PremiumCord HDMI High Speed kábel, 1,5 m
890 Ft

PremiumCord kiváló minőségű HDMI High Speed ​​kábel hossza 1,5 m , könnyen csatlakoztatható a két digitális AV berendezés. A kábel árnyékolt aranyozott csatlakozókkal képes továbbítani 4K és a 3D-s képek, támogatja az ARC, beépített nagy sebességű Ethernet.

PremiumCord Micro-USB kábel (2.0; 2m), fekete
990 Ft

PremiumCord kiváló minőségű adatkábele kiválóan alkalmas az adatátvitelhez és a hordozható elektronika töltésére. A termék hossza két méter.

PremiumCord Micro-USB kábel (2.0; 2 m), fekete
990 Ft

PremiumCord kiváló minőségű adatkábele kiválóan alkalmas az adatátvitelhez és a hordozható elektronika töltésére. A termék hossza két méter.

PremiumCord HDMI átalakító kompozit jelre és sztereó hangra khcon-16
14 490 Ft

Átalakító, ami lehetővé teszi egyirányban összekötni egy megjelenítésre alkalmas készüléket kimeneti HDMI jellel. A PremiumCord redukció a HDMI kelet kompozit jelre és sztereó hangra bontja, egészen Full HD 1080p felbontásig. HDMI bemenettel és három cinch kimenettel rendelkezik.

PremiumCord HDMI High Speed, 15 m, beépített erősítővel
13 990 Ft

PremiumCord kiváló minőségű HDMI High Speed, hossza 15 m , könnyen csatlakoztatható a két digitális AV berendezés. A kábel 3× árnyékolt aranyozott csatlakozókkal képes továbbítani 4K és a 3D-s képek, támogatja az ARC, beépített erősítővel.

PremiumCord optikai fiber High Speed with Ether. 4K@60Hz kábel, 20 m kphdm2x20
31 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Optikai nagysebességű HDMI kábel audio/videó eszköz csatlakoztatására. PremiumCord optikai fiber High Speed with Ether. 4K@60Hz, amely 20 méter hosszú, és két aranyozott HDMI (M/M) konnektorral van ellátva, az adatátviteli sebesség 18 Gb / mp, 4K felbontást támogat.

PremiumCord HDMI High Speed ​kábel, 2 m
990 Ft

Kiváló minőségű PremiumCord HDMI High Speed kábel hossza 2 m , könnyen öszeköthető két digitális AV berendezés. A kábel árnyékolt, aranyozott csatlakozókkal képes továbbítani 4K és a 3D-s képeket.

PremiumCord HDMI - DVI-D átalakító kábel, M/M, 5m
2 090 Ft

A HDMI – DVI átalakító kábel segítségével a két legnépszerűbb digitális csatlakozó használható. A DVI interfésszel felszerelt DVD lejátszókat, vagy számítógépeket összeköti a HDMI csatlakozóval felszerelt TV-vel vagy projektorral. A jelátvitel minősége 100% és veszteség nélküli. A kábel hossza 5 m

PremiumCord HDMI elosztó 1-2 portra, fém, hálózati áramellátással, 4K, FULL HD, 3D khsplit2b
10 990 Ft

HDMI elosztó, ami lehetővé teszi több képernyő hozzákapcsolását egy forráshoz. A PremiumCord HDMI elosztó 1 HDMI bemenettel és 2 HDMI kimenettel rendelkezik, képet és hangot is továbbít, támogatja a 3D, Full HD 1080 p és 4K felbontást. Emellett aktív jelerősítővel is el van látva, aminek köszönhetően akár 15 m hosszúságú kábelek is csatlakoztathatók hozzá.

PremiumCord PremiumCord kábel HDMI A - HDMI mini C, 2 m
1 290 Ft

Kiváló minőségű HDMI A – HDMI mini C PremiumCord kábel hossza 2 m, egyszerű kapcsolat a tablet, fényképezőgép vagy videokamera és TV között. A kábel árnyékolt aranyozott csatlakozókkal, képes továbbítani a digitális audio és video, valamint támogatja a HDCP digitális tartalom védelem.

PremiumCord Átalakító, HDMI A/F - micro HDMI D/M
890 Ft

A PremiumCord HDMI adapter segítségével könnyen összekötheti táblagépét, telefonját a számítógéppel, LCD vagy plazma tévével. Az átalakító árnyékolt, aranyozott csatlakozókkal képes továbbítani 4K és a 3D-s képeket. A HDMI A és micro HDMI D csatlakozók kitűnő digitális minőségű jelátvitelt biztosítanak.

PremiumCord HDMI High Speed + Ethernet kábel, 7 m
2 690 Ft

PremiumCord HDMI High Speed ​​+ Ethernet kábel 7 méteres kivitelben és fekete színben kapható. 3D-s videók elérhetőek a HDMI csatlakozáson keresztül. Felbontásának köszönhetően gyönyörű színvilág tárul elénk. Könnyen összeköthető vele két digitális AV berendezés.

