Propesko 4 húsos macskaeledel menü (12 x 4 x 100 g)
4 990 Ft

Propesko 4 húsos macskaeledel menü gyorsan tálalható, teljes értékű táplálék felnőtt macskák számára .A húsos menü nem csak ízletes, hanem a szükséges tápanyogokat is tartalmazza. Az alutasakos csomagolás praktikus, mivel gyorsan és frissen tálalható.


Propesko Csirke+marha+nyúl+lazac Macskaeledel, 4 x (12x100) g
4 990 Ft

Propesko csirke, marha, nyúl, lazac macskaeledel gyorsan tálalható, teljes értékű táplálék felnőtt macskák számára. A húsos menü nem csak ízletes, hanem a szükséges tápanyogokat is tartalmazza. A négyféle ízesítésnek köszönhetően változatos étrendet biztosíthatunk kedvencünknek. Az alutasakos csomagolás praktikus, mivel gyorsan és frissen tálalható.


Propesko Eledelcsomag kutyáknak, csirke, marha, pulyka, bárány, 4 x (12 x 100g)
5 490 Ft

4 990 Ft

Ebben a Propesko eledelcsomagban tápláló és változatos tállálékot találhat kutyája számára. A 4 csomagban egyenként 12 db 100 g-os adag található négy féle ízben. 3–6 csomag teszi ki átlagosan egy kistestű kutya napi étkezését. A változatosságról a négy féle különböző alapanyag felhasználásával gondoskodtak, a csomagban található adagok csirke, pulyka, bárány és marhahúsból készültek.


Propesko Vitality Száraz kutyatáp, 10+1 kg
5 290 Ft

4 790 Ft

Prospesko kutyaeledel marha granulátummal, baromfi hússal és zöldségekkel járul hozzá a mindennapi lendülethez, energikussághoz. A benne lévő vitaminok biztosítják az egészséges, fényes szőrzetet kedvencének. Élvezetes ízletes falatok, melyek nem csak laktatnak, de gondoskodnak az egészségről is.


Propesko Húsos macskaeledel menü 13 x (4 x 100 g)
5 590 Ft

Propesko húsos menü macskaeledel gyorsan tálalható, teljes értékű táplálék felnőtt macskák számára.A lazacos, garnélás, csirkés és marhahúsos falatok nem csak ízletesek, hanem a megfeleő tápanyagokat is biztosítják a macskája számára. Az alutasakos csomagolás praktikus, mivel gyorsan és frissen tálalható.


Propesko Húsos macskaeledel menü 13 x (4 x 100 g)
5 590 Ft

Propesko húsos menü macskaeledel gyorsan tálalható, teljes értékű táplálék felnőtt macskák számára.A csirkés, májas, bárányhúsos falatok nem csak ízletesek, hanem a megfeleő tápanyagokat is biztosítják a macskája számára. Az alutasakos csomagolás praktikus, mivel gyorsan és frissen tálalható.


Propesko Sterile Macskaeledel, Baromfi, 9,6 kg
10 490 Ft

6 590 Ft

Propesko baromfihúsos macskaeledel ivartalanított macskák tápanayigényei szerint lett összeválogatva kiváló alapanyagokból. A könnyen emészthető fehérjék, ásványi anyagok és vitaminok segítenek megőrizni az egészséges csontozatot és fogazatot, javítják a látást, valamint kedvencünk szőrét selymesen tartják. Praktikus kiszerelése miatt frissességét sokáig megőrzi.


Propesko Kutyaeledel nyúl, zöldség, csirke, bárány 13x (4 x 100 g)
5 990 Ft

5 590 Ft

A Propesko kutyaeledel egy teljes értékű táp felnőtt kutyák számára. A hús és zöldség kombinációjának köszönhetően egészséges és ízletes táplálékként szolgál kedvence számára. A csomagok nyúl és sárgarépa, valamint csirke és bárány húsosak, így kiválaszthatja, hogy kedvence melyik kombinációból táplálkozzon.


Propesko Vegetables + Beef macskaeledel - 10,8 kg
10 490 Ft

5 490 Ft

A Propesko macska szárazeledel marhahússal és zöldségekkel minden fajta felnőtt macskának ideális választás. Praktikus kiszerelésben kapható, ezért sokáig megőrzi frissességét. Macskája minden nap szívesen fogja fogyasztani.


Propesko Macskaeledel, 24 x 415 g
6 790 Ft

A Propesko macskaeledel 24×415 g-os kiszerelésben kapható. Hipoallergén összetevői nem terhelik meg kedvencünk emésztőrendszerét, megelőzik az élelmiszerallergia kialakulását. A könnyű emésztés biztosítja a macskák jó közérzetét és energikusságát.


