnival egy tematikus készlet, amelyből a forgó vásári látvány sokféle variációja (hinta, óriáskerék, körhinta) építhető fel. A két négyzetet lógva és forgatva is használhatod, és gyermekeidet egyaránt felvidítják, a négyzetek bármilyen vonzásba beépíthetők.


Magformers Creative 90
51 590 Ft

49 300 Ft

A Magformers Creator igazi nyalánkság „a felső haladó csoportnak“ a gyermekek és felnőttek képzelőerejének szélesítésében Szolíd mennyiségben tartalmaz több a hagyományostól eltérő geometriai formát beleértve a kerekded és homorú részeket, így az összeállítható szerkezetet száma széles spektrumon mozog.


Magformers Creator 60
33 190 Ft

31 750 Ft

A Magformers Creator igazi nyalánkság a gyermekek és felnőttek képzelőerejének szélesítésében Az alapegységek érdekes kombinációja a haladók számára lehetővé teszi különböző modellek összeállítását, például állatok és növények készítését.


Magformers Designer box
33 190 Ft

31 750 Ft

A Designer Box tartalmilag és árában is megegyezik a hagyományos Magformers Designer csomagolással, az egyszeri „ajándékcsomagolás“ helyett eltávolítható fedéllel ellátott praktikus műanyag dobozban található, így tárolódobozként hosszú időn át használható.


Magformers Designer PLUS
46 190 Ft

44 180 Ft

A Designer PLUS a Designor box kiterjesztett változata, amely lehetővé teszi lekerekített formák és henger alakú formák létrehozását, valamint a szabadon összekapcsolt elemek hozzáadását, amelyek a két mágnesnek hála szabadon mozgathatóak.


Magformers EC autó
17 190 Ft
16 380 Ft

Meglepően sok lehetőséget kínál viszonylag kevés darabból! A Magformers Karts-al tapasztald meg azt, amit viszonylag kevés darabból lehet elkészíteni. A készletből6 típusú versenyautót építhetsz, amelyek távolról vezérelhetők.


Magformers Erdei kuckó
33 190 Ft

31 750 Ft

A Magformers Mini Log Cabin egy kiválóan megtervezett 87 darabból álló készlet. Kiváló ajándék minden építésznek és természetbarátnak, különösen a fiúk körében.


Magformers Extenzo box
22 690 Ft
21 640 Ft

A költséghatékony dobozok új sorozatának képviselője, ahol a mágneses darabok egy részét műanyag hosszabbítók helyettesítik, amelyek nemcsak csökkentik a készlet költségét, hanem megerősítik a kulcsfontosságú szerkezeti elemeket, és új lehetőségeket kínálnak az alak kombinációkban. Az Extenzo dobozban található a legtöbb kiterjesztés, és a kocka mellett háromszögprizmát és négyzet alakú oszlopot is tartalmaznak.


Magformers JUMBO box
104 290 Ft

99 640 Ft

A Jumbo box a legnagyobb játékcsomag, amely egy csattal záródó műanyag tárolódobozban található, amely minden egyes alkatrészt gondosan kiegyensúlyozott mennyiségben tartalmaz. Ezzel a csomaggal nem kell korlátoznod magad az alkotómunkában.


Magformers Kártyák képpel
5 690 Ft

5 370 Ft

Egy alapkockakészlet, amelyből kocka építhető, ami segít a gyermekek számára megérteni a 3D-s objektumokat. Ez a készlet tökéletesen kombinálható bármely Magformers készlettel, újjáélesztve minden épületét és az ábrázolt csokor, nap és hold mintának köszönhetően karaktert adva neki.


Magformers Master PLUS
86 790 Ft

82 990 Ft

A Master PLUS a klasszikus Master Box új bővített verziója – egy nagyon népszerű nagy kapacitású csomagolás, amely alkalmas játszáshoz, óvodákra, többgyerekes családoknak vagy kis építészeknek, akik nem szeretnék korlátozni a kreativitásukat darabok hiányában.


Magformers Master Pro 50000
70 790 Ft

67 750 Ft

A Master box az első a nagy kapacitású készletekből, amelyek nagyméretű műanyag tároló dobozban vannak forgalmazva, csatos rögzítéssel, ami már valóban kreatív fellendülést kínál azok számára, akiknek a Magformers komoly hobbivá vált.


Magformers Mastermind 115
56 890 Ft

54 430 Ft

Költséghatékony ajándékcsomag számos alap- és kerek résszel és kiegészítőkkel. Nagyobb építményekhez, autókhoz, gépekhez, körforgalmak megépítéséhez, repülőgépekhez alkalmas. Kényelmesen összerakható készlet állatok, dinoszauruszok és képzeletbeli természetfeletti lények szerelmeseinek.


