Montale Paris Pretty Fruity - EDP
21 020 Ft

Pretty Fruity egy gyümölcsös illat férfiaknak és nőknek egyaránt. A fejillat összetevői közé tartoznak a citrusfélék, fekete ribizli, marakuja. A virágos szívillatban kibontakozik a mangólia és a liliom. Az alapillatban a pézsma dominál.

Montale Paris Candy Rose - EDP
22 220 Ft

A Candy Rose virágos-gyümölcsös illat a nőknek. A tiszta gyümölcsfej fekete ribizli, málna, licsi, mandarin és piros narancs. A szív szívében, a rózsák, a pacsuli, a jázmin és a völgy liliom kombinálják. Az alapot fehér pézsma, vanília és narancsvirág uralja. Pierre Montale mögötte van.

Montale Paris Dark Purple - EDP
17 410 Ft

A Dark Purple egy orint-virág illat, amelyet nőknek terveztek. A gyümölcsös fej narancsból és szilvából készült, a szív pacsuli, rózsa, vörös bogyók és gerániumokból áll. A bázisnál teakfa, borostyán és pézsma. Pierre Montale mögötte van. Az illat 2011-ben indult.

Montale Paris Intense Cafe - EDP
23 820 Ft 22 520 Ft

Intense Cafe egy orientális-vanília illat, amelyet nők, és férfiak számára terveztek. A fejillatban érezhetőek a  virágok, a szívillatban a  kávé és rózsa, az alapillatot pedig az ámbra,  fehér pézsma és az édes vanília kombinációja zárja. Pierre Montale hozta létre az illatot.

Montale Paris Vanille Absolu - EDP
23 100 Ft 22 070 Ft

Vanille Absolu luxus keleti-vaníliás illat a nők számára. Mindössze négy összetevőt tartalmaz, mégpedig édes vaníliát, fahéjat, szegfűszeget és fás árnyalatokat. Az illat 2008-ban került a piacra.

Montale Paris Soleil De Capri - EDP
23 100 Ft 21 020 Ft

A Soleil De Capri egy luxus virágos-gyümölcsös illat  nők és férfiak számára egyaránt. A friss fejillat összetevői közé tartozik a grep, kumkvat (nagami) és más citrusfélék. A szívillatban érezni fogja a mérgező fehér virágokat, a pézsma alapját és a fűszerek keverékét.

Montale Paris Honey Aoud - EDP
24 540 Ft 24 020 Ft

Montale Honey Aoud egy keleti-vaníliás illat férfiaknak és nőknek egyaránt. Fő összetevői közé tartozik a méz, az agar (oud),  virág,  pacsuli,  fahéj,  bőr,  vanília és az ámbra. Pierre Montale hozta létre az illatot. A parfüm 2015-ben került a piacra.

Montale Paris Aoud Leather - EDP
24 540 Ft 22 520 Ft

Az Aoud Leather luxus bőr illat férfiak és nők számára egyaránt. Összetevői közé tartozik a sáfrány, bergamott, kardamom, agar, bőr, bors és borostyán. Az illat 2009-ben került a piacra.

Montale Paris Chypré Vanillé - EDP
24 620 Ft

Keleties illat ciprus Vanilla Montale Paris célja a férfiak és a nők és a teremtés áll Pierre Montale. A fej képviseli illata a rózsák. Középpontjában társul hangok vanília tömjén és a borostyán. Az alap áll vetiver, írisz, szantálfa és tonkabab. Az illat 2006-ban indult. .

Montale Paris Amber & Spices - EDP
23 970 Ft 19 890 Ft

Az Amber & Spices szerecsendió és virágzó rózsák illatjegyeivel nyílik meg. Köménnyel és argán fával van megfűszerezve. Ezután fokozatosan kibontakoznak a jantárfa, a szantálfa és az ébenfa illatjegyei. Parfüm ideális férfiak és nők számára egyaránt.

Montale Paris Aoud Ambre - EDP
22 090 Ft 20 700 Ft

A Montale Aoud Ambre keleti illatát mind férfiak, mind nők számára tervezték. Pierre Montale alapította. Meleg borostyánból, ladbanum gyantából, agarfából és rózsaból áll. 2010-ben indították. .

