Payot 200 ml tisztító gél hámlás (Grey Paste Cleansing )
7 270 Ft

Tökéletes tisztító habképződés, kifejezetten problémás, zsíros bőrre kifejlesztve. Oldható mikro-gyöngyöket tartalmaz aktív szénből. Jó segítő minden nap. A készítmény enyhén illatosított. Tiszta, sima, a levelek és rózsa könnyű illatával hagyja a bőrt. Bőrgyógyászatilag tesztelt.


Payot A ( My Payot Regard) 15 ml-es
8 590 Ft

Könnyű szemgélt dúsított finom gyöngyház azonnal kisimítja és ragyogóvá fáradt bőrt a szem körül. Ezen kívül csökkenti a duzzanatot és a sötét karikák a szem alatt. .


Payot Antiszeptikus helyi krém akne bőrre (Drying Purifying Gel) 15 ml
6 290 Ft

A tisztító krém szárítása, amely nagyon jól alkalmazható, jobban lefedi a kezelt területet, és támogatja a hatóanyagok hatását. Ez a krém fertőtlenít minden fejlett pattanást, így gyorsabban eltűnik. Tisztítja meg az arcot és megfosztja az akne megnyilvánulásait. A bőrt gyönyörűen puha.


Payot Blue Techni Liss (Chrono- Smoothing Gel) 15 ml
13 820 Ft

11 750 Ft

Akció

Ez a kronoaktív gondozás megvédi a szemkörnyék érzékeny területét a kék fény hatásától, és simítja az arc mély és finom ráncait. A hűtőfolyadék masszázs csúcsa, valamint a félig folyékony gyöngyház konzisztenciája, kiegyenlíti a ráncokat és megvilágítja a megjelenést.


Payot Blue Techni Liss Concentre (Chrono-Plumping Serum) 30 ml
20 340 Ft

17 290 Ft

Akció

Ez a szérum megakadályozza a bőrbioritmusok szinkronizálásának hatásait, amelyek korai öregedést okoznak, és emellett pajzsot okoznak a bőr káros fénye ellen. A készítmény hialuronsavval dúsított összetevői naponta simítják a bőrt, visszaadják a térfogatnak és kitölti a mély és finom ráncokat.


Payot Blue Techni Liss Jour (Chrono- Smoothing Cream) 50 ml
20 340 Ft

17 290 Ft

Akció

Ez a kronoaktív napápolás simítja a ráncokat, helyreállítja a természetes bőr fényességét és ellazítja az arc izmait a nyugodt megjelenés érdekében, miközben védi a bőrt a kék fény káros hatásaitól.


Payot Blue Techni Liss Nuit ( Blue Chrono-Regenerating Balm) 50ml
21 140 Ft

17 970 Ft

Akció

Blue Techni Liss Nuit Éjszakai Balzsam erősíti a gyógynövényeket, amelyeket a tudományos kutatással kombinál. Felejtsd el a túl rövid éjszakákat és az alváshiányt, ez az ápolás az éjszaka folyamán regeneráló erejét nyugodt és nyugodt bőrrel ébred fel reggel.


Payot Créme N°2 Nuage hidratáló és tápláló arckrém bőrpír ellen 50 ml
13 180 Ft

A Payot krém N ° 2 Nuage érzékeny és irritált bőrre van tervezve. Ez enyhíti a bőr irritációját és bőrpírját, mélységesen hidratálja a bőrt és biztosítja a szükséges gondosságot. Ez a krém megvédi a bőrt a külső káros hatásoktól, csökkenti a bőr feszültségét, és regenerálódik és meggyógyul.


Payot Eau de Soin Relaxante testpermet (Floral Water) 100 ml
8 630 Ft

A Payot Eau de Soin Relaxante egy kozmetikai termék, amely egész nap frissességét és illatát adja. A nagyon alacsony alkoholtartalmú termék nem tapad és finoman illatosított hidratáló és friss fátyolot hagy a bőrön. Ez a víz lágyítja a bőrt, és friss, pihentető és virágos illattal rendelkezik.


Payot Homme mattító arcápoló gél (Anti-Shine Fresh Gel) 50 ml
8 760 Ft

Payot Homme hidratáló gélje kifejezetten férfiak számára készült. 24 órán keresztül a testhez mesterségesen hidratálja a bőrt, miközben a bőr felfrissül és megakadályozza a bőrt a bőr elhajlását. Lágy textúra könnyen felhordható, és nem hagy zsíros filmet a bőrön.


Payot Krém irritált bőrre (Crème No. 2) 30 ml
8 230 Ft

7 410 Ft

Akció

Balzsam, mint az egyik termék minden család orvosságos szekrény megnyugtatja és semlegesíti a helyi bőrirritációt, miközben csökkenti a kellemetlen érzést. Dr. Nadia Payot kiválasztott krém illóolajok és természetes kivonatok nyert növények nyugtató és fájdalomcsillapító tulajdonság.