Police To Be - EDT
4 150 Ft 3 990 Ft

Legyen ez a rendőri márka férfias, fűszeres-fás illat férfiaknak. A bevezetés keverékek feljegyzései grapefruit, bors, szív rejt szirmok és ibolya végén szag javítások borostyán, pacsuli és cédrusfa. Név illata emlékeztet gondolatai Hamlet „Lenni vagy nem lenni, ez itt a kérdés.

Police To Be The King - EDT

Police To Be The King - EDT

Értékelés: 4,5
6 680 Ft

Eau De Toilette, hogy a király a márka rendőrség keleti fűszeres illat férfiaknak. Ebből jött létre együtt a női illat is a királynő. Férfi illatok szánt érett férfiak, akik tudják, hogy mit akarnak az élettől. Úgy indult 2013-ban. .

Police Governor PL14384JS/11
42 730 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Elegáns férfi karóra Police kormányzó híres díszíti a csukló minden modern úriember. Barna modern design, kiváló minőségű acél tok és bőrszíj illik a ruha is alkalmi viselet. Amellett, hogy a dátum és idő tartalmazza a tárcsát, ami mindig pontosan, milyen nap van. .

Police To Be Woman - EDP
6 230 Ft 5 340 Ft

A rendőrség egy pár illat lenni és Be Woman. Hagyományos Hamlet kérdés: „Lenni vagy nem lenni” egy palack alakú koponya hozzáteszi illat tajmnosti és a rejtély. Parfüm To Be Woman a tökéletes egyensúlyt a virág és gyümölcsös jegyek. .

Police Icon - EDP
8 680 Ft 7 480 Ft

A Police új illata férfiaknak egy szép és igen szokatlan, félig átlátszó, sötétkékes oldalú üvegben. A sólyom alakú parfüm a nagyságot és az eleganciát szimbolizálja. A fény törésével játszó, egyedülálló design rendkívül dekoratív. A parfüm megalkotója Celine Ripert. Az illat 2014-ben debütált.

Police Cosmopolitan - EDT
4 300 Ft

Police Cosmopolitan egy kifinomult és érzéki illat, amely tökéletes kiegészítőként szolgál minden társadalmi alkalomra, valamint a relax, pihenés pillanataira. Ez egy citrusos, fűszeres illat a férfiaknak.

Police Passion For Her - EDT
4 790 Ft

A Passion For Her egy virágos-gyümölcsös illat a nők számára. A fejillat összetevői közé tartozik a  bergamotot, mandarin,  Smith Granny alma és feketeribizli levelek.  A szívillatban kibontakoznak  a frézia, a lótusz, a napraforgó és a galagonya illatjegyei.

Police PL14832JSR/02
78 870 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Az eredeti férfi karóra márka rendőrség mindazok számára, akik keresik a stílusos és divatos kiegészítő. A tárcsa díszített három kronográf dátum kijelzés, a hét napjának kijelzése és 24 ciferníčkem.

Police Berkeley PL15402JSR/03
53 580 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi Police lapok Nézd, kik keresik a megfelelő divatot a gyűjteményükben. A kék tárcsát két kronográf és rózsaszín aranyozott kézzel díszítik. A ház kiváló minőségű rozsdamentes acélból és rózsaszín aranyozott. Vigyázz az órájára a csuklóján bőrszíjjal, kéken.

Police Blue Desire - EDT
2 610 Ft

A Blue Desire egy friss citrusos illat a nők számára. A fejillat zöld almát, citromot és jázmint tartalmaz, a szívillatban kibontakozik a rózsaszín fa. A kompozíciót a borostyán, pézsma és a cédrusfa kombinációja zárja.

Police Cavern PL15396JSB/57M
60 870 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Férfi Police lapok Nézd, kik keresik a megfelelő divatot a gyűjteményükben. Egy nagyon furcsa arckép mindenkinek tetszeni fog. Mind a húzás, mind a tolóerő kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül. Fogadjon az all-in-one kiegészítőre, amely minden lépésnél elkíséri Önt. PL15036JSUR / 61.

Police Contemporary - EDT
5 720 Ft 5 120 Ft

A Police Contemporary férfi eau de toilette-je fás illatával igen megkapó. Szokatlan összetevői, ahol a bergamott, a grapefruit és a boróka dominál, valósággal elkápráztatnak.

Police Dalian PL15531JS/03MM
49 870 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Nézd márka Police a férfiak, akik keresik az igazi divat darab a gyűjtemény. A kék tárcsát megkülönböztető kezek díszítik, és az aktuális dátum érdekes megjelenítésével. A tok kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült.