Petzl Elia Női sisak 50-58 cm
18 990 Ft

15 990 Ft

Petzl Elia Női sisak maximális kényelmet és védelmet nyújt a fejnek. Az 50–58 cm-ig állítható fejpánt megkönnyíti a fel- és levételt, valamint fokozza a sisak stabilitását. Oldalán apró nyílások találhatók, melyek megfelelő szellőzést biztosítanak. Tartós és ellenálló anyagból készült, így alkalmas szikla- és hegymászáshoz, illetve barlangászathoz is. Széleskörű funkcionalitását jól mutatja a fényszóró elhelyezését is lehetővé tévő héj, melynek köszönhetően a sisak akár éjszakai barlangászat alkalmával is nagyszerű szolgálatot tesz.


Petzl Verso Biztosítóeszköz
6 990 Ft

6 140 Ft

Petzl Verso Biztosítóeszköz bordázott, aszimmetrikus V alakú fékezővájatainak köszönhetően maximálisan kontrollált eresztést és ereszkedést tesznek lehetővé. Kiváló választás azoknak a mászóknak, akik minimalizálni kívánják felszerelésük súlyát és méretét. A kötél adagolásánál csökkentik a súrlódást, megkönnyítve ezzel az eszköz használatát. A Verso a Petzl legkönnyebb ereszkedő és bitosítóeszköze.


Petzl Glacier

Petzl Glacier

Értékelés: 5
25 990 Ft

19 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Könnyű Petzl Glacier jégcsákány három hosszúságban minden skialpinista, szabad síelő, nem igényes hegymászó és erdei turista megtalálják a megfelelő felhasználást.


Petzl E+Lite Fejlámpa

Petzl E+Lite Fejlámpa

Értékelés: 5
8 990 Ft

7 790 Ft

Petzl E+Lite Fejlámpa tökéletes választás mindenki számára. Maximum 50 lumen fényerejű fehér LED-jét akár segédlámpaként is használhatja, hiszen sátorkörüli műveletekhez elegendő fényt nyújt. Vészhelyzet esetén viszont használhatja akár fehér, akár vörös fényforrásának világító üzemmódját szükség esetén.


Petzl Summit

Petzl Summit

Értékelés: 5
36 990 Ft

28 990 Ft

Könnyű hagyományos Petzl Summitr jégcsákány három hosszúságban modern hegymászáshoz. Ár és teljesítmény kiegyensúlyozott viszonya. Remek rögzítési tulajdonságokkal rendelkezik.


Petzl Tikkina Fejlámpa (2017)
6 990 Ft

5 990 Ft

Petzl Tikkina fejlámpa kompakt kialakításának és könnyű szerkezetének köszönhetően ideális választás akkor, ha csak alkalmanként van szüksége fejlámpára. A kiegészítő tökéletesen megállja a helyét nyaraláskor és táborozáskor a sötétben. Praktikus, hiszen 3 üzemmódja közül mindig megtalálja majd a megfelelőt, könnyen elérhető és nagy bekapcsológombjával pedig igazán egyszerű a használata.


Petzl Actik Fejlámpa

Petzl Actik Fejlámpa

Értékelés: 5
13 990 Ft

11 490 Ft

Petzl Actik egy sokoldalú, 300 lumen fényerővel rendelkező fejlámpa 5 féle világítási üzemmóddal. Bármely outdoor aktivitásod megbízható segítője lesz. Ideális hegymászáshoz, futáshoz és túrázáshoz is.


Petzl Tikka Fejlámpa (2017)
9 990 Ft

8 990 Ft

Petzl Tikka fejlámpa egy könnyű, kompakt fényforrás, mely kiváló választás azok számára, akiknek alkalmanként van szüksége plusz világításra a sötétben. Zárt helyiségben illetve táborozáskor is tökéletesen megállja a helyét, hiszen 5 lumentől kezdve akár 200 lumen fényerőséggel is működtethető 60 órán keresztül. Modern dizájnjának és kényelmes kialakításának köszönhetően fiatalok és idősebbek számára egyaránt ideális kiegészítő lehet.


