R2 Blizzard

R2 Blizzard

Értékelés: 4,5
7 490 Ft

Magasan szigetelt unisex kesztyű R2 Blizzard a nagyon hideg éghajlati viszonyokhoz tervezve alkalmas sífutásra és kerékpározáshoz is. A modern SOFTSHELL felső anyag természetes tulajdonságai miatt elegendő vízállóságot és légáteresztő képességet biztosít a természetes tulajdonságainak köszönhetően.

R2 ATF307A funkciós hosszú fiú póló, fekete-kék
6 890 Ft

Funkciós gyerek póló fiúknak jelentős nedvesség-elvezetéssel és a testhőmérséklet szinten tartásával. Műszálak által alkotott kellemes anyag. Varratmentes technológia a kényelmes viseletért. Az R2 ATF307A fekete-kék póló rendkívül könnyű és ideális választás különböző sporttevékenységekhez.

R2 Cover

R2 Cover

Értékelés: 5
6 240 Ft 5 614 Ft

Unisex kesztyű 2 v 1 téli futáshoz és sífutáshoz. Az ujjaskesztyű egyszerűen átváltozik egyujjas kesztyűvé. Meleg, légáteresztő és szélálló WINDBREAKER polár anyagból. A fényvisszaverő lenyomat gyenge fényviszonyok mellett fokozza a láthatóságot. Csúszásmentes ANTISLIP felület a tenyéren, melyet sífutásnál nagyra értékelsz.

R2 Funkciós fiú hosszú nadrág, fekete-kék
5 690 Ft

Funkciós gyerek nadrág fiúknak jelentős nedvesség-elvezetéssel és a testhőmérséklet szinten tartásával. Modern elasztikus szabás. Műszálak által alkotott kellemes anyag. Varratmentes technológia a kényelmes viseletért. Az R2 funkciós fiú hosszú nadrág, fekete-kék rendkívül könnyű és ideális választás különböző sporttevékenységekhez.

R2 Funkciós lány hosszú nadrág, rózsaszín
5 690 Ft

Funkciós gyerek nadrág lányoknak jelentős nedvesség-elvezetéssel és a testhőmérséklet szinten tartásával. Modern elasztikus szabás. Műszálak által alkotott kellemes anyag. Varratmentes technológia a kényelmes viseletért. Az R2 funkciós lány hosszú nadrág, rózsaszín rendkívül könnyű és ideális választás különböző sporttevékenységekhez.

R2 Funkciós lány póló ATF304A
6 890 Ft

Funkciós gyerek póló lányoknak jelentős nedvesség-elvezetéssel és a testhőmérséklet szinten tartásával. Műszálak által alkotott kellemes anyag. Varratmentes technológia a kényelmes viseletért. Az R2 ATF304A lány póló rendkívül könnyű és ideális választás különböző sporttevékenységekhez.

R2 unisex kesztyű Cruiser
8 290 Ft

A tenyérre és az ujjakra helyezett csúszásgátló felülettel ellátott, enyhén szigetelt CRUISER sportkesztyűk növelik a vezetés biztonságát és irányíthatóságát. A meghosszabbított csuklóvédelem csökkenti a hó bejutását a kesztyű belsejébe és véd a kellemetlen megfázás ellen.