Montale Paris Wild Aoud - EDP 100 ml

Montale Paris Wild Aoud - EDP

31 040 Ft

A Wild Aoud egy összetéveszthetetlen fás illat, amely nőknek és férfiaknak is alkalmas. Kombinálja a muskátlit, ürömöt, bergamottot, agarfát (oud), a teakfát a pacsulival, a dohánnyal és az ambrával. Az illatot Pierre Montale hozta létre, Az illatot 2009-ben mutatták be.

Partnerünktől: Vivantis
Montale Paris Full Incense - EDP 100 ml

Montale Paris Full Incense - EDP

29 390 Ft

A keleti-fás Montale Paris Full Incense illatot férfiaknak és nőknek egyaránt szánják. Az illatban keveredik a francia labdanum, tömjén, gyanta elemi, pacsuli és Vrigini cédrus. Az illatot Pierre Montale hozta létre, Az illat 2010-ban debütált.

Partnerünktől: Vivantis
Montale Paris Aoud Orange - EDP 100 ml

Montale Paris Aoud Orange - EDP

25 470 Ft

Keleti Aoud Spiced Orange célja a férfiak és a nők. Head képez bergamott, Agarwood (OUD) és a sáfrány. A szív áll pacsuli, rózsa és ibolya. A bázist ezután rozvoní szantálfa együtt tölgymoha, bőr és a fehér pézsma. Annak létrehozását áll Pierre Montale. Az illat-ben indult 2014-ben. .

Partnerünktől: Vivantis
Montale Paris Pretty Fruity - EDP 100 ml

Montale Paris Pretty Fruity - EDP

32 080 Ft

Pretty Fruity egy gyümölcsös illat férfiaknak és nőknek egyaránt. A fejillat összetevői közé tartoznak a citrusfélék, fekete ribizli, marakuja. A virágos szívillatban kibontakozik a magnólia és a liliom. Az alapillatban a pézsma dominál.

Partnerünktől: Vivantis
Montale Paris Oud Tobacco - EDP 100 ml

Montale Paris Oud Tobacco - EDP

28 330 Ft
27 030 Ft

A hipnotikus és csodálatosan udvarias Oud Tobacco felkelti a figyelmet a tonkabab-dohány illatával. A citrus, a kömény és a vörös szömörce gyönyörködteti az érzékeket, míg a tömjén, az oud és a narancsvirág kifinomult kábító illatokat eredményez. Az illatot 2020-ban mutatták be.

Partnerünktől: Vivantis
Montale Paris Roses Musk - EDP 2 ml - illatminta spray-vel
2x

Montale Paris Roses Musk - EDP

850 Ft

A Roses Musk virágos-gyümölcsös pézsma alapú női illat. Csak három összetevőt tartalmaz, nevezetesen rózsát, jázmint és pézsmát. Az illatot Pierre Montale hozta létre, Az illatot 2009-ben mutatták be.

Partnerünktől: Vivantis
-9%
Montale Paris Amber Musk - EDP 100 ml

Montale Paris Amber Musk - EDP

33 330 Ft
30 100 Ft

Ez a kiváló illat egyszerű összetevők keverékéből készül. Mindegyik finoman van kialakítva elképesztő forrásokból, és olyan kombinációban keveredik, amelyre emlékezni fog még jóval az illat eltűnése után.

Partnerünktől: Vivantis
-19%
Montale Paris Amber & Spices - EDP 100 ml

Montale Paris Amber & Spices - EDP

27 660 Ft
22 150 Ft

Az Amber & Spices szerecsendió és virágzó rózsák illatjegyeivel nyílik meg. Köménnyel és argán fával van megfűszerezve. Ezután fokozatosan kibontakoznak a jantárfa, a szantálfa és az ébenfa illatjegyei. Parfüm ideális férfiak és nők számára egyaránt.

Partnerünktől: Vivantis
Montale Paris Aoud Ambre - EDP 100 ml

Montale Paris Aoud Ambre - EDP

28 370 Ft

A Montale Aoud Ambre keleti illat alkalmas férfiaknak és nőknek egyaránt. Az illatot Pierre Montale hozta létre, Meleg borostyánt, ladbanum gyantát, agar fát és rózsát tartalmaz. Az illat 2010-ben került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis
Montale Paris Aoud Collection - EDP 100 ml

Montale Paris Aoud Collection - EDP

28 330 Ft
27 030 Ft

Az Aoud Flowers virágos-fás illat férfiaknak. A fejillat muskátlikból, guajak fából, bergamottból, a szív rózsa és teafa fából áll össze, az alapillatban a pézsma és agarfa található. Az illat orra Pierre Montale. Az illat 2008-ban került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis
Montale Paris Aoud Cuir d’Arabie - EDP 100 ml

Montale Paris Aoud Cuir d’Arabie - EDP

38 490 Ft

A Montale Aoud Cuir d’Arabie keleti illatot olyan férfiaknak szánják, akik erős és jellegzetes illatokat keresnek. Az illatot Pierre Montale hozta létre, Dohány, bőr és fa tónusokat tartalmaz. 2006-ben került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis
-6%
Montale Paris Aoud Damascus - EDP 100 ml

Montale Paris Aoud Damascus - EDP

24 990 Ft
23 390 Ft

A Montale Aoud Damascus keleti illata mindazoknak a nőknek szól, akik szeretnének kitűnni a tömegből. Virágos és fás tónusú, amelyet Pierre Montale készített. 2006-ben került a piacra.

Partnerünktől: Vivantis