-10%
Police To Be - EDT 40 ml
1x

Police To Be - EDT

4 190 Ft
3 770 Ft

Legyen ez a rendőri márka férfias, fűszeres-fás illat férfiaknak. A bevezetés keverékek feljegyzései grapefruit, bors, szív rejt szirmok és ibolya végén szag javítások borostyán, pacsuli és cédrusfa. Név illata emlékeztet gondolatai Hamlet „Lenni vagy nem lenni, ez itt a kérdés.

Partnerünktől: Vivantis
-16%
Police To Be The Queen - EDP 125 ml
1x

Police To Be The Queen - EDP

7 490 Ft
6 260 Ft

Víz parfüm nőknek is a királynő Police márka jött létre 2013-ban a férfias illat férfiaknak, hogy a király. Női illat virágos-gyümölcsös és célja a nők számára, akik szeretik a szagát édesebb. .

Partnerünktől: Vivantis
Police To Be Woman - EDP 125 ml

Police To Be Woman - EDP

6 230 Ft

A rendőrség egy pár illat lenni és Be Woman. Hagyományos Hamlet kérdés: „Lenni vagy nem lenni” egy palack alakú koponya hozzáteszi illat tajmnosti és a rejtély. Parfüm To Be Woman a tökéletes egyensúlyt a virág és gyümölcsös jegyek. .

Partnerünktől: Vivantis
Police To Be The King - EDT 125 ml
2x

Police To Be The King - EDT

6 260 Ft

Eau De Toilette, hogy a király a márka rendőrség keleti fűszeres illat férfiaknak. Ebből jött létre együtt a női illat is a királynő. Férfi illatok szánt érett férfiak, akik tudják, hogy mit akarnak az élettől. Úgy indult 2013-ban. .

Partnerünktől: Vivantis
Police Blue Desire - EDT 40 ml

Police Blue Desire - EDT

2 740 Ft
Utolsó darab ezen az áron!

A Blue Desire egy friss citrusos illat a nők számára. A fejillat zöld almát, citromot és jázmint tartalmaz, a szívillatban kibontakozik a rózsaszín fa. A kompozíciót a borostyán, pézsma és a cédrusfa kombinációja zárja.

Partnerünktől: Vivantis