Propesko Macskaeledel marhamájjal 24 x 415g
6 790 Ft

A Propesko Macskaeledel 24×415g-os kiszerelésben kapható. Hipoallergén összetevői nem terhelik meg kedvence emésztőrendszerét, megelőzik az élelmiszerallergia kialakulását. A könnyű emésztés biztosítja a macskák jó közérzetét és energikusságát.


Propesko Macskaeledel tonhallal és lazaccal, 24 x 415 g
6 790 Ft

A Propesko macskaeledel 24×415 g-os kiszerelésben kapható. Hipoallergén összetevői nem terhelik meg kedvencünk emésztőrendszerét, megelőzik az élelmiszerallergia kialakulását. A könnyű emésztés biztosítja a macskák jó közérzetét és energikusságát.


Propesko Marha+nyúl+szív Macskaeledel, 12 x 830 g
5 890 Ft

Propesko macskaeledelek különleges és egyedi ízvilággal rendelkeznek. A marhahúsból, nyúlhúsból és szívből készült konzervek sajátos ízét minden macska szívesen fogyasztja. A felnőtt macskák számára ajánlott eledel teljes értékű, vitamin- és ásványianyagtartalmának köszönhetően pedig tökéletes választás. 12×830 grammos kiszereléssel kapható.


Propesko Sterile macskaeledel, Csirkés, 24 x 415g
6 890 Ft

Propesko Sterile macskaeledel egy hagyományos és népszerű cseh márkájú macskaeledel, ivartalanított macskák számára. Puha húsos falatkák, melyet minden cica azonnal imádni fog. A csomag tartalmaz 24 db 415 g-os csirkés ízesítésű tasakot.Tökéletes választás azoknak a gazdiknak akiknek fontos, hogy kedvencük minden tápanyagot megkapjon, és hogy emellett az étele zamatos és finom is legyen.


Propesko Csirkehús + Zöldség Száraz macskaeledel - 12 kg
7 990 Ft

6 590 Ft

Propesko Száraz macskaeledel egy kiváló minőségű száraztáp, amely valódi csirkehúst és zöldségeket tartalmaz, így garantáltan macskája kedvence lesz. Ez a teljes értékű macskaeledel magas fehérjetartalmának köszönhetően biztosítja a szükséges energiabevitelt és megfelelő tápanyagforrást jelent minden macskafajta számára. Omega zsírsavakat valamint A-, D3– és E vitamint is tartalmaz, amelyek elengedhetetlenek a macskák egészséges fejlődéséhez.


Propesko Vadhúsos Macskaeledel 12 x 830g
5 890 Ft

Propesko macskaeledelek különleges ízvilággal kényeztetik kedvencét. Az egyedi vadhúsból álló macskaeledel felnőtt macskák számára kiváló választás, hiszen különböző húsokból álló aromáját minden cica szívesen fogyasztja. A teljes értékű táplálék számos ásványianyagot tartalmaz, ezzel biztosítva a kellő tápértéket. Csomagolásának köszönhetően gyorsan és egyszerűen tálalható.


Propesko Vitality Száraz kutyatáp, 10 kg
5 290 Ft

4 790 Ft

Prospesko kutyaeledel marha granulátummal, baromfi hússal és zöldségekkel járul hozzá a mindennapi lendülethez, energikussághoz. A benne lévő vitaminok biztosítják az egészséges, fényes szőrzetet kedvencének. Élvezetes ízletes falatok, melyek nem csak laktatnak, de gondoskodnak az egészségről is.


Propesko Wellness Száraz kutyatáp, 10 kg
5 290 Ft

4 790 Ft

Prospesko Wellness kutyatáp bárány hússal, rizzsel és zöldségekkel járul hozzá a mindennapi lendülethez, energikussághoz. A benne lévő vitaminok biztosítják az egészséges, fényes szőrzetet kedvencének. A természetes összetevőknek köszönhetően bátran fogyaszthatják az eledelt érzékeny gyomrú kutyák is, a jó egészség garantált.


Propesko Csirkemáj Macskaeledel, 24 x 100 g
3 190 Ft

Propesko csirkemáj macskaeledel gyorsan tálalható, teljes értékű táplálék felnőtt macskák számára. A csirkemájas falatok nem csak ízletesek, hanem a megfeleő tápanyagokat is biztosítják macskája számára. Az alutasakos csomagolás praktikus, mivel gyorsan és frissen tálalható.