Petzl Summit Evo

Petzl Summit Evo

Értékelés: 5
47 990 Ft

34 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Petzl Summit Evo egy könnyű és műszaki alpinizmusra alkalmas jégcsákány, mely három hosszúságban elérhető. A fejen kellő súllyal ellátott a kiegyensúlyozott bemetszés érdekében. Túrázásra is alkalmas.


Petzl Tactikka Plus Fejlámpa (2017)
12 990 Ft
12 490 Ft

Petzl Tactikka Plus fejlámpa kiválóan alkalmas olyan tevékenységekhez, ahol a lopakodás kiemelt szerepet játszik. Ideális választás éjszakai horgászathoz, vadászathoz vagy természetjáráshoz, melyekhez ideális fényviszonyokat teremt, ugyanakkor mégis kevésbé feltűnő környezete számára. Kényelmes kialakítása, állítható fejpántja és könnyen kezelhető nagy gombja teszi praktikussá ezt a kiegészítőt.


Petzl Tactikka Fejlámpa (2017)
9 990 Ft

7 990 Ft

Petzl Tactikka Fejlámpa kitűnő választás a természet szerelmeseinek. Könnyű és kompakt lámpa, diszkréten segíti Önt az éjszakai tájékozódásban. 5 különböző módban képes működni, így könnyedén kiválaszthatja, hogy mire van szüksége. Továbbá vízálló, és könnyen elemet cserélhet benne.


Petzl Tactikka+ RGB fejlámpa
15 990 Ft

14 201 Ft

Petzl Tactikka+ RGB egy könnyű, kompakt fejlámpa egészen 250 lumennal. 3 színes diódával alkalmas olyan helyzetekben, ahol diszkrétnek kell maradni, de közben látni, hogy mit csinálsz (pl. éjszakai halászat, vadászat, természet megfigyelés).


Petzl Am'D Triact – Lock Karabiner
9 290 Ft

Petzl Am'D Triact – Lock bajonettzáras karabiner a súlyához képest a legnagyobb teherbírású karabiner, amit a Petzl eddig gyártott. A nagy teherbírást az aszimmetrikus „D“ forma és a 3D kialakítása teszi lehetővé. A karabiner nyelvét egy három lépcsős, bajonettzár zárja. A zárógyűrűt fel kell húzni majd elforgatni és csak ezután válik benyomhatová a karabiner nyelve. A nyelv KeyLock csatlakozással kapcsolódik a testhez. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy a karabiner nyelve és a „csőre“ közé ne akadjon be a kötél vagy a beülő füle.


Petzl Sm´D SL Karabíner, Narancssárga
6 190 Ft

Petzl Sm'D SL Narancssárga Karabíner nagyon könnyű és kompakt. D-alakú reteszelő mechanizmussal rendelkezik, amelynek köszönhetően könnyű a kezelhetősége. Az biztonsági zár egy csavar, amivel a kaput lehet zárni. Kesztyűben még könnyebben kezelhető.


Petzl Zipka Fejlámpa

Petzl Zipka Fejlámpa

Értékelés: 5
9 990 Ft

Petzl Zipka 2017-es kiadása egy könnyű és kompakt fejlámpa praktikus, visszahúzható zsinóros mechanizmussal. Számtalan különböző felületre rögzíthető, széles, szórt fénysugara ideális szinte bármilyen tevékenységhez a sötétben, legyen szó akár kempingezésről, kirándulásról vagy mindennapos használatról a ház körül. A lámpa IP X4 (fröccsenő víz ellen) védett, fényerőssége 200 lumen, hatótávolsága pedig akár 60 méter. 4 üzemmódja közül biztosan mindig megtalálja majd az Önnek éppen megfelelőt, könnyen elérhető bekapcsológombja pedig igazán praktikussá teszi.


Petzl Ascension Ereszkedő eszköz
19 990 Ft

15 300 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Petzl Ascension egy innovatív eszköz, ergonómikus fogantyúval. A termék kiváló anyaghasználata, maximális biztonságot nyújt, hiszen az eszköz minden teljesítményi előírásainak megfelel. Az Petzl Asension többféle kötélmérettel is megbírkózik 8–13 mm-ig.


