Orion Bárány alakú kerámia forma, 34 cm
2 590 Ft

Az Orion bárány sütőforma ellenálló kerámia bevonatának köszönhetően tapadásmentes belső felületet biztosít. A kerámia bevonatnak köszönhetően egyszerűen tisztítható is. A kerámia formák egyenletesen nyelik el a hőt és fokozatosan engedik el, aminek köszönhetően az ételek jól átsülnek. A maximális sütési hőmérséklet 280 °C. A bárány hossza 34 cm.


Orion Szilikon bárány forma
3 490 Ft

Hagyományos bárány alakú sütőforma modern, szilikon anyagból. A bárány szépen kivehető a formából, nem tapad hozzá, szép alakja van kidolgozott részletekkel. A forma nem veszi fel az ételek illatát, higiénikus, ellenáll –40 °C és +230 °C hőmérsékleteknek. Amellett, hogy különböző tésztákat készíthet benne, alkalmas kocsonya, fasírt és töltelékek készítésére is. A megerősített szilárd forma, amely biztosítja a stabilitást és a könnyű kezelhetőséget.


Orion BÁBOVKA Kerámia kuglóf forma, 24 cm
4 490 Ft

Az Orion Kerámia kuglóf sütőforma 24 cm átmérőjű, ellenálló kerámia bevonatának köszönhetően tapadásmentes belső felületet biztosít. A foganytúknak köszönhetően pedig rendkívül praktikus és könnyen kezelhető. A kerámia bevonatnak köszönhetően egyszerűen tisztítható is. A kerámia formák egyenletesen nyelik el a hőt és fokozatosan engedik el, aminek köszönhetően az ételek jól átsülnek.


Orion Fonottas süteményforma
3 090 Ft

Az Orion Süteményforma segítségével plusz munka nélkül készíthet olyan süteményeket, melyeknek fonott formája van. Kiváló minőségű termék tapadásmentes felülettel ellátva. Használat után könnyen és gyorsan tisztítható, 280 °C-ig hőálló.


Orion Kerámia sütőforma, 33 cm
3 290 Ft

Az Orion Kerámia sütőforma 33 cm hosszú, ellenálló kerámia bevonatának köszönhetően tapadásmentes belső felületet biztosít. A kerámia bevonatnak köszönhetően egyszerűen tisztítható is. A kerámia formák egyenletesen nyelik el a hőt és fokozatosan engedik el, aminek köszönhetően az ételek jól átsülnek. A maximális sütési hőmérséklet 280 °C.


Orion Palack UH GIRL 0,5l ASS
1 690 Ft

1 590 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Vizes palack 500 ml térfogattal minőségi műanyagból alkalmas gyermekeknek iskolába és a kirándulásokra. A kupak kiöntővel szilikon tömítéssel biztosítja, hogy az italt soha nem fog kifolyni. Ezenkívül az anyag alkalmas a mosogatógépbe.


Orion UD dresszing shaker
2 390 Ft
2 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Shaker a dresszingek egyszerű elkészítéséhez. Az üvegedényen praktikus mértékegységek találhatók, amivel 4 különböző dresszinget készíthetsz el.