Reer Biztonsági mellény
2 590 Ft

Gyerek mellény fényvisszaverő csíkokkal a jobb láthatóság érdekében sötét vagy hirtelen időjárási viszonyok között. Ideális kiegészítő iskolai rendezvényekhez. Praktikus kapucni esős időjáráshoz. Széles illeszkedés a mozgás szabadságához. 2 tépőzár. A Reer Vesta Safety gyermekek számára 2 éves kortól.

Reer Fényvisszaverő szalag LED lámpával
3 290 Ft

A szalag LED-kel világít a jobb láthatóság érdekében sötétben vagy közelgő alkonyatkor. 3 választható megvilágítási mód érhető el. CR2032 akkumulátorral működik. A gyors felhelyezéshez tervezték, így könnyen felteheted a kezedre és a kerékpár kormányra. Reer fényvisszaverő szalag LED-es lámpával ellenáll az időjárásnak.

Reer Gyerekvédő fal DL Plexi
57 490 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerekvédő fal, ami az ajtókerethez és a lépcsőkhöz rögzíthető. Erős akril üveg. Easy Shut-lock lezáró rendszer. A szélessége 76 és 96,5 cm között állítható. Lehetőség a meghosszabbítására 7 cm-rel 2 kiterjesztés segítségével. Az antracit színű Reer Gyerekvédő fal Puristic DL Plexi a felszereléshez szükséges alkatrészekkel együtt van kézbesítve.

Reer Leesésgátló ágyra 150cm sandbeige
12 490 Ft

Leesésgátló ágyra. Téglalap alakú ágyakhoz 200 és 250 cm hosszúság közt, 10 és 30 cm közti vastagságú matraccal. Övrendszer oldalfalak nélküli keretekhez. A 150cm-es Reer ágyvédő bézs színű, hordtáskával és rögzítő anyaggal ellátott.

Reer Okostelefon és Iphone kamera
29 990 Ft
+ ingyen szállítás

Digitális kamera IP technológia támogatottsággal. Mobilalkalmazás segítségével történő vezérlés. A kép HD felbontásban készül. Kiváló minőségű 4× digitális zoom. Mozgás- és kiadott hangok érzékelése. 110°-ban forgatható könyök. Infravörös üzemmód az éjjeli felvételkészítéshez. A Reer Okostelefon és IPhone kamera fali konzollal is fel van szerelve.

Reer Mikrohullámú sterilizáló
4 490 Ft

Reer mikrohullámú sterilizátor egyszerre akár 4 db cumisüveg és annak tartozékai teljeskörű fertőtlenítését teszi lehetővé. Csupán csapvíz szükséges a használatához, hiszen a mikrohullámú sütőben a gőz erejével sterilizál. Az eszköz használata rendkívül gyors és hatékony, mivel a cumisüvegeket mindössze 7 perc alatt képes makulátlanul tisztává, csíramentessé tenni.

Reer Basic TwinFix Active-Lock Biztonsági rács
19 590 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Reer Basic TwinFix Active-Lock Biztonsági rács segítségével könnyedén elzárhatja a lakás veszélyes tereit, például bizonyos ajtókat, lépcsőket gyermeke elől. Mivel nem rendelkezik küszöbbel, lépcső tetejére is helyezhető. Szélessége állítható 73 és 104,5 cm között, anyaga minőségi fenyőfa.

Reer Háttámlavédő autósülésre
3 000 Ft

A Reer Háttámlavédő autós ülésre praktikus kialakításának és nagy zsebeinek köszönhetően kiválóan alkalmas gyermekek játékainak, egyéb dolgainak tárolására. Az ülésre könnyen rögzíthető a tépőzáras pántokkal, lehetővé téve, hogy utazás közben minden kéznél legyen. Emellett megvédi a háttámlát a szennyeződésektől, de tisztítása is egyszerű, hiszen vízálló poliészterből készült.

Reer Basic Simple Lock Fém biztonsági rács
15 590 Ft

2 év garancia

Reer Basic Simple Lock Biztonsági rács használatával a lakás veszélyes területei könnyedén elzárhatóak a gyerekek elől. Küszöbbel nem rendelkezik, így biztonságosan használható kerekesszékkel is. 4 ponton rögzítendő, Simple Lock zárórendszere pedig egyszerűen nyitható a szülők számára.