Petzl Simba Heveder

Petzl Simba Heveder

Értékelés: 4,5
16 390 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Petzl Simba hevedert kifejezetten kalandpályákra tervezeték. Könnyen fel- és levehető és széles mérettartományban állítható heveder. Öt és tíz éves kor között, 40 kg-ig használható.


Petzl Power Crunch Box Magnézia por
2 990 Ft

2 690 Ft

Petzl Power Crunch Box Magnézia por 100% magnézium-karbonát por egy dobozba rejtve. A doboz teljesen zárt, két mászás között biztonságosan tárolható benne a magnézia por. Nagyon praktikus, hiszen darabos és por formájú magnézium keveréke, ezáltal kevésbé száll a levegőben.


Petzl Noctilight

Petzl Noctilight

Értékelés: 5
5 990 Ft
5 750 Ft

A Petzl Noctilight védőburkolat az új Petzl termékcsaládhoz, amely lámpaként is szolgál.


Petzl Myo RXP fejlámpa

Petzl Myo RXP fejlámpa

Értékelés: 5
21 990 Ft

2 év garancia

Petzl Myo RXP, az első Petzl fejlámpa, amely programozható inteznitású és bállítható annak várható időtartama. Három megvilágítási mód és tíz lehetséges szintet, 13–141 lumen közül lehet választani. Kevésbé erős világítás segíthet megőrizni az akkumulátor élettartamát, így ideális egy többnapos túrához. Lehet választani fényszóró és stroboszkóp módok közül. A lítium akkumulátor, optimális teljesítményt biztosít, alacsony hőmérsékleten is.


Petzl Poche Tikka 2 Hordtáska

Petzl Poche Tikka 2 Hordtáska

Értékelés: 4,5
3 990 Ft

3 190 Ft

A kompakt Petzl Poche Tikka hordtáska nagyon praktikus darab. Védi dolgait az ütéstől és a karcolástól. Hazsnálható akkumulátorok objektívek, vagy más kisebb tárgyak tárolására.


Petzl Am'D Ball – Lock Karabiner
9 290 Ft

Petzl Am'D Ball – Lock Karabiner alakjának és méreteinek köszönhetően igen sokoldalúan használható. Alkalmas mind a biztosítórendszer elemeinek összekötésére a beülővel, mind pedig kantár végén való használatra. Az aszimmetrikus „D“ formájának köszönhetően ez a modell az egyik legnagyobb szakítószilárdásgú és egyben az egyik legkönnyebb Petzl karabiner. Eltérően a korábbi verzióktól a 3D kialakításának köszönhetően azonos a teherbírása, de kevesebb a súlya.


Petzl Corax Hám
18 990 Ft

14 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Petzl Corax hám kiváló minőségű, biztonságos és kényelmes viseletet, mely tökéletes választás hegymászáshoz, főként nők számára. A hámon található állítható pántok segítségével könnyen fel- és levehetjük. Kiváló minősége révén igazán ellenálló a különböző szélsőséges éghajlati viszonyokkal szemben.


Petzl Glacier Literide 50 cm
24 990 Ft
+ ingyen szállítás

Könnyű Petzl Glacier Literide jégcsákányban minden skialpinista, szabad síelő a nem igényes hegymászó és erdei turista megtalálják a megfelelő felhasználást.


Petzl Grigri+ Biztosítóeszköz
35 990 Ft

25 590 Ft

Petzl Grigri Biztosítóeszközt kifejezetten hegymászásra fejlesztették ki. A megnövelt fékerejű eszköz főként 8,9–11 mm-es kötelekhez ajánljuk. A kiváló minőségű, strapabíró bitosítóeszköz alkalmas elölmászásra, felsőbiztosítással történő mászásra és szálon történő ereszkedésre is.


Petzl Meteor Blue
26 990 Ft

20 990 Ft

Petz Meteor Blue Sisak egy kiváló minőségű, könnyű és kényelmes viselet, mely tökéletes választás hegymászáshoz. Kialakításának köszönhetően megfelelő szellőzéssel bír. Mágneses, állítható csattja segítségével könnyen felhelyezhető. Csekély súlya miatt ideális választás akár extrém helyzetekben is.


