Revolution PRO Laza befejező por (Loose Finishing Powder) 8 g-18%
3 120 Ft 2 540 Ft

Laza befejezés A POR PRO egy professzionális por, amely könnyen kezelheti az arcát, simítja és károsítja a bőrt, és gyengéd fókuszáló hatású. Ez a sokoldalú, áttetsző por használható minden bőrtónushoz a smink megjavításához.

Revolution PRO Öt Pink rúzs ( Lips tick Collection) készlet 5 x 3.2
3 790 Ft 3 560 Ft

Öt egymást kölcsönösen illeszkedő Pink rúzs árnyalatú gyűjteménye, mely tökéletes választás egy bájos és természetes megjelenéshez. Könnyen alkalmazható és kényelmes viselet minden nő számára. Ezek gazdag pigmentáltak, meleg és hűvös hangokat ötvözve. Ideális a mindennapi viselethez.

Revolution PRO Ajakrúzs Diamond Lustre Crystal (Lipstick) 3,8 g-18%
3 790 Ft 3 090 Ft

Ajakrúzs, mint a legfényesebb drágakő? Pontosan ilyen a Diamond Lustre Crystal ajakrúzs! Engedjen a gyémánt csillogás varázsának, és ne hagyja ki ezt az ajakrúzst, csodálatosan ragyogóvá varázsolja az ajkakat, amelyet senki nem hagy majd figyelmen kívül.

Revolution PRO 18 Regenerációs Gold (Eyeshadows)
4 000 Ft

Nagyon kreatív paletta, 18 professzionális szemüveggel az önismeretes és érzéki napi sminkhez. Kényeztesse magát minden nap, köszönhetően a rendkívül eredeti megjelenés pigmentált ostínům ellenőr Gold enyém, ami egész nap tart. A paletta hamarosan elengedhetetlen részévé válik.

Revolution PRO 18 szemhéjfesték paletta New Neutral (Smoked Palette) 18 g
5 790 Ft 5 610 Ft

A Smoked Shadow szemhéjfesték paletta megérkezett, hogy segítsen a legcsábítóbb füstös smink létrehozásában! 18 árnyalatú keveréket tartalmazza szögletes, fekete, sötétkék és semleges színtartományban, matt, tükör, gyöngy és csillogó textúrákban. .

Revolution PRO Ajakrúzs New Neutral (Satin Matte Lipstick) 3,2 g-18%
2 680 Ft 2 190 Ft

Adjon ajkaknak egy kis luxust a Revolution PRO New Neutral Satin Matte árnyalatai segítségével. A kollekció színes rúzsokat tartalmaz, a sötét erdei bogyó színtől a meztelen őszibarackig. A rúzs intenzív, szatén matt összetételű, és ugyanakkor hidratálja az ajkakat.

Revolution PRO Alapozó smink (Goddess Glow Primer Serum) 30 ml-17%
4 460 Ft 3 670 Ft

Az Goddess Glow Primer Serum smink alapja valami extraval rendelkezik. Az alapot fényvisszaverő részecskék töltik meg, így a bőr természetesen tónusúvá válik. Felkészíti a bőrt a hibátlan smink felvitelére. Pleť egészséges és ragyogó megjelenést kölcsönöz. Fedezze fel a bőr természetes ragyogását.

Revolution PRO Ecsetkészlet New Neutral Brush Set
10 630 Ft 9 270 Ft

Bemutatunk egy kihagyhatatlan ecsetkészletet, amellyel a smink elkészítése játék lesz! A készlet tartalmaz 5 sminkecsetet arcra és szemre. A kefék védelmére érdekében egy arany színű hengerbe vannak csomagolva. Szétszedheti a hengert és állványként használhatja az ecsetgyűjteményhez.

Revolution PRO (Lip Prime and Perfect) 2,5 g
1 780 Ft

Az ajkak alátámasztják a kedvenc rúzs színe tartósságát. Megsimítja a ráncokat, kitölti az ajkak felületét, és bársonyos lágy ajkakat biztosít. Egész napos hibátlan megjelenés!.

Revolution PRO (Matte Primer) 25 ml
3 560 Ft

Az alapozó alapja elkészíti a bőrt a smink alkalmazásához. Matt tulajdonságai megszüntetik a felesleges zsírt. Segít biztosítani a tökéletes és egységes megjelenést.

Revolution PRO Öt ütőkészlet ( Lips tick Collection) 5 x 3,2 g
3 790 Ft 3 560 Ft

Öt egymást kölcsönösen illeszkedő Bare rúzs árnyalat gyűjteménye. A bájos és természetes megjelenés tökéletes módja. Könnyen alkalmazható és kényelmes viselet minden nő számára. Ezek gazdag pigmentáltak, meleg és hűvös hangokat ötvözve. Ideális a mindennapi viselethez.

Revolution PRO PRO sminkalapozó (Pore Primer) 25 ml-20%
3 680 Ft 2 910 Ft

A smink alapja optimális minden hangszínre és bőrtípusra. A könnyű szerkezet tökéletesen működik a pórusokkal szemben. A smink tökéletes egész naposnak látszik, köszönhetően a sima bőrnek, amit ez az alap gondoskodik.

Revolution PRO Szemhéjfesték paletta New Neutral Romance 18 g
5 790 Ft

A New Neutral Blushed szemhéjfesték paletta kihangsúlyozza a szemei szépségét napközben, vagy akár este is. Paletta 18 bordó, rózsaarany, semleges és lila árnyalattal. Készítsen különféle vonzó megjelenéseket ezzel a palettával. .

Revolution PRO Ultra gyengéd púder Goddess Glow (Finish Ing Radiate) 6 g
4 000 Ft

Utolsó darab ezen az áron!

Finoman őrölt átlátszó púder tökéletesen rögzíti a sminket egész nap. Tökéletesen mattítja és bársonyosan puhává teszi a bőrt. Átláthatóságának köszönhetően minden bőrszínre alkalmas, ragyogó megjelenést kölcsönöz neki. .