R2 Proof napszemüveg
12 690 Ft 12 490 Ft

Sport napszemüveg könnyű és tartós kerettel, átlagon felüli rugalmassággal a kényelmes viselés érdekében. Az R2 Proof csúszásgátló orrpárnákkal és nyélvégződésekkel ellátott, amelyeknek hála tökéletesen tart az arcon. Garantált 100% UV védelem.

R2 ATF307A funkciós hosszú fiú póló, fekete-kék
6 890 Ft

Kiárusítás

Funkciós gyerek póló fiúknak jelentős nedvesség-elvezetéssel és a testhőmérséklet szinten tartásával. Műszálak által alkotott kellemes anyag. Varratmentes technológia a kényelmes viseletért. Az R2 ATF307A fekete-kék póló rendkívül könnyű és ideális választás különböző sporttevékenységekhez.

R2 Funkciós fiú hosszú nadrág, fekete-kék
5 690 Ft

Kiárusítás

Funkciós gyerek nadrág fiúknak jelentős nedvesség-elvezetéssel és a testhőmérséklet szinten tartásával. Modern elasztikus szabás. Műszálak által alkotott kellemes anyag. Varratmentes technológia a kényelmes viseletért. Az R2 funkciós fiú hosszú nadrág, fekete-kék rendkívül könnyű és ideális választás különböző sporttevékenységekhez.

R2 Funkciós lány hosszú nadrág, rózsaszín-28%
5 690 Ft 4 090 Ft

Kiárusítás

Funkciós gyerek nadrág lányoknak jelentős nedvesség-elvezetéssel és a testhőmérséklet szinten tartásával. Modern elasztikus szabás. Műszálak által alkotott kellemes anyag. Varratmentes technológia a kényelmes viseletért. Az R2 funkciós lány hosszú nadrág, rózsaszín rendkívül könnyű és ideális választás különböző sporttevékenységekhez.

R2 Funkciós lány póló ATF304A
6 890 Ft

Kiárusítás

Funkciós gyerek póló lányoknak jelentős nedvesség-elvezetéssel és a testhőmérséklet szinten tartásával. Műszálak által alkotott kellemes anyag. Varratmentes technológia a kényelmes viseletért. Az R2 ATF304A lány póló rendkívül könnyű és ideális választás különböző sporttevékenységekhez.