Montale Paris Aoud Ever - EDP
21 850 Ft

Montale Aoud Ever egy orientális illat férfiaknak és nőknek egyaránt. A fejillat összetevői közé tartozik a citrom, bergamott, mandarin. A szívillat magába foglalja a szantálfát, pacsulit a fekete borsot, az alapillatban megtalálható a bőr illatjegyei, tonkabab és a szürke borostyán.

Montale Paris Aoud Lime - EDP
21 470 Ft

Keleties illat Montale Aoud Lime célja a férfiak és a nők és a teremtés áll Pierre Montale. A tökéletes kombinációja a hangok a rózsa, írisz, pacsuli, szantálfa, borostyán és a sáfrány. Azt 2005-ben indult. .

Montale Paris Aoud Night - EDP
23 100 Ft 22 520 Ft

A Montale Aoud Night keleti-fás illata férfiak és nők számára egyaránt A fejillat bergamotot, szicíliai citromot, gyümölcsöt és agárfát tartalmaz. A szívillatban a  marokkói rózsa  az indonéz pacsuli keveréke érezhető.

Montale Paris Aoud Orange - EDP
22 070 Ft

Keleti Aoud Spiced Orange célja a férfiak és a nők. Head képez bergamott, Agarwood (OUD) és a sáfrány. A szív áll pacsuli, rózsa és ibolya. A bázist ezután rozvoní szantálfa együtt tölgymoha, bőr és a fehér pézsma. Annak létrehozását áll Pierre Montale. Az illat-ben indult 2014-ben. .

Montale Paris Black Aoud - EDP
440 Ft

A Dark Purple egy fás-virágos illat férfiaknak, melynek az alapját a pézsma adja.  Hangsúlyos összetevői közé tartozik a rózsa, a francia balzsamos szuhar, a pézsma, a pacsuli, a mandarin és agarfa. Az illat megálmodója Pierre Montale.   A parfüm 2006-ban került a piacra.

Montale Paris Full Incense - EDP
23 570 Ft

Keleti fás illat Paris Montale Teljes Füstölő célja a férfiak és a nők. Ez keveredik a francia labdanum együtt tömjén, elemi gyantát, a pacsuli és a cédrus vriginijským. Annak létrehozását áll Pierre Montale. Az illat indult 2010-ben. .

Montale Paris Intense Pepper - EDP
28 880 Ft 24 020 Ft

Az Intense Pepper egy luxus keleti-fűszeres illat  nők és  férfiak számára egyaránt. A fej illat összetevői közé tartozik a szicíliai citrom, rózsaszín és fekete bors. Tiszta virágos tónusokat fog érezni a szívillatban.

Montale Paris Intense Tiare - EDP
23 100 Ft 19 700 Ft

Az Intense Tiare egy luxus keleti-virágos illat nőknek férfiak számára egyaránt. Összetevői közé tartozik a tiare, kókusz, rózsa, jázmin, ylang-ylang és édes vanília. Az illat 2005-ben került a piacra.

Montale Paris Mango Manga - EDP 100 ml
22 380 Ft 20 120 Ft

A Mango Manga gyümölcsös illat egzotikus helyekre varázsolja el, ahol mindig is szeretett volna lenni. Alkalmas romantikus nők és bátor férfiak számára. Érezni fogja az érett mangót édes narancs kíséretében.

Montale Paris Nepal Aoud - EDP
21 660 Ft 20 270 Ft

Nepál Aoud egy orientálisan fás illat, amelyet mind a nők, mind a férfiak számára terveztek. A megkülönböztető fej szántó, sáfrány és szerecsendió. A szív bolgár rózsából és borostyánból áll. A bázisban pézsma, bőr és édes vanília keverékét érzi. Pierre Montale mögötte van. Az illat 2014-ben indult.

Montale Paris Oudmazing - EDP
24 920 Ft

Az Oudmazing fényűző, fás-virágos illat  nőknek és férfiaknak egyaránt.   A fejillat  narancsot, szicíliai bergamotot , körtét, fügét és agarfát tartalmaz. A szívillatban érezhető az egyiptomi jázmin, pacsuli levelek és írisz gyökér.

