Payot A ( My Payot Regard) 15 ml-es
9 590 Ft 8 590 Ft

Könnyű szemgélt dúsított finom gyöngyház azonnal kisimítja és ragyogóvá fáradt bőrt a szem körül. Ezen kívül csökkenti a duzzanatot és a sötét karikák a szem alatt.

Payot Antiszeptikus helyi krém akne bőrre (Drying Purifying Gel) 15 ml
7 100 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A tisztító krém szárítása, amely nagyon jól alkalmazható, jobban lefedi a kezelt területet, és támogatja a hatóanyagok hatását. Ez a krém fertőtlenít minden fejlett pattanást, így gyorsabban eltűnik. Tisztítja meg az arcot és megfosztja az akne megnyilvánulásait. A bőrt gyönyörűen puha.

Payot Barnulást gyorsító SPF 30 Sunny (The Fabulous Tan-Booster)
10 840 Ft 7 660 Ft

A Brume Lactée SPF 30 könnyű tejszerkezetű, magas szintű napvédelmet biztosít az arc és a test számára. Elbűvöli a könnyű állagát, amely fokozza a barnulást, és láthatatlan, frissítő és nem tapadó védőpajzsmal borítja a bőrt. .

Payot Créme N°2 Nuage hidratáló és tápláló arckrém bőrpír ellen 50 ml
14 710 Ft 13 640 Ft

A Payot krém N ° 2 Nuage érzékeny és irritált bőrre van tervezve. Ez enyhíti a bőr irritációját és bőrpírját, mélységesen hidratálja a bőrt és biztosítja a szükséges gondosságot. Ez a krém megvédi a bőrt a külső káros hatásoktól, csökkenti a bőr feszültségét, és regenerálódik és meggyógyul.

Payot Tisztító gél  peeling (Grey Paste Cleansing) 200 ml
8 120 Ft 6 280 Ft

Tökéletes tisztító habképződés, kifejezetten problémás, zsíros bőrre kifejlesztve. Oldható mikro-gyöngyöket tartalmaz aktív szénből. Jó segítő minden nap. A készítmény enyhén illatosított. Tiszta, sima, a levelek és rózsa könnyű illatával hagyja a bőrt. Bőrgyógyászatilag tesztelt.

Payot Uni Skin (Perles Des Réves) 50 ml Noční péče
27 340 Ft 20 780 Ft

Pigment Spots Noční péče Uni Skin a legújabb bőrápolás felfedezése. Minden este a bőr mindent, amire szüksége van, hogy ragyogjon, és az ébredéskor egységes hangot adjon. Alkalmas minden olyan bőrtípushoz, amely pigment foltokkal rendelkezik.