Montale Paris Aoud Ambre - EDP
21 260 Ft 19 450 Ft

A Montale Aoud Ambre keleti illatát mind férfiak, mind nők számára tervezték. Pierre Montale alapította. Meleg borostyánból, ladbanum gyantából, agarfából és rózsaból áll. 2010-ben indították. .

Montale Paris Aoud Lime - EDP
20 840 Ft 19 870 Ft

Keleties illat Montale Aoud Lime célja a férfiak és a nők és a teremtés áll Pierre Montale. A tökéletes kombinációja a hangok a rózsa, írisz, pacsuli, szantálfa, borostyán és a sáfrány. Azt 2005-ben indult. .

Montale Paris Aoud Night - EDP
22 230 Ft 20 840 Ft

A Montale Aoud Night keleti-fás illata férfiak és nők számára egyaránt A fejillat bergamotot, szicíliai citromot, gyümölcsöt és agárfát tartalmaz. A szívillatban a  marokkói rózsa  az indonéz pacsuli keveréke érezhető.

Montale Paris Black Aoud - EDP
410 Ft

A Dark Purple egy fás-virágos illat férfiaknak, melynek az alapját a pézsma adja.  Hangsúlyos összetevői közé tartozik a rózsa, a francia balzsamos szuhar, a pézsma, a pacsuli, a mandarin és agarfa. Az illat megálmodója Pierre Montale.   A parfüm 2006-ban került a piacra.

Montale Paris Candy Rose - EDP
18 750 Ft

A Candy Rose virágos-gyümölcsös illat a nőknek. A tiszta gyümölcsfej fekete ribizli, málna, licsi, mandarin és piros narancs. A szív szívében, a rózsák, a pacsuli, a jázmin és a völgy liliom kombinálják. Az alapot fehér pézsma, vanília és narancsvirág uralja. Pierre Montale mögötte van.

Montale Paris Dark Purple - EDP
16 670 Ft 15 280 Ft

A Dark Purple egy orint-virág illat, amelyet nőknek terveztek. A gyümölcsös fej narancsból és szilvából készült, a szív pacsuli, rózsa, vörös bogyók és gerániumokból áll. A bázisnál teakfa, borostyán és pézsma. Pierre Montale mögötte van. Az illat 2011-ben indult.

Montale Paris Honey Aoud - EDP
23 620 Ft 20 840 Ft

Montale Honey Aoud egy keleti-vaníliás illat férfiaknak és nőknek egyaránt. Fő összetevői közé tartozik a méz, az agar (oud),  virág,  pacsuli,  fahéj,  bőr,  vanília és az ámbra. Pierre Montale hozta létre az illatot. A parfüm 2015-ben került a piacra.

Montale Paris Intense Cafe - EDP
20 840 Ft 17 090 Ft

Intense Cafe egy orientális-vanília illat, amelyet nők, és férfiak számára terveztek. A fejillatban érezhetőek a  virágok, a szívillatban a  kávé és rózsa, az alapillatot pedig az ámbra,  fehér pézsma és az édes vanília kombinációja zárja. Pierre Montale hozta létre az illatot.

Montale Paris Intense Pepper - EDP
27 790 Ft 19 450 Ft

Az Intense Pepper egy luxus keleti-fűszeres illat  nők és  férfiak számára egyaránt. A fej illat összetevői közé tartozik a szicíliai citrom, rózsaszín és fekete bors. Tiszta virágos tónusokat fog érezni a szívillatban.

Montale Paris Intense Roses Musk - EDP
22 230 Ft 20 840 Ft

Az Intense Roses Musk egy luxus virágos illat nők számára. Rózsát, jázmint, borostyánt és pézsmát tartalmaz. Az illat 2015-ben került a piacra.

Montale Paris Intense Tiare - EDP
22 230 Ft 19 450 Ft

Az Intense Tiare egy luxus keleti-virágos illat nőknek férfiak számára egyaránt. Összetevői közé tartozik a tiare, kókusz, rózsa, jázmin, ylang-ylang és édes vanília. Az illat 2005-ben került a piacra.

