Ralph Lauren Polo - EDT
21 870 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

A klasszikus férfi illat az igazi férfiak. Ez ciprus fás illat márka Polo Ralph Lauren. Előzetes fűszeres jegyek boróka, kömény, koriander, bazsalikom és üröm együtt friss bergamot. Férfias szívében áll kamilla, jázmin, muskátli, rózsa és fenyő, bors hozzáteszi pikantéria és tonizálja a bőrt.

Ralph Lauren Polo Black - EDT
22 620 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Fűszeres, modern, éles és férfias illat Ralph Lauren márka. Polo Fekete üdvözöljük lédús gyümölcsök, és egy kicsit a zsálya és üröm. Középpontjában a nyersbőr pacsuli és tonkabab. Minden befejezi szantálfa együtt citrom, amely így az illat a frissesség Azt 2005-ben indult. .

Ralph Lauren Polo Blue - EDP
28 660 Ft

Svoboda nagy kék égbolt, korlátlan erőmű. Mindez rejtve az aromás illat férfiaknak Polo Blue. Kombinációja éles akkordok kardamom és a bergamott egészítik virágos jegyek zsálya, verbéna és a bazsalikom. Az alap ötvözi pacsuli, vetiver és velúr tökéletes harmóniában a fa hangok. Úgy indult 2016-ban.

Ralph Lauren Polo Blue - EDT
24 040 Ft

Svoboda nagy kék égbolt, korlátlan erőmű. Üdítő keveréke dinnye, bazsalikom és velúr. Fougrová friss férfias illat Ralph Lauren márka. Úgy indult 2003-ban. .

Ralph Lauren Polo Red - EDT

Ralph Lauren Polo Red - EDT

Értékelés: 5
21 660 Ft 20 810 Ft

Az aroma a védjegy Ralph Lauren Polo Red mutatja energikus és szenvedélyes vad láng, amely symplizuje erőt, állóképességet és a pezsgés. Ez egy fás-fűszeres illat, egy csipetnyi pikáns. Inspiration parfüm dühös sebesség nagyon gyors autók, a szenvedély, a szépség és az érzékiség.

Ralph Lauren Ralph - EDT
11 200 Ft

Színes virágos varázs. Illat nőknek műhelyéből tervező Ralph Lauren. Ralph között friss, virágos illat alkalmas a napi viselet. Az a tény, meggyőzi aromákkal gyümölcsök és virágok, ami a palacktároló. Azt 2000-ben elindított.

Ralph Lauren Safari - EDP
17 910 Ft 16 610 Ft

Meleg, nehezebb, enyhén gyümölcsös, virágos illat női Ralph Lauren márka. Úgy indult 1990-ben. .

Ralph Lauren Safari Man - EDT
22 320 Ft 20 420 Ft

Safari Man fougerově friss fás férfias illat, fűszeres kis Ralph Lauren márka. Illat és virágos fás, kiegészítve friss citrom. Azt 1992-ben elindított. .