Orion Vákuum zsák SPACE 60x80 cm 4 db
4 290 Ft

A 4 vákuum zsákot tartalmazó készlet segít a szükségtelen holmijaid tárolásában, amelyek a szezonon kívül csupán feleslegesen sok helyet foglalnának el a szekrényben. A levegő kiszívását követően a zsák mérete csökken, így több tárolóhelyet biztosít. A zacskó véd a nedvességgel és a molyokkal szemben is.

Orion Vákuum zsák LEVAND 40x60 cm 4 db
4 090 Ft

Az Orion vákuumos zacskó ideális megoldás, ha nincs sok helyed otthon, ahol a felesleges holmidat tárolhatod. A zsákból porszívó vagy pumpa segítségével kiszívhatod a levegőt, így annak csökken a térfogata, szóval több tárolóhelyed lesz. Az anyagok így a molyokkal és a porral szemben is védve lesznek. a zsákok levendula illatúak.

Orion Vákuum zsák LEVAND 60x80 cm 4 db
4 990 Ft

A 4 vákuum zsákot tartalmazó készlet segít a szükségtelen holmijaid tárolásában, amelyek a szezonon kívül csupán feleslegesen sok helyet foglalnának el a szekrényben. A levegő kiszívását követően a zsák mérete csökken, így több tárolóhelyet biztosít. A zsák levendula illatú, így ruháid frissek maradnak.

Orion Vákuum zsák LEVAND 100x130 cm 3 db
5 190 Ft

Az Orion vákuum zacskó ideális megoldás a szezonális öltözékek, az ágyneműk és a textil vagy plüss játékok tárolására. A zsákból porszívó vagy pumpa segítségével kiszívhatod a levegőt, így annak csökken a térfogata, szóval több tárolóhelyed lesz. A ruhák így a molyokkal és a porral szemben is védve lesznek. a zsákok levendula illatúak.

Orion Digitális zsebmérleg 500g-ra, 130570
4 290 Ft

Digitális zsebmérleg minőségi érzékelős rendszerrel, 0,1 g pontos méréssel. Maximális teherbírása 0,5 kg. Automatikus kikapcsolás és bekapcsolás, TARE funkció.

Orion Étkészlet PARMA 18 db

Orion Étkészlet PARMA 18 db

Értékelés: 4,8
14 490 Ft

Az elegáns étkészlet Orion márkájú opálüvegből készült. A Parma szett szép négyszögletes formájú, a csomagolásban hat darab desszert, étkező és mélytányér található.

Orion Lábas készlet GRANDE COMBI 2 + levehető fogantyú
13 090 Ft 10 990 Ft

Kiárusítás

Lábas készlet levehető fogantyúval GRANDE COMBI az Orion márkától köszönhetően a speciális tapadásmentes bevonatnak biztosítja az egészséges, zsírmentes ételkészítést. Használd sütéshez, főzéshez, pároláshoz, sőt sütésre a sütőben is. A lábasok minden típusú főzőlappal kompatibilisek, beleértve az indukciósat is.

Orion Nemesacél fazék PROFI 5 l + 3,5 l duo
13 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Profi kukta fazék kiváló minőségű rozsdamentes acélból készülnek, , amely energiatakarékos aljjal vannak ellátva. A edények tartalmazzák a kukta fazék fedelét, egy üvegtetőt és egy rozsdamentes acélkosarat a főtt ételek elkészítésére. – **Minden típusú főzőlaponhasználható. A fazék mérete **3,5 és 5 liter.

Orion Osztott grill lap GRANDE 42 x 27 x 5,5 cm
9 990 Ft

Osztott grill lap sütőfelülettel hús, tojás, vagy zöldségek számára. A nem tapadó felületnek köszönhetően az ételeket minimális zsírmennyiséggel lehet főzni. Grillezési felület 33 × 26 cm méretben. Nem ajánlott a táblát tűz lángjaiba helyezni.

Orion Reggelizőtálca, fa, 50x30 cm
4 190 Ft

A fa reggelizőtálca nem csupán a hétvégi romantikus reggelik során, hanem betegség során is kihasználható – tea vagy tízórai ágyban való elfogyasztása esetén.