Petzl Meteor Orange Hegymászó sisak
26 990 Ft

20 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Petz Meteor Orange Sisak egy kiváló minőségű, könnyű és kényelmes viselet, mely tökéletes választás hegymászáshoz. Kialakításának köszönhetően megfelelő szellőzéssel bír. Mágneses, állítható csattja segítségével könnyen felhelyezhető. Csekély súlya miatt ideális választás akár extrém helyzetekben is.


Petzl OK Karabiner

Petzl OK Karabiner

Értékelés: 5
6 890 Ft

Szimmetrikus, zárható karabiner. Ovális formája révén sokoldalúan alkalmazható, optimális megoldás a különböző eszközök rögzítésére.


Petzl Picchu Gyermeksisak, Korall
14 790 Ft

Petzl Picchu Gyermeksisak egy kiváló minõségû, kifejezetten gyermekek számára tervezett sisak, mely tökéletes választás kerékpározáshoz, görkorcsolyázáshoz és egyéb kültéri tevékenységekhez. Rendkívül könnyű kialakítású, kényelmes viselet. Erős és tartós ABS anyaga maximális védelmet nyújt. Oldalsó szellőző nyílásokkal rendelkezik, belső ütésnyelő bélése kivehető és mosható. Opcionálisan fejlámpa is szerelhető a sisakra. Mérete állítható, 48–54 cm-es fejméretig használható. 3–8 éves korú gyermekek számára ajánlott.


Petzl Power Ball

Petzl Power Ball

Értékelés: 5
1 990 Ft

1 590 Ft

Petzl Power Ball 100% magnézium-karbonát por, egy poliészter zsákba rejtve. Ideális minden mászó tevékenységhez, ahol fontos, hogy ne csússzon a kéz. Az extra finom háló lehetővé teszi a por jó átadását, ezáltal megkönnyíti a használatot. Lényegesen kevesebb por száll a levegőben az alkalmazása során a hasonló termékekhez képest.


Petzl Power Liquid Folyékony magnézium, 200ml
3 990 Ft
3 890 Ft

Petzl Power Liquid Folyékony magnézium praktikus és könnyen kezelhető termék. Gyorsan száradó folyadék, mely tartós felületet hoz létre a kézen és minden mászó tevékenységhez kiváló. Javítja a fogást, nem porlad el, és nem száll a levegőben, valamint környezetbarát készítmény.


Petzl Sm´D RL Karabíner, Narancssárga
7 590 Ft

Petzl Sm'D RL Narancssárga Karabíner nagyon könnyű és kompakt. D-alakú reteszelő mechanizmussal rendelkezik, amelynek köszönhetően könnyű a kezelhetősége. Az automatikus biztonsági zár -Twist Lock – lehetővé teszi a gyors nyitást. Kesztyűben még könnyebben kezelhető.


Petzl Sm´D Wall Karabíner, Narancssárga
4 190 Ft

Petzl SM'D Wall könnyű és kompakt, D-alakú aszimmetrikus karabíner. Egy összeakasztó biztonsági rendszer vagy berendezések szállítására alkalmas. Ez a nem reteszelő változat speciálisan segíti a hegymászást, ahol a dolgok féltartós kapcsolódást igényelnek. Ideális választás kalapács vagy egy anyacsavar rögzítéséhez is. A kis lyuk lehetővé teszi különböző tárgyak egyszerű csatlakoztatását.


Petzl Picchu Gyermeksisak, Pink
14 790 Ft
+ ingyen szállítás

Petzl Picchu Gyermeksisak egy kiváló minõségû, kifejezetten gyermekek számára tervezett sisak, mely tökéletes választás kerékpározáshoz, görkorcsolyázáshoz és egyéb kültéri tevékenységekhez. Rendkívül könnyű kialakítású, kényelmes viselet. Erős és tartós ABS anyaga maximális védelmet nyújt. Oldalsó szellőző nyílásokkal rendelkezik, belső ütésnyelő bélése kivehető és mosható. Opcionálisan fejlámpa is szerelhető a sisakra. Mérete állítható, 48–54 cm-es fejméretig használható. 3–8 éves korú gyermekek számára ajánlott.