Propesko Kutyaeledel csirke + marha, 24 x 100 g
3 590 Ft

3 190 Ft

A Propesko kutyaeledel minden fajta kutyának ideális választás. Finom csirke, valamint marhahúsból készült, amit kedvence imádni fog. Teljes értékű táp felnőtt kutyák számára.


Propesko Kutyatáp kis és közepes fajtáknak, 8kg
4 490 Ft

3 990 Ft

Propesko kutyatáp komplett granulált táp kis és közepes testű kutyák részére. Az optimális összetételének, a kisebb szemcseméretnek és az összes tápanyag kiegyensúlyozott arányának köszönhetően kedvence minden nap kitűnő formában lesz.


Propesko Macskaeledel csirkehússal, 24 x 100 g
3 490 Ft

3 190 Ft

Propesko macskaeledel teljes és kiegyensúlyozott táplálkozást biztosít a kifinomult ízlésű, felnőtt cicák számára. Vitaminokban gazdag, csirkehúsos termék, mely tartósítószerek nélkül készül. 24 darab alutasakos termék, egyenként 100 grammos mennyiséggel.


Propesko Macskaeledel marhahússal, 24 x 100 g
3 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Propesko macskaeledel teljes és kiegyensúlyozott táplálkozást biztosít a kifinomult ízlésű, felnőtt cicák számára. Vitaminokban gazdag, marhahúsos termék, mely tartósítószerek nélkül készül. 24 darab alutasakos termék, egyenként 100 grammos mennyiséggel.


Propesko Marha- és nyúlhúsos macskaeledel menü 13 x (4 x 100g)
5 590 Ft

Propesko marha- és nyúlhúsos macskaeledel menü gyorsan tálalható, teljes értékű táplálék felnőtt macskák számára.A marha- és nyúlhúsos falatok nem csak ízletesek, hanem a megfeleő tápanyagokat is biztosítják a macskája számára. Az alutasakos csomagolás praktikus, mivel gyorsan és frissen tálalható.


Propesko Kutyakonzerv, csirkehús, sárgarépa és tészta, 6×1240g
3 890 Ft

Propesko kutyakonzerv egy csökkentett zsírtartalmú nedves kutyatáp csirkehússal, sárgarépával és tésztával. Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag étel, átlagos termetű felnőtt kutyáknak. A csomag 6×1240 g-ot tartalmaz.


Propesko Junior Kutyaeledel, hal és csirke, 24 x 415 g
6 890 Ft

Propesko Junior hal + csirke kutyaeledel teljes értékű táplálék minden kutyakölyöknek megfelelő választás. Különböző hús és állati származékokat, gabonaféléket, zöldségeket, növényi eredetű származékokat, olajokat és zsírokat tartalmaz. A napi adag függ a kutya testsúlyától, korától és aktivitási szintjétől.


Propesko Kutyakonzerv, csirke- , marha- és szarvashús, 6×1240g
3 990 Ft
3 890 Ft

Propesko kutyakonzerv egy csökkentett zsírtartalmú nedves kutyatáp csirke- , marha- és szarbashússal. Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag étel, átlagos termetű felnőtt kutyáknak. A csomag 6×1240 g-ot tartalmaz.


Propesko Kutyakonzerv, csirkehús, sárgarépa, tészta, 24 x 415 g
6 890 Ft

Propesko kutyakonzerv teljes értékű kutyatáp csirkehússal, sárgarépával és tésztával. Ízletes húsfalatok felnőtt kutyáknak. Vitaminokban gazdag étel, amely a kis- és közepes testméretű fajták számára ideális választás.


Propesko Kutyakonzerv, marhahús, vadhús, csirkehús, 24 x 415 g
6 890 Ft

Propesko kutyakonzerv teljes értékű kutyatáp marka-, vad- és csirkehússal. Ízletes húsfalatok felnőtt kutyáknak. Vitaminokban gazdag étel, amely a kis- és közepes testméretű fajták számára egyaránt ideális választás.


Propesko Kutyakonzerv, nyúl, marha és tészta 6×1240g
3 890 Ft

Propesko kutyakonzerv egy csökkentett zsírtartalmú nedves kutyatáp nyúl- és marhahússal, valamint tésztával. Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag étel, átlagos termetű felnőtt kutyáknak. A csomag 6×1240 g-ot tartalmaz.


Propesko Kutyakonzerv, szarvas és baromfi, 6×1240g
3 890 Ft

Propesko kutyakonzerv egy csökkentett zsírtartalmú nedves kutyatáp szarvas- és baromfihússal. Vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag étel, átlagos termetű felnőtt kutyáknak. A csomag 6×1240 g-ot tartalmaz.