Montale Paris Aoud Ambre - EDP
20 320 Ft

17 870 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Keleties illat Montale Aoud Ambre célja a férfiak és a nők. Annak létrehozását áll Pierre Montale. Ez tartalmazza borostyán, Ladbanum, Argawood és felállt. Azt 2010-ben indult.


Montale Paris Aoud Ever - EDP
18 600 Ft

Montale Aoud Ever egy orientális illat férfiaknak és nőknek egyaránt. A fejillat összetevői közé tartozik a citrom, bergamott, mandarin. A szívillat magába foglalja a szantálfát, pacsulit a fekete borsot, az alapillatban megtalálható a bőr illatjegyei, tonkabab és a szürke borostyán.


Montale Paris Black Aoud - EDP
390 Ft

A Dark Purple egy fás-virágos férfi illat, amelynek az alapja a muszkusz.  Fő összetevői közé tartozik a rózsa, a francia labdanum, pézsma, patchouli, mandarin és agarfa (oud). Pierre Montale hozta létre az illatot.   A parfüm 2006-ban került a piacra.


Montale Paris Dark Purple - EDP
510 Ft

A Dark Purple egy orint-virág illat, amelyet nőknek terveztek. A gyümölcsös fej narancsból és szilvából készült, a szív pacsuli, rózsa, vörös bogyók és gerániumokból áll. A bázisnál teakfa, borostyán és pézsma. Pierre Montale mögötte van. Az illat 2011-ben indult.


Montale Paris Pure Gold - EDP
20 450 Ft

A Pure Gold egy virágos-gyümölcsös női illat.   A gyümölcsös fejillatban az olasz mandarin és barack érezhető, az egyiptomi jázmin, a virágos szívillatban pedig a  narancsvirág és neroli . Az alapillat bazsalikom édes vanília, pacsuli és pézsma keverékét tartalmazza.


Montale Paris Red Vetyver - EDP
510 Ft

Red Vetyver egy keleti-fás illat. Fő összetevői közé tartozik a vetiver, pacsuli, cédrus, grapefruit, perui balzsam és bors. Pierre Montale hozta létre az illatot. A parfüm 2008-ban került a piacra.


Montale Paris Roses Musk - EDP
22 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A Roses Musk virágos-gyümölcsös női illat, pézsma alapillattal Csak három összetevőből áll, mégpedig  rózsából, jázminból és a pézsmából. Pierre Montale hozta létre a parfümöt. A parfüm 2009-ben került a piacra.


Montale Paris Vetiver Des Sables - EDP
17 260 Ft

Vetiver Des Sables egy igazi orientális fás illat a nők és a férfiak. Egyesíti vetiver, mahagóni, tengeri hangok és az indiai fűszerek. Annak létrehozását áll Pierre Montale. Az illat 2006-ban indult. .