Magformers Mini dinoszauruszok 40 db
21 290 Ft
20 350 Ft

A Magformers mini dinoszauruszkészletet elsősorban dinoszauruszok építésére tervezték, de bármi másból felépítheted. Nagyon népszerű készlet, mert ez az egyik legolcsóbb, de nagyon sokféle különféle formát tartalmaz.


Magformers Mini faház
15 790 Ft
15 100 Ft

A Magformers Mini Log Cabin egy kiválóan megtervezett 48 darabból álló készlet. Kiváló ajándék minden építésznek és természetbarátnak, különösen a lányok körében.


Magformers Mini House
17 290 Ft
16 510 Ft

A Magformers Mini ház egy új építészeti gyűjtemény, amely 42 darabot tartalmaz, domináns türkiz, rózsaszín és lila színben. Kiváló ajándék a festői villák és aranyos házak minden apró tervezőjének.


Magformers Pastelle 30
15 390 Ft
14 720 Ft

A klasszikus, puha pasztell színű alapgyűjteményt kifejezetten a kislányok számára tervezték. A félig átlátszó, fényes anyaggal kombinálva nagyon kellemes a megjelenése, a házakon és a hagyományos golyókon kívül** népszerű mindenféle ékszer és dísztárgy készítéséhez**, beleértve a Karácsony (könnyen elhelyezhető ablakba vagy fára).


Magformers Pikant Hercegnő
6 090 Ft

5 750 Ft

Speciális kiegészítő készlet a Magformers-hez, ami új klip-in kiegészítőket tartalmaz házak, paloták és várak építéséhez ajtókhoz, ablakokhoz és erkélyekhez tervezték. Mindent megtalálsz benne, amire csak szükséged lehet álmaid otthonának élénk rózsaszínben történő felépítéséhez.


Magformers Pikant kicsi
9 990 Ft

9 470 Ft

A Pikant a kisebb számú mágneses darabot tartalmazó kiegészítő csomag neve, amelyekkel kiegészítheted a korábban megvásárolt Magformers alapkészletet, amely többnyire (vagy csak) alapvető alakzatokat, azaz négyzeteket és háromszögeket tartalmaz.


Magformers Pikant Kosmos
18 290 Ft
17 410 Ft

Speciális kiegészítő készlet a Magformers-hez kozmikus tematikával űrhajók, űrrepülőgépek, rakéták, műholdak és űrmodulok építéséhez. A mozdulatlan űrállomások és a csillagközi mezővel rendelkező különféle robotok építésére is megfelelő.


Magformers Pikant nagy
19 690 Ft
18 820 Ft

A Pikant a kisebb számú mágneses darabot tartalmazó kiegészítő csomag neve, amelyekkel kiegészítheted a korábban megvásárolt Magformers alapkészletet, amely többnyire (vagy csak) alapvető alakzatokat, azaz négyzeteket és háromszögeket tartalmaz.


Magformers Pikant PLUS
14 990 Ft
14 330 Ft

A Pikant PLUS egy népszerű csomagolás, amiaz összes új darab ideális keverékét tartalmazza azok számára, akik már rendelkeznek egy készlettel és jelentősen növelni szeretnék a játéklehetőségeket.


Magformers Pikant Premium
17 690 Ft
16 900 Ft

A Pikant a kisebb számú mágneses darabot tartalmazó kiegészítő csomag neve, amelyekkel kiegészítheted a korábban megvásárolt Magformers alapkészletet, amely többnyire (vagy csak) alapvető alakzatokat, azaz négyzeteket és háromszögeket tartalmaz.


Magformers Power Construction
35 890 Ft

34 320 Ft

A Construction Cars PLUS klasszikus XL Cruiser készlet – Építőipari autó kibővített változata, amely számos új darab mellett számos különleges és egyébként szabadon értékesíthető tartozékot tartalmaz.


Magformers Primo box
17 290 Ft
16 510 Ft

A legolcsóbb Magformers doboz kerekekkel, figurával és szilárd önhordó háromszögletes téglatesttel. A négyzetek egy részét műanyag hosszabbítók helyettesítik, amelyek nemcsak csökkentik a készlet költségét, hanem megerősítik a kulcsfontosságú szerkezeti elemeket is (a mágneses illesztések érzékenyek a nyírási terhelésekre, a műanyag kocka nem mozog).