Reer LED éjjeli lámpa, tojás, színváltoztató
3 690 Ft

Éjszakai fény alvó légkör kialakításához, tojás formában. Ki/bekapcsolási állapotjelző. A 7 típusú színből szabadon választhatsz. Tápellátás 2× CR2032 elemmel. Reer LED éjjeli lámpa, tojás, színváltoztató, gyermekeknek 36 hónapos korig ajánlott.

Reer Leesésgátló ágyra 100cm sandbeige
9 690 Ft

Leesésgátló ágyra. Téglalap alakú ágyakhoz 150 és 200 cm hosszúság közt, 10 és 30 cm közti vastagságú matraccal. Övrendszer oldalfalak nélküli keretekhez. A 100 cm-es Reer ágyvédő bézs színű, hordtáskával és rögzítő anyaggal ellátott.

Reer Tűzhelyvédő babarács, Fém
12 500 Ft

Reer tűzhelyvédő rács hasznos kiegészítő a konyhában, ha kíváncsi és eleven baba is van a házban. A rozsdamentes acél rács megakadályozza a gyermeket, hogy a forró edényekhez nyúlhasson. Fel- és lecsatlakoztatása gyors és egyszerű, szerkezetének köszönhetően a legtöbb munkalaphoz kompatibilis.

Reer TravelKid Entertain tablet
5 090 Ft

Szervező 4 praktikus zsebbel Ideális játékok, könyvek, ételek és egyéb apró tárgyak tárolására. Max tablet méret 12.5”. Felfüggeszthető, hevederekkel, amelyek sportülésekhez is rögzíthető. Reer TravelKid Entertain Tablet víztaszító poliészterből készül, és hatékonyan védi az autód burkolatait.

Reer Biztonsági visszapillantó tükör
3 490 Ft

A Reer Biztonsági visszapillantó tükör segítségével utazás közben is láthatja kisgyermekét a hátsó ülésen. Felülete extra nagy,a tükör univerzális, ezért bármilyen fejtámlára feltehető. Mivel műanyagból készült, így különösen biztonságos, felszerelése pedig egyszerű. Meglehetősen praktikus, hiszen a tükör használatával megelőzhető a balesetek kialakulása.

Reer Csúszásgátló szőnyeg

Reer Csúszásgátló szőnyeg

Értékelés: 2,9
3 300 Ft

Reer Csúszásgátló szőnyeg anyagának és optimálisan elhelyezett tapadókorongjainak köszönhetően biztonságosabbá teszi a fürdést. Élénk színe a babákat játékra sarkallja, így még vidámabb lehet a pancsolás. Méretének és rugalmasságának köszönhetően a szőnyeg bármelyik fürdőkádba prektikus választás lehet.

Reer Active-Lock Biztonsági babarács
18 400 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Reer Active-Lock biztonsági babarács használata esetén meggyőződhetünk arról, hogy gyermekünk nem indul el egyik pillanatról a másikra a biztonságos szobából a veszélyes lépcső vagy a nem biztonságos bútorok, tárgyak felé. Egyszerűen felszerelhető, akár még fúrnunk sem kell a folyamat során. Stabil szerkezetű, bükkből készült, tökéletesen illeszkedik a szoba összképéhez.

Reer Fény elalváshoz

Reer Fény elalváshoz

Értékelés: 4,5
2 590 Ft

Éjszakai fény, hogy kényelmesen aludjon gyermeked. Éjszakai LED-ek kellemes lágy fénnyel és kiegyensúlyozott fényerővel. Az elemtartó csavarozhatóan van rögzítve. Reer Az elalváshoz szükséges fény ideális alvási légkört teremt, és szintén energiahatékony.

Reer Fényvisszaverő matrica, 16 db
3 490 Ft

Reer fényvisszaverő matrica praktikus kiegészítője babakocsijának, 150 méteres láthatósággal. Rögzítése ragasztással történik, ezáltal több felületen is alkalmazható. Ftalát és lágyító mentes.