Orion Rozsdamentes acél ANETT 3 l fedő
10 090 Ft 8 390 Ft

Edény ANETT minőségi rozsdamentes acélból, 3 liter űrtartalommal. Ezzel az edénnyel gazdaságosan főzhetsz, a hőmegtartó tulajdonságainak** köszönhetően. – Minden típusú főzőlaponhasználható.

Orion Rozsdamentes acél teáskanna Nely 2,5 l
5 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Loren teáskanna síppal, modern dizájnnal minőségi rozsdamentes acélból készült. A teáskanna űrtartalma két liter, minden típusú főzőlapon használható, beleértve az indukciósat is.

Orion Teáskanna rozsdamentes acél STYLISH 3 l
7 890 Ft

Rozsdamentes acélból készült, fekete kivitelezésű luxus teáskanna az Orion márkától. Minden típusú főzőlapon használható. Hagyományos retro formájú teáskanna a modern korszak kiegészítőivel. A teáskanna így minden háztartásba megfelelő.

Orion Tepsi AL kétoladalas 43x30 cm
18 490 Ft

Az alumínium tepsi hagyományos tepsiként hús készítésére és külön is használható – a felső rész sekély tepsiként vagy sütésre és pirításra alkalmas serpenyőként használható. A tepsi tapadásmentes felületű, így minimális mennyiségű zsiradékkal készítheted el az ételeket.

Orion Vákuum zsák SPACE 100x130 cm 3 db
4 990 Ft

A vákuum zacskó praktikus megoldás az olyan szezonális öltözékek, ágyneműk és textil vagy plüss játékok tárolására,a melyekre éppen nincs szükséged. A felesleges levegő kiszívását követően a tárolni kívánt ruhák mérete csökken, így helyet takaríthatsz meg a szekrényben.

Orion Ovális kenyér kelesztő tál 28 cm
3 790 Ft

A kenyér kelesztő kosár természetes anyagból, peddignádból, vagy rattanból van gyártva. Alkalmas házi kenyér kelesztésére, vagy annak tárolására vagy felszolgálására. A kenyér kelesztő kosár hossza 28 cm.

Orion BÁBOVKA Kerámia kuglóf forma, 24 cm
4 490 Ft

Az Orion Kerámia kuglóf sütőforma 24 cm átmérőjű, ellenálló kerámia bevonatának köszönhetően tapadásmentes belső felületet biztosít. A foganytúknak köszönhetően pedig rendkívül praktikus és könnyen kezelhető. A kerámia bevonatnak köszönhetően egyszerűen tisztítható is. A kerámia formák egyenletesen nyelik el a hőt és fokozatosan engedik el, aminek köszönhetően az ételek jól átsülnek.

Orion Kerek rattan kenyér kelesztő kosár, 14 cm
1 690 Ft

A kenyér kelesztő kosár természetes anyagból, peddignádból, vagy rattanból van gyártva. Alkalmas házi kenyér kelesztésére, vagy annak tárolására vagy felszolgálására. A kenyér kelesztő kosár átmérője 14 cm.

Orion Kerek rattan kenyér kelesztő kosár, 21 cm
2 890 Ft

A kenyér kelesztő kosár természetes anyagból, peddignádból, vagy rattanból van gyártva. Alkalmas házi kenyér kelesztésére, vagy annak tárolására vagy felszolgálására. A kenyér kelesztő kosár átmérője 21 cm.

Orion Rozsdamentes acél hőmérő befőzéshez 7,5 cm
2 790 Ft

A befőzés kulcsa a hőmérséklet-monitorozás. Az Orion hőmérő gumi dugóval rendelkezik, amely a fedél középső nyílásába és a fazék pereméhez csatos rögzítéssel biztosítható. Hőmérséklet mérés akár 110 ° C-ig. Hőálló anyagokból, például rozsdamentes acélból és üvegből készült.

Orion Savanyító edény 2,5 l KÁPOSZTÁS
4 990 Ft

2,5 literes edény sokoldalú használatra. Az Orion Káposztás kiválóan alkalmas uborka, káposzta, halak és egyéb finomságok befőzésére. Mázas kerámiából készül, amely nem engedi áthatolni a fényt, és ideális feltételeket teremt az élelmiszerek érleléséhez.