Magformers Princess
33 390 Ft

31 880 Ft

Gazdagon felszerelt Princess szett LED lámpával. Lágy pasztell színekben készült, legfőképpen kis hölgyeknek alkalmas. Félig áttetsző fényes anyaggal kombinálva, így tényleg csodás megjelenésű.


Magformers Rainbow 30
15 390 Ft
14 720 Ft

A Magformers 30 pavilonok, házak, kastélyok, állatok, növények egész sorát építheted meg, valamint sok népszerű dísztárgyat, ékszert, vagy az alapvető platóni és archimédeszi testeket. Különböző élénk színű darabokat tartalmaz (sárga, narancssárga, rózsaszín, piros, türkiz, zöld, kékes-lila, lila és kék), és a legnépszerűbb „próbamodellek“ közé tartozik.


Magformers RC Bugy
44 090 Ft

42 130 Ft

Az egyedi építőkészlet lehetővé teszi, hogy számos különböző autót, bogár, teherautót vagy vonatot hozz létre, amelyekre motoros kerekeket helyezhetsz és távirányítóval vezérelheted őket.


Magformers Stego box
21 290 Ft
20 350 Ft

A költséghatékony dobozok új sorozatának képviselője, ahol a négyzetes darabok egy részét műanyag kiterjesztések helyettesítik, amelyek nemcsak csökkentik a készlet költségét, hanem megerősítik a kulcsfontosságú szerkezeti elemeket, és új lehetőségeket kínálnak az alak kombinációkban. (a mágneses illesztések általában érzékenyek a nyírási terhelésekre, a műanyag kocka nem mozog).


Magformers Stego Candela
26 490 Ft

25 350 Ft

Elérhető árú közepes méretű doboz megerősítő kiterjesztéssel, LED lámpással és lux-pyramisal. Egy lámával ellátott Stego box kiterjesztésről van szó, tehát a dekorációs funkción felül itt a piramis alapvető funkciójának is megfelel.


Magformers Sweet House 64
30 690 Ft

29 320 Ft

A Magformers Sweet house egy gyönyörűen megtervezett és fantasztikusan összeállított 64 darabból álló készlet. Kiváló ajándék minden építész számára,** speciális, új, beépíthető tartozékokkal van felszerelve**, amelyeket építésre terveztek – például ajtók, ablakok, tetőcserepek és minden, ami az álmaid otthonának fényes rózsaszínű és türkiz színű felépítéséhez szükséged van.


Magformers Transform Wheel Bugy
9 290 Ft
8 830 Ft

Új készlet feltuningolt motorkerékpárok, autók és quadok építéséhez. 15 mágneses darabot és 2 különleges alvázat tartalmaz. Bármely más Magformers darabbal kombinálva a a járművek sokszínűsége és mérete megsokszorozódik. Az ebből a készletből építhető több száz autó és motorkerékpár meglepően ellenálló ezért nyugodtan használható funkcionális játékként.


Magformers Universal box
29 990 Ft

28 680 Ft

Az Universal Box csatos fedelű műanyag tárolódoboz valószínűleg a Magformers építőkészlet legpraktikusabb csomagolása. Megfelelő mennyiségű alap formát, a kiegészítő formák kiegyensúlyozott keverékét, kis sofőrt és utast tartalmaz, valamint egy komplett kerék készletet. Az Universal box számos ház és vár, repülő, hajó és főként autó és szerkezet építésére alkalmas.


Magformers Universal PLUS
36 690 Ft

35 080 Ft

Az Universal PLUS a legnépszerűbb Universal box kibővített változata, amely különböző elemek elegendő mennyiségét tartalmazza olyan mennyiségben és arányban, hogy lehetőség nyíljon a legváltozatosabb építmények, főként autók, gépek és robotok megalkotására. Egyértelműen a legnépszerűbb praktikus csomagolás, amely különösen a műszaki beállítottságú kis építők számára alkalmas.


Magformers Wow House
14 490 Ft
13 820 Ft

Meglepően sok lehetőséget kínál viszonylag kevés darabból! -Ideális 3–6 év közötti gyermekek számára, hogy megismerjék a Magformers készletek didaktikai tulajdonságait, és megízleljék, mit lehet készíteni viszonylag alacsony darabszámból.


Magformers Wow Starter
13 190 Ft
12 540 Ft

A nagyon népszerű ajándékcsomagolás ideális minden kezdő építésznek. Kiváló tanuló kártyákat és képes útmutatót tartalmaz. Meglepően sok lehetőséget kínál viszonylag kevés darabból.