Reer Leesésgátló

Reer Leesésgátló

Értékelés: 4
11 400 Ft

Reer leesésgátló megelőzi, hogy gyermekünk leguruljon az ágyról, ezáltal biztosítja a nyugodt körülményeket a biztonságos alváshoz. Könnyen az ágyra szerelhetjük a matrac alá helyezhető lábakkal. Egyszerű felhelyezése lehetővé teszi, hogy magunkkal vigyük bárhová, így ideális utazások alkalmával is.

Reer Basic Simple-Lock Ajtórács, Fa
18 990 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Reer Basic Simple-Lock ajtórács segítségével könnyedén elzárhatja a lakás veszélyes tereit, például bizonyos ajtókat, lépcsőket gyermeke elől. Mivel nem rendelkezik küszöbbel, lépcső tetejére is használható. Szélessége állítható 64,5 és 106 cm között, anyaga fa. Megfelel az EN 1930: 2011 szabványnak.

Reer T Active-Lock Biztonsági babarács, Fém
21 490 Ft
+ ingyen szállítás

2 év garancia

Reer T Active-Lock babarács dupla kivitelezésének köszönhetően lépcsőnél és ajtóknál egyaránt használható. Szélessége állítható, mindkét irányban nyitható. Felszerelése egyszerű, nem igényel fúrást. Hármas Active-Lock zárórendszere teszi tökéletesen biztonságossá és hatékonnyá.

Reer Simply Hot Cumisüveg melegítő
5 190 Ft

A Reer Simply Hot cumisüveg melegítő alkalmas bébiételes üveg és cumisüvegek melegítésére is, 70 mm átmérőig. Termosztáttal szabályozva automatikusan leáll használat után. Melegentartó funkcióval is rendelkezik, a tejet 6–8, az ételt 8–10 perc alatt melegíti fel.

Reer Leesésgátló ClearVision ajtó/lépcső, plexi
78 990 Ft
+ ingyen szállítás

Utolsó darab ezen az áron!

Leesésgátló ajtókeretekre vagy lépcsőkre történő felszereléshez. EasyFix szerelőrendszer. Erős akril üveg. Állítható szélesség 74 és 100 cm között. Reer Leesésgátló ClearVision ajtó/lépcső, plexi, antracit színben, telepítéshez szükséges kiegészítőkkel.

Reer Biztonsági ajtó- és ablakzár
3 400 Ft

Reer biztonsági ajtó- és ablakzár meggátolja az ablakok és ajtók kinyitását, így ideális választás kisgyerekes háztartásokban. Fúrás, csavarozás vagy ragasztás nélkül is felszerelhető, a kilincset a kívánt pozícióban zárolja. Levétele után nem hagy nyomot, nem rongálja a felületeket.

Reer Biztonsági tartó TV-hez

Reer Biztonsági tartó TV-hez

Értékelés: 4,2
3 790 Ft

A Reer biztonsági tartó TV-hez megakadályozza a készülék lebillenését. A faltól való távolság 5–18 cm között állítható. Segítségével a készüléket akár ferdén is rögzítheti.

Reer StairFlex antracit szerelőkészlet
10 490 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Szerelőkészlet lépcsősínek rögzítéséhez. Innovatív Power2Fix rendszer olyan szilárdsági jellemzőkkel, amelyek nem befolyásolják a szomszédos korlátot. Fenyőanyag fém és műanyag alkatrészekkel. A Reer StairFlex szerelőkészlet antracit színben kapható.

Reer Autó kárpitvédő és játéktartó
3 460 Ft

A Reer Autó kárpitvédő és játéktartó megvédi gépkocsijának ülését a szennyeződésektől, sérülésektől. Ideális gyerekülések alá is, hiszen megakadályozza azok elcsúszását, három nagy zsebében pedig akár a kicsi játékait, egyéb holmiját is tárolhatja. A nylonból készült védő egyszerűen tisztítható, 30 ° C-on mosható.

Reer Ajtórács Y-tengely
3 890 Ft

Reer ajtórács Y-tengely a kompatibilis Reer ajtórácsok lépcsőkorláthoz vagy egyéb kerek felülethez való rögzítésére szolgál. Anyaga horganyzott acél és műanyag, színe fehér. A csomag két darabot tartalmaz.