Orion Befőző edény, 30 l

Orion Befőző edény, 30 l

Értékelés: 4,5
16 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az ömlesztett tartósításhoz zománcozott rácsos tartósítóedény használható. Az edény egy része olyan rács, amely megakadályozza, hogy a poharak közvetlenül érintkezzenek a fazék felületével, és megakadályozzák az üveg eltörését. A készletben megtalálhatók a poharak forró vízből történő eltávolítására szolgáló csipesz. – Minden típusú tűzhelyre alkalmas,beleértve az indukciósat is. A fazék térfogata 30 liter.

Orion Tartósítófej UH/gömb alakú fogantyúval 83/68
1 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

tartósítófej segíthet a befőttek megőrzésben – ez az Orion fémgolyóval használható két méretű befőttes üvegekkel használható. A kívánt nyomásnak megfelelően két helyzetbe állítható. Műanyagból készült, színváltozat a raktáron levő készlet alapján változhat.

Orion Gyümölcs facsaró+ öntöttvas
9 390 Ft

Az Orionmechanikus facsarója gyümölcsök, zöldségek és egyéb összetevők megmunkálásához. A rögzítőcsavarral könnyen és szilárdanrögzíthető a konyhai pulthoz, a gumi védőburkolatok nem károsítják a pultot. Csak öblítsd le vízzel, ne mosd mosogatógépben.

Orion Leszorító 23 cm-es kerámia hordóba
4 390 Ft

A zöldségek befőzésekor kötelező tartozék a leszorító. Az Orion márkaterméke két részre osztott, amely lehetővé teszi, hogy olyan tárolókba helyezd, amelyek kisebb szájjal rendelkeznek, mint az átmérőjük. A lyukak segítenek a gyümölcslé kiszivárgásában és megkönnyítik a leszorító eltávolítását a tartályból. A kerámia leszorító súlya megakadályozza a penész kialakulását és a baktériumok számának növekedését.

Orion Csatos befőttes üveg CLIP 2,3 l VIOLA
2 490 Ft

A VIOLA befőttes üveg az Orion márkától, praktikus szilikon tömítéssel és huzalzárral. Alkalmas zöldségek, gyümölcsök befőzésére, kovászos uborka tartósítására.

Orion Vákuum zsák SPACE 80x120 cm 3 db
4 690 Ft

Az Orion vákuumos zacskók ideális megoldást nyújtanak ruháid vagy ágyneműid nedvességtől, portól és molyoktól való védelmére. A levegő eltávolítása után a zsák kisebb lesz, így helyet takarít meg szekrényedben.

Orion 8,8 l-es palack csappal, állvánnyal és pohárral
12 437 Ft 11 490 Ft

A csappal és poharakkal ellátott palack bulira, kerti ünnepségekre és más eseményekre alkalmas. Az Orion palack a folyadék kiengedésére szolgáló csappal ellátott, amely segítségével bólét, gyümölcslevet vagy limonádét tölthetsz. A széles töltőnyílás egyszerű tisztítást tesz lehetővé. A fém fedél becsavarozható.

Orion Edény készlet GRANDE COMBI 3 + levehető fogantyú
13 090 Ft 10 990 Ft

Kiárusítás

Edény készlet levehető fogantyúval GRANDE COMBI az Orion márkától köszönhetően a speciális tapadásmentes bevonatnak biztosítja az egészséges, zsírmentes ételkészítést. Használd sütéshez, főzéshez, pároláshoz, sőt sütésre a sütőben is. Az edények minden típusú főzőlappal kompatibilisek, beleértve az indukciósat is.

Orion Öntöttvas serpenyő vágódeszkával 22 cm
4 290 Ft

Az öntöttvas serpenyő fa vágódeszkával alkalmas az étel elkészítésére minden fajta tűzhelyen. A fa vágódeszkának köszönhetően nagyon eredeti felszolgálás. A serpenyő átmérője 22 cm.

Orion Palack 4,2 l, csappal

Orion Palack 4,2 l, csappal

Értékelés: 4,3
9 190 Ft

A csappal ellátott palack bulira, kerti ünnepségekre és más eseményekre alkalmas. Az Orion palack a folyadék kiengedésére szolgáló csappal ellátott, amely segítségével bólét, gyümölcslevet vagy limonádét tölthetsz. A széles töltőnyílás egyszerű tisztítást tesz lehetővé. A fa kupak szilikon tömítéssel kiegészített.

Orion Palack 4 l, csappal

Orion Palack 4 l, csappal

Értékelés: 3,7
3 890 Ft

csappal ellátott stílusos palack minden buli kedvence lesz. Az Orion palack a folyadék kiengedésére szolgáló csappal ellátott, amely segítségével bólét, gyümölcslevet vagy limonádét tölthetsz. Forró italokra nem alkalmas.

Orion Palack 6,5 l, csappal
7 090 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Orion márkájú csappal ellátott üveg palack parti bólé, gyümölcslevek és limonádé tálalására szolgál. Az üveg fedél szilikon tömítéssel ellátott, így semmilyen bogár nem jut az ital közelébe. Forró italokra nem alkalmas.

Orion Teflon kesztyű 36x19 cm QUALITY
2 390 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az Orion professzionális konyhai kesztyűje segít a főzőlapok és a forró sütő felületek kezelésében. A sütő kesztyű felfüggeszthető nyílással is rendelkezik.

Orion Termosz-pléhdoboz 0,5 l IZZÓ&HIDEG
3 390 Ft

Pléhdoboz formájú termosz felirattal. Első pillantásra felkelti magára a figyelmedet. Akár 12 órán át melegen, és akár 8 órán át hidegen tartja a bele töltött folyadékot. A fedélbe épített műanyag ivórész szilikon tömítéssel kiegészített, egyszerűvé teszi az ivást.

Orion Termosz-pléhdoboz 0,7 l CIPZÁR
4 290 Ft

Pléhdoboz formájú termosz cipzár motívummal. Első pillantásra felkelti magára a figyelmedet. Akár 12 órán át melegen, és akár 8 órán át hidegen tartja a bele töltött folyadékot. A fedélbe épített műanyag ivórész szilikon tömítéssel kiegészített, egyszerűvé teszi az ivást.

Orion Öntöttvas serpenyő 25 cm
7 190 Ft 5 690 Ft

Az öntöttvas serpenyő segít a finom húsok, zöldségek és burgonya elkészítésében. A serpenyőben elkészült ételt deszkára helyezheted, és közvetlenül tálalhatod is. Így különlegessé varázsolhatod a terítést.

Orion PERFECT nyeles edény, 12 cm
2 990 Ft

PERFECT nyeles edény kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül. Az aljzatnak köszönhetően gazdaságos főzést biztosít. – Minden típusú tűzhelyre alkalmas,beleértve az indukciósat is. A nyeles edény űrtartalma 0,6 liter.

Orion Rozsdamentes acél tejforraló edény PREMIUM 2,5 l
7 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A tejforraló edény a tej forralására vagy olyan mártások készítésére alkalmas, amelyek leéghetnek Rozsdamentes acélból készült, duplafalú. Minden típusú főzőlapra alkalmas, beleértve az indukciósat is. Űrtartalma 2,5 liter.

Orion Csatos befőttes üveg BELA szív 1 l
1 690 Ft

BELA befőttes üveg szabadalmaztatott szívvel dekorált csatos üveg az Orion márkától szilikon szigeteléssel és huzalzárral. Alkalmas zöldségek, gyümölcsök befőzésére, kovászos uborka tartósítására.

Orion Rozsdamentes acél ANETT 0,7 l fedő
6 190 Ft

Edény ANETT minőségi rozsdamentes acélból, 0,7 liter űrtartalommal. Ezzel az edénnyel gazdaságosan főzhetsz, a hőmegtartó tulajdonságainak** köszönhetően. – Minden típusú főzőlaponhasználható.

Orion Serpenyő GRANDE tükörtojás 7
8 390 Ft

Masszív, öntvény, szívecske formájú tükörtojás serpenyő minőségi PFLUON GRANIT tapadásmentes felülettel. A serpenyő átmérője 27 cm, magassága csupán 1,5 cm. Ideális tükörtojás vagy talkedli elkészítésére. Minden típusú tűzhelyre alkalmas, beleértve az indukciósat is.

Orion Serpenyő GRANDE 27 cm, steak
7 990 Ft

Masszív, öntvény steak serpenyő minőségi PFLUON GRANIT tapadásmentes felülettel. A serpenyő átmérője 27 cm, magassága csupán 1,5 cm. Steak vagy grillezett zöldség készítésére alkalmas. Minden típusú tűzhelyre alkalmas, beleértve az indukciósat is.