PremiumCord Kábel HDMI A - HDMI micro D, 5 m
2 490 Ft

Kiváló minőségű PremiumCord HDMI A – HDMI micro D kábel, hossza 5 m. Forgatható csatlakozóval egyszerű a kapcsolat a két digitális AV berendezés között. A kábel árnyékolt, aranyozott csatlakozókkal, képes továbbítani a digitális audio és video, valamint támogatja a HDCP digitális tartalom védelemet.

PremiumCord kábel USB 2.0, A-B, 2m
290 Ft

PremiumCord A-B USB kábel segítségével csatlakoztatni lehet a számítógéphez nyomtatókat/scannereket. 2.0-s USB tanusítvánnyal rendelkezik ami biztosíték arra, hogy minden USB portba illeszkedjen. Két méteres hosszának köszönhetően távolabb lévő eszközök is könnyedén csatlakoztathatóak egymáshoz.

PremiumCord Kábel HDMI A - HDMI mini C, 1 m
1 190 Ft

Kiváló minőségű PremiumCord HDMI A – HDMI mini kábel, hossza 1 m. Forgatható csatlakozóval egyszerű a kapcsolat a két digitális AV berendezés között. A kábel árnyékolt, aranyozott csatlakozókkal, képes továbbítani a digitális audio és video, valamint támogatja a HDCP digitális tartalom védelemet.

PremiumCord Ultra HDTV 4K@60Hz kábel HDMI 2.0b fém+aranyozott csatlakozók 2m (kphdm2a2)-30%
1 990 Ft 1 390 Ft

Akció

2 m hosszú csatlakozó kábel két audió/videó eszköz csatlakoztatásához egy modern HDMI interfészen keresztül, pl. Set-top box, HD-DVD/BluRay lejátszó és LCD/plazma TV készülékekhez. A kábel többszörösen árnyékolt, így képes a digitális hang és kép továbbítására. Támogatja a HDCP digitális tartalom védelmet, valamint a High Dynamic Range-et (HDR).

PremiumCord HDMI High Speed, 3 m
1 190 Ft

PremiumCord HDMI High Speed kábel hossza 3 m, egyszerű kapcsolat a két digitális AV berendezés között. A kábel árnyékolt és arannyal bevont csatlakozóknak köszönhetően , képes továbbítani 4K és 3D-s képeket , támogatja az ARC és a beépített nagy sebességű Ethernet.

PremiumCord Patch kábel UTP CAT6, 2m, fekete
590 Ft 390 Ft

Minőségi UTP RJ45 összekötő kábel CAT6 2 m hosszban. Fekete kivitel, UL tanúsítvány, 2× RJ45 csatlakozó, ideális otthoni hálózatban való használatra.

PremiumCord HDMI High Speed + Ethernet kábel, 15 m
8 090 Ft

Kiváló minőségű PremiumCord HDMI High Speed+Ethernet kábel hossza 15 m , könnyen csatlakoztatható a két digitális AV berendezés. A kábel árnyékolt, aranyozott csatlakozókkal képes továbbítani 4K és a 3D-s képek , támogatja az ARC és a szintén beépített nagy sebességű Ethernet.

PremiumCord HDMI High Speed kábel, 1 m
890 Ft

Kiváló minőségű PremiumCord HDMI High Speed ​kábel hossza 1 m, könnyen öszeköthető két digitális AV berendezés. A kábel árnyékolt, aranyozott csatlakozókkal képes továbbítani 4K és a 3D-s képeket.

PremiumCord Átalakító USB 3.1 Type C male-ről VGA female-re + 3× USB 3.0, alumínium ku31vga05
7 190 Ft

Az átalakító lehetővé teszi magas minőségű videó és hang átvitelét USB-C-ről VGA-ra monitor, TV vagy projektor számára. A PremiumCord átalakító lehetővé teszi a munkaterületed kibővítését még egy monitorral. 3 USB porttal rendelkezik, a támogatott felbontás FULL HD 1080p és az adatátviteli sebessége elérheti akár az 5 Gbps-et is.

PremiumCord Kábel HDMI A - HDMI micro D, 3 m
2 190 Ft

Kiváló minőségű PremiumCord HDMI A – HDMI micro kábel hossza 3 m. Forgatható csatlakozóval egyszerű a kapcsolat a két digitális AV berendezés között. A kábel árnyékolt, aranyozott csatlakozókkal, képes továbbítani a digitális audio és video, valamint támogatja a HDCP digitális tartalom védelemet.

PremiumCord Patch UTP Kábel CAT6, 5m, Szürke
790 Ft

PremiumCord CAT6 UTP patch kábel szürke kivitelben és UL tanúsítvánnyal kapható. 5 méter hosszú. 2 db RJ 45-ös csatlakozóval rendelkezik. Otthoni hálózatok kialakításához kiváló.

PremiumCord DisplayPort kábel M / M, 5 m
3 090 Ft

A kiváló minőségű DisplayPort kábel képes továbbítani a digitális audio és videó jeleket és támogatja a HDCP és DPCP tartalmat. A PremiumCord kábel árnyékolt, hossza 5 m.