Reer Biztonsági ágyrács, 150 cm, Szürke/Fehér
16 990 Ft

2 év garancia

Reer biztonsági ágyráccsal kisgyermeke biztonságban alhat. A rács az ágyra szerelve meggátolja a gyermek leesését alvás közben. Egyszerűen, szerszám nélkül fel- és leszerelhető, összecsukva pedig praktikus hordtáskában tárolhatjuk, szállíthatjuk.

Reer Ajtórács hosszabbító, 7 cm, Fehér
5 190 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Reer Ajtórács hosszabbító a kompatibilis Reer ajtórácsok 7 cm-es meghosszabbítására szolgál. Gyorsan és egyszerűen rögzíthető. Anyaga acél és műanyag, színe fehér.

Reer Ajtóütköző, 3 db, áttetsző
3 290 Ft

Ajtóra rögzíthető, műanyagból készült megbízható ajtóütköző. Szimmetrikus alakú, minimális méretekkel. Tesztelve a DIN EN 16654: 2018 szabvány szerint. 30 és 45 mm** közti ajtóvastagsághoz alkalmas. A Reer ajtóütköző áttetsző színben kapható, 3 darabos csomagolásban.

Reer Anti-tip kit bútortartó, 2 db
4 790 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Biztonsági tartó bútorra. Ragasztással vagy csavarozással rögzíthető. Műanyagból készült. Egyénileg állítható heveder. Megelőző segédeszköz a gyermeki kíváncsisággal szembeni védelemhez. A Reer Anti-tip kit bútortartó fehér színben és 2 darabos csomagolásban kapható.

Reer Autósülés esővédő huzat 0+
2 190 Ft

Autósülés esővédő huzat a hirtelen jött esőben való közlekedéshez. Megfelelő mennyiségű szellőzőnyílás az oldalain. Kompatibilis a 0 és 0+ csoportokkal. A Reer Autósülés esővédő huzat átlátszó PVC free anyagból készült, kék szegélyekkel.

Reer Bili

Reer Bili

Értékelés: 4,8
3 890 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Gyerek bili jellegzetes alappal, amely segít elkerülni a felborulását és stabil helyzetet biztosít. Lányoknak és fiúknak egyaránt alkalmas 12-től 36 hónapos korig. Egész műanyag kialakítás kényelmes 3D alakú ülőkével. A Reer Bili kényelmes ülést és problémamentes felállást biztosít.

Reer Biztonsági tükör, nagy, 24x19cm
6 390 Ft

Nagyobb visszapillantó autóra, amellyel gyermeked mindig szemed előtt lesz. Szélesebb látószög. Egészségre ártalmatlan műanyagból készült. Rögzítő mechanizmus 10–16 mm rúdon keresztül. A forgás csuklós forgóval biztosítható. Reer Biztonsági tükör, nagy, 24×19cm a vezeték közbeni kényelmes megtekintéshez.

Reer DL Elektromos készülékzár, 2 db, antracit
2 490 Ft

Lezárható biztosíték a háztartási fogyasztókra, de a bejárati ajtóra is. Ragasztással rögzíthető. Minőségi műanyagból készült. Megelőző segédeszköz a gyermeki kíváncsisággal szembeni védelemhez. A Reer DL elektromos készülékzár antracit színben és 2 darabos csomagolásban kapható.

Reer DLine fiókzár, 2 db, antracit
2 690 Ft

Biztonsági zár szekrényekbe. Csavarokkal és ragasztással is rögzíthetők. Anyagösszetétel PVC, BPA. A 6 – 24 hónapos korosztály védelmére szolgál. A Reer DLine fiókzár antracit színben és 2 darabos csomagolásban kapható.

Reer Italtartó uni Clip&Go

Reer Italtartó uni Clip&Go

Értékelés: 4,4
3 290 Ft

Cumisüveg és gyerek bögre tartó ami a babakocsira vagy akár a kerékpárra is rögzíthető. Legfeljebb 50 mm átmérőjű körre alkalmas rögzítőrendszer. Biztonságosan megtartja az 5 és 7 cm közötti üvegeket. Akár 180°-ban elforgatható mozgatható csukló. A Reer Italtartó Clip&Go segít az italok biztonságos szállításában.

