Pitch Dog Edzőgyűrű kutyáknak, narancssárga, 28 cm
4 290 Ft

Edzőgyűrű hab anyagból, ami nagyon puha és kíméletes a kutyus fogaihoz és ínyéhez. Alkalmas húzásához, apportírozáshoz és ugrások edzéséhez Pitch Dog edzőgyűrű kutyáknak, 28 cm narancssárga színben, ami úszik a vízen és könnyen lemosható.

Pitch Dog Edzőgyűrű kutyáknak, rózsaszín, 28 cm
4 290 Ft

Edzőgyűrű hab anyagból, ami nagyon puha és kíméletes a kutyus fogaihoz és ínyéhez. Alkalmas húzásához, apportírozáshoz és ugrások edzéséhez Pitch Dog edzőgyűrű kutyáknak, 28 cm rózsaszín színben, ami úszik a vízen és könnyen lemosható.

Pitch Dog Edzőgyűrű kutyáknak, zöld, 28 cm
4 290 Ft

Edzőgyűrű hab anyagból, ami nagyon puha és kíméletes a kutyus fogaihoz és ínyéhez. Alkalmas húzásához, apportírozáshoz és ugrások edzéséhez Pitch Dog edzőgyűrű kutyáknak, 28 cm zöld színben, ami úszik a vízen és könnyen lemosható.

Pitch Dog repülő DISK kutyáknak narancssárga 24 cm
5 090 Ft

Repülő DISK hab anyaggal, amely nagyon könnyű és kíméletes a kutya fogaihoz és az ínyéhez. Repüléskor remek tulajdonságokkal rendelkezik. Használat után, vagy beszennyeződéskor elég vízzel leöblíteni. Pitch Dog repülő DISK kutyáknak 24 cm narancssárga színben, úszik a víz felszínén.

Pitch Dog repülő DISK kutyáknak rózsaszín 24 cm
5 090 Ft

Repülő DISK hab anyaggal, amely nagyon könnyű és kíméletes a kutya fogaihoz és az ínyéhez. Repüléskor remek tulajdonságokkal rendelkezik. Használat után, vagy beszennyeződéskor elég vízzel leöblíteni. Pitch Dog repülő DISK kutyáknak 24 cm rózsaszín, úszik a víz felszínén.

Pitch Dog repülő KÖR kutyáknak kék 20 cm
3 590 Ft

Repülő kör hab anyaggal, amely nagyon könnyű és kíméletes a kutya fogaihoz és az ínyéhez. Alkalmas húzásra, aportra és az ugrás edzésére Pitch Dog KÖR edzéshez kutyáknak 20 cm kék színben, amely úszik a vízfelszínen és vízzel könnyen tisztítható.

Pitch Dog SPORT BALL labda kutyáknak, narancssárga, 9 cm
4 590 Ft

A labda olyan formájú, hogy biztosítja a jó tulajdonságokat repülés közben. Hab anyagból készül, amely nagyon puha és nem irritálja a fogakat vagy az ínyeket. Ellenáll a szennyeződéseknek. Pitch Dog SPORT BALL, labda kutyáknak, narancssárga, 9 cm, úszik a vízen.

Pitch Dog KÖR edzésre kutyáknak narancssárga 20 cm
3 590 Ft

Kör edzéshez hab anyaggal, amely nagyon könnyű és kíméletes a kutya fogaihoz és az ínyéhez. Alkalmas húzásra, aportra és az ugrás edzésére Pitch Dog KÖR edzéshez kutyáknak 20 cm narancssárga színben, amely úszik a vízfelszínen és vízzel könnyen tisztítható.

Pitch Dog KÖR edzésre kutyáknak rózsaszín 20 cm
3 590 Ft

Kör edzéshez hab anyaggal, amely nagyon könnyű és kíméletes a kutya fogaihoz és az ínyéhez. Alkalmas húzásra, aportra és az ugrás edzésére Pitch Dog KÖR edzéshez kutyáknak 20 cm rózsaszín színben, amely úszik a vízfelszínen és vízzel könnyen tisztítható.

Pitch Dog KÖR edzésre kutyáknak zöld színben20 cm
3 590 Ft

Kör edzéshez hab anyaggal, amely nagyon könnyű és kíméletes a kutya fogaihoz és az ínyéhez. Alkalmas húzásra, aportra és az ugrás edzésére Pitch Dog KÖR edzéshez kutyáknak 20 cm zöld színben, amely úszik a vízfelszínen és vízzel könnyen tisztítható.

Pitch Dog repülő DISK kutyáknak kék 24 cm
5 090 Ft

Repülő DISK hab anyaggal, amely nagyon könnyű és kíméletes a kutya fogaihoz és az ínyéhez. Repüléskor remek tulajdonságokkal rendelkezik. Használat után, vagy beszennyeződéskor elég vízzel leöblíteni. Pitch Dog repülő DISK kutyáknak 24 cm kék színben, úszik a víz felszínén.

Pitch Dog repülő KÖR kutyáknak kék 28 cm
4 290 Ft

Kör edzéshez hab anyaggal, amely nagyon könnyű és kíméletes a kutya fogaihoz és az ínyéhez. Alkalmas húzásra, aportra és az ugrás edzésére Pitch Dog KÖR edzéshez kutyáknak 28 cm kék színben, amely úszik a vízfelszínen és vízzel könnyen tisztítható.