Montale Paris Nepal Aoud - EDP
20 840 Ft 18 750 Ft

Nepál Aoud egy orientálisan fás illat, amelyet mind a nők, mind a férfiak számára terveztek. A megkülönböztető fej szántó, sáfrány és szerecsendió. A szív bolgár rózsából és borostyánból áll. A bázisban pézsma, bőr és édes vanília keverékét érzi. Pierre Montale mögötte van. Az illat 2014-ben indult.

Montale Paris Pure Gold - EDP
21 400 Ft 19 450 Ft

A Pure Gold egy virágos-gyümölcsös női illat.   A gyümölcsös fejillatban az olasz mandarin és barack érezhető, az egyiptomi jázmin, a virágos szívillatban pedig a  narancsvirág és neroli . Az alapillat bazsalikom édes vanília, pacsuli és pézsma keverékét tartalmazza.

Montale Paris Red Vetyver - EDP
550 Ft

A Red Vetyver egy keleti-fás illat. Fő összetevői között megtalálható a vetiver,  a pacsuli, a cédrus, a grapefruit, a perui balzsam és a bors. Az illatot Pierre Montale alkotta meg, amely 2008-ban került a piacra.

Montale Paris Roses Elixir - EDP
20 700 Ft 19 450 Ft

A Roses Elixir egy virágos-gyümölcsös illat nők a számára. Összetevői közé tartoznak a citrusfélét, rózsa, eper, eperlevél, jázmin, afrikai narancsvirág, borostyán, pézsma, pacsuli és mandarin. A parfümöt Pierre Montale hozta létre. Az illat 2010-ben került a piacra.

Montale Paris Roses Musk - EDP

Montale Paris Roses Musk - EDP

Értékelés: 4,5
23 620 Ft 20 840 Ft

A Roses Musk egy virágos-gyümölcsös női illat, pézsma alapillattal. Csak három összetevőből áll, mégpedig  rózsából, jázminból és a pézsmából. Pierre Montale hozta létre a parfümöt. A parfüm 2009-ben került a piacra.

Montale Paris Soleil De Capri - EDP
22 230 Ft 18 750 Ft

A Soleil De Capri egy luxus virágos-gyümölcsös illat  nők és férfiak számára egyaránt. A friss fejillat összetevői közé tartozik a grep, kumkvat (nagami) és más citrusfélék. A szívillatban érezni fogja a mérgező fehér virágokat, a pézsma alapját és a fűszerek keverékét.

Montale Paris Starry Nights - EDP
550 Ft

A Starry Nights luxus keleti-virágos illat nőknek és férfiaknak egyaránt.  A fejillat  friss citromot, bergamotot és almát tartalmaz. A pacsuli, rózsa és jázmin keveredik a szívillatban. A kompozíciót a púder akkordok, az ámbra és a fehér pézsma kombinációja zárja. Az illat 2015-ben került a piacra.

Montale Paris Sweet Oriental Dream - EDP
20 840 Ft

Az Sweet Oriental Dream egy  keleti-vaníliás illat nőknek és férfiaknak egyaránt. Csak négy összetevőt tartalmaz, mágpedig – rózsát, mandulát, vaníliát és mézet. Az illat 2005-ben került a piacra.

Montale Paris Sweet Vanilla - EDP
20 840 Ft 19 450 Ft

Sweet Vanilla egy fényűző illat nőknek és  férfiaknak egyaránt.  Mindössze két összetevőből áll, nevezetesen sárgabarackból és vaníliából. Az illat 2015-ben került a piacra.

Montale Paris Vanille Absolu - EDP
22 230 Ft 19 450 Ft

Vanille Absolu luxus keleti-vaníliás illat a nők számára. Mindössze négy összetevőt tartalmaz, mégpedig édes vaníliát, fahéjat, szegfűszeget és fás árnyalatokat. Az illat 2008-ban került a piacra.

Montale Paris Wild Pears - EDP
20 090 Ft 18 750 Ft

Wild Körte egy virágos gyümölcsös illat a nők és a férfiak. Gyümölcsös vezetője áll bergamot, körte, virágos szív áll liliom és szegfű. Az alapítvány akkor úgy érzi, egy mix a pézsma, a szantálfa és a vanília édes. Annak létrehozását áll Pierre Montale. Az illat indult 2011-ben. .