Reer Meghosszabbítás a Puristic-hoz
11 490 Ft

Meghosszabbítás a Puristic gyerekvédő falhoz. Fém-műanyag szerkezet. Lehetővé teszi a fal meghosszabbítását 7 cm-rel minden oldalon. Nagyon könnyen felszerelhető 2 lépésben. A Reer meghosszabbítás a Puristic-hoz a fal zár és a pánt felére, antracit színben.

Reer Plus Termosz, 350 ml

Reer Plus Termosz, 350 ml

Értékelés: 4,3
4 790 Ft

A Reer plus termosz egy kívül-belül rozsdamentes acélból készült termosz, mely hosszan melegen tartja a baba ételét/italát. Biztonsági kupakkal készült ezáltal elkerülhető, hogy az ital kifolyjon. Ideális kirándulásokhoz és utazásokhoz.

Reer Rendező autóba TravelKid Box
8 290 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rendező autóba 2 fő résszel. Ideális játékok, könyvek és más apróságok tárolására. Hálós zsebek palackokra. Csúszásmentes anyag és kapcsok tartják a helyén. A Reer Rendező autóba TravelKid Box poliészterből és poliuretánból készült.

Reer Solingen Baba körömvágó olló
4 200 Ft

Reer solingen Baba körömvágó olló speciálisan babák számára lett kialakítva. Lekerekített végével, nem sérti fel a kicsik érzékeny bőrét. Ergonomiailag kialakított formája, biztonságos és kényelmes használatot biztosít. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült.

Reer StraitFlex szerelőkészlet, fehér
10 490 Ft

Szerelőkészlet lépcsősínek rögzítéséhez. Innovatív Power2Fix rendszer olyan szilárdsági jellemzőkkel, amelyek nem befolyásolják a szomszédos korlátot. Új-Zélandi fenyő anyagösszetétele fém és műanyag alkatrészekkel A Reer StairFlex szerelőkészlet fehér színű változatban kapható.

Reer TurboFood cumisüveg melegítő
9 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Cumisüveg melegítő a bébiétel melegítéséhez. Cumisüveg melegítő A bébiétel melegítéséhez.Melegítés közben nagyon gyorsan elkészítheted az ételt 90 másodperc alatt. A legtöbb cumisüveg elfér, beleértve a széles nyakú üvegeket is. A megfelelő mennyiség meghatározásához található egy mérőpohár. A Reer TurboFood 400 W 220 – 240 V feszültséggel működik.

Reer VapoDry sterilizáló
25 990 Ft
+ ingyen szállítás

Nagy teljesítményű cumisüveg sterilizáló legfeljebb 8 darab üvegre. A fertőtlenítés folyamata mindössze 12 percig tart, miközben hatékonyan eltávolítja a baktériumok 99,9 %-át. Több, mint 90 °C-ra felhevített gőz technológiája az energiatakarékosság előnyeivel. A Reer VapoDry sterilizáló automata kikapcsolás funkciójával is rendelkezik.

Reer WallFlex Falra rögzítő készlet
10 990 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Rögzítő készlet a legtöbb típusú gyerek védőkorlát felszereléséhez. Az összeszerelése a kiálló padlóburkolat és szőnyeg ellenére is kivitelezhető. Új-zélandi erdei fenyőből készült műanyag részekkel. A Reer WallFlex falra rögzíitő készlet fehér színben kapható.

Reer Zokni terhes nőknek, pamut, 39/42, MommyLine
3 790 Ft

Zokni terhes nőknek speciális szövettel Lycra Leg-Care Technology technológiával. Pozitívan hatnak a vérkeringésre és hatékonyan küzdenek a víz testben történő visszatartásával. Reer Zokni terhes nőknek, pamut, 39/42, MommyLine fekete színben, megfelelő kényelmet biztosítanak az egész nap folyamán.

Reer TravelKid Tidy ülésvédő
5 790 Ft

Ülésvédelem 2 praktikus rekesszel. Ideális játékok, könyvek, ételek és egyéb apró tárgyak tárolására. Csúszásmentes anyag megakadályozza a csúszást mindkét oldalon A Reer TravelKid Tidy ülésvédő poliészterből és poliuretánból készül, és kompatibilis az ISOFIX rendszerrel az autóülések rögzítéséhez.