Montale Paris Pure Gold - EDP
22 520 Ft

A Pure Gold egy virágos-gyümölcsös női illat.   A gyümölcsös fejillatban az olasz mandarin és barack érezhető, az egyiptomi jázmin, a virágos szívillatban pedig a  narancsvirág és neroli . Az alapillat bazsalikom édes vanília, pacsuli és pézsma keverékét tartalmazza.

Montale Paris Red Vetyver - EDP
590 Ft

A Red Vetyver egy keleti-fás illat. Fő összetevői között megtalálható a vetiver,  a pacsuli, a cédrus, a grapefruit, a perui balzsam és a bors. Az illatot Pierre Montale alkotta meg, amely 2008-ban került a piacra.

Montale Paris Roses Elixir - EDP
22 520 Ft

A Roses Elixir egy virágos-gyümölcsös illat nők a számára. Összetevői közé tartoznak a citrusfélét, rózsa, eper, eperlevél, jázmin, afrikai narancsvirág, borostyán, pézsma, pacsuli és mandarin. A parfümöt Pierre Montale hozta létre. Az illat 2010-ben került a piacra.

Montale Paris Roses Musk - EDP

Montale Paris Roses Musk - EDP

Értékelés: 4,5
24 540 Ft 21 320 Ft

A Roses Musk egy virágos-gyümölcsös női illat, pézsma alapillattal. Csak három összetevőből áll, mégpedig  rózsából, jázminból és a pézsmából. Pierre Montale hozta létre a parfümöt. A parfüm 2009-ben került a piacra.

Montale Paris Starry Nights - EDP
23 470 Ft

A Starry Nights luxus keleti-virágos illat nőknek és férfiaknak egyaránt.  A fejillat  friss citromot, bergamotot és almát tartalmaz. A pacsuli, rózsa és jázmin keveredik a szívillatban. A kompozíciót a púder akkordok, az ámbra és a fehér pézsma kombinációja zárja. Az illat 2015-ben került a piacra.

Montale Paris Sweet Oriental Dream - EDP
21 890 Ft 19 520 Ft

Az Sweet Oriental Dream egy  keleti-vaníliás illat nőknek és férfiaknak egyaránt. Csak négy összetevőt tartalmaz, mágpedig – rózsát, mandulát, vaníliát és mézet. Az illat 2005-ben került a piacra.

Montale Paris Sweet Vanilla - EDP
22 520 Ft

Sweet Vanilla egy fényűző illat nőknek és  férfiaknak egyaránt.  Mindössze két összetevőből áll, nevezetesen sárgabarackból és vaníliából. Az illat 2015-ben került a piacra.

Montale Paris Vetiver Des Sables - EDP
19 520 Ft

A Vetiver Des Sables eredeti, keleti-fás illatú, mind a férfiak, mind a férfiak számára készült. Kombinálja a vetiver, a mahagóni, a tengeri tónusokat és az indiai fűszereket. Pierre Montale alapította. Az illat 2006-ban indult. .

Montale Paris White Musk - EDP
22 520 Ft

Parfém Montale Paris White Musk egy friss, tiszta illat férfiak és nők számára egyaránt. Az illat  gyengéd ibolyával nyílik meg, amely lassan átváltozik egy kellemes púderes illattá.  White Musk frissességet és könnyedség érzését kelti.  Az illat 2007-ben került  a piacra.

Montale Paris Wild Aoud - EDP
21 110 Ft

A Wild Aoud egy egyedülálló fás illat, mely mind a nők, mind a férfiak számára készült. Kombinálja a muskátlik, a üröm, a bergamott, az agarfa (oud), a teak és a patchouli, a dohány és a borostyán. Pierre Montale alapította. Az illat 2009-ben indult. .

Montale Paris Wild Pears - EDP
21 020 Ft

Wild Körte egy virágos gyümölcsös illat a nők és a férfiak. Gyümölcsös vezetője áll bergamot, körte, virágos szív áll liliom és szegfű. Az alapítvány akkor úgy érzi, egy mix a pézsma, a szantálfa és a vanília édes. Annak létrehozását áll Pierre Montale. Az illat indult 2011-ben. .

Montale Paris Wood & Spices - EDP
21 660 Ft 19 500 Ft

A Wood & Spices egy luxus fás-fűszeres illat a férfiaknak. Csak négy összetevője van, nevezetesen a vetiver,  tömjén,  szantálfa és az agarfa. Az  illat 2005-ben került a piacra.