PremiumCord HDMI High Speed kábel, 5 m
1 290 Ft

Kiváló minőségű PremiumCord HDMI High Speed kábel hossza 5 m, könnyen öszeköthető két digitális AV berendezés. A kábel árnyékolt, aranyozott csatlakozókkal képes továbbítani 4K és a 3D-s képeket.

PremiumCord Kábel Toslink M/M, OD:6mm, Gold design 1m, kjtos6-1
2 090 Ft

Újdonság

Csatlakoztatja a tévét házimozihoz és biztosítja a hangátvitelt nem kívánt torzítás nélkül és a fénysebesség mellett – minőségi optikai kábel PremiumCord Toslink M / M, OD: 6 mm, Gold design 1m, kjtos6 –1 2 Toslink M csatlakozóval rendelkezik, és egy speciális optikai szálnak köszönhetően nem befolyásolja a mágneses interferenciát.

PremiumCord Toslink M/M kábel, OD: 6 mm, Gold design, 1,5 m, kjtos6-015
1 890 Ft

Újdonság

Összeköti televíziódat a házimozival és biztosítja a nem kívánatos torzítás nélküli hangátvitelt és ezt ráadásul fénysebességgel – a PremiumCord Toslink M/M minőségi optikai kábel, OD:6 mm, Gold design 1,5 m, kjtos6–015 2 Toslink M végződéssel rendelkezik, és a speciális optikai szálnak köszönhetően nincs rá hatással a mágneses zavarás.

PremiumCord Slim HDMI High Speed + Ethernet kábel, 3 m
2 190 Ft

PremiumCord kiváló minőségű Slim HDMI High Speed ​​+ Ethernet kábel, hossza 3 m , könnyen csatlakoztatható a két digitális AV berendezés. A kábel árnyékolt aranyozott csatlakozókkal képes továbbítani 4K és a 3D-s képek, támogatja az ARC, beépített nagy sebességű Ethernet.

PremiumCord HDMI High Speed ​​kábel, 10 m
4 390 Ft

PremiumCord HDMI High Speed kábel segítségével könnyedén össze lehet csatlakoztatni két digitális AV berendezést. A kábel árnyékolt és aranyozott csatlakozóival képes továbbítani a 4K-s és a 3D-s képeket is. A 10 méteres kábelhosszának köszönhetően nagy távolságban lévő eszközöket is lehet egymáshoz csatlakoztatni.

PremiumCord Patch UTP Kábel CAT6, 5m, Piros
790 Ft

PremiumCord CAT6 UTP patch kábel piros színű és 5 m kivitelben kapható. 2 db RJ 45-ös csatlakozóval rendelkezik. Kiválóan alkalmas az otthoni hálózatokhoz. Prémium minőségű anyag felhasználásával készült.

PremiumCord HDMI 1.3 kábel, M / M, 5 m, forgó
2 190 Ft

Kiváló minőségű HDMI-kábel verziója 1.3b PremiumCord hossza 2 m és forgatható csatlakozóval egyszerű kapcsolat a két digitális AV berendezések között. Kábel árnyékolt aranyozott csatlakozókkal , képes továbbítani a digitális audio és video tartalmat.

PremiumCord Patch kábel UTP CAT6, 1m, Kék
290 Ft

PremiumCord CAT6 UTP patch kábel 1 méter hosszúságú, kék színű. Ideális az otthoni hálózatokhoz. Kiváló minőségű összekötő, mely 2 db RJ 45-ös csatlakozóval rendelkezik.

PremiumCord Kábel Toslink M/M, OD:4mm, 2m
1 190 Ft

Digitális optikai audio kábel, hossza 2 méter, audio berendezések csatlakoztatására. PremiumCord Kábel Toslink M/M 4 mm átmérővel elektromágneses zavarás által nem befolyásolt, ezáltal ideális megoldás minden körülmények között a maximális minőségű hangzás elérésére.

PremiumCord Hosszabbító kábel, 230V, 3 m
1 090 Ft

Kiváló minőségű hosszabbító kábel a PremiumCordtól. 230 V-os maximális terhelés. 3 méteres hosszával készülékeit könnyedén áram alá helyezheti.

PremiumCord A tápkábel 100% CU réz 2x1,5mm 10m
3 490 Ft

100% rézkábel, hossza 10 méter, amely ideális a repro csatlakoztatására. PremiumCord Kábel a repro csatlakoztatáshoz két 1,5 mm2 átmérőjű vezetőt tartalmaz, és áttetsző szigeteléssel van ellátva. Autójel átadása 20 Hz – 20 kHz sávban, alkalmas akár max. 100 W zeneteljesítmény átadására.

PremiumCord SCART 2 m kábel, M/M
690 Ft

SCART csatlakozókábel, hím / hím csatlakozók. Audió csatlakoztatására szolgál – videó eszközök, leggyakrabban videófelvevő és TV, DVD lejátszó, hossza 2 m.